Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
fabicska
üzenetére
Nem-e?
Hát a Voyo-val próbálkozhatsz 0-24-ben. Meg flatout... Nincs rajta hűtés, vékony műanyag dobozban van, nem is szerelhető rá hűtés úgy, hogy a burkolatot ne kellene átalakítani. Ha a Voyo V2-re gondolnál, de hát az usb-k száma miatt biztos nem, no arról eddig egy tesztet olvastam, itt asszem be is linkeltem, ott már van hűtés ill. hőhíd a fém doboz és a proci között.
i6-ról egy fórumtag írta már nekem, hogy nincs melegedési probléma, így valszeg van benne passzív hűtés.
Mele PCG03-ban nem tom, hogy van-e hűtés, de a doboz elég szellős ahhoz, hogy könnyedén építhető legyen, de ilyen alapon a Pipo is jó erre a célra, ha úgy kell kialakítani, annál is könnyedén kialakítható.---------------------
MrRL19!
HDMI-n továbbítja az 5.1-es hangot, DD, DTS egyaránt, én is használok hangrendszert, hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Okos Otthon / Smart Home
- Microsoft Outlook topic
- BestBuy topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Autós kamera eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hát a Voyo-val próbálkozhatsz 0-24-ben. Meg flatout... Nincs rajta hűtés, vékony műanyag dobozban van, nem is szerelhető rá hűtés úgy, hogy a burkolatot ne kellene átalakítani. Ha a Voyo V2-re gondolnál, de hát az usb-k száma miatt biztos nem, no arról eddig egy tesztet olvastam, itt asszem be is linkeltem, ott már van hűtés ill. hőhíd a fém doboz és a proci között.