Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
South Velen #12096 üzenetére
hát monjuk nézd meg itt ... már vagy 2éve nem futtattam 3dmark05öt, javasolnék inkább egy 3dmark vantage progit vagy a szintén mármár ősi 3dmák06-ot
-
Daemon09
őstag
válasz
South Velen #12087 üzenetére
Szvsz a radeon kari miatt csinálja. Kell hozzá egy patch, én is szívtam vele sokáig...
-
subaruwrc
félisten
válasz
South Velen #12087 üzenetére
c: /windows/ system 32 /futuremark mappából törölj egy dll fájlt. aszem csak egy van. ha több írd be ide megmondom melyiket
mod a direcpll-t -
South Velen
addikt
A fa*om kivan mostmár, még a 3DMark05 se indul.... Mi lehet a baj a gépemmel?
-
tom_tol
addikt
mit nem tud egy c2d [link]
-
djbahool
senior tag
Csinál vkinek olyat P5B-E lap (1802 BIOS) és E8200 proci, hogy néha bekapcsolásnál kifagy az XP boot képernyőnél?
-
g@bo
nagyúr
8200, vid 1.2250
jówwa intel.... Q811A459, májusi.
kezdik szépen leválogatni.....
-
Szatesz
őstag
válasz
South Velen #12071 üzenetére
Nekem is volt hasonlo és az op rendszerrel volt gond....virus vagy hasonlo...
-
Zala81
tag
Sziasztok! Előre is elnézést kérek, mert lehet hogy nem ez a megfelelő tropic, de szeretnék kérdezni valamit. Tuning szempontjából melyiket érdemesebb venni egy E8400-ast v. E6850-est? A 2008as gyártmányú E8400-asokról mostanában sok rosszat hallani, hogy nem bírják a tuningot.. Előre is köszi a válaszokat!!!
-
Zé_Mester
őstag
válasz
South Velen #12067 üzenetére
11259
minden alapon, energiatakarékos lekvár bekapcsolva, ramok 667MHz-en -
South Velen
addikt
A ti E8200-atok mennyit csinál Everest CPU Queen-ben alapon?
-
jokeman
aktív tag
Az normális dolog hogy az e8400 em van és a 2 cpu magnak nem egyforma a hömérséklete? Everetel és core tmpel néztem. Alapbeállitáson van minden? vid:1,1125v
-
Gabisan
tag
válasz
Zé_Mester #12002 üzenetére
Hat...Szinte alig hiszem el a vid-jet.Coretemp 0.99-el nezted?Mert az elotte levo verziok
jooval kevesebbet mutatnak hibasan.Nekem is az E8400-ra a regebbi verzioszamu,1.005V-ot
mutat,az ujabbik 0.99 verzson pedig 1.1625 vid-et lat,ami meg igy sem rossz.Szerintem itt a BIBI! -
keIdor
titán
Megvan az E8500. Holnap teszt, ma már fáradt vagyok...
-
subaruwrc
félisten
DFI nap van srácok
valid
-
nygma
addikt
válasz
Overlocker #12040 üzenetére
Grat,szép eredmény...
Mod.: Ez nem Neked akart menni bocsi...
-
-
PyroS
senior tag
Egyenlőre csak egy gyors teszt.4005MhzA vcore egyenlőre 1,275v.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
DeadMeat #12036 üzenetére
Lara azért lett leugatva, mert oldalakon keresztül nyekergett hogy nem megy neki ez meg az, és hogy miért fagy ki Prime95 alatt.
lett neki pedig küldve beállítás, meg meg lett neki magyarázva hogy ezek szerint ilyen feszen nem fog menni, emeljen neki, errefel rittig hogy ugyanúgy szórakozott vele tovább és utána megintcsak nyekergett.de hogy ne legyen leugatva, megvan a vége a procimnak 6-os szorzón, ahogy írtátok max Valid
E8200 @ 6x613FSB
ennyi a vége ezen a szorzón, feljebb már nem merem neki tolni, mert PLL feszt is kellene emelni, és az az 1,75V egy Wolf-nak nem épp baráti úgyhogy most ennyi, majd valamikor D.Ice alatt is megnézem, mert biztos van még benne több is -
Zé_Mester
őstag
válasz
Dashes #12012 üzenetére
abszolút ZÉRÓ beállítás, első bekapcsolás óta kb 30 perc telt el,
egyedül a cpu feszt emeltem meg neki AUTO-ról 1,35V-ra, és kb ennyi.
NB 1,5-1,6V körül kap többi maradt a régi mentett beállításom szerintkezd tetszeni a dolog
toM517 - 800-as ramot sztem felejtsd el, mert ha tuningra kerül a sor nagyon utálni fogod őket, mert szinte semmit nem tudsz majd miattuk húzni.
1066-os ramot vegyél, sztem 2x1GB mindenre elég -
toM517
aktív tag
Haliho !
Vajon erdemes rakoltenem azt a plusz parezret az E8400-ra vagy inkabb E8200-at vegyek?
Az alaplap P5B Deluxe 1219 BIOS, 2x1GB Corsair 800Mhz ( csere tervbe veve 2x2GB Crucial Ballistix 800Mhz-re ) , 88GTS 512fokent jatek
huzni is szeretnem a procit.
Hutesrol egy Scythe infinity gondoskodik.
-
winfier
senior tag
Hali!
Mekkora a legnagyobb fesz amit még adhatok egy e8200-nek
Abba tudnátok segíteni, hogy 1.225v-tal megy 3.7GHZ-et a 4GHz-hez pedik még a 1.35 sem elég? hogy mi lehet ezzel. Vagy ez igy normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest