-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #74396 üzenetére
Igen, mivel neked kell a GPU. Én is ezt írtam, hogy akkor nincs értelme a W520-nak, ha nem kell a GPU, márpedig az említett felhasználásra (videószerkesztés, ps [link]) nem kell az erősebb GPU, ami a fő drágító elem a W520 esetén a használtpiacon is. Mostanában, használtan is minimum 30-40%-al többet kérnek egy hasonló állapotú és felszereltségű W520-ért, mint T520-ért, ahogy néztem.
-
yanna
addikt
Hali! Kapható a T550.
-
-
HSM
félisten
válasz
qnadam #74391 üzenetére
Pl. HWiNFO64 kiírja.
Amúgy neten tudsz utánanézni, melyik melyik, google hamar kidobja. No, meg lehet találni fórumokat, ahol ki van tárgyalva, melyik monitorral kinek milyen tapasztalatai voltak.
Nekem AUO B140RW02 V1 van a T420-ban pl.A különbségek, amiről tudok, a W520-ban jóval erősebb a dedikált VGA, +2 ram slot, és USB3 is van. Másról nem tudok.
(#74394) dying_star: Oké, csak kb. másfélszer annyiba kerül a W, mint a T520, ami azért komoly difi. Ha pedig az ember nem használja ki a jobb VGA-t benne, nem biztos, hogy megéri ekkora felárat kifizetni a W-ért, sőt, szerintem nagyon nem éri meg.
-
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #74392 üzenetére
Nem feltetlen. A Samu panel kulonosen gyenge volt a W-ben.
-
-
nem bírom követni a paneleket
honnan derül ki, hogy a t510-emben milyen van?
Picco: megfontolandó, de usb3 nem lesz benne
ugyan van expresscard usb3-am, de az közel nem olyan gyors, mint a natív.
egyáltalán miben különbözik a t520 és a w520, ha az előbbiben is lehet fhd kijelző és négymagvas i7?
-
-
HSM
félisten
válasz
Akos1994 #74386 üzenetére
Rossz a töltő nagy valószínűséggel. Kis töltöttségű akkut ugyanis nagyobb áramerősséggel tölt, tehát ott nagyobb szufla kéne. A 60W-os töltőről sem csoda, hogy kikapcsol, még a T410-eket is 90W-ossal adták, a nagyobb monitoros kiadás még torkosabb is picivel.
Persze, lehet más baj van, de nekem ez a tippem. -
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Hajamat tépem már, légyszíves segítsetek.
1 hónapja vettünk egy T510-et apámnak. i5 560m, 4GB RAM, intel videókártya. 90W-os töltőt adtak hozzá ami 2007-es gyártási dátum alapján nem gyári, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
A laptop egy hét után 30%-os töltöttség körül ha töltőre lett dugva elkezdett kikapcsolni csak úgy. HDD kattant egyet, gép teljesen megállt. Töltő nélkül soha se kapcsolt ki, csak bedugott állapotban és csak 30% körül. Csökkentett módban is kikapcsolt a gép. Utána bedugtam az x201-esembe a 90w-os töltőt és az is teljesen váratlanul elsötétült/kikapcsolt 30% körül töltésen.
Elkönyveltem, hogy átb.szarintottak a töltővel.
Ma viszont a T510 leállt ismét váratlanul több hét hibátlan működés után a 60w-os x201 töltővel is 46%-os töltöttségnél. Ilyenkor mi lehet?Szerk.: hűtés rendben van, nem melegszik fel egyáltalán, stress testel is kínoztam már.
-
HSM
félisten
válasz
rgeorge #74384 üzenetére
Értem a tesztet, de úgy tűnik olyan írta, aki nem végez rajta grafikai munkát. End of story.
Aki végez rajta, egyetértett velem: [link].
Én nem abból a szempontból nézem, hogy notis viszonylatban mennyire jó, hanem abból a szempontból, hogy alkalmas-e bárminemű grafikai munkára, és olyan szempontból szvsz borzalmas.Értem, hogy mindenkinek más jön be, valaki a jó feketére bukik, valaki a betekintési szögekre, valaki az agyonszaturált színekre, de ezek teljesen szubjektív dolgok. Én abból a sokkal objektívebb szempontból néztem, milyen lehet dolgozni rajta képekkel.
-
rgeorge
addikt
-
metal01
őstag
válasz
Toobee #74370 üzenetére
Gyanús, hogy nem fekszik fel rendesen a hűtés. Lehet, hogy nem tetted jól vissza. Meg persze a paszta. MX-4 sokat dob rajta, valamint a rácsokat és a fan-t is kipucolni. Ha ez sem segít akkor még a heatpipe lehet a ludas. Megrepedt, stb., akkor meg csere.
Windows 7-el próbálkozz. Sokan panaszkodtak már itt a W8-ra a driverek miatt. Windows 7 fel, utána a System Update-et futtasd le. Az leszed neked minden driver-t ami kell.
-
HSM
félisten
válasz
qnadam #74379 üzenetére
No, az a Dell is tökéletes.
Szerintem itt is többféle panel lehetett, mint a T410/T420/T430-nál. A notebookcheck tesztjében pl. egész jókat ír a T510/520 1600*900-as paneljéről, legalábbis ami náluk járt: [link]
W520 FHD kijelzője érdekes állatfajta, se nem rendes AdobeRGB, se nem SRG, de cserébe csak 6bit, elég borzalmas kombináció. [link]
Mindenesetre érdemes alaposabban utánaolvasni, nehogy rossz meglepetés legyen.(#74380) rgeorge: 6bittel és ilyen torz színtérrel?
(Pont ezzel a panellel tesztelték a W520-at az előbbi linken) [link] A T520 tesztelt 1600*900-as kijelzője legalább nagyjából SRGB, úgy még elmegy a 6bit, hogy nem bukod el egy jelentős részét a kalibrálásra.
-
HSM
félisten
válasz
rgeorge #74377 üzenetére
No igen. Nekem is AOU az 1600*900-as panel a T420-ban, és nagyon gyenge. Gyárilag a gamma KO, teljesen rossz, szerencsére könnyen windózból korrigálható. Ami gázosabb, hogy valami extrém durva a tükröződésgátló rétege, amitől olyan "darabos" a kép, nem is szép, és nem is jó nézni. Egymás mellé téve a T410-esem Samsung 1440*900-as paneljével utóbbi 100X jobb volt, azon nem is kellett kalibrációval segíteni, gyárilag is egész korrekten volt belőve. Pedig szegény Samut is savaztam eleget a borzalmas betekintési szögei miatt.
Itt látszik a képeken is: [link] -
rgeorge
addikt
Pláne, ha megnézed a T520 FHD kijelzőjét (amennyiben egy AUO B156HW01 V4 van benne).
-
HSM
félisten
válasz
qnadam #74375 üzenetére
Én mindenképpen egy külső monitor használatát javaslom, pláne ha úgyis dokkolóról használnád, akár egy régebbi, használt "olcsó IPS" fényévekkel jobb a legtöbb notis monitornál képekkel dolgozni (pl. Dell U2312Hm, vagy valami hasonló).
Emlékeim szerint a notis FHD is TN, onnantól pedig a fotós munka eléggé kínzásba vált át. -
HSM
félisten
válasz
metal01 #74372 üzenetére
Itt azt írja, nincs rajta PAD.
[link]
Mondjuk felszerelésnél megnyomkodva lehet érezni, van-e rendes kontaktus, avagy sincs. Mondjuk simán ha kicsi "nyomorgatás" érte a kis hőcsövet mondjuk szállítás közben, szerintem picit meghajolva (gondolok pár mm-re) már nem lenne rendes kontakt. Reméljük csak ez a baj vagy a paszta.(#74373) Toobee: Jó cucc, és igen sokáig elég/eláll. Asztali, 50-100W-os proci alatt nekem 2+ év után is szinte olyan volt még, mint az új.
-
metal01
őstag
A T410 hűtésén nincs gap-pad? Szedtem már szét T410-et de nem emlékszem a hűtésre. Bár gap-pad-et az IGP-hez szoktak tenni.
Ha a gap gallyra ment attól tud rendesen melegedni a cucc, valamint ha nem jól van feltéve vagy nem megfelelő a vastagsága akkor meg eltarthat és nem fekszik fel rendesen a hűtés.
Toobee: MX-4-et neki. Előtte tiszta alkohollal (ha nincs izopropil) tisztítsd le a dzsuvát a CPU-ról és a GPU-ról is, valamint a bordáról is.
-
-
Toobee
veterán
-
HSM
félisten
válasz
Toobee #74367 üzenetére
Az a paszta egy nagy 0.
Amit én használok, Arctic Cooling MX4: Thermal Conductivity 8.5 W/(mK).
Persze, ez kicsit sok, a gyengébb, MX2 paszta is általában elég szokott lenni az 5.6 W/(mK) -vel. De ez az 1 körüli érték elég harmatos.
Arról nem beszélve, hogyha az applikátorral kened el, akkor az egyenes felület miatt becsomagolsz egy rakás légbuborékot is, ami még ennyire se vezeti a hőt.Amúgy nem elsősorban a gyenge pasztára gondoltam, mint hibalehetőségre, hanem hogy valamiért nem fekszik fel jól a hűtő a GPU-ra.
Szerencsére azért nem kell túlzottan szétbontani, hogy ki tudd venni a hűtését.
Billentyű, palmrest, speaker assembly, és már vehető is ki.
(#74368) azbest: Mire kibogarásztam az adatokat megelőztél.
-
Toobee
veterán
válasz
metal01 #74365 üzenetére
Nvidia oldalról a win8.1-hez való legfrissebbet. Akkor, ha hazaértem, kap egy Win7-et.
(#74366) HSM: nincs más hátra, szét kell szedjem megint. A paszta, amit rákentem, ilyesmiket tud:
Thermal conductivity : >0.965 W/m-k
Thermal resistance : <0.225°C-in²/W
Working temperature range: - 30 ℃~ 180 ℃ -
HSM
félisten
válasz
qnadam #74359 üzenetére
A zaj részhez nem tudok hozzászólni, de a hűtők észre szokták venni a 35 helyett 45W-os TDP-t. Viszont a sebességgel szerintem nem lenne gond, főleg turbóval. A mobil i7-es alacsonyabb órajelét némileg kompenzálja a HT az asztali i5-el szemben.
A PS alatt nagyon szépen tudna turbózni/hűlni, videószerkesztés mondjuk tuti jobban megizzasztaná.
Anyagilag mindenképpen megéri, de nyilván jár hátrányokkal.
Amúgy ha csak a 4-magos proci a cél, azt tudtommal a T520-ba is szerelték, ami lényegesen olcsóbb szokott lenni, mint a W520.(#74364) Toobee: Jól van rajta a GPU-n a hűtés?
-
metal01
őstag
-
Toobee
veterán
Sziasztok!
Lenovo T410 Nvidia NVS 3100M-mel folyton kikapcsol. Aida stressztesztnél minden oké, kivéve a videókártya. Ha ezt kezdi el tesztelni, azonnal leáll a gép. Kosárban volt jó darabig, tegnap raktam össze. Kapott új pasztát, billentyűzetet stb. Win 8.1 került rá, Lenovo oldaláról meg driverek. Mit nézzek még meg rajta, mi lehet a gond?
Előre is köszi!
-
soldi3r
veterán
válasz
rgeorge #74351 üzenetére
Mondjuk nem talaltam semmi feliratot a slotokon, ugyhogy tippeltem
De a billentyuzet ala irja a DIMM1-et es a DIMM2-t.DIMM1: Kingston 9905428-095.D00LF 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (11-11-11-28 @ 800 MHz) (10-10-10-27 @ 761 MHz) (9-9-9-24 @ 685 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-19 @ 533 MHz) (6-6-6-16 @ 457 MHz)
DIMM2: Samsung M471B5273DH0-CK0 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (11-11-11-28 @ 800 MHz) (10-10-10-27 @ 761 MHz) (9-9-9-24 @ 685 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-19 @ 533 MHz) (6-6-6-16 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)
DIMM3: Samsung M471B5273DH0-CK0 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (11-11-11-28 @ 800 MHz) (10-10-10-27 @ 761 MHz) (9-9-9-24 @ 685 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-19 @ 533 MHz) (6-6-6-16 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)
DIMM4: Kingston 9905428-095.D00LF 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (11-11-11-28 @ 800 MHz) (10-10-10-27 @ 761 MHz) (9-9-9-24 @ 685 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-19 @ 533 MHz) (6-6-6-16 @ 457 MHz) -
urak,
egy w520 (i7 2720qm) zajban hogy viszonyul egy t510-hez (i5 520m)?
és a 2720qm hogy viszonyul egy asztali i5 2320-hoz?
konkrétan azon gondolkozom, hogy az asztali gépemet és a t510-et eladom, és lenne helyette egy w520 dokkolóval. játszani nem szoktam, ps + videószerkesztés viszont van. érdemes?
köszi!
-
Tikakukac
titán
válasz
Danubius L #74357 üzenetére
A keret és a plexi egyben van a tableten az egész pedig ragasztva a kijelzőre.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Danubius L #74355 üzenetére
Igen, csak nem tudod betenni, mert itt ragasztva van a plexi amit törni fogsz.
-
Sziasztok,
nem találtam sehol választ a kérdésemre: X220 tablet LCD jó sima X220-ba? Tudna nekem vki ebben segíteni?
-
válasz
Dr. Akula #74352 üzenetére
Több user különböző mappákban lévő cuccai, nem szívesen figyelném ha van rá progi...
Áhh de mindegy, nem értem miért magyarázkodok, a lényeg hogy működik-e, vagy nem ahogy leírtam, ha lehet hanyagoljuk a faggatásomat, a barkochbázást. Egy egyszerű válasz kellene. Ha tudod, megköszönöm. Ha nem, akkor hagy ne magyarázkodjak már hogy miért szeretnék egy backup feladatra egy backup progit használni egy filekezelő helyett. -
válasz
Dr. Akula #74346 üzenetére
Adatmentés! Van 6.5 giga doksim, van tizen-pár gigás outlook állományom, van 40 gigányi zeném, és kb 100-150 giga (attól függ mit tartok meg) fotóm. Ezeket szeretném elsősorban menteni. Az a kérdés, hogy ha a Lenovo progival mentem, akkor később ha másik gépem lesz, arra is vissza tudjam tölteni az adatokat. Azt hiszem, ez valahol jogos igény, hogy ne csak ugyanarra a gépre lehessen visszatenni. Pláne ha az eredeti gépet ellopják, totál tönkremegy stb - nyugtassatok meg, hogy a Lenovo R&R nem csak ugyanarra a gépre tudja visszatenni a mentést, mert akkor annak kb pont semmi értelme!
-
soldi3r
veterán
Estet!
Holnap mar tenyleg nem leszek rohadt betenni a 2x8 giga memoriat a W520-ba.
Van valami sorrendje a slotoknak? -
Backup kérdésében, mit javasoltok inkább? A win 7 pro backup progiját, vagy a Thinkvantage Rescue and recovery-t?
Az jár a fejemben, hogy a Lenovo saját progija könnyen lehet, hogy jobb, okosabb és többet tud, de ha arra használom a backupot, hogy ha majd mondjuk oda kerülök, hogy gépcsere, akkor a R&R backupját vissza tudom-e tenni a következő gépre? Ha az pl valami oknál fogva
nem Lenovo lenne?
Tudok a Lenovo R&R backupjából úgy visszatenni, hogy mondjuk csak file-ok, vagy mappák? Például az Outlook könyvtárát tenném vissza? amiben pst file-jait tárolja.
-
Tikakukac
titán
válasz
SPeti1984 #74343 üzenetére
Kijelző.
Ez lesz a legújabb típushiba most már ezt is érzem. Annyira vékony az átvezetés a panel belseje és külső lapka között, hogy a mozgás miatt eltörik benne pár szál és csíkoz. Fixre pozicionálva nem. 3 ilyen ment már át eddig nálam, remek lesz, eddig kábel most teliben kijelző
-
SPeti1984
senior tag
Szerintetek az szalagkábel hiba lehet vagy mi lehet ha egy X230-as notinál néha a kijelző közepénél egy kb 5cm széles függőleges sávban megjelenik egy csík van úgy hogy fehér van hogy mindenféle színű. De nem mindig jelenik meg. Kb fél éve lett már ilyesmi hibával cserélve a kijelző de most megint kezdni. Kár lenne a gépért mert egy i7-es proci van benne és kb 500 ezer ft volt a gép.
-
válasz
FoxiestFox #74332 üzenetére
A tapipad halt meg. Ha engedélyezve van, a pöcök sem működik, de ha csak a tapit tiltom, igen.
Szóval keresek T/W500-ba való tapi elektronikát. Egész palmrest nem kell. pü.
-
hegecsabi
csendes tag
sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre! Eddíg t400-asom volt.Szereztem egy lenovo thinkpad t410-et. Szuper minden, csak a Wifit nem tudom bekapcsolni. Az a kis kapcsoló csak a bluetooth-t kapcsolja, és az a kis led is világít. az FN+F5 nél szintén csak a bluetooth-t és a repülőgép módot tudom ki vagy bekapcsolni.
Rádugtam hálózatra és frissítettem mindent.Valakinek valami ötlet? pls! HELP
köszi. üdv.: Csabi
-
válasz
FoxiestFox #74332 üzenetére
Kipróbáltam Live rendszerrel, ott sem működik, egyik sem. BIOS reset sem segített, és a harmadjára szétszedés sem.
-
Elszállt az Ultranavom.
Egy ideje már játszotta, hogy néha megszűnt működni, akkor külső egérrel vagy billkombóval újraindítottam, és akkor megjavult.
Ma szétkaptam, kitisztítottam, leszedtem és telepítettem a Lenovo féle Ultranav drivert (eddig a HP-fajta volt fent, hiba nélkül jó régóta), és azóta nincs Ultranav egyáltalán.
Fn+F8-ra "Ultanav driver is not installed"
Szétszedtem még egyszer, kihúztam, visszadugtam a csatikat, továbbra sem jó.
Ujjlenyomat-olvasó működik, BIOS-ban engedélyezve van minden szükséges, de azért ment egy default állítás.
Kontakthibát kizárnám, hisz a touchpad külön szalagon van (FPR megy, tehát ott sem kéne gondnak lennie), a Trackpoint pedig a billentyűzetén, a billentyűzet szintén megy.
Wtf? (Mindjárt nézem live rendszerrel, de töltenem kell le, és ki kell flesselnem pen drive-ra). -
Tim82
félisten
válasz
fordfairlane #74328 üzenetére
A T7xxx-ek közül a T7100 az abszolút low-end, annál már a T7300 (a következő a szériában) is számottevően erősebb, már hétköznapi használatban is érződik köztük a különbség.
hxd2ODR: lehet olyan hiba is. Esetleg multiméterrel ki lehetne mérni, de ennek mikéntjében én nem vagyok járatos.
-
hxd2ODR
csendes tag
Szia,
Már megtörtént, másik töltővel sem történik semmi, az akkumulátor teljesen feltöltve.
Tehát van itthon 2 töltő, az R60-al működnek is rendesen, és egy jó akkumulátor.
Nem lehet egy biztosíték kimenve az alaplapon?
Fokozatosan egymás után mindent eltávolítottam az alaplapról, (proci, wifi kártya, stb) hátha meg lesz a tettes, de semmi változás. -
fordfairlane
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
fordfairlane #74326 üzenetére
A T7100 a lehető leggyengébb CPU, amivel a T61-et kihozták gyárilag, úgyhogy annyira nem csoda, hogy nagyobb bitrátájú mkv-k gondot okozhatnak neki (bár ez függ a lejátszó-kodek faktortól is -> CoreAVC-vel itt Chaser fórumtárs írta, hogy egy T5600 CPU-s T60-nal is lejátszott 1080p-s filmeket). Szerencsére a kérdezőnek T7700-a van.
Viszont ebből a szempontból meg aztán végképp tök mindegy, hogy Quadro vagy Intel, a Quadro elvben támogatja a DXVA-t, gyakorlatban meg nem.
-
hxd2ODR
csendes tag
Helló,
Az lenne a kérdésem, hogy ha a gép nem reagál semmit akkor merre induljak el a hibafeltárásban.
Amikor a töltő csatlakoztatom, akkor nem tudom bekapcsolni sem, illetve a kijelző elején a kis villásdugó
ikon sem világít.. Tehát semmi.
Köszönöm a segítséget! -
fungi
aktív tag
válasz
Zsocy155 #74321 üzenetére
Jé, még sose telepítettem a Thinkpad Communications Utility-t, ami előhozza Fn+F6-ra a kamerát, ma is tanultam valamit...
Hát, ha minden fent, van, nem lehet esetleg szalagkábel hiba? x200-nál típushiba, a kamerát vagy a Thinklightot érinti, nálam még nem volt /kop-kop/ csak egy ötlet. -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy X200-ast szép állapotban, P8600 2.4GHz, 4GB RAM-al. Tetszik a gép, de a kamerát sehogy nem tudtam eddig előhozni. Van valami módja, amire nem jövök rá?
Köszi -
Tim82
félisten
-
PNP
őstag
válasz
FoxiestFox #74312 üzenetére
100 feletti költés nagyon fájna, márkafüggetlenül. Ebből a szempontból tehát mindegy is, hogy az imént olvastam, hogy xx30-ba is bele lehet faragni xx10/20 keyboardot, tehát már kevésbé vagyok válogatós. Vagy amúgy a 30-asoknak más baja is van?
(Van amúgy normális desktop is, tehát nem notin renderelnék pl., csak jó lenne nem 1 évre venni gépet) -
-
PNP
őstag
Üdv!
X200-ról T420-ra váltanék, elsősorban a nagyobb felbontás, és az újabb cpu miatt. Munkára kell, képfeldolgozás, 3D és vágás. Kérdésem, hogy érdemes-e dedikált vga-s verziót keresni, vagy az inkább csak hő- és hibaforrás? (Dell Vostro-m volt kirábban, abban nagyon gyakran elhaltak az nvidia chipek). Adatlapokat össze tudok hasonlítani, de reálisan i5 és i7 között mekkora különbség van? És tudom, hogy Thinkpad topik, de más márkát érdemes nézni? Dellekről időnként szó van itt is, esetleg azok közül? Bár külsőre egyértelműen TP-t szeretnék, és a Dell hűtésével is volt gondom (random ventifordulat, túlmelegedés), szóval ennek csak akkor lenne értelme, ha kijelzőben ezeket kompenzálja, úgy tudom T420 esetében 1600px TN-nél nincs feljebb. 30-as széria már nem érdekel, T420s meg ritka, és állítólag nagyon melegszik. Ti mit vennétek?
Köszönöm.
-
Zooka
tag
Ha az X201 elviszi a megfelelő szalagkábellel + inverterrel az X200-ba való kijelzőt, az X200-zal vajon megy az X201 ledes kijelzője?
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
hxd2ODR #74300 üzenetére
Tudja kezelni.
A hibás alaplap javíttatásával az a gond, hogy megvan az esély, hogy újra elhalálozik.
Én javasolnám, hogy Nvidiás alaplapot hanyagolj, pont a fentiek miatt. Nincs statisztika ugyan arról, hogy pontosan mennyi hullik el belőlük, de pont ezért nem biztos, hogy jó ötlet egy potenciálisan elhulló alaplapba pénzt fektetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged