- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
fabicska #2153 üzenetére
Nem-e?
Hát a Voyo-val próbálkozhatsz 0-24-ben. Meg flatout... Nincs rajta hűtés, vékony műanyag dobozban van, nem is szerelhető rá hűtés úgy, hogy a burkolatot ne kellene átalakítani. Ha a Voyo V2-re gondolnál, de hát az usb-k száma miatt biztos nem, no arról eddig egy tesztet olvastam, itt asszem be is linkeltem, ott már van hűtés ill. hőhíd a fém doboz és a proci között.
i6-ról egy fórumtag írta már nekem, hogy nincs melegedési probléma, így valszeg van benne passzív hűtés.
Mele PCG03-ban nem tom, hogy van-e hűtés, de a doboz elég szellős ahhoz, hogy könnyedén építhető legyen, de ilyen alapon a Pipo is jó erre a célra, ha úgy kell kialakítani, annál is könnyedén kialakítható.---------------------
MrRL19!
HDMI-n továbbítja az 5.1-es hangot, DD, DTS egyaránt, én is használok hangrendszert, hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest