- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap megvettem a 2018-as ipadet. Féltem a 4:3-as képaránytól, de eddig tetszik, csak még szokni kell, elsőre nagyon elveszett voltam a megszokott androidos gombok nélkül
Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.A pencillel élmény írni, az viszont elég komoly csalódás, hogy 33 ezerért adtak gyakorlatilag egy műanyag botot, az aljára valami gumiszerű izé (mi a grip magyarul) illetve egy csiptető(?) a tetejére igazán elférne..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PR-Telecom
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Wuthering Waves
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni
Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.