- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karamblo
tag
Nem használtam már régóta, más használja, pont azért, mert a kijelzőt nem sikerült kicserélnem. Nem is volt Thinkpadem, az X60-ast nemrég vettem, idáig egy Dell Latitude-t nyúztam. De az az új Z nagyon elbágyasztott. Nnem tudom, mit tegyek, Talán egy ötöst le tudok alkudni..
-
Tim82
félisten
válasz karamblo #73595 üzenetére
Miért, az eddigi Z61m-eddel (amivel kapcsolatban ugye segítséget is ajánlottam, hogy megnézzük a hozzá vett kijelzőt, azóta is várom, hogy szólj, ha alkalmas időpontod van ennek megejtésére), az X31-eddel, a T400-addal mi van?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
karamblo
tag
Üdv mindenkinek. Csatalakoznék a klubhoz egy X60-as Thunkpaddal...Életem legjobb notebookja, nagy megelégedéssel használom.
Rögtön kérdeznék is: Úgy áll a dolog, hogy a héten felajánlottak megvételre egy másik Thinkpadet, egy Z61m-típusú gépet. 400000 HUF az ára. A gépet láttam, szinte ÚJ. Tökéletes állapotban van, a tulaj szerint háromszor volt bekapcsolva, tényleg semmi kopás, a doboza is megvan, van hozzá egy ki nem bontott dokkoló, dokkoló kulcs, három thinkpad pöcök... pluszban 3GB RAM.szóval nagyon tuti az állapota.
Kérdésem az volna, hogy megvegyem-e ennyiért? Utánanéztem a neten, jó gépnek írják le, nagy, nehéz, de nekem mondjuk nagyon bejön, hiába régi darab. Eszméletlen a billentyűzete, stb. és tényleg tök új, még gyári illat van, ha lehet így mondani... Szóval örülnék, ha véleményeznétek. Köszönettel.
-
Ironed_1
csendes tag
Sziasztok,
barátkozom egy t400-al. Sokszor beleakadok abba, hogy mindegyik modell rendelkezik ujjlenyomat olvasóval. Hardverileg ezt hol a fenébe találom vagy ez felszereltségfüggő volt? (az megvan, hogy biosban vmit engedélyezni kellene, de akkor is...)
Bocsi, de nem áll össze a kép... :-)
Köszönöm! -
Tikakukac
titán
válasz sigidi #73590 üzenetére
Tudom mennyire borzalmas a kép VGA-n szóval van.
A legjobb a DP-HDMI kérdés mennyire fogja kedvelni, elviekben igen, szerintem lesz átalakítóm megnézem. FHD-ig menni fog szinte tuti, ha fölötte van a felbontás akkor csak natívan lehet, ezt biztosan 1000%-ra tudom.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
sigidi
tag
Sziasztok!
Adott egy x200s dokkolóval, azon pedig egy monitor .
Jelenleg VGA kábellel használom, de elgondolkodtam a DisplayPort-HDMI megoldáson is, lenne értelme?Köszi
Expect the unexpected.
-
RayeValm
újonc
válasz RayeValm #73588 üzenetére
Sziasztok, ismét!
Nem sikerült továbbra sem előre lépni, WiFi, BT, ujjlenyomat-olvasó, touchpad, memóriák, SSD, ODD kivéve ugyanaz a jelenség.
Az egyébként normális, hogy a Bios frissítés (Win-en keresztül) 129 szektorról kezd flash-elni, majd 98-nál végez és sikeresen ér véget? -
RayeValm
újonc
Sziasztok!
Köszönöm a sok választ!
A HDD kivétel már megvolt, de ugyanaz a helyzet és az indikátor ledsorról is látszik, hogy először a win indulásnál nyúl hozzá. És ettől a ponttól semmi hiba, nincs fagyás, tökéletes...egészen a leállításig, ahol a win kikapcsol, de a gép nem, a hűtés megy, hosszú indítógomb nyomással lehet kilőni.
Memóriákat már cserélgettem, DVD meghajtót is, alaplap aksi ki-be, Bios reset, de szintén nincs változás.
Gyanús pont egyébként a BT, mivel a boot alatt jelez az indikátor, annak ellenére is, hogy hardware-esen ki van kapcsolva(?).
Elkezdem darabokra szedni, meglátjuk mi lesz....
Természetesen továbbra is szívesen fogadom az ötleteket, megoldásokat! -
Sanya
nagyúr
válasz Adrian Mole #73585 üzenetére
A legolcsóbb 2000 forintos tökéletesne megy benne.
T410-en tesztelve ( igazából dummy-t vettem volna bele, de az drágább volt)A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Adrian Mole
senior tag
válasz RayeValm #73578 üzenetére
Hali!
Nem tudom a választ, sőt, de pont azért jöttem ide a fórumba, mert nekem is hasonlót csinál a drága. Nálam elment aludni, és mikor fel akartam ébreszteni, Think képernyő fogad, de anélkül, hogy be tudnék jelentkezni, és ez azóta is így van. Vinyót néha használja, de ezen kívül semmi.42
-
Poo
senior tag
Van valakinek bevált helye ebayen vagy alin ahonnan szokott vagy vett már 34mm express card foglalatba usb 3.0-t ami frankón megy?Thx.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
fungi
aktív tag
OSD is megy a T500-on Win 8,1.en -nálam ezekkel a driverekkel:
Power Manager
6,07-es régebbi változat! Windows 7 kompatiiblitási módban telepítve
Power Manager driver for Win8,1
/Nem a Lenovos oldalon találtam, de mindene egyezik, szerintem ez az-/gtku09ww/
Hotkey
ebből a 3.80.0000 kell /8jvu20ww.exe/ Windows7 kompatibilitási módban telepítve
-
fungi
aktív tag
válasz #43301120 #73577 üzenetére
Semmi titkolózási szándék nincs, volt egy kérdés W500 váltható grafika működésre Win8,1 ügyben. Kb. 10 napja próbálkoztam egy T500-al ugyanezzel, pár angol nyelvű fórum olvasása után működik nálam, de úgy gondoltam ez már egy megoldott probléma, abban a privátban azt írtam le ahogy nekem sikerült, lehet hogy van ennél jóval egyszerűbb módszer...és vannak itt nálam sokszor okosabbak.
Első próbálkozásra a legutolsó Power Managert felraktam, be sem bootolt a gép. Akkor kezdtem olvasni
több fórumot. Aztán összejött, ebben a sorrendben /PM mindenképpen a végén/Először Sentabrina, aztán Legacy telepítés. akkor jobb egérrel már váltható a videó. végül Win7 kompatibilitás módban Power Manager 6.07 telepítés és kész!
A Power Managert nem a Thinkpad/Utility mappába raktam, hanem létrehoztam a Program Files-ban egy Thinkpad mappát, abba került. /Ez utóbbi lehet hogy tök felesleges, (olvastam hogy valaki így csinálta) de az ember a kudarcok után /voltak/ már mindent megpróbál. Mikor sikerült, nem finomítottam, úgy hagytam ahogy van, így most működik a váltható grafika PM-rel Win 8,1-en. /T500/
Sentabrina /T400 500 Switchable Graphics for Win 8,1
Legacy
a 13,1-es 147 Mb a jó.
végül Power Manager 6,07 /Win7 kompatibilitási módban/
Külföldön vagyok, a linkeket visszakerestem, ha bármelyikkel gond van, feltöltöm a nálam levőket, de elvileg jók. Ha bárkinek segítettem, örülök, és ha van jobb, egyszerűbb, biztosabb, annak pláne! Üdv-
-
-
félisten
-
RayeValm
újonc
Sziasztok!
Van/volt esetleg valakinek olyan tapasztalata X301-gyel, hogy a BIOS boot elképesztően lassú?
Egészen pontosan a videón látható jelenség történik, egyébként pedig minden rendben van:
[link]Lenovo Support fórumokon írt dolgokból már mindent végigzongoráztam, BIOS frissítéseket oda-vissza, de a helyzet változatlan. Valakinek van valami megoldása vagy ötlete?
-
törölt tag
válasz scream #73575 üzenetére
Ne haragudj, valahogy elkerülte a figyelmemet a kommented, amiben leírod a megoldást. Bár azt hozzáteszem, hogy közben vizsgára is tanultam, szóval nem pont alaposan tanulmányoztam át a hozzászólásokat. Amint vége ennek az egész vizsgaidőszaknak rá fogok keresni, el fogom olvasni.
dying_star: válaszoltam privátban fungi-nak, és kértem őt, hogy ossza meg veletek is tudományát Ha reggelig nem válaszol, akkor majd kirakom én, csak gondoltam meghagyom neki az elsőbbséget, mivel ő jött rá, ő találtam meg ezt a megoldást. A privátot meg nem én kértem, nem kell megkövezni na
-
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz FoxiestFox #73573 üzenetére
TTTTPÜ: ThinkPad Tulajok Titkos Társasága Privát Üzemmódban
Ez olyan izgi.
-
félisten
-
simonjoe
őstag
...most megy a Win10 event. Egy kicsit szomorú is vagyok, a T430s-hez még normális 8.1-es driverek sincsenek és már a nyakunkon a 10-es. Lenovo mérnökeinek lesz munkájuk, vagy sz@...nak rá mint eddig.
Joe
-
Dhampir
félisten
válasz FoxiestFox #73560 üzenetére
Akkor már hárman leszünk, mert előre láthatóan engem is érdekelne (persze sok víz lefolyik addig a Dunán).
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #73551 üzenetére
Ha év végén elkezdesz W700-akat nézegetni, szólj már nekem is, mert lehet év második felében, vége felé aktuális lesz nekem is egy nagyobb gép! Nézzük együtt. Hátha kettőt veszünk, van kedvezmény
-
Dhampir
félisten
válasz FoxiestFox #73556 üzenetére
Az enyém (NVS 5400M) csak ezt tudja: 96 @ 660 MHz 128 Bit @ 1800 MHz
Ennek ellenére elvegetálok vele. -
rgeorge
addikt
válasz FoxiestFox #73556 üzenetére
A négy magos W520-ban négy RAM slot van, és mind élő is, a T520-ban csak 2.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #73546 üzenetére
Áh ért. Mondjuk ez nem normál felhasználás
Mutogatni való hater díszpinty
-
soldi3r
veterán
-
félisten
-
Tim82
félisten
-
soldi3r
veterán
-
félisten
-
soldi3r
veterán
válasz FoxiestFox #73546 üzenetére
Vidd el inkabb az 520-am es beszerzek magamnak egy Precit
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
Azért kérdezem, mert ugye én játszom is, és szeretem kicsit megpiszkálni az órajeleket... TP-nél királyság, hogy az alapbeállítás maximuma fölé is be tudom lőni fixen a ventit, így OC alatt tartja azt a hőmérsékletet (sőt, sokszor alacsonyabbat), amit nélküle alap vezérléssel.
Ha van erre megoldás Preciknél, lehet hogy arra váltok inkább. -
válasz FoxiestFox #73540 üzenetére
Melóhelyen Latitude D6xx , E6xxx, E7xxx van, hasonlóan elpusztíthatatlanok mint a Lenovo T-k. Nem szoktak megsülni.
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #73542 üzenetére
Trükközni sikerült, de megoldani a problémát nem.
-
soldi3r
veterán
válasz FoxiestFox #73540 üzenetére
Nem probaltam, nem kellett. A Latik hutesetol szerintem is jobb a T-s TPk hutoje. Illetve volt, a 30-as Dell szeriaval csak jo tapasztalaom van ezugyben. De a Preci ugy latszik mas kategoria. Csak el kellett volna hoznom az M4700-at is
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #73526 üzenetére
Ó, ezeket megtaláltam. Igazi gyöngyszemek voltak Csak gondoltam, hogy azóta valakinek sikerült valamit trükköznie
-
félisten
-
-
soldi3r
veterán
válasz FoxiestFox #73528 üzenetére
Az M4500-ban meg ugyan azon a heatpipeon volt mindketto es nem cserelheto VGA-s, Igaz, az W510 konkurencia. A kesobbieken viszont mar kulon hutest kapott.
E30 (oo=[][]=oo)
-
Tim82
félisten
32 bites lesz az az XP és nem, nem fogja tudni kezelni a teljes 4 GB-ot, csak kb. 3 GB-ot abból.
A BT-s hangszórók által alkalmazott BT szabvány neve A2DP, mind a T61, mind a T420s BT modulja ismeri.
Vannak olyan hangfalak, amik tudnak már APT-X-et is, de az új szabvány, egyelőre kevés eszköz ismeri.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
válasz Apollyon #73524 üzenetére
Hát te tudod, egy ideig még a T61 is jó lesz az biztos. Meg mondjuk Debian az az ólajtón is fut.
@jss : Amit a kollega mondott, meg ha windóz van rajta akkor tudsz azzal is wifi hotspotot alkotni a gépből, így a másik rajta keresztül ki tud menni a netre, illetve tud másolni.
LAN kábellel is összedughatod őket, de akkor 1. crosslink kábel kell, 2. fix IP a gépeknek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
btudos
nagyúr
-
jss
aktív tag
Es meg 2 kerdes:
1. Ha a T61-em es a T420s-em kozott fileokat akarok kuldozgetni szukseges -e egy WiFi Router, vagy anelkul is menni kene ennek a 2 gep kozott?
2. Lattam a minap egy uzletben valami hangfalat, ami Bluetooth-on keresztul kapta a jelet. Milyen bluetooth szukseges ehhez, a korabbi szabvanyok is tamogatjak ezt, vagy csak a modernebbek?Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
jss
aktív tag
Elvileg 4 GB memoria van a T61-emben.
A gepen egy Win XP Professional fut, ServicePack3-al.
A Win alatt a gep csak 3 GB-ot lat. Mi lehet ennek az oka?
Most azt nem tudnam megmondani, hogy 32 avagy 64 bites -e ez a Win, de megha 32 bites lenne is, a 4GB-ot akkor is latnia kene es csak a tobbel lenne gond, vagy tevedek?[ Szerkesztve ]
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
scream
veterán
válasz FoxiestFox #73526 üzenetére
De vannak ott ám hasznos kommentek is evvel kapcsolatban (ld.: amelyik az enyém).
-
félisten
-
HSM
félisten
válasz Apollyon #73524 üzenetére
Persze, én is elbírom, mégis inkább 14"-es gépet használok. Az "elbírom" és a "kényelmes" nagyon nem ugyanaz. A 17-est is elbírnám a 4+kg-jával, de hogy egy rémálom lenne egy kézzel tartani, miközben bármit csinálok, az is 100%.
Ezek a 15-17-es gépek inkább asztalra valók. Sokat hurcolni meg a 12-13", kompromisszumnak pedig jó a 14".
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #43301120 #73509 üzenetére
Olvass vissza a T/W500-akkal szerzett Win 8/8.1 tapasztalatokig, a kereső melléd szegődik eme küldetés időtartamára.
Külön kiemelném a cinikus kommentárjaimat, amik arra reflektálnak, hogy 7 éves konstrukcióra vártok támogást egy új oprendszer alatt, mikor a Lenovo az új gépeivel kapcsolatban is egyre inkább elhanyagolja a szoftveres oldalt...
Jó szórakozást![ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz btudos #73520 üzenetére
Hű azért nem akartam hangulatot kelteni
Amúgy igen, valóban a hw igényesebb feladatokra gondoltam, diszkrét GPU-val satöbbi. Persze ilyen alap feladatokra bőven jó, meg persze mindenkinek más a munkája.Az meg hogy a 15" nehéz.. hát én elbírom Persze abszolút jó hogy pl. ágyba csak úgy egy kézzel böngetek a 12 colossal ezért keresek én is ilyet.
(#73521) Tikakukac: Konkrétan miért?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Tim82
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz Apollyon #73519 üzenetére
Miert alkalmatlanabb komoly munkara egy ugyanolyan hardverrel szerelt subnotebook mint egy 15,6"-es dog? Dokkolon, monitorral pont ugyanazt tudja (erdemi munkahoz ugyis monitor kell), cserebe feleakkora helyen fele akkora sulyt jelent, amit repulon, vonaton, buszon is kenyelmesen tudsz hasznalni. En jokat rohogok Kanizsa-Bp vonalon az olbe behajtogatott "normal" meretu gepeken, amiken se gepelni, se a kijelzot nezni nem lehet kenyelmesen. En meg az X200-zal, vagy rosszabb esetben meg a T430-cal is boven elfertem.Elhiszem, hogy kompromisszumnak a 15,6" jo, de ha mar munkagepekrol beszelunk, nem a gep merete donti el, mi tartozik oda, hanem a munkakor donti el, milyen meretet igenyel.
Nyilvan dGPU igeny, vagy komoly prociigeny mellett nem igazan rug labdaba, de legalabb annyi elonye van a kis meretnek, mint hatranya. Csak annyi szamit, kinek mi a fontosabb.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Tikakukac #73515 üzenetére
Jólvan, megfogadom a tanácsod. Azért olvastam róla jókat is. Ha nagyon olcsón jönnék ki belőle, akkor még lehet kipróbálom azért. X200 is szimpatikus lenne, de egy ekkora méretű géphez égetően nagy szükség lenne a tapipadra. Itt bukik az egész, ezért is néztem HP felé.
X201 meg király, viszont olyan árban van, hogy ennyiért már nagyon kis rádobással T510-et kapni, ami már azért sokkal nagyobb élmény. Egyébként én kicsit nonszensznek tartom, hogy ilyen apróságokat (12") újonnan többszázezrekért árulnak, és most nem a TP-ről beszélek feltétlen. Persze, az lehet hogy az én világom más, de ilyen játékgépeket (12"), amik komoly munkára nem valók, kicsit el vannak szállva az árakkal. Főleg, hogy már nem új történet ez a subnoti kategória.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Tim82
félisten
Ha az alaplap megfelelő csatlakozójára gondolsz, akkor nem, nem kellett mókolni. Igen, a beszerelés 1:1-ben cserét jelent.
Többféle AFFS panel van, van többféle fényes, van matt is, van olyan panel is, aminél - mivel tabletből van - le kell a panelről vágni a digitizer réteget - ebben az esetben valóban mókolás. De erről elég sok szó volt a topikban, a kereső segítségével meg lehet találni. ("AFFS", "tablet kijelző", "horgászzsinór", "fogselyem", meg ilyen keresőszavak rémlenek. )
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Apollyon #73505 üzenetére
Zoknipóc az régebbről van
Rakhatsz rá bármit. Itt alapjában véve annyira fájt a gép minden része, hogy nem. 2530p alakult, de x200 mellett megint kuka, x220-ig 12"-ban csak TP. Utána meg inkább Dell. HP nekem még mindig nem adja ki pedig most nagy a borlás velük, nem akarja a szívem.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tim82
félisten
Gyakorlatilag IPS (annak egy változata az AFFS). Igen, nyújt olyan élményt. Ilyen paneles X201 előtt ülök.
A cserét én is saját kezűleg végeztem el, a Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra letöltés indul) alapján dolgozva meg lehet otthon is csinálni, a panelt Tikakukac kollégától vettem anno. Annyi, hogy kell hozzá CCFL-es szalagkábel meg inverter is, a LED panelekhez való szalagkábel és inverter nem lesz jó. Úgy emlékszem, X201-ből mintha csak LED-es lenne.
Először X200-ba volt beszerelve nálam, onnan ment át X201-be a panel.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Erről a kijelzőről már olvasgattam itt a fórumon.
Az a baj, hogy annak a cseréjéhez ugye szakember kell.
Én meg a cuccaimat nem szeretem kiadni a kezemből.Az a kijelző tényleg ennyire jó?
Hasonló élményt nyújt a szemnek, mint az IPS?[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Tim82
félisten
Hát még ha kapna az az X201 egy AFFS kijelzőt.
Csak gonoszkodok, ne is hallgass rám, még a végén belekezdesz és akkor nincs megállás...
-
törölt tag
W500on működik a switchable graphics valakinek win8.1 alatt? Nekem mindig kékhalál lesz a váltás végén. Aztán csak a reinstall segít...
-
CB
senior tag
Ja, azt még elfelejtettem hozzátenni az x201 monológhoz, hogy piszkosul tetszik. Öröm ránázni.
Tudom, hogy ide olyanok járnak, akik kicsit (vagy nem kicsit) elfogultak a thinkpadok iránt ilyen-olyan okokból, így nem kell magyarázkodnom, de én főleg azért szeretem őket, mert tetszenek. Sokan kérdezik, hogy mi benne a szép. Nem tudom megmondani. De szép.
A T60 a konyha asztalon van mindig, mert mi ott szeretünk netezni. Akár kaja közben is.
Jujjjj! Az amit már kapott az élettől.....
Néhanapján megpucolom, mintha új lenne. Öröm ránézni.[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Tikakukac #73501 üzenetére
Azóta van ez az avatarod?
Olvastam hp topikban a hsz-eidet amúgy ezzel kapcsolatban. De gondolom nem mindegy, milyen OS-t tesz rá az ember..
(#73503) soldi3r: Ezt jó tudni. Ezek szerint a T510 jobban sikerült és hűvösebb mint a *20?
-
soldi3r
veterán
válasz FoxiestFox #73500 üzenetére
Ott a pont! Szoval ...nem egy hidegveru...
Ma mar nem iszok tobbet.E30 (oo=[][]=oo)
-
Dhampir
félisten
Azért azt elárulom, hogy ha én vásárolnék gépet csak netezéshez - és hosszabb távra terveznék - kicsit tennék hozzá, és egy kicsit modernebb gépet választanék, de szigorúan csak thinkpad jöhetne számításba.
Egyetértek. Szép dolog a nosztalgia és annak ismerete, hogy "Azé' ebbe' még vót anyag", de egy korszerűbb hardverrel szerelt ThinkPad szinte repül a régiekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest