- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
Szia, én is mini PC vásárlása előtt állok, nekem 3 jelöltem van:
1. Voyo mini pc (Imádom
), 3 normál USB port (!), és abban van 64GB-os SSD, nem felárért: Voyo mini PC
2. MeLE PCG03 legfőképp azért van versenyben, mert a monitor/TV-men csak egy VGA csati maradt szabadon, oda pont mehetne. Ja és persze a LAN aljzat. Ha később belemókányolnék egy aktív hűtést, az is megoldható.
3. Egreat i6.... mert jól néz ki, és komoly hatása van. Emellett LAN aljzat itt is van, és VGA csati.
Legfőképp a Voyo tetszik, és tudom, hogy azzal nem fürödnék be, mert olyan márkájú a windowsos tabletem is, 1 éves, és semmi baja. De persze mindenkinek másak az ízlései. Nekem arra kellene, hogy hazaérve munkából bekapcsolnám a monitorom, azon elolvasnám a híreket, mellette mondjuk egy kis flatout haverokkal, skype, ilyenek. Magyarul nekem 0-24-ben menne, szerintem éveket. Ezekre felesleges mennie az i5-nek.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest