Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Valóban nem megy a link. Hát, ha csak analóg tudod megoldani az 5.1-et, akkor igen, de ha megy digitálisan is, az én esetemben a TV-men van optikai hang kimenet, ez van az 5.1-es erősítőre kötve, a Pipo HDMI-n kiküldi az 5.1-es hangot a TV-re, onnan meg optikán megy az erősítőre.
Laza szerintem az lehet benne a logika, hogy a legtöbb kamerában ma már van mikrofon, de ha mégis kell, akkor majd megoldják a felhasználók egy usb-s hangkártyával, egy stereo hangkártya szinte filléres tétel.-----------------------------------------------------------------------
Amúgy eddig gondolkodtam a nagyobb házban, de most már el is dőlt a dolog, hogy az lesz. Mivel nem küszködök helyhiánnyal, így egy nagyobb ház is elfér a TV alatt, mehet rá magasabb borda, de nem ez a fő oka. A TV tunert beépítem, továbbá beépül a 3.5" külső winchester is, s egy DVD író (mivel rájöttem a héten, hogy hiányzik, lehet, hogy 1 évben max. 2-3×, de hiányzik. Több külső eszközt viszont nem akarok, mert már így is kész galamb fészek van kábelekből). Paneltáppal akarom megoldani a tápellátást, első körben van otthon elfekvőben egy régi digis beltérim amin található többek között 2×12V; 3×5V; amperilag kell még kimérnem, hogy megfelelő lesz-e. Mert ezzel akár megtudom majd táplálni a boxot, a winyót, az aktív hubot, a dvd írót.
Aki max egy külső winyóval építené össze egy szellősebb házba, annak ajánlom figyelmébe azt, amivel most szembesültem, hogy elég sokan erre a célra régi set-top-box-ok, sőt akár videó magnók házát használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest