Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinesz.bob
senior tag
válasz DEV_NULL #24699 üzenetére
Indítsd el a bf3-at a 10 éves notin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És integrált vga-val!
Nekem is volt 2 magos core2-őm és nem bántam meg hogy cseréltem 4 magosra!
Az árakról, keress i5 2500-át 30K feleet adják. A K-sért 40K-t kérnek +lap+mem.
Érdemesebb már Z170-et venni i5-el és a bclk-t húzni.[ Szerkesztve ]
-
szinesz.bob
senior tag
-
customer114
őstag
válasz DEV_NULL #24696 üzenetére
Tehát, i3-al jobban ment? (Mert ez nem derült ki, csak az enyhe üldözési mánia
Egyébként se ajánlotta konkrétan senki a Q-t, csak hogy "elmegy" egynek (mielőtt nagyobb platformra váltana vki). feco g-s 775ös lapjába amúgy se lenne értelme már mást rakni, inkább még kicsit spórolni egy i5re. Hogy miért akarna mindenki 64 playeres mapeken játszani nem nagyon értem. (nálam az E8400@3,6 -> E5450@3,6 olyan 15-20 fps-t dobott a GTA-V-ön, ezért is bátorkodtam ajánlani).
[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
válasz DEV_NULL #24686 üzenetére
Szerintem akinek nem telik 30ezres i5 2500ra (platform váltás esetén +lap és +ram-ra), annak szerintem bőven jó a 775re nútolt pl. E5450-es xeon. Azért írom ezt, mert nálam is ez muzsikál @3,6-on. Ezért 11 pénzért hozzá lehet jutni és fogyasztásban is elég költséghatékony. (E8400ról váltottam erre, erősen dobott a teljesítményen) Egy alacsony közép kat. vga-val, pl. egy R9 270X-el olcsó szórakozást nyújthat, azoknak akik nem akarnak még 4th gen i5 / R9 380 combora pénzt áldozni.
ui.: ezt az utolsó mondatodra írtam, az első kettővel egyet értek
[ Szerkesztve ]
-
-
Lotus_Omega
tag
válasz DEV_NULL #23358 üzenetére
Bakker...
Elneztem a feszkot.
1.2 helyett 1.12-t allitottam be.
1.25V-on betonstabil egyelore.
62fokos a gyari hutovel, tehelve.
A jovo heten atkerul egy normalis hazba, normalis tappal, meg RAM-mal es folytatom a gyilkolast
Ha nem irod hogy gyanus ha nem birja a 3.3-at sose ellenorzom le a feszt ujra
Koszi![ Szerkesztve ]
//Z390 AORUS MASTER//9900k@4.8//2x16GB BALLISTIX@3.5//RTX 4070TI//
-
-
vuk777
aktív tag
-
PAtr0n
addikt
válasz DEV_NULL #22767 üzenetére
Igen, valóban említettem, de attól hogy kevés, még számomra elég (akkor nem lenne az, ha 30 fps alá esne), ezért szeretnék belőle minél többet kihozni, amihez másik lap kell, és bla.. bla..bla már olvastad ezerszer, nem rakom fel a lemezt megint.
A nézeteiddel meg semmi baj nem lenne, ha végre elfogadnád, hogy bizony valakinek még mindig megér x ezer forint ráfordítást a "halott" platform. Nem azért haragszik itt rád szinte mindenki, mert van egy magánvéleményed, hanem mert az érvelésed hibás, ott vérzik el, hogy kollektíve minden más véleményt kizársz mint lehetőség, hülyének nézve az azt vallókat. Márpedig egy ilyen témához pont nem lehet szubjektívan hozzáállni, mert sosem lesz olyan hogy optimális megoldás. Kinek mi az optimális, ez a lényeg.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
tag
válasz DEV_NULL #22771 üzenetére
Ne haragudj meg, de eddig pont Tőled nem hallottunk normális érveket arra, hogy miért jó mások beszélgetéseibe napjában többször kérdezés nélkül beleszúrni, hogy a 775 szar fos 500Ft-ot aki rákölt az hülye.
Azért mert Neked nem felel meg, attól még lehet, hogy másnak igen is elég lesz a céljaihoz, vagy nincs pénze új konfigra.
És ahogy látom nem én vagyok az egyetlen, akit ez a hozzáállásod kifejezetten zavar. Hogy olvasgatom a topicot és azt látom ahogy görgetek, hogy "kihajcsaje kihajcsaje?" "ez szar, az szar, te hülye vagy, hülyék vagytok, elavult, szar"Geza60
-
Remus389
veterán
-
Necro_Ramone
tag
válasz DEV_NULL #22749 üzenetére
Hát közben volt egy válság ami igencsak visszabombázta a dolgokat két-három évvel. Másfél éve pl azt hittem kuka lesz az egész gép, és néztem hogy mennyiért kéne ram-proci-alaplap kombót vennem ami hozza az E8400 teljesítményének a dupláját (csak hogy ha már költök rá legyen valami alibi látszatja), hát, kijött valami 80K egy csoffadék i3-al, 2 mag meg HT. Ez volt akkor a fejlődés négy év alatt, én ebből nem kérek, max ha felgyullad az egész). Amúgy kb 20 év PC használat után ez lesz az első alkalom hogy ugyanabba a foglalatba jobb processzort teszek, éljen a foglalatcsere két évenként...
[ Szerkesztve ]
-
Necro_Ramone
tag
válasz DEV_NULL #22745 üzenetére
Vágod azt hogy ez nem a 'mátyások' lapátolása kategória, hanem az hogy három mcdonalds menü árából 3-4-5 évre fasza gépem lesz?
(Én vágom hogy mit mondassz amúgy, csak szerintem ott rontod el hogy a nagyságrendet nem mérlegeled: nyilvàn meg mell próbálni az embereket lebeszélni a szar cserékről, de amikor ennyire jelentéktelen összegekről van szó szerintem tök felesleges)
-
tag
válasz DEV_NULL #22743 üzenetére
Ne személyeskedjünk már ennyit, rossz nézni merre megy ez a topic.
Mindenki másra használja a gépét és más elvárásai vannak vele szemben. Ahogy a kolléga is írja neki netezésre kell a gép és ilyen összeget még simán költene rá. Vannak olyanok is, akik simán kifizetnének pár ezer ft-ot arra, hogy megnézzék a sok éve dédelgetett processzorukban mennyi tartalék lehet még. Van akinek nincs pénze komplett konfig cserére, hanem 5-6 ezer Ft ráköltéssel szeretnének teljesítmény javulást elérni. Ilyen esetben pedig (tetszik- nem tetszik) marad a 775 és marad az elavult technológia.Aki pedig igazi hardkórgémer és BF4-et tol multiban és zavarja, hogy max grafikán beesik néha 500-ról 490-re az fps az meg már réges rég nem 775-öt használ
Geza60
-
Necro_Ramone
tag
-
őstag
válasz DEV_NULL #22741 üzenetére
Csak en ervek MELLETT kotok bele, szep anyanyelvunk irott formaban valo helyes muvelesere erzett vagyam okan, te/ti/ok meg ervek helyett. Ezt elfelejted. De gratulalok, nagyon ellatod a bajom, szetszedsz itt a neten, remelem dicsonek erzed magad, mert en egy kicsit rosszul erzem magam a kommentjeidtol.
[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Remus389
veterán
válasz DEV_NULL #22738 üzenetére
na most kivételesen egyetertek
illetve pontositva, lehet cserélni, de csak akkor ha arányban van(vagy nagyobb ) a teljesítmény növekedés a befektetett pénznel, úgy Oké
lapot cserélni pedig csak akkor érdemes, ha előtte megnézzük, nem-e állja meg a helyét a regi , mert simán lehet hogy jó a régi is
ha mégse, akkor se fektessunk sokat bele, csak minimális összeget
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz DEV_NULL #22642 üzenetére
Jó oké, látom nem állsz kötélnek, és felfoghatatlan számodra, hogy kinek mi ér meg plusz pénzt. Ha pár hónapról beszélünk, akkor meg pláne nem sok ráfordítás 5000e Ft. Az a plusz amit arra az időre kap a Xeontól márpedig megéri, beláthatnád végre. Nem azt írjuk neki, hogy költsön a kiöregedett cuccra még tizen, huszonezreket, hanem legrosszabb esetben egy nyomorult ötezrest. Ha meg ügyes és elmegy a Q6600-a 15-ért, ugyanennyiért az ebayről jön is neki átalakítóstul az E5440.
Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapja, azt hiszi most, hogy a E5440 szart sem fog érni a Q6600-hoz képest. Minden esetre összezavarnod már sikerült, gratulálok hozzá.
Aki meg lecseréli a 25 éves benzinesét egy ugyan olyan öreg dízelre még mindig nem értem miért is hülye, mert sajnos kész érvekkel nem szolgálsz, csak kijelented hogy bizony hülye.
Mellesleg ha te 40fps-re beeséstől megpusztulsz az szerintem durván user error, nem a CPU hibája. Még ha azt írtad volna, hogy beesik 25 vagy kevesebbre megérteném. Én CS GO-zok 40 és 80 fps között, de még rohadtul nem befolyásolt ekkora fps ugrálás.Nem azzal van a baj hogy nem értesz egyet velem/velünk, hanem az, hogy lehülyézel másokat a döntéseik miatt, mert szerinted csakis a te elképzelésed a helyénvaló. Az utolsó mondatodból (a kacsintós szmájlival) ordít a leginkább.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Remus389
veterán
válasz DEV_NULL #22653 üzenetére
jól mondod, többet nem ér
ha ügyes és ebay-rol levadassza olcsón a xeon-t, és itthon jó áron adja el a q6600-zast, az sem kerül semmibe, sőt a hűtő árát is megsporolhatja
láttam már 19.90 euróért Xeon e5440-est ebay-en, na ehhez mit szólsz? Oké már biztos elkelt, de ott lehet szemezgetni
-
misiizsai
tag
válasz DEV_NULL #22645 üzenetére
Igen elég rég GTA IV-ezek Persze akad más játék is mellette..Hát még ez a 25-30 FPS nagy nehezen elmegy..Ha már 15 FPS lenne akkor hagynám az egészet... Viszonylag folyamatos. Az a baj a GTA IV is egy optimizálatlan sz..r
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
misiizsai
tag
válasz DEV_NULL #22642 üzenetére
Gondolkoztam azon amit írtál és van benne valami..Most ha költök processzor váltásra akkor kevesebb marad az új platformra...Egyébként nem is maga a multiba játszás eszi a FPS-t hanem hogy felveszed az legalább 5-10 FPS minusz.Nézzétek meg ezt..30-at ha eléri kb sokat mondtam..Amit írtam tegnap hogy nyárra az is kicsit most ködös lett mert sajnos ma olyan történt ami ezt befolyásolja..
https://www.youtube.com/watch?v=GUJ6690dqpoSteam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
Remus389
veterán
válasz DEV_NULL #22639 üzenetére
na jó de minimális ráfordítással tudna egy olyan processort alatenni az r9 290x-es videokartyaja alá , ami ha nem is maximálisan de sokkal jobban kihajtana (játék, felbontás függő természetesen )
most hogy vesz egy jó, használt CPU hűtőt(amit később amúgy is megvenne ) és a így jól megtunningolja a q6600-zast, vagy vesz egy ilyen kiváló kis Xeon quadot, ízlés dolga, kb 5000ft mindkét esetben
mindkettovel optimalishoz kozelitené a rendszerét kihajtas szempontjából, minimális pénz ráfordítással
a q6600-as 2.4 GHz-en kevés lehet a mostani videokartyaja alá ezt alairom
persze le lehet cserélni az egészet, sok-sok pénzért, de nem biztos megéri (neki )
ha nagyon nem akar költeni, állítsa magasabb fordulatra a gyári hűtő ventilatorat, de előtte pucolja ki (szetszed, csap alatt a borda ), havertol kérjen kölcsön ezüst pasztat, szerintem egy 3.2-3.4 GHz benne lehet a q6600-ban alapfeszen
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz DEV_NULL #22637 üzenetére
Kár, hogy nem lász a példába bele. A hangsúly az erősebb/kevesebbet zabálón volt minimális ráfordítással, ha nincs pénz jobbra. Mellesleg van egy burkolt mondanivalója is. Minek cserélni kompletten az egész gépet (autót), ha a jelenlegi is megteszi egy kis tuninggal. De nem magyarázom, mert úgyis csak a konfigcserés beidegződésedet hajtogatod, egy olyan topicban aminek a címe az ős LGA775-ről szól. Aki nem a minél magasabb min. multi fps-re veri a pöcsét, annak bőven elég még ez a platform, ha picit rákölt, ezen kár is vitatkozni. Single-re meg egyenesen tökéletes.
Mellesleg azt írta, hogy leghamarabb nyáron esedékes a platformcsere, de gondolom addig minél többet ki akar hozni a jelenlegi cuccból, ahhoz meg nem kell túl sokat rááldozni. Ammennyit rátesz, azt jó eséllyel később ugyanannyiért ki tudja majd árulni.No offense, de nagyon elvakultnak tűnsz. Nem mindenki egyforma, te a konfigcserében látod a legmegfelelőbb utat, amit meg is értek, de sajnos nem mindenki tud félretenni annyi pluszt, hogy meglépje ezt, inkább tuningolja a jelenlegit ameddig tudja, ésszerű és "gazdaságos" keretek között.
-
Remus389
veterán
válasz DEV_NULL #22637 üzenetére
addig nyujtozkodj amíg a takarod ér
nem bírod felfogni hogy nincs pénze jobbra??
vesz ebay-en 12-ért egy ilyen xeont, 12-ért itthon eladja a q6600-zast és kb 20-25%-kal erősebb lesz a számítógép processora
ahhoz hogy még további teljesítmény növekedést érjen el, ahhoz több Szent István kell, lehet nem akar/tud költeni, amúgy se biztos szükséges ha sikerül tisztességesen megtunningolni a xeon-t mondjuk 4 giga fölé
-
PAtr0n
addikt
válasz DEV_NULL #22618 üzenetére
Ez kábé ugyanaz, mint amikor valaki egy Golf II 1.6 benzinből átül egy átépített 1.9-es kormolóba. Kevesebbet eszik de jobban megy, jó esetben nulsszaldóból megvan az is, vagy minimális ráfordírással. Ekkor megjelensz te, elmondod neki hogy mekkora hülye, mé nem vett inkább egy jó állapotú Golf IV PdTdi-t, a Golf II felett ugye eljárt az idő. Éljen a kapitalizmus, dobjunk el mindent ami régi.
Ebből csak azt akartam lehozni, hogy amire neki kell a gép, ahhoz elég lehet a Xeonra váltás, minimális ráfordítással.
Még szép hogy ajánlgatjuk neki, mert még épp megéri, ha ki tud árulni más cuccot."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
echterion
nagyúr
válasz DEV_NULL #22621 üzenetére
Mint írtam, minden attól függ, mennyi lóvéja van rá. Hiába ajánlok neki szendit vagy hasit, ha nincs rá kerete. Így bedobtam egy olyat, amihez maximum egy-két ezer kell pluszban. Mert a Q6600-as is elmegy aprón 10-15 ezer között (attól függően, hogy meddig akarja hirdetni), ebay-ről pedig be lehet szerezni a xeon-t 10-12 ezer között postával, az adapter meg 750 pénz.
-
misiizsai
tag
válasz DEV_NULL #22621 üzenetére
Őszintén én egy Core i5-be gondolkozom abból is a 1150-es foglalat inkább mint az 1155 mert az is hallott már procilag.De ebből nyáron lesz valami esetleg. Meg ugye bár meg te is írtad meg én is sokat multizok emellett gameplayezek is és oda kell az FPS.Sajnos Far Cry 3 meg GTA IV alatt érzem hogy elég erős CPU limit az egész.Nem mai processzor ez tény..Már egy Core i3-as is erősebb.Egy Gigabyte 720W tápot használok.Ma délelőtt-délután majd lövök képet a BIOS-ról.
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
misiizsai
tag
-
Remus389
veterán
válasz DEV_NULL #22567 üzenetére
nem tudom ezek mennyire fontosak
de szerintem nem éri meg 14000-et kiadni egy lapert, ami hoz jó esetben 100-200 plusz megahertzet
és azért egy öreg p35-os lapot se könnyű elsozni, max nyomott áron (5000ft, ha egyáltalán kell valakinek )
na mindegy én már nem ölnek ebbe pénzt
okosabb dolog más dolgokat fejleszteni pl videokártyát, vagy gép esetén, 2500K Sandy bridge , az kb alapon gyorsabb, mint a quad szenne húzva
különben is 4 GHz felett nem biztos jó járatni ezeket az öreg quadokat, elég a 3.8 is
én most nagyon élvezem, de néhány tucat megahertzert, nem adnék egy Szent István -t
-
PAtr0n
addikt
válasz DEV_NULL #22564 üzenetére
haha, csak nem kiakadtál?
Nem, rájöttem, hogy ennyit még áldozok a platfromra (azaz +5k-t ha eladom az EP35-öt), amit akarok az a cuccaim eladásával is minimum +35k-ban lenne. Nincs most ennyi rá, kellett új monitor, amúgy meg itt a tavaty, batynak a matykák, kell a zsé a házra is, meg a kocsira is. Ennyi."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz DEV_NULL #22561 üzenetére
Jó hogy kitetted, beszéltem is a sráccal, csak az a baj, hogy nem postázza, inkább helyben keresgél vevőt először. Ha nem lesz, akkor jó eséllyel 1 hét múlva lesz egy ilyen lapom
Ugyanis már megint ott tartok, hogy nem lesz új platform, elég nekem ez mindenre amivel játszok, de nem ártana az a 4Ghz+ a Xeonból"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
Remus389
veterán
válasz DEV_NULL #22550 üzenetére
jó majd holnap adok nekik 2,0-át, és emelek 471-re (itt a CPU 4 ghz-es) alapfeszen, meglátjuk
a hőmérsékletek jók, kb 40 fokos terhelésen (játék alatt), windows alatt leesik 33 fokra (vagy még lejjebb)
jól működik a Silent knight ezüst pasztával , meg ugye ez egy xeon
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
-
PAtr0n
addikt
válasz DEV_NULL #22491 üzenetére
Így is lehet nézni, de a lapcserével jó eséllyel nullszaldóval jön ki, vagy még kereshet is rajta, a Xeon beruházás meg nagyon-nagyon szubjektív. Tudom, te már nagyon a platformcserén gondolkodsz, de nem mindenki látja ugyanígy. Még messze nem halott az ősi LGA, bőven elég mindenre jól megráncigálva. Megmondom őszintén, most épp egy P45-UD3 beszerzésén gondolkodom (10k többlet), egyszerűen idegesít, hogy nem tudom csúcson járatni a Xeon-t, és megnézni hogy mit tud. Jelenleg kevés az ereje a masszív multihoz, de 4Ghz felett ez tuti megváltozik.
Az általad javasolt platform, ha csak lapot, DDR3 4Gb-t, és a 2500k-s CPU-val számolva se jön ki 55-60k alatt, és még elég baráti árat mondtam. Nem az a kérdés, hogy mennyivel időtállóbb a Sandy bridge, hanem, hogy jelenleg ér e ennyit az átállás. A Xeon, és majd a P-45-ös lap beszerzésével, na meg a cserélendő cuccok eladásával 30k ráfordításnál járok. Nekem az a minimum 25k de inkább 30-35k plusz annyit nem ér meg jelenleg, annyival nem ad többet a Sandy i5 2500k. A DDR3 sem, az egy vicc, mindenki tudja.
Megéri majd a csere, de nem most, és nem Sandyre.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz DEV_NULL #22473 üzenetére
Direkt futtattam egy kört a bench konfigomon, Géza kedvéért az eddig használt AIDÁ-val és a legújabb stabillal is.
Régi:
Új:És nyomtam egyet 590-es FSB-n is, PL9-cel és 4-4-4-8-on járó ramokkal, hogy lássam, nagyjából a P45-ös memóriavezérlője mire képes, íme:
-
PAtr0n
addikt
-
senzaj
senior tag
válasz DEV_NULL #22441 üzenetére
BF3-ban semmi gond sincs a cpuval, nincsenek beakadások még 64-es szervereken se. BF4 más tészta, ott már érezhetőek a belassulások, de még játszható kategória, ha nem figyelgeted orrba-szájba az fps számlálót és nem vagy hardcore gamer. De egy 6 éves cpu-tól ez nem is olyan rossz egy 2013-as cpu zabáló játéknál..
-
Roba
tag
válasz DEV_NULL #22441 üzenetére
Ne irigyeld a Q9650-em, mert a Q9550-re (eladtam 24000 ft-ért) ráfizettem vagy 16 ezret, hogy vehessek egy QX9650-et, majd árában cseréltem erre a Q9650-re.
Na igen a multi játékoknak jobb proci kell.
[ Szerkesztve ]
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
PAtr0n
addikt
válasz DEV_NULL #22433 üzenetére
Rendben, köszi, megpróbálok mindent amit lehet. BF3-t kéne szereznem viszont. Nincs valakinek óccsé eladó digitális kupon?
A 450-es fsb necces, nem stabil a cucc vele, de egy próbát mindenképp teszek.echterion:
Írtam, a link oda mutat, de a teljesség igénye nélkül, ezt tudja az FSP 350-PNR:Viszont figyeltem, hogy az Idle és a full load CPU fogyasztás között kb. 40W különbség van.
Ha nem játszok, csak net, olyankor a HD4870OC is alul van órajelezve 150/250Mhz-re, így az egész gép eszik 140W-t.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz DEV_NULL #22423 üzenetére
Én így vagyok a Codegen házammal, letisztult, könnyen szerelhető, és kompakt méret. Amikor meglett a C2D konfig a Giga lappal 6 éve, akkor vettem, azóta is jól szolgál, imádom.
Igen, már látom hogy kevés a lap, de lenyugodtam, ennyit tud, most a cél az atomstabil frekik, és feszek beállítása. Még így is előrébb leszek sokkal mint az E6750-el, pedig azt is nagyon szerettem, 65nm létére igen jól húzható stabil prockó volt az is, csak hát 2 mag.
-
őstag
válasz DEV_NULL #22415 üzenetére
Utólagos engedelmeddel, önkielégítettem a képeidre.
- A házad atomkirály, egy időben volt egy ilyenem, csak tönkretettem csak úgy, mint pár társát, a nagy moddolásban (szétfúrtam a szegecseket, mert festeni akartam, meg ablak került rá, meg többrétegű hangszigetelés, csak nem fejeztem be, félkészen áll a lemez a pincében 1,5 éve kábé)
- A monitor is bejövős. Egy teljesen megegyező típusú erősítőt nyomkodtam órákon át vasárnap, érdekes volt ilyen hamar "viszontlátni"
- És a Toffifee-k a polcon...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest