Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
Ne haragudj, de kezded kiverni a biztosítékot nálam az értelmetlen hozzászólásaiddal, és így este már megy fel az agyamban a sz@r. Megkérlek, hogy ha nem tudsz érdemben válaszolni valamire, ne válaszolj a hsz.-eimre. Amúgy meg ennyi a véleményem, és ha megkérdezel pár embert, mindenkinek elege van a gyenge ferdítéseidből. Rajtad röhög a fél PH!
-
tom_tol
addikt
csak halkan megjegyezném ezt a cpu-t nem fenyegeti sem a wr sem ln2 veszélye mint irtam szvsz nem éri meg a szükséges felszerelés
egyébként mennyi a 84 wr? -
sz.j
nagyúr
A gigát (P35-DS4) tuningoloktól megkérdezném, hogy a mostani beállításaim módosításával esetleg lehetne-e javítanom az eredményeken?!
Lényegesebb beállításaim:
DDR2 Overvoltage Control ..........+0,1V --->1,95V (Crucial Ballistix PC2 8500)
GMCH Overvoltage Control .........+0.025V
Vcore ....................................... mindig manualisan van a kivánt fesz beállítva.
A többi fesz Nornal-on van.Van valami javaslatotok?
-
janos80
senior tag
-
sz.j
nagyúr
válasz
jugeen #14034 üzenetére
Mint ahogy már fentebb írtam, egyenlőre csak a proci végét próbálom megkeresni. Tulajdonképp ezek a CPU-Z-s képek számomra untig elégek, de mivel én is emberből vagyok és kiváncsi, ezért azt is írtam, hogy hűtőcsere után majd csinálok prime-t.
Természetesen szívesen veszem, és megköszönöm mindenki jóindulatú tanácsát, de hagy döntsem el én, hogy mit és mikor szeretnék csinálni.
Bár sem neked sem másnak nem igértem semmit, ha csalódást okoztam bárkinek is úgy elnézéseteket kérem.
-
-
mumin007
tag
Tsá Mindenkinek!
Lenne 1 komoly kérdésem. Az E8400-as CPU-m terhelve az Everest szerint 55 fok; 1-es mag: 78-80; 2-es mag: 70-72 fok. Ugye ez nagyon magasGondolom emiatt is fagy bele néha a játékokba v esik szét a kép a monitoron
Kérlek benneteket h segítsetek megfelelő cooler-t választani
Esetleg: Ninja v CM Hyper 212
Előre is kössz a segítséget -
Macka
veterán
-
-
jugeen
addikt
szép szép, de eddig csak CPU-Z képeket linketél. igaz ittam ma már egy kevest, de talán nem annyit, hogy ne vettem volna észre, ha még is linkeltél volna bármi nemű stablilitásra utaló jelet. amennyiben igen, megkövetem magam, és elismerem, hogy az a kevés alkohol több volt a kelleténél
szívesen megnézném egy hyper pi 32M mellett is a procid stabilitását. számomra ez egy kicsit olyan, mint hogy egy autóról a kilóméteróra skálázása alalján állítod meg, hogy mennyire jó
remélem nem vetted kötekedésnek a hozzászólásom, mert nem annak szántam.
-
sz.j
nagyúr
Amig nem lesz egy jobb procihűtőm, addig itt megáltam a húzással:
4554MHz, Vcore 1,296VMindenesetre örülök az eddigi eredményeknek.
-
MRJOOOOOO
csendes tag
sziasztok, lenne nehany kerdesem.
nem tudom mi a kulonbseg egyes procik kozott.
pl 8200 8400 8500
elvileg semmi masban nem kulonboznek , csak orajelben.
most akkor pl 8200 asat felhuzom 3ghz re, akkor ugye @8400 as lesz belole.
most ez a 2 cpu ugyanannyit fog fogyasztani ? mert mind2re oda van irva a TPD juk es az ugyanaz. mig az egyik 2.66 a masik 3.0 ghz ugy, hogy elvileg teljesen megegyeznek :S
vagy a 8400 as ugyanakkora aramfelvetel mellett le tudja adni a 3ghzt ?
remelem nem kerdek nagy hulyeseget -
jugeen
addikt
válasz
Szatesz #14003 üzenetére
az ilyet még egy "szerintem" közbeiktatásával is felesleges felhozni, mindamelett hogy léghűtéssel talán ez a legjobb processzor, ha nem az, amit wolfok közül láttam. ameddig egy procit nem kergetsz legalább -100-ra, addig teljesen fölösleges hiú ábrándokat emlegetni. jelen pillanatban az LN2 a legalkalmasabb hűtési forma a különböző WR-ek felállításához. a WR meg nincsenek kategorizálva.
egy kis mellékes megjegyzés azoknak akiket érdekel.......
szóval elészült már egy prototípus kaszkádosított kompresszoros hűtés és LN2 egyvelegéből. az ötlet és megvalósítás két atyja Fugger és Chilly1. akik a részletek érdeklik, az olvasson utána.annyit még elárulok, hogy -250°C fok körül járnak.
-
törölt tag
csak a phenom natív négymagos..
-
nygma
addikt
válasz
banderasz77 #14015 üzenetére
Nagy,de Én szerettem a P5B Deluxot,csak ugye tovább kellett állni...
-
törölt tag
hali! intelből melyik az a proci, ami phenom 9850 körüli?
-
nygma
addikt
válasz
banderasz77 #14009 üzenetére
P5B Deluxe vagy P5B Deluxe Wifi/AP?
-
Szatesz
őstag
válasz
banderasz77 #14009 üzenetére
Hát igen de te nagyon végleteket nezel nagyonrégi lapban persze...
-
Szatesz
őstag
válasz
banderasz77 #14006 üzenetére
Én a mostani procimat probaltam egy sima asus p5kc lapban és probaltam p5k3 deluxeban meg p5q3 deluxe ban és mind1ikben közel ugyan ugy ment csak egy nagyon picit volt stabilabb a 3 szor dragabb lapban... Ami azt jelenti hogy 3 percel tovabb birta a prime95..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest