- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
Új hozzászólás Aktív témák
-
wowmaster
csendes tag
Sziasztok!
Alapon 56C a proci, 100%on 65C. Ez kicsit magas egy E8200hoz képest. HyperTX2 van rajta, ujrapaztáztam, mit tehetnék? -
Zájec
veterán
válasz Rusher #15706 üzenetére
Rusher :: azok még annyira nem mérvadóak.. igy elsö probálkozásnál a VTT-nek 1.3v-t az MCH-nak 1.34v adtam... nem is ezen múlik annyira hanem a GTL-ek eltalálásán, pláne az MCH ref-t kell még eltalálni,, mert hiába jók a CPU-s GTL-ek ha az MCH-s nem jó akkor be se indul.... szóval szép kis összjáték szükséges hogy egyáltalán bármilyen eredméyn is létrejöjjön...
ahhoz képest hogy kezdetben 540 felett semmit nem tudtam kipréselni,
tényleg kezd alakulgatni... mostmár a 600 is megy egy vaild szintre, de tovább csak majd komolyabb ramokkal tudom megnézni... ez a kingmax kifingik 1200.nél... -
kulerr
őstag
Én is kísérletezgetek vele de sajna azok a maghőkkel nem igazán bír a TX2....azokat sokallom. Szerintetek mondjuk ennél mennyit jelenthet egy jobb hűtő? Vagy váltsak vízre?
A fenti eredmény még csak kísérletezgetés, habár bíztató de nem merem így tesztelni
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
canci
csendes tag
sorry nem ide szántam...
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Q814A746
-
B-L-A-C-K
titán
Ez mennyire számit jónak? [link]
-
serito
senior tag
E8200-ast szeretnék setfsb-vel fúzni. Melyik clock generatort kellene használnom Giga X38 Ds5 laphoz? Ha setfsb-t használok a biosban kell valamit állíani vagy a progiban kell?
-
ADAM1337
nagyúr
wolfikhoz valakinek van vmi tuningos tapasztalata P5K3 deluxe wifi ap-ról ?
-
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
válasz serito #15765 üzenetére
Hali
Nekem pont ilyen ramjaim vannak, 1160-on feszemelés nélkül stabilan fagyásnélkül pörögnek, és ami nemelhanyagolandó, kapsz hozá egy 3-as ventit, nah azt elfelejtheted mert csont hideg
Csak ajánlani tudomAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sz.j
nagyúr
Lehet, hogy másik lapot kellene vennem ..., de elötte ki kellene probálni egy "tuti" lapban a procit ...
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Vasinger!
nagyúr
reset: Az lehet, hogy 3Dmarkban jobb, de játék közbe biztos lealázná a 4850...
subaruwrc Hát eléggé melegek, ez így van! Megfogni nemtudtam
Brumi˘: Hát jó lenne ha elbírnák, de látod! Sztem se a procival van a baj, de voltak már akik bebeszélték nekem...
ADAM1337 Azt nem szeretném, inkább visszaveszem az órajelet, azt annyi...
-
serito
senior tag
Hali!
Tudom nem ide tartozik de ha tuning akkor nagyonis idevág.
A mostani Kingmax 1066-os memóriáiamat szeretném lecserélni
Corsair TWIN2X4096-8500C5DF -re.
kérdés: Érdemes lecserélnem ezekre vagy (persze szeretném a lehető legnagyobb tuningot kihozni belőle kb1150-1200Mhz ) válasszak más gyártótol?
Minden lehetőség tanács érdekel.THX
-
sz.j
nagyúr
8-as szorzóval eddig jutottam.
De nem tudok 6-os vagy 7-es szorzóval 560-570-nél tovább menni...
Miért???[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
SpZ
senior tag
windows műveletek közbe sajátgép megnyitásatól a videó nézésig, játékba fél s -et akad be ott nem zavaró, de windowsba eléggé
-
SpZ
senior tag
hy
érdekes dolgok mennek a gépemmel, Gigabyte P35-DS3 és E7200 között, 2 napig hiba nélkül ment a gép mármint a v -t sikeerült beállítani 1.264 -re , minimálisat ugrál a core speed és az fsb -is,
az lenne a kérdésem hogy 2 napig tökéletes a gép utánna meg megint beakad mi lehet a probléma? -
OddMan
őstag
A legtöbb alaplap BIOS-ában megtalálható a "C1E - Enhanced Halt State" és az „Intel (R) SpeedStep (TM) tech.” vagy újabb nevén „EIST” opciók.
A kérdésem, hogy minek kell a "C1E" és az "Intel (R) SpeedStep (TM) tech." funkció is, amikor mind a kettő ugyan azt a feladatot látja el. Angol oldalakon azt olvastam, hogy mindegyik a cpu szorzóját és feszültségét csökkenti a terhelésnek megfelelően, hogy energiát takarítson meg. A kérdésem, hogy mi a két opció között a lényegi különbség?[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Vasinger!
nagyúr
Nem, nem nem és nem stabil! link
Miben nyilvánul meg pl játék közben ez a "nemstabilság"? Lagol,akad a game?[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
tudna valaki segíteni abban h mit jelent az asus p5q biosában a
CPU GTL reference
CPU PLL Voltage ?
tuningoltam a procimat 3,6on megy a fesz 1,1875 de ez a reference nemtom mi
PLL-t beállítottam a BIOS szerinti lehető legkisebbre ha jól emlékszem 1,5 voltd e nem biztos
megnéztem az FPO-t is: Q816A095 hátha valakinek fontos[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
Nah, kipróbáltam az 1.35 Voltot. Nem stabil 4.0-GHzen! Marad a 3.8... Ez van Sprite
-
hossszú
őstag
Az első Prime stabil eredményem 3800MHz 1,2V
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
tresh
veterán
Jó estét mindenkinek
Az lenne a problémám h szeretném húzni a gépet kicsit és most itt tartok és nem hajlandó elfogadniCPU Clck Ratio = 8x
CPU freki= 3.2Ghz (400x8)
CPU Host Control= enabled
CPU Host freki= 400
PCI freki = auto
Performance Enhance = standard
System Memo multi = 2.0
Memo freki 800
memo idözités
4-4-4-12
System voltage =auto>>>ha itt más a felállás konkrétan ez :
DDR2 overvoltage control=+0,2V
FSB OverVoltage Control=0.1
(G)MCH overvoltage control=+0,1Vakkor se megy
igazábola cél 1000mhzes cl4 ezekkel a szépségekkel de vhogy egyszerüen az fsb nem változik hiába állítom 400ra reboot és marad 333 a biosba pedig 400 on van:S[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz szacsee #15733 üzenetére
Infó:
Szorzó=9
FSB=428
Cpu Frequency= 3.85 GHz (x9)
Memory multiplier=2 (856MHz)
memória időzítés=5-5-5-18
DDR2 overvoltage control=+0,5V
FSB OverVoltage Control=0.1
(G)MCH overvoltage control=+0,1V
CPU voltage control= CPU-z 2.80 V mutat!Mod.: Igen, elég jónak számít . Hőmérsélet és a teljesítmény is! De sztem annyi elég is lesz egyébként 1.3 volt, nem 1.1! Vagy mást jelölsz
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz Vasinger! #15732 üzenetére
Főbb paramétereket megoszthatnád, hogy biosban mi hova van állítva...mi mekkora feszt kap, gtl, fsb/dram stb..2. kép a 2-es magot jelzi.
Más: Izé 1,1V VTT@526x8 in Progress giga P45-ben. Ez gyónak számít amúgy?
-
Vasinger!
nagyúr
Egyszerűen ez a rohadt prime, mindíg bedöglik! De mindíg csak a 2. ablak vöröslik be! Ez jelent vmit? Ott a ram teszt megy? Vagy a 2. mag? (In-Place-Large FFT teszt megy mindíg!) Kép
Pls help!
-
reset
senior tag
SIKERÜLT!
A 8400-as megkívánta a BIOS-frissítést, amit az Asus EZ Flash 2 progival meg is tettem.
Úgy tűnik minden ok' ...Iszom egy sört és nyomulok egy szolid tuningnak. Kezdetben 3.6 GHz, aztán 4.0 GHz....Ennyi nekem ölég is lesz...A CPU-t egy Gl. tech Igloo 5610 Silenttel hűtöm - íme egy kép a kutyaház belsejéből...[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
válasz subaruwrc #15725 üzenetére
Persze, hogy még nincs meg...aztán lehet nem is lesz...de pont azért mondtam, hogy "mindenkinek"...nekem is...szóval csak úgy mondtam naa, hogy az a cél és kész.... De lehet 700 is
Melyik prime stabil beállításod? VTT?mod.: közben volt egy új winrar eredményem
[ Szerkesztve ]
-
reset
senior tag
válasz szacsee #15723 üzenetére
Nem segített a Clr CMOS sem....Akkor marad a BIOS frissítés. "Stabil az op rendszerem..." - de a Win. alóli BIOS-frissítést nemigen szokták javallani....floppy sincs a gépemben, pendrive-om van...talán arról lehetne...Ja 0401 a BIOS V. Átugorhatom a köztes változatokat, és frissíthetem a legújabbra / az enyém 2007. júniusi...
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz Zoli1983 #15715 üzenetére
Milyen FPO-jú a procid? Q814A746 sok helyen van és mennek elég jól..
Maradj a 32 bitesnél, 64 bit gémeknél lassít valamit és csak 4gb felett ajánlott. Sok progi nem kompatibilis vele..de már nem olyan vészes a helyzet.
reset: Cmos resetet csinálj szerintem, ha még mindig rinyál, akkor bezony kell frissítened.
Ha stabil az oprendszer, akkor win alól is nyomhatsz biosfrisst asusnak az Update nevü progijával.[ Szerkesztve ]
-
Zoli1983
tag
Hello! Beléptem végre én is a táborba egy E8500-al! Régen láttam itt egy tuning toplistát, valaki meg tudná adni a linket? Már keresem, de még "csak" a 15400-ik hsz-nél járok, visszafelé!
-
reset
senior tag
Hali!
Na beraktam a 8400-ast a 6750-es helyére. A BIOS-ban mindent beállítottam az új CPU-nak megfelelően...megy is szépen, ám bootolásnal figyelmeztet: "frissítenem kéne a BIOS-t" és csak F1 bill. után indul el a Win.
BIOS-ban, eszközkezelőben, PC-Wizard tesztprogiban....mindenhol látja az új CPU-t, mégis kéri indításnál a BIOS-frissítést / amit még soha nem csináltam és nem is szeretnék...
Mit tegyek? Csináljak egy BIOS-resetet és újból állítsak be mindent?...(Hardverek és egyéb az adataimnál...) -
ADAM1337
nagyúr
Új eredményen e8400el bios 1.3v valós 1.296 cpuz
-
Roba
tag
A proci szorzóállítási lehetőségét a sorozatszáma jelzi-e, vagy az összes 8000-es szériánál ez alapból adott?
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
SpZ
senior tag
szereztem ingyen 1 E4400 alap hűtőt, sztetek megéri rátenni az E7200 -am ra?
jobban hűt mint az alap? esetleg húzásra is alkalmas lenne? -
Roba
tag
Hy!
A core2duo procik szorzóállítási lehetősége proci vagy alaplap függő?
Köszi.
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gondolkodjunk? Ryzen 5 2600x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700 8mag 8szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
- Szerver CPU-k 4110,4114, E5-2650 V3
- AMD A8-5600K Quad Core FM2 processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest