Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
válasz
ericssonfan2 #640 üzenetére
A 100%-ot csak akkor írja a task manager, amikor még nincs megfőzve. Amikor már megsült, akkor 10%-ot mutat, de 170MHz-en száguld akkor is, ha épp a világegyetem összes bolygójának pályáját számítom vele párhuzamosan. Ami részben igaz is, mert a teljesítményt egy böngészős űrstratégia körváltójával mértem, úgy, hogy kimaxoltam mind a 4 magon a turbót induláskor
Pikk-pakk megsült... De max turbóval olyan teljesítményt ért el, mint egy 2.4-es Prescott P4 (HT). 170MHz-en a task manager is durván lagolt, és az egérmutató is. Ha FullHD videót indítottam rá, 1 perc volt, mire elindult és a mellékelt kép szemlélteti mi történt.
talán ez beszédesebb:
-
Legyes
tag
Kipróbáltam az első alkalommal. Semmit sem ad át a 3 rétegnyi. Akkor melegszik a doboz teteje, amikor már belül is nagyon meleg van.
Viszont a gyárilag feltett ragacsot nem vettem le, ahogy az árnyékoló lemezt sem.Tudom-tudom: sok lett a "teszi a dolgát" szöveg. Darabokban írtam, mobilról, még át sem olvastam
-
Mike88
senior tag
A távtartót azt szétvágom ott, ahol kell, max. 3 csavar tartja csak a NYÁK-ot vagy ragasztom megfelelő helyre a távtartó azon részét, szal ez elméletben nem gond, majd szétszedem, s hogy kiderüljön gyakorlatban is menne-e. Én nem ismerem ennek a hővezető ragasztónak a működését, azért kérdeztem, az esetleg működik, hogy akár több 5mm-es darabot egymásra pakolnék? Azt tudom, hogy az amiko boxomban is legalább másfél centis a hővezető ragasztó, szintén fém doboz s baromira jól teszi a dolgát.
-
Legyes
tag
Üdv,
A Pipo X7 tetején nehéz nagy felületre tenni a hűtést, mert a SoC árnyékolása és a fém között van ~15mm. Valamint pont ott van a műanyag távtartó X alakban.
Ha normál módon használjuk, akkor az alsó ragacs elég, azzal ~71°C-ra áll be a SoC ls az alsó lemez is szinte süt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest