Hirdetés
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
Szia, én is mini PC vásárlása előtt állok, nekem 3 jelöltem van:
1. Voyo mini pc (Imádom
), 3 normál USB port (!), és abban van 64GB-os SSD, nem felárért: Voyo mini PC2. MeLE PCG03 legfőképp azért van versenyben, mert a monitor/TV-men csak egy VGA csati maradt szabadon, oda pont mehetne. Ja és persze a LAN aljzat. Ha később belemókányolnék egy aktív hűtést, az is megoldható.
3. Egreat i6.... mert jól néz ki, és komoly hatása van. Emellett LAN aljzat itt is van, és VGA csati.
Legfőképp a Voyo tetszik, és tudom, hogy azzal nem fürödnék be, mert olyan márkájú a windowsos tabletem is, 1 éves, és semmi baja. De persze mindenkinek másak az ízlései. Nekem arra kellene, hogy hazaérve munkából bekapcsolnám a monitorom, azon elolvasnám a híreket, mellette mondjuk egy kis flatout haverokkal, skype, ilyenek. Magyarul nekem 0-24-ben menne, szerintem éveket. Ezekre felesleges mennie az i5-nek.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- OLED monitor topic
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), 3 normál USB port (!), és abban van 64GB-os SSD, nem felárért: