Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER! Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda válasz  Francia91

üzenetére Francia91

üzenetéreEddig 8 éve non-okos telóm volt  Tavaly vettem egy 4"-os WP-s lumiát, de kicsi volt, nem is használtam. Nekem kell ekkora felület hogy tudjak mailre, fórumra válaszolni anélkül hogy pár perc múlva már pokolba kívánnám a telefont. Van hogy termékeket mutatok rajta, oda is kell méret és felbontás. Már hiányozna a "kicsi" ha nem lenne Tavaly vettem egy 4"-os WP-s lumiát, de kicsi volt, nem is használtam. Nekem kell ekkora felület hogy tudjak mailre, fórumra válaszolni anélkül hogy pár perc múlva már pokolba kívánnám a telefont. Van hogy termékeket mutatok rajta, oda is kell méret és felbontás. Már hiányozna a "kicsi" ha nem lenne kb két hete van meg, egyszerűbb is lett vele az életem. az nem kivitelezhető, hogy x200-at vigyem mindenhova. kb két hete van meg, egyszerűbb is lett vele az életem. az nem kivitelezhető, hogy x200-at vigyem mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tavaly vettem egy 4"-os WP-s lumiát, de kicsi volt, nem is használtam. Nekem kell ekkora felület hogy tudjak mailre, fórumra válaszolni anélkül hogy pár perc múlva már pokolba kívánnám a telefont. Van hogy termékeket mutatok rajta, oda is kell méret és felbontás. Már hiányozna a "kicsi" ha nem lenne
 Tavaly vettem egy 4"-os WP-s lumiát, de kicsi volt, nem is használtam. Nekem kell ekkora felület hogy tudjak mailre, fórumra válaszolni anélkül hogy pár perc múlva már pokolba kívánnám a telefont. Van hogy termékeket mutatok rajta, oda is kell méret és felbontás. Már hiányozna a "kicsi" ha nem lenne