Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap megvettem a 2018-as ipadet. Féltem a 4:3-as képaránytól, de eddig tetszik, csak még szokni kell, elsőre nagyon elveszett voltam a megszokott androidos gombok nélkül
Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.A pencillel élmény írni, az viszont elég komoly csalódás, hogy 33 ezerért adtak gyakorlatilag egy műanyag botot, az aljára valami gumiszerű izé (mi a grip magyarul) illetve egy csiptető(?) a tetejére igazán elférne..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.