Hirdetés
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Nagyon jo arban elment a processzorom, nem tudtam kihagyni az ajanlatot. Visszont most nem tudom mit csinaljak....
Volna vevo az alaplapomra is (185 fontert, igaz en 230-at fizettem ki erte), adjam oda es valtsak 6700K-ra, aztan majd probaljam ki a 7700K-t is abban a lapban amig jon a Skylake-E. Vagy maradjak X99 vonalon, es vegyek latatlanban egy 6800K-t...aztan vagy tuni9ngos lesz vagy nem....amiket olvastam az nem franko....olyan 4.2 korul van a veguk, ami kicsit vissza lepes a 4.6-on jaro 5820K-hoz kepest.Szerintetek melyik erne meg jobban? Hasznalt, de kitesztelt (4.8 GHz) 6700K 280 fontert + 170 alaplap, vagy tartsam meg a mostani lapomat es vegyek bele egy 6800K-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CORSAIR K100 AIR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest