Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
én 2 tokot vettem hozzá, de lehet billentyűzetre beruházok még. van egy nem nyomásérzékeny stylusom is hozzá, de ritkán használom. De ez gyorsan és jól érzékel.
a 2 tok közül egyik 4 funkciós hajtogatós tok ez baseus csájníz tok, meg egy szimpla belebújtatós vastag tok utazáshoz pluszba. Itt országon belül elég drágák a tokok, ha eredetit szeretnél az pedig (szerintem) igencsak drága. a kínai baseus- nagyon jó, de anyagfáradás miatt reped azért a széleken. Nekem ez belefér.
Fül/fejhallgató nincs benne, sajátot kell használj. Enyémen 16,4 gb van használatban. social appok vannak rajta, office programok, kb 1 gb zene, 300mb kép, 1-2 kicsi játék + pdf ebookok.
Pc kompatibilitás: hát, a háttérkép packomat tettem rá itunes-on meg a zenéket. Vagy logikátlan módon el vannak rejtve számomra a lehetőségek, vagy szimplán a dokumentumokon belül a képek és zenék mappából olvas dolgokat, kicsit korlátolt de javítson ki aki jobban használja ezt a részét, nekem egyszerűbb a felhőn keresztül átvinnem dolgokat. Kábel kérdésedről fogalmatosságom senem nincsen
Remélem kicsit segíthettem

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest