- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Az mitol lehet, hogy egy HP probook 650 laposnal fogta magat es nem akart bekapcsolni egyaltalan. Toltest se vette meg semmi. Akksi nelkul indult poccre. Most vissza raktam az akksit es megy minden, toltest is veszi..
-
Vegha
senior tag
Sziasztok,
Elitebook 850 G2-nel jelentkezik nalam bluetooth problema: zenelejatszasnal masodpercekre megszakad a hang percenkent tobbszor, rettento idegesito. Gyakran el is dobja a kapcsolatot.
MS problema es nincs ra megoldas, amiket javasolnak azokat kiprobaltam es nem javult. A legtrivialisabb viszont valamiert meg hatra van: a drivert nem tudom frissiteni.
A telepitett verzio: 20.100.6.4. 2019-es.
Az uj, elerheto verzio:
Typeriver-Network
Version:21.70.0.3 Rev.A
Operating systemsindows 10 (64-bit)
Release dateeb 27, 2020
File name:sp101769.exe(41.2 MB)
Telepiteskor csak beugrik egy gyors dos-os ablak, de a tartalmat sem latom es ertesitest sem, hogy sikerult a telepites. A Device managerbol ha updatelni akarom a drivert akkor az is azt mondja, hogy a legfrissebb van fent. Ha manualisan adom meg neki a telepitesi utvonalat akkor is ugyanezt mondja.
Van valakinek otlete hogy mi lehet a gond ? Mar csak a driver csere az egyetlen remenyem, de a fentiek miatt ezt nem tudom megtenni. -
Viktor26
tag
válasz
SeniorTilla #51292 üzenetére
Köszönöm, szerintem nálam is marad egyelőre ez a felállás, ami nektek van. Egyszerűen megfizethetetlen a rendes dokkoló. Találtam 4k60-as PD-s dokkolót rendes áron, de arról meg az USB 3.0 hiányzik, csak 2.0 van, és abból is csak 1 db. Hihetetlen
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Van egy HP Probook 450 G6 notebook, amivel teljes mértékben elégedett vagyok. De a vezeték nélküli egér nem mindig éled fel, néha igen, néha nem. Azt írja ki a bejelentkezési képernyőn a Windows, hogy ismeretlen USB eszköz...
USB drivert az eszközkezelőben megnézve, a 2006-os MS van fent. A HP oldalán nem találok újabb verziót. Egy Gigabyte M7770-es egér, aminek a driver-ét már leszedtem, de az se oldotta meg a problémám. Ilyenkor kihúzom az USB adaptert, majd vissza és megy. Ötlet? -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy ProBook 650 G1-ben semmi értelme az AMD 8750M dedikált GPU-nak nem? Úgy vettem észre pl. Valorantban, hogy semmivel sem lesz jobb az FPS kb., de 15 fokkal melegebb a gép dedikálttal Intel HD 4600 helyett... Az is lehet persze, hogy valami rosszul van beállítva a gépben, de a hűtés annyira nem tolerálja az i7-4610M-et és a dedikáltat együtt (100 fok lett a CPU, az erősen határ) Lehet a throttling miatt nem érzem az extra FPS-t, mert amiatt nincs. Lehet valami nem okés a géppel persze...
-
válasz
Viktor26 #51291 üzenetére
Nem tudom pontosan, de ez így sztem túl sok elvárás egy eszköztől. A töltés eleve külön kategória usb-c-n.
Feleségemnek is ilyen Spectre 13-asa van, csak újabb mint a tiéd, és fehér
. Vettem neki usb-c 4x usb portot, 1x usb-c to usb kábelt, és usb-c to hdmi átalakítót a külső monitorhoz. Külön mennek rendesen egyszerre is.
-
Viktor26
tag
Sziasztok
Van egy Spectre 13-asom i7 7500U-val. Szeretnék külső monitort, billentyűzetet és egeret csatlakoztatni hozzá, de ezen csak 3 db Type-C csatlakozó van, amiből 2 db Thunderbolt 3-as. Ami miatt gondban vagyok, és bonyolítja a helyzetet, hogy szükségem van a 4k60Hz-re. A kérdésem az lenne, hogy ismertek-e valami gazdaságos megoldást erre? Találtam 4k60-as Type-C HDMI konvertert egymagában, de jó lenne egy db. HUB-ot bedugni a gépbe, mikor dokkolom, amin keresztül a töltés is megoldott lehetne.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnak van egy HP 250 G6 laptopja Intel i5 7. generációs processzorral, AMD Radeon grafikus kártyával, 4GB RAM és merevlemezzel. Alapvetően nincs vele gond, de alvó állapotból valami rohadt nehezen ébred fel, sőt van hogy többszöri egér/billentyűzet nyomásra sem reagál, ilyenkor csak az újraindítás segít illetve legutóbb egy Ctrl+Alt+Delete kombó segített. Szerintetek mi lehet a gond mert én nem tudok rájönni?
Nekem is 250 G6 gépem van de specifikáció és annak nincs ilyen gondja. Win 10 fut rajtuk, frissítések telepítve. Amúgy mindkettek elégedettek vagyunk anyunak a 2. HP gépe ez az első is az volt, nekem az 1. HP márkájú nem nem bántam meg. -
jorden06
senior tag
válasz
SeniorTilla #51282 üzenetére
ha jol ertem a kerdes arra vonatkozott, hogy hogy lehet kulonbozo országokban eltérő konfiguraciokkal osszefutni, a valaszt erre adtam. Garanciát érintő kérdésről ertelmezesem szerint itt nem volt szo
-
Bazsee71
őstag
válasz
SeniorTilla #51287 üzenetére
Köszi, arra hajlok én is. A gagyi utángyártott a fele, az alapból kiesik, amit minőséginek mondanak, az meg 4-5e forinttal olcsóbb, az meg már mindegy.
-
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok! Zbook-om van, és kezdi megadni magát az akku. Hol érdemes most újat venni? Vannak ajánlott típusok, vagy a gyári a tuti? Páromnak vettünk már utángyártottat, nincs vele jó tapasztalatunk.
-
highand
tag
Sziasztok, kérdezek:
Adva van egy HP 455 G3 A10 8700P-vel. Több tesztet is találtam, ami szerint a proci turbó frekvenciája 3,2GHz és a CPU-Z vel vannak erről képek a review-ekben. Én azonban sehogyan sem tudom rávenni, hogy a CPU-Z-vel 3,2GHz-vel forogjon. A CPU-Z stress-el sem. PCL3 12800-as memória van benne.
Mit rontok el? -
KrAt
veterán
Sziasztok,
HP EB 830 G6 noti, előfordulhat, hogy Thunderbolt Dock G2 dokkolón keresztül sokkal rosszabb a hang ugyanazon fülessel, mint a gyári, beépített csatin keresztül? Eltűntek a mélyek, meg úgy az egész valahogy más :/
Drivert ofkorsz feltettem, tudok még valamit tenni, vagy ennyi?
-
zolee001
őstag
válasz
SeniorTilla #51281 üzenetére
A HP-t pont nem tudom de hetekkel ezelött a HP üfsz küldött vmi jézus szive bt-hez
Az usa piac és ügyfélkezelés kissé más mint az eu-ban,ha az egyik cég nem ad ajándékba x db szoftvert (nem bloatware-t)akkor nemes egyszerüséggel nem veszik meg a termékét és igen a másik sarkalatos dolog az ár
Értelemszerüen nem a tesco gazdaságos eredeti népi kinai fröccsöntött ipari hulladékokról beszélek 89.000 ft os áron hanem értelmesebb és minöségibb termékekröl amiknek az itteni ára akár a kinti duplája is lehet -
válasz
jorden06 #51280 üzenetére
A garancia szempontjából teljesen mindegy, milyen importos a gép. Ha a HP Magyarország importálja akkor ők, ha nem, akkor másik cég, ez nem releváns a WorldWide Warranty esetében, a HP ugyanis ilyen garival árulja a gépeit. A garancia ugyanúgy érvényes rá, ha itthon hozták forgalomba. A lényeg, hogy legyen számla hozzá, azzal tudod igazolni a garanciaidőt, és ezt el is fogadja a HP magyarországi ügyfélszolgálata is, és a külföldi is. Renew termékek esetében is, ha egy hazai cég adja el, akkor sima ügy a gariztatás. A probléma ez esetben szerintem a szlovák cégre kiállított számla volt. Elvileg így is érvényes a gari, de a gyakorlat mást mutat.
A számla nélkül, 0% áfával, stb trükkökkel eladott renew gépekkel már nem ez a helyzet, ott necces a gariztatás, mert ha nincs vásárlást igazoló bizonylatod (számla), akkor simán elhajt(hat) a HP, teljesen jogosan.
-
válasz
zolee001 #51279 üzenetére
Nana. Nagyon rosszak az információid. Európa egyik legnagyobb HP szervize itt van Budapesten, ide jönnek a fél EU-ból a gépek javításra. Nem elhúztak innen, hanem ide jöttek a félrabszolgatartó magyar munkaerőpiac miatt. Nem mindegy.
Ettől függetlenül való igaz, hogy a nyugaton szervizre leadott gépet sokkal hamarabb megjavítják, mintha itthon adtad volna le. Nem ez a jellemző, de előfordult már sokszor.
Te azért vásárolsz az usából, mert olcsóbb, nem azért, mert jobb a szerviz
azért valld be. Sok usa terméknek az euban egyáltalán nincs garanciális szervize, de az ára miatt neked így is megéri. Sajnos ezzel erősíted a konkurenciát, ha érted mire gondolok: EU - USA. Egyéni dologról van szó, ez nem általános, és nem is lesz az.
És még egy dolog: ma Magyarországon a HP-nak van talán a legjobb szervize, ezt több, mint 10 éves tapasztaltból mondom, remélem sokan egyetértenek velem itt. A szlovák cégre vett gépet javíttassa Szlovákban az ottani szervizben aki ott vette, az ottani feltételek szerint. Pontosan tudjuk, miről van szó, pl. szlovák rendszámos autósok: hányok tőlük. Fillérb*szó emberek. Nem személyeskedés, félre ne értse senki, de ha valaki olcsón vesz húst, annak híg lesz a leve.
-
jorden06
senior tag
válasz
Csandi #51267 üzenetére
az egyes országokban a hp category managerei végzik az adott régióra / országra a gépek konfigurálását. ez a folyamat egy "commodity guidance" alapján történik, ami definiálja, hogy a consumer gépek esetében melyik alkatrészek melyek mellé kerülhetnek. pl. a 2019-es (19C2) Spectre x360 esetében az i5 kizárólag 8GB rammal érhető el, WWAN pedig kizárólag i7 mellé konfigolható. és még vannak furcsaságok bőségesen. általában az határozza meg az elérhető opciókat, hogy melyik verziót milyen módon a leginkább költséghatékony gyártani, illetve túl sok opció túl sok cikkszámot / átláthatatlan mennyiségű kombinációt adna.
a cikkszámokat a konfigurálást követően egy belső tool osztja le egy meghatározott betű-szám felépítés alapján, ez alapján később visszakövethető, hogy az adott konfigot eredetileg melyik országba szánták. Magyarországon a conusmer gépek cikkszámai "EA"-ra végződnek, a # utáni hárombetűs azonosító pedig a lokalizációt jelöli (itthon #AKC). ha valamilyen diszkrepancia mutatkozik az azonosítókban utólag magyarított, szürkeimportos, vagy egyéb refurbished termékekről lehet szó.
-
zolee001
őstag
válasz
kgyvisk #51278 üzenetére
Ez neked ujdonság?
A régi "szép idök" amikor magyarországon nem forgalmazták valamint az europai és a világ garancia mindenhova érvényes volt csak épp itt nem
A magyarországi szakszervizek köszönhetöen kormányunknak évekkel ezelött elhuztak innen és javtásra vagy csehekhez postázzák vagy németekhez a termékeket
Magam részéröl a 90 es évek óta semmit nem vásárolok magyarországon inkább bizonyos esetekben usa beszerzés
A tervezett garanciatörvény egy hátulütöje lehet majd,hogy egyre több terméknél lesz feltüntetve a "magyarországon nem kapható" felirat
Itt csak addig számit a kedves vásárló amig fizet,utána le van sz....va -
kgyvisk
friss újonc
Egy megtörtént dolog amit ha nem velem történik nehezen hinnék el.
Két évvel ezelőtt vettem egy laptopot,amiről használat közben kiderült hogy nem helyesen működik ,/a ventilátor nem eleget hűtött s emiatt a processzor nagyon lelassult/ emiatt visszzaküldtem reklamációra. Pár hét múlva visszaküldték hogy megjavították.Sajnos ez a probléma újra és újra jelentkezett. Meguntam a cirkuszt az állandó reklamálásokkal és közben arra is fény derült hogy nekem mint vállalkozónak csak egy év jótállást adnak Szlovákiában. Odaadtam a lányomnak,aki külföldön tanul. Egy idő elteltével persze ő is beleúnt a javíttatási tortúrákba.Még a második év eltelte előtt ő is odaadta egy német barátjának aki úgy gondolta hogy meg tudja javíttatni és használja majd. Nem egy olcsó gépről lévén szó ,inkább felsőkategóriásnak mondható HP Spectre x360 gépről,a legnagyobb meglepetése a németek hozzáállása volt.Tisztességesen bevallották hogy ez a gép javíthatatlan és felajánlották hogy vagy visszaadják a pénzt /2000eurót/ vagy abban az értékben választhat egy új gépet.Mennyivel tisztességesebb hozzáállás mint nálunk.
A történet kapcsán elgondolkodtam azon hogy ugyanaz a gyártó más más országokban az únión belül eltérő feltételekkel árusítja a gyártmányait? Vagy esetleg arról van szó hogy a szegényebbeket jobban ki lehet fosztani mert úgy sem tudnak semmit tenni a nagy amerikai világcég ellenében? A mi környezetünkben ugyanis ez az ár negyedéves átlagkeresettel ér fel.A fiú honában pedig hét vagy nyolc napos átlagkeresetéből tudta volna ezt a gépet megvásárolni.Nem tudom mit gondoljak igazában erről? Szóljatok hozzá ha van hasonló tapasztalatotok.Vagy netán ez csak egy véletlen játéka velem a sorsnak? -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Most vettem egy 430 G6 I58265U procis gépet, amit használtam vettem. Garancia még 2022.ig van rajta, ami még nem itt van.
Az aksim olyan 5-5.5-órát tud. Ugye több mint egy éves a gép, ez viszonylag jó aksiidőnek számít ? Mennyire tartós ez a masina, sima netezésre, videózásra, filmezésre ? Játék nem fog futni rajta. -
törölt tag
Sziasztok!
6930p-re melyik az utolsó Windows 10, amihez megvan minden driver és gond nélkül fut? Jelenleg a 1809 van rajta, de frissíteném újabbra.
Másik kérdés, hogy milyen típusú SSD jó bele?
-
válasz
Csandi #51267 üzenetére
Nagyon egyszerű: nem minden országban ugyanaz a kínálat. USA-ra vigyázz, gondok lesznek, ha itthon szeretnél garanciáztatni. Pl. pont a konfig eltérések miatt.
Az 1000 nites kijelző általában privacy screen-es, ezt nézd meg előtte élőben mindenképp, lehet, hogy lemegy tőle a kedved. Az Amoled akármilyen fényerővel rendelkezhet, akkor is a leges-legjobb. Most is van raktáron amoledes spectre-m, hát mit mondjak, az a képernyő egy csoda. Ramot utólag nem tudsz bővíteni.
-
Csandi
őstag
Sziasztok!
Egy számomra furcsa dologba futottam bele, és nem találok rá magyarázatot, remélem tudtok segíteni. a 13 colos Spectre x360-at nézegettem, egész pontosan a HP USA-beli oldalán, a HP UK-beli oldalán és magyar üzletekben. Azt vettem észre, hogy teljesen ugyanazzal a felszereltséggel is lehet más a modellszám ha másik országban nézem, illetve azt, hogy vannak olyan modellek, amik csak egy országban érhetők el.
Például, a HP UK oldalán írja egyedül, hogy 2020 version, és 1000 nites képernyővel érhető el, de csak 8giga rammal. Egyedül a 4K AMOLED kijelző mellé lehet ott 16 giga ramot választani.
Az USA oldalon összerakhatom magamnak a gépet ahogy tetszik, de ott meg nem írja, hogy hány nites a kép, de feltételezem 400, mert az itthoni boltokban is 400-at írnak, és az USA store-ban ugyanaz a képernyő megnevezése.
Arra is gondoltam, hogy az lehet, hogy a UK már kapott 2020 verziót, máshol meg a Late 2019 van. Valaki ötlet? Szerintetek mi itt a magyarázat? -
phoenix64
őstag
Kicsit off, de nem tudja valaki hol lehet magyarorszagon viszonylag olcson kapni HP Probook 650-hez proci huto ventit? :D
-
-
-
-
Sziasztok, ezzel a 131 Wh-ás akksival mit lehet kezdeni? 840 G1 eredeti 50 Wh-ás akksival. Linux ugyanezt látja, BIOS frissítve.
-
-
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #51249 üzenetére
Szuper, köszönöm! De hogy dönti el, hogy mikor kell? Nekem jelenleg soha nem kellene... Hozzá kéne adni azokat az appokat egy listához, amiket a dedikáltról akarok hajtani? Ahogy nézegettem mintha lenne ilyen a Radeon szoftban.
-
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy Probook 650 G1-ben a 8750M-et kb úgy lehet "letiltani", hogy a maximális akkuidőt állítom be az Intel beállításoknál nem?
-
soundstorm32
csendes tag
Sziasztok, egy még garis spectre x360-at érdemes az entegrohoz vinni tisztításra? Vagy van náluk megbízhatóbb szervíz? HP Support őket ajánlotta telefonon.
-
válasz
SeniorTilla #51240 üzenetére
Jól emlékszel, de úgyis felteszi
-
-
phoenix64
őstag
válasz
SeniorTilla #51237 üzenetére
VGA drivert újra húztam 3x is. Hotkey drivert megpróbálom akkor még. Assitant az nem igazán jelzett bármilyen driver problémát, de lehet nem valami hatékony.
-
válasz
SeniorTilla #51237 üzenetére
Igen szólni szokott
-
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Valaki tapasztalt olyat HP Probook 650 G1-nel, hogy a fenyero allitas gombok nem mukodnek? Ileltve windows beallitasokon belul sem erzekeli ha huzgalom a csuszkat. Egyedul az intel hd graph beallitasi feluleten mukodik a fenyero allitas. Maga a fenyero allitasra szolgall f9 es f10 gomb gond nelkul mukodik. Valakinek barmi otlet esetleg? Win10 home a rendszer.
Koszi.
-
prolad
addikt
Az elképzelhető, hogy a jack aljzatnak mechanikai baja van, eléggé könnyen jár ki-be a csatlakozó, sokat van dugdosva már lassan 2 éve. Csak az a fura, hogy a hangszóró se megy, a hibás jacknek nem kellene ezt okoznia. Holnap azért belenézek, hátha van valami látható baja.
-
prolad
addikt
Üdv
Húgomnak van egy Probook 430 G4es gépe. Egyik napról a másikra nem ad hangot, se hangszórón se fejhallgatón. Mikrofonja jó, de a hang max Bluetoothon keresztül. Drivergondra gyanakodtam, de ha törlöm a drivert és felrakom a HP oldaláról, akkor hibát dob, nem található az eszköz. Ha hagyom úgy hogy a neten lógjon, akkor felrakja magának a drivert, de szintén nincs hang, hiába látja az összes hangeszközt. Lehet hardverhiba vagy a szoftveres oldalon ment valami félre?
-
Male
nagyúr
Akksi gondom van egy HP NC4400-as notival. Ezeknél az akksin van gomb, LED sor jelezné a töltöttséget, de hiába nyomom, fel sem villan. Ha a notiban az akksi, töltőt kihúzva, megy róla, de végig 100%-on mutatja az akksi töltöttségét, és hiába dugom rá a töltőt, nem is kezdi el tölteni. Kb másfél órát hagytam csak akksiról menni, végig 100%-ot mutatott...
Kikapcsolt állapotban is ugyan ez, egyszerűen nem tölt.
Mit lehet ezzel kezdeni? (a noti megy, táp oké, és az akksinál is igazából olyan, mintha csak a visszajelző részével történt volna valami, mert ami van még benne töltős, azzal viszi a gépet)Mivel a noti jelenlegi értéke elég minimális már, így nem nagyon költenék rá (új akki kb a piaci értéke a gépnek
)
Előzmény: nagyon sokáig állt a gép áramtalanítva, akksi benne. Utána be sem kapcsolt róla, aztán töltőre téve 1-2 perc után azt jelezte, feltöltött, lehúztam a töltőről, vagy 5 perc után lekapcsolta a win, hogy lemerült... újabb töltés kör, ment utána 12 percet, majd jött volna az újabb töltés kör, és akkor beragadt így 100%...
(Volt már ilyen nagy szünet korábban is, akkor pár ilyen kör után újra rendesen bírta az akksi, azért álltam neki most is ennek.) -
Gus
aktív tag
válasz
principali #51206 üzenetére
A szériához megfelelő verziójú nbdmifit szerviz programmal lehet beírni a gyáriszámot és a product numbert. 8 éve, amikor még HP szervizesként dolgoztam, így volt, amíg a HP idióta módon nem kötötte a szerviz jogot kereskedelmi eladott termék volumenhez. A gyári alkatrész alaplapok is ugyanígy jöttek. HP szervizben meg tudják csinálni, ha akarják. Nem kell mondani, hogy e-bay-ről van.
Úgysem tudja megmondani senki mert az e-bayen is a szerviz célra gyártott alkatrészeket árulják. Sajnos a HP átszervezése után már nem működik a HP Channel Services Network acountom.[link]
-
csixy
addikt
A HP 250 G7-be még egy hagyományos SSD-t bele tudnék tuszkolni. Tudtok valahol fellelhető hozzávaló SATA csatlalozót a lapos kábelével olyat ami jó hozzá? A G6-osé nem lenne esetleg jó bele? Vajon a 8 Giga DDR4-es RAM egy vagy két darabban van benne?
-
-
phoenix64
őstag
válasz
SeniorTilla #51219 üzenetére
Mikor vettem annyit mondtak, hogy hangos kicsit mert csapágyas, nem mondták hogy teljesítményre sem hozza amit kellene. Na mindegy remélem jövő héten megoldódik, mert elég ijesztőek ezek a számok.
-
-
phoenix64
őstag
válasz
Pyttawrx #51217 üzenetére
Beszéltem velük azt mondták az integrált VGA miatt normális YT videó közben 85-90 fok, de jövhéten újra pasztázzák nekem. Asszem van is itthon MX4-em, majd mondom, hogy azt kenjék rá. Meg cserélnek nekem egy ventit benne, mert az alapból csapágyas meg csökkent teljesítményű, csak nem volt még nekik raktáron mikor elhoztam a lapost.
-
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Vettünk az anyósnak egy HP Probook 650 G1 notit, i7-4610M-el. Az lenne a kérdésem, hogy az normális-e hogy pl egy full HD youtube videó alatt 5-10p után úgy 88-90 fokig melegszik a proci? Telepítés(pl win frissítés) közben is 85-87 fokot verdesi.
Köszi.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha új ventit veszek egy gépbe (Probook 650 G1) akkor az ebayes és alisok mindegy milyen kép van a hirdetésben, mind valami random gyártó terméke nem? A gyári az Delta Electronics a matrica logo szerint ahogy nézem... vagy van tuti forrás?
Van egy olyan érzésem, hogy aminek a Delta van képként berakva az is az "FCN" lesz, így kár azt rendelni több pénzért...
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Retró kérdés:dv5-1213em és dv5-1110em alaplapok mennyire kompatibilisek egymással?
Nekem a 1213em típus van, már ezer éves, hozzám már akksi nélkül került, csak bedugva lehetett használni, de linuxos gépnek még megfelelt, egészen addig, míg barátnőm véletlenül meg nem rántotta a zsinórt. A gép azonnal lekapcsolt, vissza viszont azóta sem. 3 másodpercenként villannak egyet a ledek, ami elvileg cpu hiba, de külföldi fórumokon láttam, hogy erre azért nem kell mérget venni, ez ugyanúgy kehet alaplap is. Lényeg, olcsóért találtam 1110es alaplapot, és egy proci sem egy nagy összeg, de nem tudom mekkora különbség van köztük
-
válasz
SeniorTilla #51208 üzenetére
-
Gergello
addikt
válasz
Ha kinai volt az eladó akkor erre lehet számítani.
Max bios-ig ha " teszteli" -
válasz
Welcome to the Ebay!
-
válasz
Szia.
Szervizbe, pendrive-rol bootoltak be, és úgy írták be. De talán 1x lehetett próbálkozniMár homályos az emlék. Akkor ez egy felújított lap, nem új teljesen. Vagy nem?
-
principali
csendes tag
Helló!
Az ebay-on vásárolt vadonatúj HP 15-g alaplap, egy üres sorozatszámmal és termékszámmal ,hogyan lehet ezt javítani? [kép] -
vyrnwy_31
kezdő
Üdv!
Van itt valakinek tapasztalata HP 14S(-DQ1008NH), illetve HP 14(-DK0005NH) gépekkel?
-
wutuka
aktív tag
Működik!!!!!!!!
Nagyon szépen köszönöm, hogy az ötleteitekkel segítettetek.
Vért izzadtam és azt se tudom, hogy miért jött össze
A legújabb win 10 telepítővel az eszközkezelőben nem volt látható a tuoch,egy sokkal korábbi verzio Win 10-el igen. aztán lefutottak a frissítések és most jó! Hihetetlen hogy ez miért volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest