Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
válasz
ericssonfan2 #640 üzenetére
A 100%-ot csak akkor írja a task manager, amikor még nincs megfőzve. Amikor már megsült, akkor 10%-ot mutat, de 170MHz-en száguld akkor is, ha épp a világegyetem összes bolygójának pályáját számítom vele párhuzamosan. Ami részben igaz is, mert a teljesítményt egy böngészős űrstratégia körváltójával mértem, úgy, hogy kimaxoltam mind a 4 magon a turbót induláskor
Pikk-pakk megsült... De max turbóval olyan teljesítményt ért el, mint egy 2.4-es Prescott P4 (HT). 170MHz-en a task manager is durván lagolt, és az egérmutató is. Ha FullHD videót indítottam rá, 1 perc volt, mire elindult és a mellékelt kép szemlélteti mi történt.
talán ez beszédesebb:
-
Legyes
tag
Kipróbáltam az első alkalommal. Semmit sem ad át a 3 rétegnyi. Akkor melegszik a doboz teteje, amikor már belül is nagyon meleg van.
Viszont a gyárilag feltett ragacsot nem vettem le, ahogy az árnyékoló lemezt sem.Tudom-tudom: sok lett a "teszi a dolgát" szöveg. Darabokban írtam, mobilról, még át sem olvastam
-
Mike88
senior tag
A távtartót azt szétvágom ott, ahol kell, max. 3 csavar tartja csak a NYÁK-ot vagy ragasztom megfelelő helyre a távtartó azon részét, szal ez elméletben nem gond, majd szétszedem, s hogy kiderüljön gyakorlatban is menne-e. Én nem ismerem ennek a hővezető ragasztónak a működését, azért kérdeztem, az esetleg működik, hogy akár több 5mm-es darabot egymásra pakolnék? Azt tudom, hogy az amiko boxomban is legalább másfél centis a hővezető ragasztó, szintén fém doboz s baromira jól teszi a dolgát.
-
Legyes
tag
Üdv,
A Pipo X7 tetején nehéz nagy felületre tenni a hűtést, mert a SoC árnyékolása és a fém között van ~15mm. Valamint pont ott van a műanyag távtartó X alakban.
Ha normál módon használjuk, akkor az alsó ragacs elég, azzal ~71°C-ra áll be a SoC ls az alsó lemez is szinte süt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged