- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
YumeD
tag
/x/ Ha valaki tud dedikált vga-s t510/t410 -et ne tartsa magaban.
/x2/ Dell-bol mi a hasonlo hasznalt arkategoria, ami nem recsegeos ballagasilaptop eleterzes ? Illetve mennyire ajanlott(fuggetlenul a topic thinkpad jellegetol)
-
buvartacsko
addikt
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/02/nagyon_sok_ajandekot_hoz_a_posta/
Nagyon sok ajándékot hoz a posta
-
brekiisti
tag
válasz
Adrian Mole #37692 üzenetére
Bill2 csavar le óvatosan borda venti kifúj ha sok szmötyi kijön nyertél
A ventit fogd le az ujjaddal ne pörögjön közben !! -
buvartacsko
addikt
halihó emberek!
thinkpad edge e430-ról kinek mi a vélemény? olyan emberek véleménye is érdekel akiknek nincsen, meg olyanék is akiknek már régóta van. nyugodtan írhat az is aki i7-re cserélte a procit.
egyik barátnőmnek meghalt az asus notijában az alaplap, és úgy döntött hogy most esetleg hallgat rám mielőtt megint kiad jó sok pénzt egy számítógépre.
http://www.usanotebook.hu/lenovo/thinkpad-edge-e430-2-ev-garanciaval-intel-core-i3-2350m-230ghz-4-gb-ram-500-gb-hdd-kulon-vasarolhato-fekete-hatlap-nznc9hv-ts-2ev/P28198
erre esett a választás!
használtan gép nem jöhet szóba ( ez nem a lányon múlik mondjuk ) , tehát nincsen sajnos most pénz hirtelen T vagy X szériára.
-
soldi3r
veterán
válasz
Gondwana #37661 üzenetére
ez sem rossz elképzelés, de ha elfér a gépben akkor miért legyen külön?
megrendeltem a wan+gps antennát, most meg megkeresem a feles mini pci-e usb kártyát, ha már lúd, legyen kövér alapn
piacra teszem a samu ssd-t is és keresek egy 128 gigásat (a 64 gigából is 11 giga szabad), akkor nekem nem kell a corestore -
fi:zi'k
nagyúr
Mi a fene, ezek hétvégén is dolgoznak?
2012.09.01 02:00 Budapest 1005 Postai vámkezelés alatt -
Adrian Mole
senior tag
Új T420i gépen a hűtés elkezdett magasabb fordulaton pörögni, hangosabb is a gép, illetve langyos a kifújt levegő. A procit nem használja semmi komoly, ha csak mail és böngésző megy (kevés flash pluginnel), akkor is csinálja. Hogyan induljak el?
-
lapa
veterán
a "nagyon baba" nekem olyan szinten csalódás volt, hogy reméltem egy bekapcs gombot, közben meg nincs. mondtam is hogy wtf milyen távirányító ez már...
igen, nekem is tapis van, num nélkül. szenvedtem is vele már egy kört, hogy a scroll meg a tapi tiltás menjen ubuntun, eddig nem sikerült annyira jól (ps/2 --> usb-s). majd neki kell feküdnöm még.
-
Chaser
legenda
válasz
Skelemaki #37682 üzenetére
Én már azt is soknak tartottam, újra is akartam pasztázni csak közbe szólt az eladása.
lapa: Ilyenem is volt, csak más árkategória. IBM logos volt nekem is, 15k-ért vitték el február környékén.
Haver meg piacon vett 500!ft-ért egy olyat, amelyiken nem volt semmi szitázás, csak natúr fekete az egész.
-
lapa
veterán
válasz
fi:zi'k #37679 üzenetére
ehune normális billzet, oké hogy most épp nincs jóárasított. én még ibm logós t4x kivitelűt vettem, gyerkőc azon csapatja a dínóelfogó gamezt. rendes ölbevevős cucc, 86 méteres kábellel. persze a jelek szerint a dokkolt, lecsukott gépbe is bele tudja folyatni a vizet, mert a fedél műanyag csíkjánál beszivárog. és?
-
Skelemaki
csendes tag
Borote: Valószínűleg az lesz a vége. Most gyorsan leteszteltem, és 0.95V-on már 85 alatt marad, és képes hűteni 1-2 fokkal lejjebb is, ha megfelelő felületen csücsül.
Chaser: Igaz X200-ban kicsit nagyobb a borda és hőcsövezés is a plusz (maximum) 8W-ra, de érdekes. Akkor még azért nem merek végkövetkeztetést levonni. Ha valakinek van egy kis szabadideje a LV procival szerelt X200s-e mellett, akkor a ~90°C-os terhelési hőmérsékletet legyen szíves alátámasztani vagy cáfolni. -
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #37674 üzenetére
4k + postáért van egy darabom, szűz
KissMate: Nálam a P8700 nem produkált ennyit, 80-85 között állt meg alulfeszelés nélkül. Aztán egy kicsit combosabb cpu mint ami a te gépedben van.
szerk2: Mindezt valszeg gyári 2.5 éves pasztával meg éppen hideg se volt pár hete mikor még nálam volt.
szerk: audi100td: Akkor az enyém 5k mert új
Na nem is, 4-ért vihető
Asszem lenovo logos.
-
audi100td
nagyúr
válasz
fi:zi'k #37679 üzenetére
Kb új állapotú, pár hetet használtam, de most vagyunk költözés után (illetve még nem egészen), holnap megpróbálom előkeríteni. Az említett modelltől annyiban különbözik, hogy ez még IBM logós.
Hát, nem tudom mennyit érhet, talán 4k.
-
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
fi:zi'k #37674 üzenetére
Volt ilyen billem, illetve otthon porosodik feleslegesen. Nem voltam tőle elájulva, kb azt a szintet hozza mint egy 2-3e Ft-os Logitech bill.
Ha jó billentyűzetet szeretnétek, ezt tudom ajánlani, felül múlja a ThinkPad noti billzeteket is, precízen és halkan jár, nekem nagyon bevált.
Világítós kivitelben is elérhető, KB910 néven, de abból sajnos nincs magyar kiosztás, némettel lehet itthon kapni asszem.
-
nagyúr
Ilyen érdekelne itt esetleg vkit? Többen vennénk-olcsóbb lenne elven?
-
Skelemaki
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy az LV procival szerelt (SL9400) X200s-emen a processzor hőmérséklete folyamatos műterhelés alatt (Prime95 Small FFTs) kb. 1 perc alatt 85 fok felett fő, és lassacskán 90 fok fölé lépeget a hőmérséklete. Ez subnotebook lévén normális jelenségnek betudható, vagy nem kéne ilyennek lennie, és nektek másképp viselkedik? (A pasztázás és a portalanítás már megvolt.)
-
Omni
aktív tag
válasz
!Overdose! #37640 üzenetére
és ha resetelek akkor lehet több is vagy kevesebb is a fennmaradó kapacitás?
Igen, sanyo, ez jelent valamit?
-
franc0
őstag
válasz
Giovanny #37669 üzenetére
Az elméleti max sebességet nem éri el semmi se... Csak a tervezőasztalon.
Lefordítva: amit vártál, az hülyeség.Ez itt egy Samsung 830 64GB SSD a SATA2 asztali gépemben. 500 körül tud olvasni az SSD, a SATA2 limit papíron 300. Az eredményt látod...
De egyébként ki nem szarja le hogy 250 vagy 300 a szekvenciális olvasás... az égvilágon semmit sem számít. -
tibhen
csendes tag
Sziasztok!
Van egy T500-asom, most cseréltek benne alaplapot és WVAN kártyát, de még mindig akadozik a Vodafone-s mobilnetem. Meg szeretném szüntetni a problémát, ha tud valaki segíteni, azt megköszönöm. -
Giovanny
őstag
Ma kipróbáltam ADATA mSATA SSD-t X220-ba. Hát többet vártam tőle....
-
tototos
addikt
-
Gondwana
addikt
Jól hangzó ötlet: a kijelző hátuljáról lefejted a fényes antennát és a wacom elektronikát, az elejéről levésed az üveglapot, és ez a kettő közé betolsz egy valamilyen távtartót (ami a ceruzás résznek a fontosabb, elvileg 5-6mm ről kezeli legpontosabban a ceruza pozícióját), touch-panel flatkábelje a wacomelektronikába vissza, illetve kell még egy 3.3V-os stabilizálás (természetesen 7803 kerülendő, találtam viszont egy ilyent), erre rá egy USB kábel (vagy egy miniUSB/microUSB aljzat elegánsabb), és öjömbódottá, wacom bamboo pen&touch, picit nagyobb méretben. Elvileg elő volt látva az 5V táp is ezeken a pentouchpaneleken, de még képen se láttam olyant, amelyikre az erre való zenner be lenne forrasztva.
Szerk.: W700 - beragadt az időgép pirosgombja. (Megszorulás esetén persze mindent érthetek, de nem túl rég nem sokkal gyengébb dual-screenes volt 2.000€ körül nbwn-éknél.)
-
Chaser
legenda
W700 850k-ért
-
Francia91
veterán
Olyan kérdésem volna, hogy hogyan tudom beállítani Win7-en, hogy "Maximum Battery Life" sémával induljon alapból a rendszer? Mindig a "Video Playback" sémával indul, ezt meg mindig át kell állítanom, ha akkuról használom. Power Manager vagy Vezérlőpult-ban biztosan be lehet, gondolom...
-
fokukac
nagyúr
válasz
MrSealRD #37650 üzenetére
ah, köszi, ez az Fn+F3 tényleg jó. Csak ehhez eddig egy jobblklikk is elég volt a taskbar-on...
Az akkori leg-alapabb GPU van a notimban, integrált intel GMA 950, annak nem kéne melegednie egyáltalán...
A proci is egy mezei Core Duo T2400, 1833 MHz, annak sem kéne túlzottan melegednie.
-
Kassadin
addikt
Valakinek van valami ötlete, hogy miért nem megy mindkettő usb port?
-
soldi3r
veterán
corestore nem hiszem, hogy lesz, inkább nagyobb ssd, 128 nekem már bőven elég mindkét oprendszerhez, a 64-en is még elvagyok
én külső egységként filozofáltam a wacomon, ha már lesz.ezt hogy érted?
(#37643) Gondwana, igen, ez a cél, de ezzel kapcsolatban még úgy is zaklatlak
a felesbe megy az usb, egy a wifinek, és marad még egy esetleg a wwan-nak -
MrSealRD
veterán
válasz
fokukac #37649 üzenetére
Fn+F3-al tudsz előhívni menüt ami 0,4s alatt megjelenik és tudsz váltani a profilok között.
Szerk.:
Mégvalami. Én nem tudom XP-n hogy volt...az X1300/X1400..stb ATI-k esetében a Catalyst-ban érdems megnézni milyen profilon van. Elvileg támogat többet....Itt konkrétan a magasabb és alacsonyabb órajelek között tudsz váltani...Lehet azért meleg a gép, mert maxon teker a VGA.De a CPU-t is érdemes megnézni....az maxon megy?
-
fokukac
nagyúr
Sziasztok!
nemrég SS-re váltottam, és egyúttal felraktam a T60-amra egy új 7-es windows-t, a hozzá való legújabb thinkpad-es driverekkel, power managerrel, meg mindennel.A következőket tapasztalom: míg eddig (XP alatt) egy jobbklikkeléssel tudtam váltani a Power Managerben az egyes üzemmódok között, most külön el kell indítanom mindig a programot (ez olyan 10 mp), és csak ott tudok váltani. Ez jó így? Annyival kényelmesebb volt a régi XP-s verzió...
Hiába próbáltam beállítani úgy, mint korábban a Thinkpad default-nál, nem megy.
SOKKAL melegebb a noti, mint korábban, hiába állítom adaptívra a procihasználatot, és aktívra a cooling policy-t.
A másik cooling beállításban azon van, hogy "balance all parameters"- ha ezt átrakom "maximize performance"-re, az segíthet ezen?közel 5 éve van meg a notim, és még sosem volt vele ilyen bajom - most is itt van az ölemben, és szinte éget.
Hogy tudnék segíteni ezen?
köszi előre is. -
lapa
veterán
válasz
soldi3r #37641 üzenetére
legegyszerűbb kicsavarni a keret 3 csavarját és felpattintani a keretet. össz 3 perc, és akkor látod hol vannak fémek.
ha corestore-t és wwan-t is akarsz, akkor a half slotba kell raknod az atheros wlant. szal akkor onnan usb elég nehézkesen játszik.
én külső egységként filozofáltam a wacomon, ha már lesz.
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #37642 üzenetére
Valamelyik miniPCIe slotból ki kell drótozni egy USB D+ és D- potenciált, fölvezetni a zsanérban az antennakábelek között, illetve a kamerától lehúzni a +3.3V / GND párt. X200/X200s előnyben az X201-gyel szemben a +1 half-miniPCIe miatt egész könnyen kábelezhető helyen. (erre persze léteznek céleszköz-átalakítók is, de egy akármilyen döglött/kinyírható miniPCIe kártya is megfelel, pl. Robson/Turbo memória)
-
-
Omni
aktív tag
válasz
Chaser #37636 üzenetére
Valószínű a HDD-t cserélhették ahogy írtátok, mert az akkuban már 30 ciklus van (és már csak 44Wh az eredeti 87 helyett). Rá lehet bírni valahogy az akkut, hogy mérje fel újból a kapacitását?
A kijelző egész használható. Háttérvilágítás homogén, színek ok, betekintési szög kicsit gyengébb. De egy IBM-hez képest kellemesen csalódtam. Tetszik a magasabb pixelsűrűség. Típusa: Lenovo LTN154P3-L02
-
Kiss67
senior tag
Üdv mindenkinek.
Adott egy x200, és vettem bele egy webcam-ot . Ezt a gép UVC eszközként érzékelte és fel is tette a drivert.
Ettől még nem lett kép.
Az eszközkezelőben minden rendben a win7 szerint. De kép továbbra sincs.
No rákerestem a lenovo oldalon, és rengeteg UVC camera driver van. Letöltöttem párat , de kép egyikkel sem lett.
Lehet a camera rossz? Ujként adta el az Ebay-on valaki, aki azt írja hogy teszteltek.
No akkor most mi legyen?
Valakinek valami ötlet? -
Chaser
legenda
Powermanager kell hozzá és powermanager driver. Elhasználtságot pl aida is mutatja és van egy másik sw-t ami gyártási évet és cc-t is, de az nem jut eszembe.
Ha gyári hdd valszeg van rajta FRU, de gyanítom cserélték a hdd-t. Smartot 1ébként hozzáértő tudja "resetelni", de akitől vetted nem ilyen trükközős fajta.szerk: Kijelzőjének mi a pontos típusa? Aida azt is megmutatja. Betekintési szögek, színek milyenek?
-
Omni
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy használt T500-ast. Egy X31 után más márka szóba se jöhetett.
Az új gép előéletéről nem sokat tudok. Svéd céges gép lehetett. Főbb paraméterei:T9400/4GB RAM/160GB HDD/ATI 3650M-Intel VGA/1680x1050/WIFI/BT/Fingerprint..
1. kérdésem: melyik az a Lenovos program ami mutatja az akku elhasználódását/ feltöltési ciklusok számát? Ezt most nem találom..
2. A gépben egy Hitachi Z7K320 HDD van. Ez a gyári lehet? Honnan lehet ezt kideríteni? Azért kérdezem, mert a SMART-ja szerint mindössze 30 Start/Stop és 18 óra üzemidő van benne.
Lehet a SMARTot szerintetek resetelni (én nem hallottam még ilyenről)? Egyébként a gép igen szép állapotban van, de a screen gumi sarkain azért fellelhető egy kis kopás. Billentyűzet kopásmentes. Zsanér feszes. Létezhet, hogy 18 órát ment gépet vettem? -
-
-
lapa
veterán
válasz
soldi3r #37622 üzenetére
az biztos, hogy kijelzőcserénél jó csinálni, nagyjából annyi hogy több (ebayen kapható) ezüstfóliát ragasztasz a deknire belülről. azok végein fém vackok vannak, ezek a dekni műanyag része (ahol a kampók és a kam van csík) alatt vannak. a fémekhez megy egy-egy draut (nálam) jobb szélen elvezetve, aztán alul mittoménhol megy be a gépházba.
több féle megoldás van, tán ultraconnect ii az két antennás, ultaconnect iii meg három. talán már elmesélte valaki itt szakszerűen nekem is egyszer, mindenesetre a hmm-ben emlékeim szerint nem sok minden van a pontos elhelyezésről. nekem például az utólag beépített kam nem fért el a fém vacak miatt, máshova kellett tennem. ettől még (főleg atherossal) kultúrált jelerősségeket produkál. legalábbis azt hiszem, de belegondolva lehet hogy a másikban pakoltam odébb de azt meg nem tudom odébbvinni megnézni mert ragasztva van. lehet meglepődök majd egyszer, hogy a hónapokig tesztelt miliméterre agyonoptimált antennarendszerből egyszerű háztartási alufóliát csináltam...
-
Gondwana
addikt
válasz
soldi3r #37610 üzenetére
...és egy 32-es sd kártyára meg fel tudna mászni az xp...
Ez picit hosszabb kör lesz így: alapvetően le kell hozzá vadászni egy atapi drivert, amit eredetileg IBM MicroDrive CF-ekhez írtak, akkor elfogadja az XP, hogy „removable” eszközre akarod telepíteni, egyébként (anti-piracy parázás miatt) nem hagyja magát feltelepíteni. (Ezért szerettem a Transcend CF-et rendszerlemeznek: ha IDE-n van bedrótozva, Fixed diskként mutatkozik be)
Nekem alapvetően adattárolni kellene, mert stabilitási okokból vissza kell térnem X18M-re a 256GB Samu PM810 helyett (Az nem állapot, amikor ráeresztek 3GB JPG-t SD-ről felmásolni, amibe belefagy többször is. Először az első 20 file volt csak használható, a többi belülről 0xFF, másodikra már kicsit több, mint 300-zal is megbirkózott, mielőtt merevre fagyott, harmadszorra már csak az utolsó 50 nem volt olvasható - viszont filenevek és méretek minden esetben rendben voltak. Ez volt ma az utolsó dobása), viszont az SD slotot gyakran használom. A legszebb az lenne, ha megtalálnám az eSATA 4 potenciálját, és még egy kibelezett X18M-et beforrasztanék a gépbe (aki nem használ dokkolót, annak máris van hova drótoznia belül) -
soldi3r
veterán
válasz
venember83 #37626 üzenetére
itt az aprón van, de ezek is ebayes beszerzések
-
venember83
nagyúr
SSD-re váltás után ismét boldogítanám a társaságot kérdésekkel. Ultrabay vinyóadaptert lehet venni máshonnan is, mint ebay-ről Kínából, ami 2-3 hét alatt érkezik meg? Normális webshop (lehet magyar vagy EU-n belüli) esetleg, ahol kicsit magasabb áron megvásárolható, mintha Kínából jönne?
Köszönöm a segítséget.
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #37624 üzenetére
Akkor ott a lappal lesz gond, se belső se külső kijelző nem működik ott valami nem kerek. Így asztali gépnek se használható, tehát v alaplap kell bele v mehet bontásra sztem. De azért várd meg mások válaszát. Esetleg megnézetheted olyannal aki szokott chipeket golyózni, de inteleknél nem tudok róla hogy leválnának.
szerk: Nézd meg dokkolón is, ha úgy se ad képet akkor biztos lap.
-
becenevem
aktív tag
Sikerült leejtenem a gépemet. A hátuljával ért földet és pont ráesett a töltőjére. Behorpadt a műanyag és a fém váz, megnyomta a háttérvilágítás vezérlőpanelt, emiatt nem látom a képernyőt. Amúgy működik rendesen.
Letört egy SMD ellenállás.Keresek megvételre használt panelt.
Megnézem a piacteret is.
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #37619 üzenetére
És dsubon ad képet? 1ébként mi a hibája? Mert nem mind1 hogy javítható-e vagy sem. Ha lapot kell hozzá cserélni akkor sajnos nem sokat ér a gép. Ebben a kiépítésében 50-55k körül minipc-nek.
szerk: fi:zi'k: Onnan lemaradt egy 1-es, vagy tényleg jó boltot kötöttél
Nálam a legrövidebb szállítás 10 nap volt.
Én meg T500-on gondolkozok újra, alfanál egész jó áron van. Csak jó lenne tudni mit produkál a kijelző.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Chaser #37616 üzenetére
2765 TDG konfig: C2D P8600, 4Gb DDR3, Intel GMA 4500MHD + ATI HD3470, 9 cellás akksi, 1440*900 CCFL kijelző, MNB bill
3G modem nincs benne. Talán csak ez meg a LED kijelzőhiánya amitől nem fullos.audi100td: sajnos nem. De nem maradok TP nélkül ott van asszony R61-e. Na meg később még szerezhetek egy újabb gépet.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #37614 üzenetére
Nem sikerült megjavítani?
Hát, attól is függ mi baja, lehet jobban jársz ha inkább elbontod, a fő elemekből bejöhet valamennyi pénz, az apróságokat meg érdemes egyben akár felrakni vaterára.
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #37614 üzenetére
Nagyon nem mind1 milyen cpu van benne, van-e benne 3G modem, bill, stb. Ha egy alapkiépítés akkor nem sokat.
fi:zi'k: Ez gyors volt
-
nagyúr
Megérkeztek az országba a kijelzők.
Már csak egy x200 kell, amibe bele is tehetem. -
Napfénysüti
nagyúr
Hibás T400-ért HDD nélkül szerintetek kb mennyit lehet kérni?
-
Kassadin
addikt
Hali! T60-n mivel lehet kiváltani a ctrl+görgőt? Nem sikerült még rájönnöm, hogyan lehet billről nagyítani/kicsinyíteni. Köszi.
Üdv: Kassadin -
audi100td
nagyúr
-
negyedes
addikt
Udv, tudja valaki hogy ennek honnan tudok leszedni egy drivert?Egyaltalan mi ez?
A gep egy t400-as, windows 7 x86 sp1-el.
-
lapa
veterán
Single-Lane (x1) PCI-Express with throughput up to 2.5Gbps
@soldi3r: nem bootol, lásd előző mondat. szóval ugyanaz, mint a corestore.
érdekes amúgy, hogy a dellnél páran elkezdték verni az asztalt, és kiadtak modbiost. ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ilyen lenovonál is megtörténne... pláne hogy arra a revre még rá kéne hekkelni a többi middleton extrát is.
amúgy ha olcsó, akkor hajrá. legalább ki lehet tesztelni, hogy a win mit csinál, akár lassú kártyával is. mondjuk az uhs csak a minimum 10 mb-t garantálja, nem? azt megugorja akármelyik minimál usb kulcs is. és még butul is.
x220-ba akkor nem fér wwan. én azért ezt nem felejteném el, mert nagyon hasznos egy belső modem (elsősorban nem gps miatt). persze hasznos lehet a "szappantartó" is meg a telefon tethering is. de én örülök, hogy belső modem van.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy X200-asom (P8600, 4GB, Kingston SSD 64GB, Win7 64bit) és a youtube-ról nézett trailer-ek (720p, 1080p) teljes képernyőn akadnak!
Van ötletetek, hogy mitől lehet? Tegnap húztam újra, tehát szűz install!
Chaser: Lenovo Update-et használtam a driverek felrakásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest