- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
zsozsoooooo #1216 üzenetére
Azt ugyan nem tudom, hogy milyen kábelt használok, mert olyat, amit épp találtam otthon, de elvileg látnod kellene a hang beállításokban, hogy Hangszórók (ez a jack kimenet) s a TV-d, (nálam pl. LG TV). Itt tudod gyak. állítani, hogy melyiken jelenjen meg a hang.
Ehhez nekem nem kellett külön beállítanom semmit sem. Próbáld meg megnézni, hogy nincs-e az inaktív eszközök között. Jobb klikk a hang beállításokban a hangszórókra vagy akárhogy is jelenik meg nálad, majd pipáld ki a leválasztott és a letiltott eszközök megjelenítését. Ha eztán megjelenik a listában a tv-d, akkor próbálj egy újraindítást úgy, hogy közben nem kapcsolsz el másik bemenetre. Utóbbinál nálam előfordul, hogy bekapcsolom a gépet, de a tv másik bemeneten van, feláll a rendszer, majd nem látja aktívnak a tv-t (persze az eszközök listájában attól még ott van).Ugyanez a jelenség fogadott engem tegnap a Wintelnél, de annál tutira 1.4-es kábelt használtam! Megoldást még nem kerestem rá, egyelőre nem tudok időt szánni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest