-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Nekem eléggé félrevezető ez a leegyszerűsítés."
Sajnálom, ha félrevezetőnek tűnt, nem annak szántam."első Thinkpad, yaaay!"
Ezt a vonalat szerintem nem kéne egy szakmai topikban erőltetni. Első Thinkpadem, de gondold már végig, mekkora "öröm" lehetett a tuningolt asztali i5-4690K (4 mag 4,4Ghz-en) és 16GB villámgyors ram és egy Radeon 290 után egy ilyen notira váltás, amiben egy 2,5Ghz-es kétmagos proci és 4GB ram van IGP-vel. Elárulom, nem nagy. Notim meg volt előtte is, 2009 óta folyamatosan. Igen, tetszett a T410, jó véleménnyel voltam róla, ugyanakkor volt, ami nem jött be, le is írtam szépen a topikba.Mellesleg, ha már szerelem, imádom a pici, könnyű notikat, igen nagy volt a kísértés is, hogy X220-at vegyek, mégis a nagyfelbontású T420 mellett döntöttem, pontosan az "[undefined] komoly munka" miatt.
Énszerintem az X220 azoknak ideális, akiknek fontosabb a mobilitás, és a kis méret, mint a jobb használhatóságot biztosító nagyobb kijelző. Nem gond, ha nem értesz egyet velem, de én így gondolom.
Magam is használtam sokáig 10"-os netbookot pont a hordozhatósága okán.A palmrestből semmiféle mélyreható következtetést nem voltam le, csak bennem ezek felkiáltójeleket kapcsolnak be. Jelentsen ez bármit is. Mellesleg nem szeretem a mások által már megbütykölt gépeket, sokkal több az ilyesmikkel rossz tapasztalatom, mint a jó.
Oké, de ez is plussz pénz, vesződés. Nálam az jópont, ha legalább egy 6200 AGN van benne gyárilag.
Figyeltem arra az apróságra, de én NEM arra reagáltam, hanem amit előtte írtál, hogy szerinted "végül is megéri", szerintem meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest