Hirdetés
- Pendrive probléma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
800-ig volt türelmem elolvasni a topic-ot, viszont ott már kezdtem letörni hogy még mindig nem kapható az országban Win-es miniPC?
Inkább HDMI stick-es cucc érdekelne, ilyen doboz nem annyira. Ja és értelmes áron, tehát kb. 40e-ig, vagy nem tudom mennyit érnek meg ezek.
Az Intel-es MeegoPad-ról és Compute Stick-ről olvastam már.Melyiket, vagy mi egyebet javasolnátok otthoni/munkahelyi gép kiváltására?
Amiket én konkrétan használnék rajta az elsősorban Chrome (max 10 ablakban), Photoshop és Office. Aztán mellékesen még kis torrent, sorozatok stream-elése, melóban meg persze némi nyomtatás meg számla program, de azok gondolom nem tételek. Illetve még kicsi játék is szóba jöhetne, mint Rome Total War 2, de az nem fontos.Ha itthon semmi jó nem kapható, tudnátok adni megbízható külföldről rendelős linket?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G2 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Inkább HDMI stick-es cucc érdekelne, ilyen doboz nem annyira. Ja és értelmes áron, tehát kb. 40e-ig, vagy nem tudom mennyit érnek meg ezek.