- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mini-ITX
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Már hogy, mire gondolsz? Hűtőbordaként használva? Mert arra a hűtőborda a legjobb, nem véletlenül olyan a kialakítása, amilyen. Alul tömör, majd azon lamellák állnak, hogy jól átjárhassa a levegő. Hőhídnak a dobozra viszont lehet hogy jó, ha arra gondoltál. Mint már írtam teljes mértékben ezzel a módszerrel van megoldva egy általam használt boxban is a hőhíd a prociról a dobozra.
-----------------------------
Véleményem szerint a felfordított házzal max. annyit lehet elérni, hogy alaposan felmelegítjük az amúgy is meleg NYÁK-ot, hisz a meleg levegő felfelé száll, így azt fogja majd érni elsőként a meleg levegő, oldalirányból biztos, hogy nem fog annyi hideg levegő beáramlani, hogy a meleg levegőt az kiszorítsa, de meglehet győzni, mert kettes voltam fizikából.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX RUBOXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (PC / konzol / mobil)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest