Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na sikerült megoldani a problémát. Semmiylen kapcsolót nem szabad bekapcsolni az alaplapon. Azok nem a tuningot engedélyezik, hanem egy preset tuningot adnak meg, azért nem tudtam átállítani semmit. Komolyan kihullott tőle tegnap a hajam.
Kérdés: Prime95-el nekimehetek a procinak? Lynx-elni azért nem akarom, bár lehet, hogy nicns nagy különbség. De a cinebench meg az AIDA sztem nem nyúzza meg annyira, viszont az ASUS ROG-os leírásban, amit linkelt gyiku is, van egy iylen mondat:
Stress Testing
Users should avoid running Prime95 small FFTs on 5960X CPUs when overclocked. Over 4.4GHz, the Prime software pulls 400W of power through the CPU. It is possible this can cause internal degradation of processor components.Mondjuk nem Small FFT-zni szoktam, de elég ijesztően hangzik ez a 400W-os dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- DXRACER Prince L gamer szék
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest