- OLED monitor topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tavaszi hardvernyitány
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
druzil
tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani azt - ha egyáltalán van erre lehetőség - hogy a front kamera videohívásnál (fb messengerben) kizárólag a széles látószöget használja? A center stage kikapcsolása önmagában nem segít. Ipad 9
köszi!
-
druzil
tag
Sziasztok!
Egy jó ideje nem működik a multitasking (pl, két app egymás mellett) a 2017es ipademen. Csináltam biztonsági mentést, mindent töröltem, majd visszaállítottam, de ez sem oldotta meg. Van ötletetek? -
druzil
tag
Lehet, hogy volt mar tema korabban: alkalmas sima (nem pro) ipad egyetemi jegyzeteleshez? Ha igen, milyen ceruzaval, es melyik a legjobb app ami kiszuri a tenyer erinteseit (nem gond ha fizetos, csak mukodjon)?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest