Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Megvan az E8400, ahogy bekapcsoltam a gépet elsőre felhúztam 4.0 GHz-re, azóta stabilnak tűnik a gép.
BIOS beáll.:Szorzó=9
FSB=445
Cpu Frequency= 4.00 GHz (445x9)
Memory multiplier=2,4 (1130MHz)
memória időzítés=5-5-5-18
Memory Frequency: 890 MHz
DDR2 overvoltage control=+0,6V
FSB OverVoltage Control=0.1
(G)MCH overvoltage control=+0,1V
CPU voltage control=1,35000V+ infó: Katt
Nemtudom kéne-e állítani vmin, vmi túl sok, vagy esetleg kevés. Kérném a segítségeteket!
-
hossszú
őstag
Q814A746 FPO-s procija van valakinek? Érdekelne mit sikerült kihozni belőle stabilan
-
syckaloz
aktív tag
válasz
Szatesz #15284 üzenetére
Egy FPO-t azért tudsz mondani? Beledobnám a hírdetésembe
-
Szatesz
őstag
Az enyém jelenleg 1.22v al viszi stabilan a 4 ghzt..És 4200 on 1.29v kell neki De én álltalaban adok neki 1.32v ot...
-
cserkosz
tag
Most kevesebb feszt adok neki.
[link]
-
cserkosz
tag
Most vettem egy E8500-at és itt járok [link]
-
syckaloz
aktív tag
Mennyivel lesz jobb az E0 stepping a C0-nál?
Azt olvastam, hogy jobban lehet húzni majd a procit, és hőfokok valamivel alacsonyabbak lesznek E-ben, mint C-ben.
-
thumb
aktív tag
sziasztok ujra itt nos beraktam a gépbe az e8400-et és hát működött azzal a biossal amit irtak de azo otthonimon is az a bios van amit irtak mégis se kép se hang na mindeggy szóval mostmár tuti hogy alaplap ill. bios baja van mert másik procival meg megy
ahh mérnem lehet ugy hogy berakom és megy
-
atika88
senior tag
üdv! Milyen hűtűpasztát ajánlotok ha újraszeretném pasztázni az E8200asomon csücsülő TX2 hűtőmet? KÖszönöm a választ előre is!
-
Gaben01
őstag
Egyértelmű,hogy a lapoddal van a bibi és nem a 8400-essel.Nálam egy 6850 volt a p35 ds3-amban 1,28V@8x425 beállítással,amit becseréltem pegazusnál egy 8300-asra,betettem a lapba és ment ugyanazokkal a beállításokkal,mint a 6850,cmos clear nélkül.A lapod topikjában kérdezz után,bios probléma lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
~Ph'vEscha #15244 üzenetére
Hát, ez van nem tudok mit csinálni kölcsön kérni nem tudok, örülök hogy van egy másik gép amin megy a net....
Remélem hétvégén megjön az uj...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
~Ph'vEscha #15237 üzenetére
Nem tudom jót fogsz-e ki, mivel nem sokan vannak aki nézegetik az fpo-t csak bemennek és megevszik, igy szerintem mondhatjuk ugy hogy vagy mákod van hogy jót kapsz vagy nem, én amugy jó áron vettem egy boltba ahol volt több is, szóval választhattam volna, de nem nézegettem, de egy ilyet választottam: FPO:Q814A746 erről azt hallottam nem olyan rosz, de mivel befőtt az alaplapon igy lassan 1 hete a dobozában van és nem tudom megnézni mit tud....
-
thumb
aktív tag
hát ja csak az a lényeg hogy megjavuljon tőle mert mi van ha nem?
-
thumb
aktív tag
válasz
~Ph'vEscha #15237 üzenetére
hát jó akkor megpróbálom ezt a cmos-os dolgot remélem fog működni ha nem gondolom a procival van baj
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget vendégeim vagytok egy sörre
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Ok koszi a valaszt , de pont az elso kerdesre nem kaptam valaszt ami azert talan egy kicsit fontosabb lenne
( #15209 )
-
thumb
aktív tag
az alaplapomnál van két csillag az 1333-as fsb-nél és az van irva hogy
"available when the installed CPU is supporting 1333Mhz FSB+ez lehet gond szerinted?
-
thumb
aktív tag
válasz
szacsee #15234 üzenetére
hú nem tudom mert melóhelyen vagyok bár TUDAM HOGY be kellett volna hozzam a gépet a fene vigye el! délután hazahúzok és egyből kipróbálom! de ha azt nézem más baja nem lehet ugye? legalábbis szerintem nem tehát így vinnie kell cmos után! a lábakat nem tudom azt tudom hogy az e633-nak nem volt vele baja!
-
thumb
aktív tag
olyan létezik amugy hogy van egy vadiuj bontatlan procid és kapásból nemmegy?
meg akkor mi van ha a proci nagyobb fsb-re képes de a deszka nem akkor is megy? mondjuk ahhogy olvastam az enyém leírását pont vinnie kell!
-
thumb
aktív tag
és szerintetek az lehetetet baja hogy nem volt leresetelve? se kép se hang csak pörög :S
-
thumb
aktív tag
és azt huzzam ki meg tegyem visza? ott az SST-t feket kocka alatt ami van gondolom arra gondolsz!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
~Ph'vEscha #15209 üzenetére
A dobozból kilátszik a proci, és a procin meg rajta van és letudod olvasni....
-
thumb
aktív tag
válasz
szacsee #15217 üzenetére
itt egy link hogy néz ki a lap de nem tudom hogy hol van rajta a pöcök
http://prohardver.hu/dl/rev/2007-04/1509/p5n32esli_plus_pcb_b.jpg (bocsi nem tudok szóra linkelni)
és attól lehet hogy nem volt ilyen alaplapi reset hogy felpörög a gép és se kép se hang még a monitor se kapcsol be !
-
P00By
nagyúr
-
thumb
aktív tag
sziasztok
tegnap vettem egy e8400-et de nem indul el a gép csak felpörög de még a monitor se kapcsol be amikor visszaraktam az elődöt az e6300-at azzal simán ment boot meg minden szerintetek mi lehet a gond? a 8400-nek nagyobb az fsb-je szerintetek kellene csinálnom valami bios resetet az alaplapon és akkor tuti megy vagy rossz a proci? (vadiuj akkor bontottam ki)
légyszives segítsetek előre is köszönöm
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Sziasztok , lenne par kerdesem:
Ha veszek egy E8500-at sima kiskerben , akkor van ra esely hogy jo FPO-sat fogok ki?
ugy hallottam hogy megnezik , es ha jo FPO-s akkor dragabban eladjak , azt hogy milyen az FPO-ja a procinak csak akkor lehet megnezni ha gepbe berakom , vagy a dobozan is rajta van valahol/valahogy ?
bocs ha volt mar , de nem talaltam infot errol.a4team-ra gondoltam kiskernek ( bar itt meg magas a proci ara ) , meg aliencomputers.hu
-
Zájec
veterán
válasz
subaruwrc #15207 üzenetére
klassz
csak a prájm futhatna egy kicsit többet.. igy úgy néz ki ,mintha félnél tovább futtatni mert bekrepál..
nálam ez a VTT-s (CPU termination) dolog másképp müxik a gigába.. nálam nem az a mérvadó ami másnál... az MCH-n meg +0.2v emeltél az alaphoz képest, az nem rossz , nálam ebböl megintcsak más mennyiség kell a P45-ben....
a vid -je neked mennyi a kiswolfidnak?
-
subaruwrc
félisten
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
E8400 vagy Q6600? Melyik a jobb választás? (Egy árban vannak nagyjából.)
Játékra és dvd-rippelésre, videótömörítésre lesz használva. Alapszintű tuning is lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest