- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ha definiálom, akkor úgy jobb? Elég sokmindennél előjön. Egy nagyobb Excel tábla, egyes programfejlesztő-környezetek, de ide lehetne sorolni bármit, amikor több ablakkal kell(ene) valamit (hatékonyan) csinálni.
Még mindig: "komoly munka" =! "bármi, amikor amikor több ablakkal kell(ene) valamit (hatékonyan) csinálni". Nekem eléggé félrevezető ez a leegyszerűsítés.
Persze, értem én, hogy szerelmes voltál a T410-be (első Thinkpad, yaaay!), majd a T420-ba (második Thinkpad, yaaay-yaaay!), de azért ne komolytalankodjunk már ilyen slendriánságokkal, mint "[undefined] komoly munkára egy X szériás Thinkpad alkalmatlan".
Igen, csak akkor tudnál bele venni egy normális minőségű SSD-t,+nincs ott a kérdés, miért lett a plamrest cserélve. 3-4 éves gépeken azért nem szokott még ennyire elkopni, pláne nem a plamrest... Nekem ezek nagyon felkiáltójeles dolgok. Wifi-ből is leggagyibb van benne.
5 éves gép (2010-es modell), amúgy meg rémlik valami ugye a touchpad-kopásról? Nos, ha nem tudott a matricás megoldásról a tulaj, akkor lehet, hogy palmresttel együtt cserélte, mert hivatalosan egy alkatrésznek minősül a palmrest és a touchpad - de amúgy is, még ha a palmrest is kopott meg valóban, milyen mélyenszántó következtetést lehet ebből levonni arra, hogy a gép jó-e vagy rossz? Legfeljebb azt lehet tudni biztosan, hogy sokat gépeltek rajta és igen, 3-4 év használat alatt van olyan Thinkpad palmrest is, amelyik megkopik a rendszeres használattól... A végiggondolatlan feltételezéseket hagyjuk már.
SSD-re nem tudok mit mondani, hallottam én már elég hideget-meleget a 840 EVO-ról, azt vettem figyelembe, hogy általában véve egy 120 GB-os SSD + 8 GB RAM mennyi felárat jelent. A wifit meg (ha valakinek szüksége van a dual band-képességre) kb. 2-3k-ból áll kicserélni eBay-ről mondjuk egy 6200N-re. Ezt leszámítva nem az 1000N a "gagyi", hanem a Realtek kártyák, amik kerültek a T420/X220 egyes darabjaiba...
És nem tudom, azért figyeltél-e arra az apróságra, hogy inkább nem a T410-et ajánlanám... Ja nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest