Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokratész
csendes tag
És milyen lapot ajánlatok? Volt most egy Asus ROG Maximus II Formula de lekéstem fél órával. Lenne még egy XFX 790i Ultra de kicsit sokallom érte 25k-t... és akkor még ramok is kellenének a noctua se férne el....
Szóval valami alternatívát ha valaki ajánlana örülnék -
DEV_NULL
őstag
válasz
kicsipapucs #22797 üzenetére
"venni egy i5 2500k, 2x4 1600 cl9 ram, p67 alaplap kombót"
-
válasz
kicsipapucs #22797 üzenetére
Persze multi kockuláson, meg 5k renderelésen kívül mindenre elég viszont a 775-ös platform még az én szememben. Raid-0 SSD-kkel egy 3GHz-es E2160 is rakettttta volt nálam.
-
válasz
Szokratész #22792 üzenetére
8gb ram... abban 965-ös lapban (issssssszonyú fapados, gagyi lap), QX9650 társaságában. Ne is keress tovább.
Adj egy kis plusz feszt az északi hídnak (north bridge, mch), az talán segít, de ne várj sokat tőle. Jól látod, hogy másik lappal tudnád használni egészségesen a gépet. Még 2 magos procikhoz sem túl erős az lap, nem hogy egy kazán york' procihoz.
De fontold meg azt is, hogy esetleg jobban megérné eladnod a konfigot és az árából venni egy i5 2500k, 2x4 1600 cl9 ram, p67 alaplap kombót és azt akár meg is ránthatod egy kicsit, 4GHz környékére, alapfesz alatt, ami agyonveri a mostani QX géped, ha játékra használod. -
korn
aktív tag
válasz
Szokratész #22793 üzenetére
Pedig az msi lapokon igen gyakori a kondi probléma. Sokszor nem a teteje púposodik, hanem alul nyomja szét magát a kondi, vagy nem is látszik kívülről, hogy baja van. Egy esr mérővel végig kellene mérni az összeset. A táp kondikat is megnézném.
-
korn
aktív tag
válasz
kicsipapucs #22787 üzenetére
A hardver környezet nem éppen tuning barát. Kingmax ram, gyári hűtő...
Éppen lenne egy freezer 7 a másik gépből, de ezért nem szedem szét.
Egyébként ezekkel a standard hardverekkel 465Mhz FSB / kb 3500Mhz-en prime stabil volt pár percig, utána az alaplap lekapcsolt mert 90 fok fölé ment a proc.
Plusz 1,2 tized voltot adtam a procinak, a lapnak +1 tized voltot ahol lehetett, memo 2V-on. Feljebb nem próbáltam, mert megsült volna. -
echterion
nagyúr
válasz
Szokratész #22792 üzenetére
Na, akkor kezd azzal, hogy ezeket szétválasztod. Vagy a Corsair vagy a Kingston legyen benne.
-
Szokratész
csendes tag
válasz
kicsipapucs #22790 üzenetére
Az alaplap jól néz ki nem látok pupos kondit. Átlagosan 45-56 fok között megy. Egy Noctua NH-C12P SE14 hűti IntelBunrTest-nél is megfogta 75 fokon.
A VGA is max 70-73 fok körül megy masszív játszás közben. -
echterion
nagyúr
válasz
kicsipapucs #22790 üzenetére
A kép alapján nem tuningol, sztem a lap kevés alá, ezért instabil. Esetleg lehetne egy pici plusz feszt adni a procinak, de jobb lenne lapot cserélnie vagy belerakni egy kisebb kétmagost, és azzal megnézni.
-
válasz
Szokratész #22788 üzenetére
Szia!
Milyen hőfokokon üzemel a konfig? Proci, Vga.
Amúgy elég sok minden kiválthatja. Nem stabil overclock, hibás tápáramkör (púpos kondik/halott FET-ek), videókártya baj, a gyenge alaplap...
-
echterion
nagyúr
válasz
Szokratész #22788 üzenetére
Milyen ramok vannak benne? Sztem amúgy a lapod nem nagyon bírja a quad-ot, az a baja.
-
Szokratész
csendes tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni mert már az idegbaj kerülget...
Van egy QX9650-em egy MSI P965 Neo-F V2-be (Tudom elég fapados, most vadászok valami lapot alá)
Ok nélkül fagyogat netezés közben vagy az asztalon mikor húzom az egeret fájlt nyitok meg stb. Van mikor nem kapcsol le gép. Ezt úgy kell elképzelni hogy a windows leáll de a ledek világítanak, ventilátorok pörögnek és csak a power gomb hoszzú nyomása segít.
Minden benchmark-ot lefuttattam amire csak gondoltam... 3dMark11; IntelBurnTest; Memtest86(csak két kört mert nem volt időm többre)
Mind szépen lefutott és utána a gép működött jól 1 napig, de utána megint fagyogat...
Semmi ötletem nem maradt ezért fordulnék most hozzátok. Ha terhelem a gépet akkor semmi baja(Call of Duty4 12 órát lanba szervergép volt stb mindent gond nélkül vitt)A Kékhalál kódja 124.
Mellékelem a Bios alapbeállításairól képet hátha valaki tud segíteni.
-
-
válasz
kicsipapucs #22783 üzenetére
Azért egy C1 és egy E0 steppinget nem nagyon lehet összehasonlítani
-
PAtr0n
addikt
válasz
kicsipapucs #22783 üzenetére
Ez a Xeonka kicsit melegebb fejű mint a 9550 úgy látom. Minden esetre, jó kis cucc.
-
válasz
PAtr0n #22782 üzenetére
Érdekes, de több mint egy tized voltot ver alulfeszben egy jobb tuningos C1 X3360 procira, ami egy 775(!) xeon prockó.
3800-on meg még többet...
Q9550-em=1,088V
Szentes barátom X3360-ja=1,328V -
PAtr0n
addikt
válasz
kicsipapucs #22781 üzenetére
Az durva! Szerintem vedd is le róla a hűtőt, nem kell az rá
DEV_NULL:
-
-
-
DEV_NULL
őstag
válasz
PAtr0n #22776 üzenetére
A te verziód peddig abból hibás, hogy ráköltesz pár ezret egy jobb lapra amivel 4Ghz felett tudod járatnia Xeont, így nem 40-re fog beesni az FPS hanem 43-ra.
De ez természetesen magánügy. Akkor háborodtam fel igazán amikor a Q6600-os srácnak lett beajánlva egy nagyobb Quad/Xeon egy egyszerű hűtőcsere+tuning helyett. Aztán Ő maga közölte, hogy i5-ben gondolkodik (nagyon okosan).
-
PAtr0n
addikt
válasz
DEV_NULL #22767 üzenetére
Igen, valóban említettem, de attól hogy kevés, még számomra elég (akkor nem lenne az, ha 30 fps alá esne), ezért szeretnék belőle minél többet kihozni, amihez másik lap kell, és bla.. bla..bla már olvastad ezerszer, nem rakom fel a lemezt megint.
A nézeteiddel meg semmi baj nem lenne, ha végre elfogadnád, hogy bizony valakinek még mindig megér x ezer forint ráfordítást a "halott" platform. Nem azért haragszik itt rád szinte mindenki, mert van egy magánvéleményed, hanem mert az érvelésed hibás, ott vérzik el, hogy kollektíve minden más véleményt kizársz mint lehetőség, hülyének nézve az azt vallókat. Márpedig egy ilyen témához pont nem lehet szubjektívan hozzáállni, mert sosem lesz olyan hogy optimális megoldás. Kinek mi az optimális, ez a lényeg.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
RetepNyaraB #22774 üzenetére
Valaki mindig próbál oltogatni engem. Azán meg jön az, hogy én vagyok offenzív.
-
RetepNyaraB
veterán
Én szívesen olvasom a fórumot, de ezt a hosszú flémet nem. Turn it off, please...
-
válasz
DEV_NULL #22771 üzenetére
Ne haragudj meg, de eddig pont Tőled nem hallottunk normális érveket arra, hogy miért jó mások beszélgetéseibe napjában többször kérdezés nélkül beleszúrni, hogy a 775 szar fos 500Ft-ot aki rákölt az hülye.
Azért mert Neked nem felel meg, attól még lehet, hogy másnak igen is elég lesz a céljaihoz, vagy nincs pénze új konfigra.
És ahogy látom nem én vagyok az egyetlen, akit ez a hozzáállásod kifejezetten zavar. Hogy olvasgatom a topicot és azt látom ahogy görgetek, hogy "kihajcsaje kihajcsaje?" "ez szar, az szar, te hülye vagy, hülyék vagytok, elavult, szar" -
DEV_NULL
őstag
válasz
Remus389 #22766 üzenetére
Nagyon ügyes vagy.
Tudod az itt a probléma, hogy sokan írják milyen hipi-szupi még a Quad. Jó példa erre Patron. Ő említette, hogy neki a Xeon mindenre elég. Aztán később közölte, hogy bizony zavaró amikor War Thunderben beesik az FPS 40-re ami egyértelmű jele annak, hogy kevés a CPU erő.
-
Remus389
veterán
-
DEV_NULL
őstag
Nálam a Hasi a nyerő, kb. 2 hónap és már jön is az i5. Amikkel én játszom oda kevés a C2Q.
-
válasz
echterion #22758 üzenetére
Ha pedig ez a 775 már egyébként is elavult szar fos platform akkor kérdem én miért pazarolod erre az értékes idődet, hogy pont ide írd ezt a rengeteg magasröptű gondolatot? Ha nálad a Sandy/Ivy a nyerő, akkor miért nem oda írod az észrevételeidet?
Az előttem szólók véleményével pedig azt hiszem nagyon sokan egyet fogunk érteni, Te is olvasd el és gondolkodj rajta egy kicsit -
echterion
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #22757 üzenetére
Ezt mondd el légyszi a (még) legnagyobb ellenzéki formációnak is.
(#22756) DEV_NULL: Én nem utállak ki, de ha te úgy gondolod, hogy leírod a véleményed, akkor én is leírom. Ha meg nem érdekelne, akkor le se írtad volna...
De ha tényleg érdekel, akkor annyit tudnék neked mondani, hogy a kioktató stílusból kellene visszavenni, akkor talán nem lenne ilyen vélemény rólad itt. -
Remus389
veterán
válasz
Necro_Ramone #22752 üzenetére
különben ha csak netezésre, filmezésre kell a gép
jobban jársz ha pakolsz bele egy SSD-t, az érezhetőbben gyorsítja, szinte süvít SSD-vel a desktop
ha nincs SSD-t, először azt vegyél
-
Necro_Ramone
tag
válasz
DEV_NULL #22749 üzenetére
Hát közben volt egy válság ami igencsak visszabombázta a dolgokat két-három évvel. Másfél éve pl azt hittem kuka lesz az egész gép, és néztem hogy mennyiért kéne ram-proci-alaplap kombót vennem ami hozza az E8400 teljesítményének a dupláját (csak hogy ha már költök rá legyen valami alibi látszatja), hát, kijött valami 80K egy csoffadék i3-al, 2 mag meg HT. Ez volt akkor a fejlődés négy év alatt, én ebből nem kérek, max ha felgyullad az egész). Amúgy kb 20 év PC használat után ez lesz az első alkalom hogy ugyanabba a foglalatba jobb processzort teszek, éljen a foglalatcsere két évenként...
-
DEV_NULL
őstag
válasz
kicsipapucs #22750 üzenetére
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Necro_Ramone #22747 üzenetére
Saját magadnak mondasz ellenet. Fentebb említetted, hogy a Core 2 architektúra már 2008.-ban is elavult volt szerinted. Most pedig azt állítod, hogy még 3-4-5 évig jó géped lesz. A másik állításod pedig, miszerint megdupláztad a teljesítményét szintén furán hangzik annak a fényében, hogy a legkomolyabb alkalmazás amit futtatsz az egy böngésző.
-
Necro_Ramone
tag
válasz
DEV_NULL #22745 üzenetére
Vágod azt hogy ez nem a 'mátyások' lapátolása kategória, hanem az hogy három mcdonalds menü árából 3-4-5 évre fasza gépem lesz?
(Én vágom hogy mit mondassz amúgy, csak szerintem ott rontod el hogy a nagyságrendet nem mérlegeled: nyilvàn meg mell próbálni az embereket lebeszélni a szar cserékről, de amikor ennyire jelentéktelen összegekről van szó szerintem tök felesleges)
-
válasz
DEV_NULL #22743 üzenetére
Ne személyeskedjünk már ennyit, rossz nézni merre megy ez a topic.
Mindenki másra használja a gépét és más elvárásai vannak vele szemben. Ahogy a kolléga is írja neki netezésre kell a gép és ilyen összeget még simán költene rá. Vannak olyanok is, akik simán kifizetnének pár ezer ft-ot arra, hogy megnézzék a sok éve dédelgetett processzorukban mennyi tartalék lehet még. Van akinek nincs pénze komplett konfig cserére, hanem 5-6 ezer Ft ráköltéssel szeretnének teljesítmény javulást elérni. Ilyen esetben pedig (tetszik- nem tetszik) marad a 775 és marad az elavult technológia.Aki pedig igazi hardkórgémer és BF4-et tol multiban és zavarja, hogy max grafikán beesik néha 500-ról 490-re az fps az meg már réges rég nem 775-öt használ
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Necro_Ramone #22744 üzenetére
Nem neked címeztem a hozzászólásom de mivel próbálsz kioktatni így válasozlok.
Netezésre tényleg kell a 4GHz Xeon.
Sőt hűtőt is vegyél hozzá. Nyomjad bele a Mátyásokat, "új" lapot is vegyél. Semmiképp sem volt elegendő a 3.6GHz E8400 a böngészőt futtatni néhány háttéralkamazás mellett.
-
Necro_Ramone
tag
-
DEV_NULL
őstag
válasz
kicsipapucs #22742 üzenetére
Különösebben nem izgat az érzékeny lelked állapota (ha ez megnyugtat). Amúgy meg rohadtul nem kötöttem bele semmibe csak már kezdem unni a lekezelő, személyekedő hangnemedet.
Érveket akarsz? Akkor elmondom szerintem miért hülyeség már a Quadot magasztalni ma. Sajnos ez már több éves architektúra, nem egy, nem két generációváltás történt azóta. Eljárt felette az idő. A QX9770-et is hajthatod Te akár 5GHz-en is, akkor is kevés lesz már. Nézz szét itt a fórumon multi játék topikokban. X fórumtárs minimum FPS problémákról számol be az Ő kedvenc játékában egy tuningolt Quaddal. Ajánlanak neki egy i3-at H-s lappal és láss csodát ezek a gondok megszűnnek. Ja, hogy Te nem játszol hanem a sub 8s SuperPI 1M a fontos? Én kérek elnézést...
-
válasz
DEV_NULL #22741 üzenetére
Csak en ervek MELLETT kotok bele, szep anyanyelvunk irott formaban valo helyes muvelesere erzett vagyam okan, te/ti/ok meg ervek helyett. Ezt elfelejted. De gratulalok, nagyon ellatod a bajom, szetszedsz itt a neten, remelem dicsonek erzed magad, mert en egy kicsit rosszul erzem magam a kommentjeidtol.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
kicsipapucs #22736 üzenetére
A helyesírásba "belekötés" neked is megy eléggé.
-
Remus389
veterán
válasz
DEV_NULL #22738 üzenetére
na most kivételesen egyetertek
illetve pontositva, lehet cserélni, de csak akkor ha arányban van(vagy nagyobb ) a teljesítmény növekedés a befektetett pénznel, úgy Oké
lapot cserélni pedig csak akkor érdemes, ha előtte megnézzük, nem-e állja meg a helyét a regi , mert simán lehet hogy jó a régi is
ha mégse, akkor se fektessunk sokat bele, csak minimális összeget
-
Necro_Ramone
tag
Én kb úgy gondolom hogy ez a rakás szar alaplap tök faszán csinálja azokat a dolgokat öt és fél éve amik rá vannak írva a dobozára. Rá van írva hogy mennek benne a quad-ok is. Valószínűleg mennek is. Onnantól magasról leszarom az egészet, ha érdekelne az egész annyira (bármennyire) akkor nyilván nem öt évente upgradelnék a gépen.
(Meg amúgy ha azt látom hogy nem úgy megy ahogy gondolom akkor húha, veszek egy alaplapot 5 rugóért).
-
DEV_NULL
őstag
válasz
kicsipapucs #22736 üzenetére
Marha nagy poén hallod. A fórumtárs pedug jó nagy butaságot csinál ha a 775 prociját 775-re cseréli és a 775 lapját is 775-re cserélni 2014.-ben.
-
Necro_Ramone
tag
válasz
kicsipapucs #22731 üzenetére
800-as ramok, 550-es chieftec táp, ház noname tizenéves.
-
válasz
Remus389 #22733 üzenetére
Jézusom, azért ilyen kommentre nem számítottam!
Ha olyan lennék mint te, akkor ezt válaszolnám: Anyádp*csáját, (hasonló észérvek), te hülye vagy, milyepénééégy, hogyvoltmerszed? Hát a p5b is megy 8998789786876terahercet a q9650-nel.De mivel nem vagyok, ezért a számomra kritikán aluli hsz-edre is fogok normálisan reagálni.
1. Azzal indítasz, hogy "szerintem pedig a te nézeted az az elavult" (így folytatódna: nem pedig a 775-ös lapok), mintha azt állítottam volna, hogy elavultak. Pedig ha tudnál/akarnál szöveget értelmezni, akkor értenéd, hogy épp azt kértem, senki ne mondja, hogy nem éri meg költeni rá, mert szerintem igenis megéri. (DEV_NULL szokta mondani, hogy ááá nem éri meg, kvázi neki címeztem a megjegyzést, ezúton is csókolom és nemsoká jönnek a QX bench eredmények) Ez egy öngól, mert az üzenet végén meg beszólsz, hogy könnyű más pénzét költeni.
2. Az, hogy a quad alá szintén hulladék EP45-DS3 lapodban megy a quad 3,8GHz-en, az egyrészt nem dicsőség, másrészt nem a proci tápellátását dicséri. Hanem a chipsetet (és valamelyest annak a tápellátását, ami egy fázissal is megfelelő, nincs nehéz dolga).
Ez a lap (Maximus II Formula a hűtőbordi nélkül) quadokhoz lett tervezve - nézd a tápellátását -, a te logikád szerint (jobb tápkör=magasabb FSB) mennyit menne? 600-as FSB 24/7? Második fejes a saját kapudba.3. Személyeskedsz, okoskodsz, pedig lerí, hogy nem értesz hozzá túlságosan, kocatuner vagy. 4 éve nyúzom a 775-öt, nem a levegőbe beszélek, te pedig 1 szem hibás ellenérvvel (lásd: kettes pont) pont azt teszed. Eddig ez a topik nagyrészt nem volt ilyen.
4. Igen, könnyű más pénzét költeni, a sajátomat meg főleg, ez nemtom, beszólás akart lenni?
5. Mi ez az arrogáns beszólás? Semmi, ez egy poén volt DEV_NULL felé, amit echterion képes volt "külsősként" is megérteni, te viszont nem.
Várom, hogy esetleg a helyesírási hibáimba köss bele, vagy valami még magasröptűbb irányba tereld a "beszélgetést"
-
-
Remus389
veterán
válasz
szerintem pedig a nézeted az az elavult
az EP-45DS3 is 3 fázisú, mégis vígan lubickol a Xeon Quad 3,8 Ghz-en (és még nincs vége)
szerint Pentium 4-es időkből maradt ez a berögződés
más pénzét pedig költeni könnyű, mi?
(nem kérek a fórumtársaktól kommentet, hogy jajj elavult és blabla ne vegyen lapot) és mi ez az arrogáns, ellentmondást nem tűrő beszólás?
-
echterion
nagyúr
válasz
Jajj elavult és blabla ne vegyen lapot.
-
válasz
Necro_Ramone #22728 üzenetére
Abba a lapba bele ne tegyél egy quadot. 3 fázisú táp... Te jó ég, alapon sem hajtanék benne semmit egy E5300-on felül, nem hogy egy 12M L2 3GHz quadot.
Szerintem cseréld le a lapot feltétlenül.
(nem kérek a fórumtársaktól kommentet, hogy jajj elavult és blabla ne vegyen lapot)
Bár egy kérdés: milyen ramok, milyen táp van a gépedben és milyen házban van a konfig? -
PAtr0n
addikt
válasz
kicsipapucs #22727 üzenetére
Igazad lehet, de licitáljon a fene, én nagyon jól kifogtam most villámáron az E5450-et, kb. egy zsír új középkategóriás 14 colos nyárigumi áráért "hoztam" el
GA-P35-S3G:
Na az se egy tuning lap, a 4Ghz-et felejtsd el, még a 3.7 - 3.8Ghz is necces lesz. -
válasz
kicsipapucs #22727 üzenetére
Beszippantott az ebay?
Csak nehogy egy X5470-essel lássalak benchelni 6GHz-en kemény 2 pontért)
-
Gyerekek... Erre az ebay xeon proci licites/vásárlós dologra keményen rá lehet függni.
Nézni a liciteket, káromkodni, hogy így felment a procik ára, mióta kitalálták ezt a pin forgatós mod-ot, ajánlatokat tenni, számolni... Hát nem egy leányálom. -
PAtr0n
addikt
válasz
Geza60 #22721 üzenetére
El fogják azok adni... idővel. Innen látszik, hogy még messze nem halott a platform, sokan kihúzzák vele a végsőkig.
Necro_Ramone:
Milyen lap alá tolod az E5450-et? Nekem is jön lassan ebayről, Izraelből, az E5440 meg megy a háztól
Mellesleg egy Hyper TX3-mas hűtővel is jól jársz, bőven elég hozzá. -
echterion
nagyúr
válasz
Necro_Ramone #22722 üzenetére
Mini Ninja, vagy még inkább ez, igaz, 6000-ért, de hátha alkuképes a dolog.
-
Necro_Ramone
tag
Sziasztok. Én is vettem kínából egy E5450-et az E8400 helyére, és az érdekelne hogy nagyjából milyen hűtőt lőjek hozzá ha 3,6-4Ghz körül szeretném használni (az E8400 öt éve megy 3,6-on a gyári hűtőjével). Tekintve hogy ez már ilyen halottmentő-kukaproject-bohóckodás túl sokat nem szánnék rá (max 5k), szempont annyi hogy minél halkabb legyen a cucc. Köszi
-
PAtr0n
addikt
válasz
kicsipapucs #22716 üzenetére
Mivel nem jeleztem, így én se vettem komolyan.
Geza60:
Picsába, hogy nem tudok normális P45-ös Giga deszkát szerezni, az ebay se nagyon roskad tőlük, ami van az drága, vagy horror áron jön ide. A múltkor egy srác az utolsó pillanatban mondta vissza itt PH-n, pedig lett volna egy UD3R-em. Neked nincs valami kevésbé über-tuningos, de a Xeon-t 4Ghz felett járató lapod ami eladó? -
echterion
nagyúr
válasz
kicsipapucs #22716 üzenetére
Nana, kikérem magamnak, én nem vettem komolyan.
-
-
korn
aktív tag
válasz
Geza60 #22708 üzenetére
Ez elég durva. Jó dolog ez az adapteres olcsó xeon lehetőség. Én egy szerényebb konfiggal próbálkoztam, egy ebayes 6000 ft-os e5410-essel, és egy ep45ud3lr-rel. Alapfeszen viszi a 3.3Ghz-et. Bizonyára menne jóval feljebb is plusz fesszel, csak a magas fsb és a gyenge ram nem sokat enged. Egy e5420-as is csak 3.3Ghz-et tudott alapfeszen, ez viszont gyengécske szerintem. Vagy csak én bénáztam el valamit.
-
Csak, hogy megtörjem egy kicsit a pangást ebben a topicban
-
PAtr0n
addikt
válasz
RetepNyaraB #22703 üzenetére
Persze vannak dedikáltak azokban, de én valahogy mindig a PrtSc-t nyomkodom. Legtöbbször működik
-
PAtr0n
addikt
válasz
RetepNyaraB #22701 üzenetére
A képmetsző zseniális találmány, amióta van, szinte csak azzal vagdosok. Mondjuk játékon belülről pont hogy nem, ott maradt a printszkrín. Érdekes amúgy, nekem is volt olyan hogy nem működött. Fene tudja mitől függ ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest