- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
válasz
hossszú #18555 üzenetére
Igazából nem is érdekel annyira a CPU hőmérséklet, csak már 445*9-en megy a proci
Csak az érdekel, hogy ne melegedjen vészesen...Még egy kérdés: Mekkora CPU feszt. adnátok egy E8400-nak 4GHz körüli órajelnél???
Nálam most Everest szerint 1,25V-ot kap (BIOS-ban 1,3V-ra kellett állítani ehhez). Nagyon rövid távú (<30min) tesztben eddig nem hibázott...
Mod.: Real Temp szerint ezzel a beállítással 44-49°C a maghőmérséklet 24°C sobahőmérséklet mellett...[ Szerkesztve ]
-
llax
senior tag
válasz
hossszú #18551 üzenetére
Nálam 24°C szobahőmérséklet mellett az egyik mag 28°C a másik 38°C. Ha terhelem a procit (mindkét mag 100%-on), akkor az 1. mag hőmérséklete nőni kezd, majd ha 5 fokra megközelítette a 2. magot, akkor nőni kezd a 2. magon mért érték is, de mindíg kb. 5°C-al megelőzi az 1. magot. Idle állapotban meg 10-11°C a különbség...
-
winfier
senior tag
-
lipi67
nagyúr
válasz
hossszú #16732 üzenetére
kva jó!!!
Ezt akartam én is
Én léggel tegnap prime alatt 1,44-1,456V-on reszkíroztam,úgy érzem bírni fogja.Mgkérdezhetem,h mennyi a VID-ed?
Zé_Mester
ocs,de továbbra is logikátlannak tartom,45-ös VID lényegtelen..Proci-proci..Kulerr barátom linkelt valamit,persze szted vszínüleg véletlen,de azért fura,hogy a VID-ek nem 1,225-ös VID-ek,inkább 1,0875-1,1125 között vannak..
[link][ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz
hossszú #16273 üzenetére
Na..Ezt nem értem!Mostanában sose figyeltem a 2 magot csak teszt alatt.Most megnéztem..és..Amióta megnyomattam 1,4V felettivel..helyrerázódtak!Ill. most ezt mutatja:
[link]a szenzortesztnél kiír vmi 2-4 vagy amit akar,de ott semmi se történik.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz
hossszú #16273 üzenetére
Te! Nálam ios így van(vagy ez természetes?).Ha több feszt kap,s nyígatom a 2 mag sokszor 1forma!Ma..ubuntuztam,aludtam,nem tesztelgettem..Én is próbáltam bekalibrálni,nem csinált semmit..hogy kell????????????
-
wampa1
tag
válasz
hossszú #15078 üzenetére
Szted LP UT-ben az enyém mennyit menne? Meg 1.49V-al? Ülj le egyes
Többi okostojásnak: Nem keveset üzleteltem már itt, fel tudok adni egy sz*ros hirdetést. De most laptop-ról vagyok és vmiért nem ment. Ezért mivel gondoltam (tévesen) hogy ebben a topicban normális emberek társalognak és ez a Wolfdale topic, ide is beraktam az eredményeket a prociról. De látom nincs jobb dolgotok mint másokat b***tatni. Gratulálok
mod: Gianni-nál 46.500 a proci ujonnan szoval 2 naposan ilyen tuningeredménnyel tök reális az ára. Ami valamelyest alkuképes persze. Erről ennyit, viszlát
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Kuponkunyeráló
- Titokban követhette a vásárlóit az Amazon
- Diablo IV
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 1600X 3.6GHz 6mag 12szál CPU processzor
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest