-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv szakik.
Nem tudom mennyire off topik téma, de pár helyen már olvastam, hogy az iPad munkára alkalmasabb mint egy Androidos tab.
A kérdés a következő melyiket érdemesebb venni?
[Felhasználás: net, tartalomfogyasztás, alkalmi játék és talán (nagyon talán) videó-zeneszerkesztő app kipróbálása.]Nagyon elgondolkodóba vagyok.. Van laptop (Wines) Droid fut a jelenlegi telefonomon, de kéne egy középút amivel majdnem tudom helyettesíteni valamilyen szinten a gépi dolgokat. (Ha nem muszáj ne gépen csinálni mindent.)
Nem tudom mennyire idevágó, de ha valami tanácsot/tippet tudtok adni melyiket vagy hogyan tegyek pontot az i-re azt megköszönöm.
Bocsi az offért, szép napot.

Új hozzászólás Aktív témák
- CNC topik
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Tea
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tenisz topic
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest