-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na! Kitakarították és MX-4-el megkenték a W500at
Kíváncsi leszek
-
Tikakukac
titán
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73192 üzenetére
Köszi
-
-
törölt tag
T500 ati-s hűtő megegyezik a W500-al?
-
válasz
#19103744 #73186 üzenetére
Kezdőknek jobb valami nagyobb disztró, az egzotikumokkal általában tényleg szopás van. Ezért szoktam Ubit, Lubit ajánlani kezdőknek, mert eléggé felhasználóbarát, és rengeteg cucc is van hozzá, meg infók minden bokorban.
De nem írtad, mikor volt ez. 2008-ban még a Suse is katasztrófa volt, 99%-ban az elkefélt csomagkezelő miatt, de úgy 2010 óta már rendesen meg van oldva.Amúgy az az érdekes, ha valaki winen szív be olyat, amivel 1 hetet kell szenvedni, az rendben van
Mondjuk amit most felraktam Kubuntu 14.01-et a T410-re, az csont nélkül, mindent.
-
törölt tag
válasz
soldi3r #73181 üzenetére
Konkrétan Salix xfce-et használtam ill. a páromnak az volt fent kb. egy évig vagy talán tovább is. Már maga a telepítése sem emberbaráti de az valóban stabil volt. Igaz a böngészésen zenehallgatáson, filmnézésen kívül semmire nem volt jó. 2 hétig próbálkoztam egy Epson DX nyomtató installásával de a scannert végül mégsem sikerült normálisan illeszteni. Nem szeretnék már többet szenvedni ezekkel. Annyi jó dolog van a világban, miért pazaroljam az időmet ilyesmire?
A Mac-ről. G4-et 4 évig használtam. Bevallom férfiasan, fogalmam sincs hogyan kell telepíteni egy mac-et. Ugyanis sosem kellett telepíteni
Na ez a nem mindegy!
-
Tim82
félisten
válasz
#19103744 #73172 üzenetére
minden programot úgy kell összevadászni, illesztgetni egy egy adott rendszerhez, géphez
Éppenséggel kevésbé, mint Windowshoz (valószínűleg ezért is kezd abba az irányba menni a Windows is, hogy legyen valamilyen központi alkalmazásbolt, de jó, hogy hasonló azért már egy ideje van Linuxon), csak gondolom, az utóbbin már hozzászoktál a vadászgatáshoz. Egyébként abban a topikban, ami lassan egy éve nagyobb részt arról szól, hogy egyre szarabb a Lenovo support Windows alá és hogyan próbálnak a felhasználók hegesztgetni mindenféle korábbi drivereket pl. Windows 8.1 alá, ez kifejezetten mókás felvetés. Szerintem én kezdő Linuxosként kevesebbet szenvedtem az X201-en a CentOS belövésével energiamenedzsmenttel, ventisebesség szabályozással, zárt firmware-ű WWAN beállításával együtt, mint páran pl. a Power Managerrel Windows 8.1 alatt.
Persze, én nem tekintem sajtreszelőnek a történetet, hanem úgy tartom, hogy a jó kapcsolatért meg kell dolgozni, de megéri.
-
lhurgoyf
tag
Sziasztok!
Pontosan hogyan is kell teljes win7 recovery-t csinálni? TP T410 -
soldi3r
veterán
-
válasz
Tikakukac #73167 üzenetére
Ja, azt hittem, éltalában beszélsz. Ezt írtam, hogy elvileg a PCIE energiagazdálkodás volt felelős ezért )jó hogy eszembe juttattad, bekapcsoltam) aztán majd meglátom.
"Egyszerűen nincs semmilyen energiatakarékos megoldás rájuk. "
? Sztem van powersave...De mondjuk most akkor ez olyan, hogy a windóz jó, de a 8-as annyira, hogy nem megy rendesen a gépeden?
Nekem eddig a legszerelhetőőbek a netbokok voltak
Alja le, és ott van minden
TP-ben a fontos dolgok szerencsére elérhetők, de amikor haverén a jack csatit kellett újraforrasztani, az macera volt :S@soldi3r : Hát az előző munkahelyemen akadtak ipari gépek Linuxszal - pasztázó, AOI. Ipari használatra windóz környezetben persze hogy nem jó, de mi van, ha valaki Unix környezetre épít? Van ilyen.
@Mindenhova : Instabil?
Hát nekem fordítva jött le. De ha nem tetszett, miért szenvedtél?
Nálam 2006-7 körül volt pár év vegyes Linux-win használat, aztán azóta Suse, később Ubi. És nem muszájból.
Különben pont az Ubira szokták mondani, hogy instabil - ezt sem veszem észre, de tényleg az egyik legfelhasználóbarátabb (az új Süsük mellett)
Mondjuk azt sem írtad, mikor volt ez. Egy mai Ubi teljesen más, mint akár 3 éve.@dying_star : Áh, ezeknek mindegy...
Egyébként a nagy kedvenc, hogy Linuxokon leennek a frissítések a háttérben, melóhelyen meg néha fél óra mire a Win8 frissül újraindulás közben, addig meg a melós vár. -
-
FRENK1988
veterán
válasz
FoxiestFox #73176 üzenetére
Hat ha minden igaz akkor csak a billzet kabelet szedtem le. A fingerprint kabele merre van?
-
-
FRENK1988
veterán
olyan létezik hogy amióta lecseréltem a billzetem azóta nem megy az ujjlenyomat olvasó
-
Tikakukac
titán
Na gyerekik feladom. Tényleg. Vannak jól szerelhető gépek, okés, hát vannak. Láttam már párat, meg nem olyat is, törtem én is Z500 alsó lapot, tudom milyen az, a szervizesünk is tört 2-t is, az a legenda szint felénk.
Kaptam egy 15"-os Pro-t, folyadékos, nézzem meg, aztán küldjem szakihoz. Tehát, hogy alaplapot, életben nem látott gépből ki és berakni 10 perc alatt atomkényelmesen...kész. És dolgozik alád minden, annyira adja mit hova miért. Na ez az amikor tényleg sírok, mert ez egy "koszos Mac". Le lehet akasztani a példát, és itt nem a másolásra gondolok, hanem az átgondoltságokra. Kedves TP bácsi.
-
törölt tag
Olyan jól elbeszélgettek itt win-ről és linuxról, gondoltam beleokoskodok
3 éven át (9 hónap intenzíven) szenvedtem, szó szerint szenvedtem Lunuxal. Nem született meg a végleges kedvenc verzió. Linux kernelre épülő összes (valamire való) variáns még mindig annyira hiányos, bugos, instabil, igen instabil, h. végül feladtam és visszatértem Windowsra. A Linuxban semmi nem tetszik. Nem felhasználóbarát, a consol és a "su" használata olyan gyakori mint a windowsban az egér, minden programot úgy kell összevadászni, illesztgetni egy egy adott rendszerhez, géphez. Elképesztő mennyiségű szabadidőt emészt fel, ha valamit sikerült összehozni, belépési jelszó már alig-alig kell hozzá mert rajtad kívül más már nem fogja tudni használni, csak böngészésre meg zenehallgatásra. 200 év múlva visszatérek, hátha addigra kihal a mostani generáció filozófiája és végre emberbarát rendszert hoz össze valamelyik csapat. Azt kell mondanom, h. az Ubuntu (abból is csak a Gnome) ami úgy ahogy használható, elégséges a támogatottsága, bár minden frissítés után kezdődtek az összeomlások, leállások, egyéb problémák. A Windows, kb. 30millió fényévvel fejlettebb, összetettebb, emberbarátibb oprendszer mint bármelyik Linux variáns. Bár lehet, h. a 200 kevés lesz, mert szerintem a Win7 stabilitását kb. 500 év múlva fogja elérni. Egy szónak is száz a vége, soha többet Linux.
ui.: Csak mellékesen, az Android sem stabilabb semmivel, nem találkoztam még olyan telefonnal ami frankón hiba nélkül stabilan működött volna hosszútávon. Az UNIX nem ezen az úton indult el. Az iOS tudja! -
Tikakukac
titán
Általánosságban tudok beszélni. Havi 3-4 új gépet kapok, nagy részük Linux alapon jön ugye gyorsan Ubuntu fel, film be lefut, Win át, lefut és kész. De már untam szoktam is hagyni. Egyszerűen nincs semmilyen energiatakarékos megoldás rájuk. Mac és Win esete. Ott nyugalomban 2W bukó volt nem is tudom melyiknél, terhelve még kicsit több is. Ha nem arra van kitalálva a rendszer akkor buherálhatja mindenki otthon.
-
válasz
Tikakukac #73167 üzenetére
Nem egészen ugyan azon a T420-n dualbootba nálam a frissen telepített windows 7 3 óra (felesleges hülyeségek itt is lelőve, megfelelő driverek fenn vannak), a rendesen konfigurált suse 3,5-4 óra, felhasználás: netezés és programozás. Miután ezen nem játszok le is töröltem a windowst.
-
soldi3r
veterán
A Flextronicsnal olyan gepek vannak, amik amiken Win fut, ha jol tudom most ok gyartanak a Lenovonak.
Egyebkent egy jo ideig Debianoltam, most is tennem, ha nem kellenenek bizonyos szoftverek, amiknek nincs alternativajuk, majd a LinuxCNC fel fog kerulni az oreg Dellemre. Sajnos ipari hasznalatra (IT kivetelevel) altalaban alkalmatlan. -
-
válasz
FoxiestFox #73165 üzenetére
Meg aki ugyanúgy nem ért a winhez sem... Melóhelyen pl. olyanok vannak, akik semmit nem tudnak arórl, amin kattintgatnak. Ha nekik olyan felületet adsz, mint a win észre se veszik, hogy nem az.
Nem tudom, nekem winen is sok meló, mire olyan lesz, amilyen kéne. Az asztali Linuxaimat egyszer magamra faragom, és pár évig fent van. Megéri egyszer dolgozni vele - és a meló nagy érsze olyan dolgokkal van, amiket egy mezei windowson meg sem valósítasz, pl. hálózatról bootoló oprendszer, ilyesmik (teszteléshez nagyon hasznos).Cégnél a dolgozók mikor jönnek, hogy telepítsek neki ingyen windózt, akkor csak röhögök. Mert megvenni egy sem akarja... Én meg nem warezolok a kedvéért...
-
Az fura tapasztalat, én még azoktól, is akik a Linuxot részesítik előnyben, azt hallom többnyire, hogy nagyon sok szopás van, mire minden megfelelően összeáll az adott konfigon.
Én telefonon tanultam meg, amit tudok róla, volt hajtépés bőven, gépen kevés tapasztalatom van vele, mivel játszom, nem alternatíva. Netes gép építésénél, szűkös keret esetén elgondolkodtató csak.
Meg olyanoknak, akik tényleg pár oldal terminálos társalgással meg tudják oldani, amit szeretnének.
Ez meg kb a lakosság 2%-a. -
válasz
Tikakukac #73163 üzenetére
Mi a "jobb"?
Nekem az a jobb, ha nem kell macerálni vele.
Melóhelyen windózt supportálok, haveroknál win van, anyámnál, nálam Ubi.
Mivel nincs baj? Utóbbi kettővel.
Windózfanatikus barátnő Linuxos laptopon torrentel... mondjuk az is csoda, hogy az az egymagos Fujitsu kb. fél éve nem volt újraindítva.
Meg nekem tök megfelel a Linux, hogy ki mivel szívatja magát, azt mondjuk nem akrom megmondani, de hogy én winnel többet nem, az tuti. -
válasz
soldi3r #73160 üzenetére
Win előtt is voltak laposok. Nekem abból az izéból elegem volt, ha nem is jobb a Linux, nekem jó, és nem kell fizetni érte, vagy warezolni.
De a wint használó ismerősöknek mindig én segítek... Mert van mibenTikakukac : Hát, szerintem különböznek a fogalmaink
Amúgy egy páran már eljutottak arra a következtetésre, hogy MS nélkül kevesebb hülye lenne, akinek számítógépe van
-
válasz
Tikakukac #73131 üzenetére
Miért lenne ugyanolyan? MAcre mac OS való, PC-re megnem windóz, hanem bármi más
Nekem most lett meg kb. minden progira az alternatíva... Wint ez a T410 kb. virtuálisan fog látni.
Illetve akkus üzemidő, jó hogy mondod, megnézem engedve van-e a PCIE energiagazdálkodás, mert ha jól tudom, annak a tiltása növelte az akkus fogyasztást (azért volt tiltva mert nem volt stabil, de akik ráengedték, azt írták, semmi változás). -
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #73154 üzenetére
HA-n azért van néhány.
Tikakukac: most erre mit mondjak.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #73156 üzenetére
Ez igaz, csak idegelt, hogy valami eddig jó volt...
-
-
-
csubuka
addikt
6.66.3 PM szoftver valóban eltünteti a problémát W7x64 alatt is a fagyással!!!
*Most megnéztem gyorsba egy PM reinstallal.
-
sss
őstag
Tudom off de alfánál x300/x301 szokott lenni? Persze őt is kérdezhetném de egyáltalán nem sürgős vagy ilyesmi.
-
soldi3r
veterán
W520-ban van valami memoria slot sorrend? Melyiket erdemes eloszor feltolteni?
-
csubuka
addikt
Rendben, előások valamit, ha lesz üres időm, addig elmegy így is, csak rossz érzés, hogy újrarakom minden jó erre program leállt blablát dob... zavaró no, ami eddig jó volt az most nem az.
Alap win ahci driver nem tudja leválasztani rendesen a caddy vinyót, viszont tesztek alapján "gyorsabb" , mint az iRST (SSD topikban volt erről szó, így megvagyok leválasztás nélkül is).
(#73141) daavidd : Ezt nem tudom, mert ssd mellé okafogyottá vált. De szerintem ment a múltkor még, maikor a wd black-el hajtottam a gépet. *tényleg megéri az ssd, nulla hangja van a gépnek, álom, mint egy tablet, csak azért jelentősen használhatóbb
/* reklám off
-
Tikakukac
titán
Súly és méret: szedd ki az összes nem egyforma dolgot. Mérd le. Én x200 és x200s esetében megtettem. Kijött valami 10 deka alatti dolog, de vastagon, még talán 5 deka se volt.
Minden más: ahogy érzed. Volt nálam is nagypaneles x200. Hulladék volt ugyanúgy. Király a felbontás, tényleg, csak ne lenne maga a panel kuka. A többit te érzed, valszeg mire találsz egy jót, addigra x220-at kapsz IPS-el. Azon látható amit csinálsz ezen meg nem.
soldi3r: Laptopnál van billzeted, touchpad, specifikus drivereid tonnaszám, akksid, wifid, BT-d, teljesen kötött hardver.
Asztaliban nincs. Ezért PC-t mióta Intel alapú a dolog tudsz kopp MacPro-t építeni, de laptopban ha megpusztulsz sem tudsz olyat csinálni. Nem véletlen nem erőszakolok laptopra OSX-et és nem véletlen építettem direkt almához passzoló hardverekből asztalit. Amin a Win ugyanúgy tökéletes, csak nyertem vele még egy rendszert. És lőn boldogság. -
csubuka
addikt
válasz
#43301120 #73138 üzenetére
Az ismeretlen az az AMT szokott lenni, én mindig hagyom is úgy, nem zavar semmit. Hotkeyből meg a régebbiek szoktak jól menni, az újabb drivereket már kár listáznia a lenovonak, mert nem nagyon stimmelnek.
(#73139) Tim82: Vagy csak még elfelejtették a listáról kitörölni, mert ugyan megy, de nyögve-nyelve, nem tudom, hogy a driver a hibás vagy a pm...
-
Tim82
félisten
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #73132 üzenetére
Ez alapján sajnos már nem kompatibilis, csak a régi verziók azért kellenének
Trógerek valóban. Nem kéne kilistázni ezt, mint megfelelőt. Hanem azt mondani, hogy nincs több support, csucsu, de az hogy nem oda való driverekkel elmegyeget, az nem korrekt.
-
-
-
csubuka
addikt
válasz
#43301120 #73110 üzenetére
Ahogy nézem hivatalosan a legújabb power manager drivenél már nem supportált a T500... viszont nincs "revision history" és nem lehet régebbieket letölteni. Ennyi. Persze lehet, hogy a power manager egy korábbi verziója is megoldaná, valamelyik a kettő közül, mert nekem az előbb még jó volt.
(#73111) babicsbalu: Köszi, igen vagy az vagy a power manager driver a ludas... Vagy tuti nem a frissen frissült driver a hunyó?
-
-
Tikakukac
titán
Nekem jobban fáj a görcsölés, mint pár fejbekoki. Az idegeim nem bírják a dolgokat, a test az csak hüvely, ugye.
Garira értettem. Abban van tapasztalatom, úgy 1-2 méter közelségből kb
hcl: Azért felejtetted el, mert nincsenek is. Na ez a legrosszabb, amikor már win alatt is annyira herélés van, hogy az ilyenekre felkapom a fejem.
SU az jah, sys update.
-
-
törölt tag
Adott egy T400 és van rajta egy 64 bites win7 ultimate. Nemrég telepítettem újra. Eddig működött a hotkey, de most nem. Pedig ugyanaz az OS. Ja, van még egy ismeretlen ACPI eszköz, és semmi nem jó hozzá
Segítsetek!
Szerk: Talán az az ismeretlen ACPI valami power management cucc. De nem találok hozzá drivert.
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok! T60-ba kellene nekem kétmagos proci esetleg ha van valakinek jelezzen. Cserébe tudok adni P8600-ot vagy 2GB DD3 ramot.
-
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73121 üzenetére
Jó, azért ne hasonlítgassunk egy párórás drivertelepítést egy veréshez!
Ami meg a Dell supportját illeti, nehogy azt hidd, hogy ott móka és kacagás minden. Nem tudom már, pontosan mivel, de egyszer órákat szívtam egy Dell E6510 mellett, mert valami delles driver jól megmakacsolta magát rajta. Élmény volt. Se a frissel nem ment, se régivel, pár óra után fel lett adva. A fórumokat olvasva is ott ugyanúgy megvannak a gyerekbetegségek, mint TP oldalon. Szervízben lehet, jobb a Dell, azzal szerencsére nincs tapasztalatom.
-
Tikakukac
titán
Ez egyszer sem fér bele. Anno koliban minket is csak egyszer vertek meg nagyon mikor beköltöztünk, de az sem nagyon fért bele. Kibírtuk, mert nem rinyapinák voltunk és én sem úri környéken nőttem fel, de azért na.
Szóval működjön az is, meg menjen minden más is, de pöccre. És ha nem carry in gari van akkor az menjen le 24 max 48 órán belül, ne rendelgessenek semmit. Ha Dellnek megy, menjen itt is.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73119 üzenetére
No, hát igen, az SU, azt én is szeretem, a T420-amnál is annyi volt a dolgom, hogy miután felszaladt a win7, lan-driver fel, SU indít, és fél óra múlva (mialatt elmentem kajálni
) a telibedrájverezett, full használható gép várt, az ilyenkor szokásos 2-3 óra szívás helyett.
Ugyanakkor, ha csak az ember egyszem saját gépecskéjét kell működésre bírni, hogy az áhított új OS-el menjen, nos, ott egyszeri költségnek betudható a friss driverek összevadászása, kézi telepítése. Utána pedig kis szerencsérel lesz egy jó gép, tökéletesen működő, a gyári support szintnél magasabb OS-el.
Nekem ez még mindig jóval kisebb költségnek tűnik úgyegyébként (még akár ha magamnak is kell PM-et írni), mint ráfizetni egy modernebb OS-el szerelt gépre, az évek során megkopott ergonómiát nem is említve.
-
Tikakukac
titán
SU. Nem buzis, nem ilyen óóó hát azt felrakom így meg úgy. Működő, úgy mint régen. Na ha ez megvolt, tárgyalhatunk. Az a baj, hogy sokan elviselnek dolgokat, mert hát ez ilyen, nem nem ilyen, marhára nem ilyen. Ha egy gyönge konfigért fizet az ember gémer csúcs gép árat akkor azért anyagokat, szoftvert és supportot akarok, nem lóf@szt, meg azt, hogy én programozgassak itthon meg pöcsöljek.
Csak ezt itt használtaknál kicsit necces leírni, míg egy új gépnél leírhatom. Ezért mondjuk kedvelem a munkám
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73108 üzenetére
Mi az, ami neked ezen kívül hiányozna? Én csak ezeket használom Lenovo-tól, minden más kütyü a saját kezelő szoftverével jön, vagy simán BIOS-ból vagy windózból...
(#73109) soldi3r: A PM-et írtam, az talán a legfontosabb.
AC-t én se használok, csak meghülyül tőle a windóz, én arra a progira gondoltam, ami a hálós hotkey-re jön elő, és semmi másra nem jó, mint ki/be kapcsolni a wifi/bt rádiót.
Bár jobban belegondolva azért se nagyon fájna a szívem, a BT-t kapcsolgatja a TPFC, a WIFI-t meg a windóz mobilközpont, ugyanúgy egy hotkey és egy kattintásból. -
soldi3r
veterán
Juhej! Sikerult a kijelzocsere, Samu helyett LG-t kaptam, nem reklamalok
Azert a beepitett kalibraciot meg lehet raengedem.
-
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek sürgősbe T400-hoz ventillátora Bp-en? Kollégának ma megállt, fan error-ral indult, kifújtam, azóta megy, de vszinűleg nem ártana cserélni. Jöhet privibe is. Köszi!
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #73093 üzenetére
Túl sok mindennek nem kell működnie a használhatósághoz. Kellenek a hotkey-ek (bár nem nélkülözhetetlenek), kell a power manager, és kb ennyi. Talán még a wifi kapcsolgatós alkalmazás. A többi csak sallang.
(#73104) Dhampir: Persze, van a szabadalmaknak ez a jogászháború esete, gondolok itt pl. a telefonok esetére, hogy ki milyen téglatest formát csinálhat/nem csinálhat, de ettől függetlenül a szabadalmak igencsak fontos dolgok.
Gondolj bele, mondjuk éveken keresztül egy nagyvalag pénzből kifejlesztesz valamit, aztán aki mondjuk fél nap alatt lekoppintja, legyen belőle ugyanannyi haszna?Szval ezek a koppintások sem épp helyes dolgok, és itt nem a jogászok megélhetéséről van szó...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Újrahúztam egy T500-as és most vga váltásnál program leállt-at dob a pwr manager. Ez melyik verziótól kezdődött, mivel van összefüggésben... nem tudom melyik verziót használtam eddig, de az nem csinált ilyet. Amúgy vált ténylegesen a kártyák között azzal nincsen baj. *W7Prox64
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #73065 üzenetére
Nihil novi sub sole. Semmi (nincs) új a nap alatt.
Ennyi.
A szabadalmaztatás területe valahol egy pénznyelő/csináló bulibiznisz. A tengernyi jogászt el kell hogy "tarcsa" a világ. Az Anyatermészet már mindennek az alapját és formáját feltalálta, már az emberiség iderottyintása előtt.
-
jss
aktív tag
Kerestem az ebay-en x201s-t, de inkabb csak x201 van elado. Ennyire ritka madar az x201s?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Linux kezdőknek
- Opera böngésző
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged