Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Hali!
Szervizzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? -
zsoltip
őstag
válasz
SeniorTilla #49898 üzenetére
Csatlakozással le-föl, vagy miképpen?
-
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak.
HP Pro x2 612 G1 készülékről nem találtam itt, az elvileg ezt a készüléket is magába foglaló topicban hsz-t.
Holnap tervezek venni egyet.1) 80e jutányos ár érte?
Mennyire mehet még le az ára?2) Serial szám alapján csupán a jótállás állapotát tudtam csekkolni. (2015 évi vásárlás, így már nincs rá semmi.)
Azt viszont, hogy melyik országba szánták, hol értékesítették semmi adatot nem találok.3) Továbbá a serial alapján történő specifikáció lekérdezésre sem találtam lehetőséget.
Van ezekre weblodal, link? Vagy ezeket a HP nem közli úgy, mint pl. a Dell?
-
válasz
SeniorTilla #49892 üzenetére
Én már nem is emlékszem, annyira rég volt.. 😀😄
-
-
dunc
nagyúr
Sziasztok tegnap óta tulajdonosa vagyok egy ilyen HP laptopnak.
HP 15-dw0026nh 7MY08EA notebook, ezüst + Windows10 Home+MS Office 365 egyszemélyes verzió. az első benyomásom nagyon tetszik a gép szép darab és elég erősek benne hardverek bár a dedikált Nvidia videokártyát kicsit gyengének és feleslegesnek érzem mondjuk nem is ezért vásároltam.
Ami nehézséget okoz nekem hogy amikor beállítom az ujjlenyomattal történő feloldást szépen működik is de egy idő után amikor indítom vagy újraindítom a számítógépet akkor hiába van beállítva az ujjlenyomattal történő feloldás nem szerepel a lehetőségek között majd ha újra hozzá adom azt az ujjlenyomatot akkor egy darabig ismét működik de nem jöttem rá mikor És miért tűnik el a lehetőség. -
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla #49888 üzenetére
-
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla #49886 üzenetére
Mi az a keretprogram es mi fan terem? Igen, Win10en és a Windows Hello kezeli. Ahogy emlitettem, regebben mukodott..apro erdekesseg, hogy barmelyik ujjammal probalom beallitani az ujjlenyomatot, azt irja, hogy piszkos az olvaso, toroljem meg. De ha mutatoujjal probalom, azt irja hogya Windows Hello problemat erzekelt es kilep..:D
-
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla #49884 üzenetére
Igen, latom, elmeletileg mennie kene. Regebben hasznaltam, biztos hogy van :D ennyire hulye nem vagyok :D
-
-
DrDobos
őstag
Ha nem működik az ujjlenyomat olvasó, a driver frissítésén kívül tudtok valamit ajánlani?
-
hallador
addikt
válasz
DrDobos #49880 üzenetére
Ez egy elég bonyolult kérdés. Az, hogy cicereg a processzorhűtő, mivel magyar a szerviz, nagyon kedvesen kitakarítják neked, és esetleg segítenek a hűtődön, hogy még menjen egy picit tovább (órabérben). Hűtőt cserélni majd csak nagyon drága, vagy céges gépekbe szokás, ahol az ügyfél látja, hogy cserélik, mert ott nem sunnyoghatnak. Az ujjlenyomat olvasó pedig lehet szoftveres probléma is, vagy esetleg egy BIOS frissítést megérhet. Sajnos a magyar szervizek, kb 9 - 12 000 Ft-os órabérbe dolgoznak. Én nem szoktam szervizbe vinni a gépeimet, hanem másfél-két havonta kifújom óvatosan.
Persze egy próbát mindenképpen megér!
-
hallador
addikt
válasz
SeniorTilla #49876 üzenetére
Igen, a mai gépeken kell is tudnia, de itt a 2014-ben megjelent Haswell-es gépekről van szó. Az x360-nál kell is tudnia. Azóta eltelt 5 év. Ma már bármelyik tudja, na de haswell-esből nem sok tudta még ezt.
-
DrDobos
őstag
Hali! Probook 430 G4re mennyi garanciat adtak? Vagy hol tudok ennek utananezmi?
-
-
hallador
addikt
Nekem is csinált ilyet csak EliteBook 820 G1. Én Windows reinstall, Legfrissebb Bios, És persze az ACPI-t vezérlő driverek újratelepítése.
A Linux alatt azért van fordított képernyőd, mert a Linux felismeri a gépbe alaphelyzetbe is beleépített giroscope szenzort, amit a Windows nem, még driverrel sem. Én egyszerűen a gépet megdöntöttem egy adott irányba, és a képernyő, akár a mobiltelefonoknál forog.Ezen én is meglepődtem de így van.
-
zka79
tag
Sziasztok!
Még mindig nem találtam megoldást hogy Hp 850 g1-nél mi okozza hogy leállítás után 5-10 másodpercre újra elindul? Ha hosszan nyomom a power gombot akkor kikapcsol rendesen.
Esetleg valami ötlet?
Köszi! -
-
levike92
tag
Szerkeszteni akartam a hozzászólásom, de már késő volt. Az volt az első amit felraktam. Újraindítottam és úgyse jó. Minden működik, hangerő meg a többi is. De a képernyő fényereje valamiért nem.Ha biosba vagyok ott működik frankón. Windowsból 64bit home van fent. Ezen kívül valami tipp? Olvasgattam más fórumokba is, néztem youtube videókat is de egyik se hozott megoldást.
-
levike92
tag
Sziasztok.Nemrégiben vettem egy Elitebook 8470P-t. Feldobtam rá a win10-et. Meg szerintem minden drivert. Sok fn-es funkció tökéletesen működik csak a fényerő állítás nem.De biosban jó. Mi lehet a baj? mit kellene feltennem?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Szükségem lenne alaplapot-kijelzőt összekötő kábelre, HP 8560p-hez
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
HP Probook 640 G2 alaplapot keresnék, melyik webáruházban árulnak ilyet?
Új és bontott is érdekel egyaránt!
Köszönöm. -
Attila2003
tag
Hogy lehet a billentyűkiosztást állitani?
-
Attila2003
tag
válasz
SeniorTilla #49850 üzenetére
Ott a TAB ra teszem, és F5 öt mutat. Hogy lehetne resetelni az egészet?
-
válasz
Attila2003 #49848 üzenetére
Nézd meg mit csinál biosban vagy a rendszer-diagnosztikában, amikor még nem fut a windows
-
válasz
Attila2003 #49848 üzenetére
Szia! Valószínű van fent progi amivel gyorsbillentyűket állítasz be, és ott történt kavar. esetleg talán a billentyűkiosztás lett átállítva?
-
Attila2003
tag
Sziasztok. Adott egy HP Elitbook 1040 g4. Sajna nem tudok rájönni, mi lett a billentyű kiosztással, először a "b" betű után mindig oda tett egy 5-st, "n" után egy 6-ost, azt megoldottam. De továbbra sem tudom a TAB ot használni, mert az meg a hangerőt némítja, és a tab funkció pedig az "Fn + F6" kombináció. Egy ötlet hogy lehetne resetelni vagy visszaállítani. Köszi.
-
válasz
DrDobos #49846 üzenetére
Szia! Igen az is okozhatja, hogy koszos, mindenképp azzal kezdenék. Nekem a volt 430 g2 annak 1 lapátja tört el, nyilván az csere volt.
Meg ha lehet olajozni a ventit azt is, csak vigyázni kel mivel olajzod, "finom" műszerolajat használj, ha kell. előbb takarítsd ki pasztázd is újra, és teszteld.
-
DrDobos
őstag
Hali!
Remélem nem nagyon off a problémám. 2017 nyaran vasarolt HP Probook 430 G4-em, feltehetoleg procihutojenek van egy epphohy eszreveheto, halk bugasa, krepegese, berregese..beteg a ventillátor, vagy siman lehet eleg neki egy tisztitas? (Vasarlas ota nem volt tisztitva)
-
zka79
tag
Sziasztok!
Hp 850 g1-nél mi okozza hogy leállítás után 5-10 másodpercre újra bekapcsol?
Lehet bios elem hiba?
Köszi! -
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #49841 üzenetére
Látom óvatos duhajnak kell lenni, mert van Zbook 15u, Zbook 15v és Zbook 15 végződés nélkül is.
Erősorrend is ez lehet úgy látom. -
-
-
Gergello
addikt
Melyik most az a modernebb HP gép, ami teljesítményben jobb mint egy Elitebook 8570p, de minőségben nem
sokkalrosszabb. Zbook G1-2-3 nem rossz, de nem hozza azt a minőség érzetet.
A Zbook G5-re kíváncsi lennék, de élőben sehol se lehet meglátni. -
válasz
Leslie1966 #49837 üzenetére
Akkor tui siker egy kis óvatossággal
-
válasz
Leslie1966 #49835 üzenetére
Szia! Nem bonyolult, ha szedtél már szét gépet menni fog, főleg videó alapján.
-
Leslie1966
senior tag
Sziasztok !
HP Pavilion Laptop 14-ce0xxx-ben szeretnék memória bővítést eszközölni. A hátlap leszerelése megoldható sérülés mentsen ? Neten nézegettem videókat, nem tűnik bonyolultnak. Érdemes hozzáfognom, vagy inkább szerviz ? -
-
válasz
hentes555 #49828 üzenetére
Szia! Nézd meg, a hp rogival az akksi állapotát (HP Support assistant), gyári oldalról, ahol a drivereket töltöd le, onnan tölthető le, vagy más progival pl AIDA. a garanciát meg tudod ellenőrizni ITT , ha bármi más azonosítót kér, amit nem látsz, az megtalálod a BIOS-ba is, ha alul már nem látszódna.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy HP 250 G5 noti, ami a következő hibát kezdte produkálni: Csak hálózatról megy, amint lehúzom, kikapcsol a gép, hiába van benne akkumulátor. Ez szerinetetek akksi hiba vagy magával a géppel van baj?
Illetve a másik kérdés, hogy elvileg 3 év garancia van rá, 2 éve nyáron vettük, most bementem megkérdezni a Media Marktba, hogyha az akku hibás, akkor az beletartozik-e a garanciába vagy sem, azt mondta az ÜFSZ-es, hogy attól függ, hogy 3 év teljeskörű garancia volt-e rá vagy 2+1, mert ha 3 év teljes körű, akkor az az akksira is vonatkozik. Ha nem vonatkozik rá, akkor 34k-ért tud gyárit rendelni bele, ami azért nem kevés összeg, főleg egy egyetemistának.
Szóval nem tudjátok esetleg, hogy akkoriban ezeket a notikat 3 év vagy 2+1 garival árulták? Sajnos most a garipapírt nem tudom megnézni, mert otthon van a doboza a padláson. -
spgabor
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49822 üzenetére
Ez is most olyan lett. Megdöglött a HDD, a gép értékéhez viszonyítva megkapta a legolcsóbb 250GB-os SSD-t egy helyi boltból. Most aránylag gyors ennek hála. Semmi hang. A teljesítméne az tényleg gyalázatos. Valami kétmagos Intel proci volt benne, 2 giga rammal.
Azért köszi mindkettőtöknek az információt. -
válasz
SeniorTilla #49822 üzenetére
Tudom....
-
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egyik munkatársamtól egy HP 250 G3 gépet, mert megomlott a Windows rajta. Szétszedtem, mert a hdd is kukás. Akkor láttam, hogy nincs benne rendszerhűtő ventillátor. Néztem youtube-on volt olyan videó, amiben van, volt olyan, amiben nincs. Ez lehetséges, hogy gyárilag ne raktak volna bele? Nem láttam még normál méretű laptop esetében olyat, hogy kispórólták volna belőle, főleg úgy, hogy a helye is ki van alakítva...
Üdv:
spgabor -
kismércse
tag
Sziasztok!
Akinek HP 250 G7 notebookja van, tőle érdeklődnék, hogy az 'í' betű a magyar billentyűzetkiosztásban a normális, megszokott helyen van? Vagy úgy, mint a G6-nál, ahol az 'í' betű átkerült a jobb oldalra?
-
Pano
addikt
válasz
tamas.nick #49813 üzenetére
-
válasz
sztikac #49812 üzenetére
Nekem pl ugy halt meg az akksi, hogy péntken ment vagy 4 órát, és még volt vagy 13%, de nem töltöttem fel este, mert nagy vihar volt és mondom majd szombaton feltöltöm. Tölteném erre nem töltötte. Próbáltam másik töltővel is, meg egyéb praktikákat is, de semmi. Így eladtam akksi nélkül és vettem másik laptopot (Lenovo T450). szerettem nagyon azt a kis hp-t pedig, csak nekem kellett az akksiról is használnom. Arra fel írom, hogy nem lehet tudni mikor döglik be, így szerintem sokan így tettek volna, mint te.
-
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Épp nézegettem a Probook 440 G6 és 450 G6 szétszerelős videókat, hogy miként vannak a bővítőhelyek, amikor is feltűnt az, hogy 450 esetében dupla heatpipe van a proci hűtésnél, 440 esetén meg csak egy.
Jó, az egyértelmű, hogy a 450 kaszniban több a hely, de 440 esetén ez mennyire érinti hátrányosan a dolgokat?
[450 G6 belseje]
[440 G6 belseje] -
sztikac
őstag
Van esetleg valakinek tippje, hogy hol tudnék HP 430 G2-be _eredeti_ akksit (H6L28AA) találni emberi áron?
-
joocek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49804 üzenetére
Köszönöm szíves bizalmad. Meglepően sajátságos válaszaidat.... Remélem egyszer majd én is segítségedre lehetek!!!!!!!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest