- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na sikerült megoldani a problémát. Semmiylen kapcsolót nem szabad bekapcsolni az alaplapon. Azok nem a tuningot engedélyezik, hanem egy preset tuningot adnak meg, azért nem tudtam átállítani semmit. Komolyan kihullott tőle tegnap a hajam.
Kérdés: Prime95-el nekimehetek a procinak? Lynx-elni azért nem akarom, bár lehet, hogy nicns nagy különbség. De a cinebench meg az AIDA sztem nem nyúzza meg annyira, viszont az ASUS ROG-os leírásban, amit linkelt gyiku is, van egy iylen mondat:
Stress Testing
Users should avoid running Prime95 small FFTs on 5960X CPUs when overclocked. Over 4.4GHz, the Prime software pulls 400W of power through the CPU. It is possible this can cause internal degradation of processor components.Mondjuk nem Small FFT-zni szoktam, de elég ijesztően hangzik ez a 400W-os dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest