Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Letettem a hajamat...
Affinity photoban 21MP es raw képeket tudok editálni real time úgy hogy meg sem áll gondolkodni a cucc. Sőt 3x21mp es panoráma képet tudok összerakni villámgyorsan. Pedig a fent említett feladat a PC met megfektette keményen emlékeim szerint. Jó döntés volt ez a cucc úgy érzem, viszont befektetésnek borzasztó, mivel egy fillért sem keresek vele
Az új ipad is szuper lett, olcsóbb erősebb, és apple pencil kompatibilitás. Titkon kicsit féltem hogy a pro lineup ot fogják frissíteni, mondom tökön szúrnám magam hogy megvettem az új ipadem és egy napra rá frissítik

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Androidos fejegységek
- Xbox Series X|S
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Fűnyíró topik
- LEGO klub
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest