Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na sikerült megoldani a problémát. Semmiylen kapcsolót nem szabad bekapcsolni az alaplapon. Azok nem a tuningot engedélyezik, hanem egy preset tuningot adnak meg, azért nem tudtam átállítani semmit. Komolyan kihullott tőle tegnap a hajam.
Kérdés: Prime95-el nekimehetek a procinak? Lynx-elni azért nem akarom, bár lehet, hogy nicns nagy különbség. De a cinebench meg az AIDA sztem nem nyúzza meg annyira, viszont az ASUS ROG-os leírásban, amit linkelt gyiku is, van egy iylen mondat:
Stress Testing
Users should avoid running Prime95 small FFTs on 5960X CPUs when overclocked. Over 4.4GHz, the Prime software pulls 400W of power through the CPU. It is possible this can cause internal degradation of processor components.Mondjuk nem Small FFT-zni szoktam, de elég ijesztően hangzik ez a 400W-os dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile 2
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest