Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimaj
aktív tag
válasz
Warter
üzenetére
Egy kicsit visszaemlékezve az történt ,hogy egy játékban alkalmazáson belül vásároltam Telenor havi számlázásra ,elköltöttem a havi korlátot ,aztán szerettem volna még vásárolni ,de azt már nem engedte mert megtelt a limit .és azóta ha bármilyen programot le szeretnék frissíteni nem engedi mert azt írja erősítsem meg a fizetésem .de mégis hogy tudnám ezt kitörölni hogy ne kérje hogy az utolsó tételt megvásároljam amit szerettem volna ?nagyon idegesítő és több olyan fontos Program van amit szeretnék le frissíteni ....
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest