Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Ha így működne, akkor igen. De nem így működik.
Pl. ha egyszer ott egy videó vagy egy zene az eszközön, miért nem tudom bármelyik videolejátszóval lejátszani? (beépített videoalkalmzás vs. VLC) Ugyenez zenére. (jó, a választ nagyjából tudom, de itt kezdődnek az idegesítő túlbonyolított dolgok a file-kezelésben)
Továbbá: te az iTunest a Totalcommanderrel állítottad szembe, de ez így hamis összehasonlítás, mert amíg PC és Android közt szinte bármivel lehet másolni (és bármilyen oprendszer alatt), addig PC és iOS közt csak egy gyári és egy 3rd party alkalmazással, amelyek kifejezetten PC és iOS közti átviltelre vannak megírva, nem pedig egy általános másolásra szóló programmal. Hozzáteszem, iOS esetében az oprendszer is korlátozott, amíg az Android filerendszerét gond nélkül tudom Linux alól is kezelni, iOS esetében marad a Win vagy a MakkosX. Nekem meg a Linux az elsődleges platformom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- FIFA 16 Playstation 4
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest