Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
válasz
ericssonfan2 #640 üzenetére
A 100%-ot csak akkor írja a task manager, amikor még nincs megfőzve. Amikor már megsült, akkor 10%-ot mutat, de 170MHz-en száguld akkor is, ha épp a világegyetem összes bolygójának pályáját számítom vele párhuzamosan. Ami részben igaz is, mert a teljesítményt egy böngészős űrstratégia körváltójával mértem, úgy, hogy kimaxoltam mind a 4 magon a turbót induláskor
Pikk-pakk megsült... De max turbóval olyan teljesítményt ért el, mint egy 2.4-es Prescott P4 (HT). 170MHz-en a task manager is durván lagolt, és az egérmutató is. Ha FullHD videót indítottam rá, 1 perc volt, mire elindult és a mellékelt kép szemlélteti mi történt.
talán ez beszédesebb:
-
Legyes
tag
Kipróbáltam az első alkalommal. Semmit sem ad át a 3 rétegnyi. Akkor melegszik a doboz teteje, amikor már belül is nagyon meleg van.
Viszont a gyárilag feltett ragacsot nem vettem le, ahogy az árnyékoló lemezt sem.Tudom-tudom: sok lett a "teszi a dolgát" szöveg. Darabokban írtam, mobilról, még át sem olvastam
-
Mike88
senior tag
A távtartót azt szétvágom ott, ahol kell, max. 3 csavar tartja csak a NYÁK-ot vagy ragasztom megfelelő helyre a távtartó azon részét, szal ez elméletben nem gond, majd szétszedem, s hogy kiderüljön gyakorlatban is menne-e. Én nem ismerem ennek a hővezető ragasztónak a működését, azért kérdeztem, az esetleg működik, hogy akár több 5mm-es darabot egymásra pakolnék? Azt tudom, hogy az amiko boxomban is legalább másfél centis a hővezető ragasztó, szintén fém doboz s baromira jól teszi a dolgát.
-
Legyes
tag
Üdv,
A Pipo X7 tetején nehéz nagy felületre tenni a hűtést, mert a SoC árnyékolása és a fém között van ~15mm. Valamint pont ott van a műanyag távtartó X alakban.
Ha normál módon használjuk, akkor az alsó ragacs elég, azzal ~71°C-ra áll be a SoC ls az alsó lemez is szinte süt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Subaru topik
- Konteó topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest