Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
válasz
SeniorTilla #55915 üzenetére
Holnap visszaviszi végül.
#55916Pyttawrx nem tudom kiengedni, nincs ethernet. Meg nem is akarok ezzel küzdeni, 3x futottam neki, mindháromszor az a vége hogy a rendszer feláll offline telepítéssel, és se egér, se wifi adapter. Ja meg az érintőképernyő se működik. Rosszabb állapotban kaptuk vissza mint amikor bevitte. -
Dánííí19
csendes tag
válasz
SeniorTilla #55907 üzenetére
Zseniális, működik. Ezer köszönet!
-
WolfiMusic
csendes tag
válasz
SeniorTilla #55850 üzenetére
Természetesen ezzel tisztában vagyok és nem is az volt a kérdés, hogy csak és kizárólag usb c dokkoló létezik-e, ami ilyen szintű teljesítmény leadására képes, hanem a márkán belül, vagy mások által kipróbált és jól bevált dokkolóra szerettem volna javaslatot kérni, ahol adott a tápcsatlakozó, valamint az usb c csatlakozó is. Után gyártott van sok, de nyilván kérdés melyik megbízható, ezért érdeklődtem.
Victus by HP 16,1 hüvelykes gamer laptop 16-s1000 (90P64AV)
A pontos típus egyébként. -
mrbego
aktív tag
válasz
SeniorTilla #55814 üzenetére
Oké, legyen. De akkor miért van, hogy egy mai Pavilion billentyűzetét megnyomkodom, akkor rendesen behajlik?
Próbálgattam többet is MM-ban és euronics-ban is, és elszomorít.A saját két régi Pavilion gépem mindegyik full műanyag, és betonstabil a billentyűzetüknél is. Nincs semmi hajlás.
-
pityesz1
csendes tag
válasz
SeniorTilla #55753 üzenetére
Szia! Ettől a hibától eltekintve mennyire vagy megelégedve a géppel? Én is ilyennel szemezek
-
Katicza
tag
válasz
Megnéztem és a bűnös egy NT Kernel & System nevű alkalmazás. Azt írja, hogy létrehozva, 2024. november 23., szombat, 7:07:06, vagyis akkor amikor egy komolyabb frissítés érkezett. A digitális aláírásánál az látszik, hogy a létrehozója a Microsoft Windows 2024. november 14. Tehát ezt ők csinálták és kitolták egy frissítési csomagban.
Mi a jó megoldás? Megvárni ameddig lesz frissítés hátha orvosolják? Valahogy leállítani? Tiltani? Vagy az egész frissítést kitörölni? Amúgy azt nem látom sajna hol kell.
-
Katicza
tag
válasz
Volt. Majd minden héten jön valami. Ha esetleg az zavar be, akkor töröljem ki? Vagy várjak és majd egy másik frissítés javítja?
-
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla #55587 üzenetére
Amit én egyébként nagyon kedvelek. Soha nem volt ilyen massziv laptopom.
-
válasz
SeniorTilla #55581 üzenetére
Nincs okom megsértődni.
Leírtam a véleményem a konstrukcióról. -
válasz
SeniorTilla #55561 üzenetére
Egy hp eladótól akinek ez az élete és bevèteli forrása hogy eladja bármi áron pont irreleváns vèleménye.
Nyilván a gyártót véded a költcségcsökkentés és a usernek nem kedvező fejlesztési irányok ellenére is.user error- nèhány éve még nem csak asztalon lehetett notit használni.
r7, i7 - vagy jobb hűtési rendszert kell neki tervezni, mit szólnál hozzá?Majd én alkalmazkodok a notihoz!
Nemui:
tök mindegy hányat adtál el, nem igazán hat meg.
Vagy igaz vagy nem, eladó vagy,
én meg használtam és használok, nem a valóságtól elrugaszkodott használati módon.
Álszent a komment, nyilván azt sem fogod elmondani h valakinek problémája van/volt az általad eladott termékkel.
Nem rontod a saját boltod a külföldi billes notik kárára.
Merd felvállalni!
Szeretem a hp-t de a notik fejlesztési iránya kiábrándító.Szerintem.
-
rgeorge
addikt
válasz
SeniorTilla #55533 üzenetére
Köszönöm. Tegnap kicseréltettem egy rendes magyarra, mert ezt az US kiosztást nem akartam megszokni.
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #55486 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #55484 üzenetére
Örülök megnézted
A bolt a laptop dobozát megnézve ezt látja?
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #55482 üzenetére
Köszönöm szépen. Ami a bolt weboldalán van írva a kijelzőnél SDR esetén 400 nit, HDR esetén 500 nit fényerő, 100% DCI-P3 ez nem biztos valós így?
-
movax
őstag
válasz
SeniorTilla #55465 üzenetére
Jogos, bocs,
a fentebbi HP 250 járt az eszemben.
-
válasz
SeniorTilla #55435 üzenetére
Elhiszem, viszont nekem a HP az adott notimnál nem ezt mondta.
-
válasz
SeniorTilla #55420 üzenetére
, veszem is észre, az eddig megkérdezett kb 5-6 eladóból vagy nem tudja, vagy 250
. Nagy kár, mert a dell-hp-lenovo trióból csak a HP-nál bővíthető a RAM.
-
válasz
SeniorTilla #55409 üzenetére
Működik!
Végülis nem Visual C++ kellett, de elkezdtem ez alapján keresgélni, hogy mi más lehet. 2 random YouTube videó ezt javasolta:
Feltettem egy ilyet:
HP Software Framework
https://ftp.hp.com/pub/caps-softpaq/cmit/softpaq/CASLSetup.exe
(Ezzel még önmagában nem lett jó)HP Hotkey support (ez fent se volt a HP oldalán, külön linken találtam csak meg, nem is az én gépemhez!)
https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp91501-92000/sp91903.exeEz utóbbi viszont már fel is települt tényleg és megy a fényerőszabályzás a gombokkal, el se hiszem. Köszi a gondolatot, az indított el.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #55403 üzenetére
Ez így igaz, de a max. méret, amit "elviselek", az a 14-es. Volt már sok Elitebookom, G9 volt az utolsó, azokkal teljesen elégedett voltam, ami a hangot illeti. Zbookot még csak képen láttam, de lényegében egy turbós Elite-nek tűnik
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #55401 üzenetére
Köszönöm.
Mit tanácsolnál Elitebook vs. Zbookkal kapcsoltban?
Az alapkonfig (CPU, RAM, SSD) ugyanaz, de a Zbook kijelzője magasabb kategória (14" diagonal, WQXGA (2560 x 1600), IPS, anti-glare, micro-edge, 500 nits, 100% DCI-P3, HP DreamColor [11,33,37])
Nekem a halk működés a legfontosabb, erőgépre igazából nincs szükségem (fullos irodai munka, néha képszerkesztés). A Z-t kb. 20%-al drágábban kapnám meg - megéri
-
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla #55369 üzenetére
Több mint 4 éves laptophoz nem fogok 30-40e akksit venni.
-
speedimi
csendes tag
válasz
SeniorTilla #55346 üzenetére
Bestbyte-os rendelés,de mit mondjak? A gép működik....
-
Sefter
veterán
válasz
SeniorTilla #55298 üzenetére
köszi!
-
Sefter
veterán
válasz
SeniorTilla #55296 üzenetére
Melyik a masszívabb? (hurcolná a gyerek egyetemre..)
-
drmotto
őstag
válasz
SeniorTilla #55257 üzenetére
Köszönöm!
Ezt így magyar oldalakon megtalálom? -
hobizoli
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55221 üzenetére
vmi Win10 drivereket honnan lehet lenyalni hozza, mert a HP-nal mar nem lattam semmit
-
hobizoli
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55221 üzenetére
-
peestike
senior tag
válasz
SeniorTilla #55206 üzenetére
Köszi! Holnap akkor telefonon megkérdezem
-
válasz
SeniorTilla #55201 üzenetére
Köszi a spectre az írok privátba
-
nsban
tag
válasz
SeniorTilla #55192 üzenetére
Nyilván vágom, hogy a laptop hordozható a PC meg nem, most arról az esetről elmélkedek amikor megveszi valaki a laptopot, leteszi az asztalra, és már csak akkor mozdítja el mikor másikat vesz. Ennek nem látom értelmét.
-
janos666
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55163 üzenetére
Ha magáncélra használnám és rendszeresen meríteném/tölteném, akkor fel sem tűnne ez, mert 2 év alatt összeszedne annyi ciklust, hogy rá lehetne fogni, egyszerűen elfogyott a várható ciklusok száma (legalább is alsó hangon) és azért cserés már.
A másik gond ezzel, amit a tartalék, öreg mobilokkal kínlódok, hogy hiába rendelek "új, gyári" akksit hozzá, mert korlátozott ideig gyártották őket, tehát pl. ha egy 2013-as mobilhoz levadászhatok egy "eredeti, gyári"-nak mondott és kinéző (matricán korrekt sorozatszám, QR kód, stb, nem kínai feliratok), akkor is max 2015-ös gyártmány (ami korrektül rá is van írva, nem hazudik a matrica/gyártó/eladó, hogy mikori), mikor még piacon és gariban volt a készülék, így már hihetően is van számottevő önkisülése, az pont a tartalék eszköznél gáz, amit nem töltök rendszeresen, hanem egy táskában/kesztyűtartóban van hónapokig kikapcsolva, aztán ha véletlenül kéne (pl. leesik és összetörik a telefonom) már be sem akar kapcsolni (mondjuk szerencsére rég törtem össze telefont, de pár havonta előveszem a tartalékot feltölteni, és nulláról indul...).
Szóval nehéz garantáltan jó akksit venni. Akár jobb is lehet egy friss utángyártott, mint egy régi eredeti (ha az már 5+ éves gyártmány), csak ott az eladónak/matricának nem lehet hini, hogy mikori gyártmány. -
janos666
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55161 üzenetére
Új korában az utángyártott is jó volt egy darabig. Inkább nagyon úgy fest, mint ha "tervezett elavulás" lenne az akksikon és kb. 2 év után kukázni kell őket cikluzsszámlálótól függetlenül (ami nem is hazudik, az enyémre ~100 körül írta, mikor legutóbb néztem).
Tudom, ez "összeesküvés elmélet", de nagyon így néz ki. Nem is úgy, hogy tönkreteszi a töltésvezérlés, mert akkor a kényszermerítés és visszatöltés sem rángatná átmenetileg helyre, ha fizikailag tönkre lenne menve (akkor lehetne még magas önkisülése a kora miatt, de tapasztalatból inkább akkor van gáz, ha altatástól merül le lassan, vagy akkor, ha tényleg pl. egy hónapig sincs bekapcsolva, mert az is előfordult már, random hogy mikor mennyit használom).
2018-as notik (a saját, német piacra szánt gépemet egyébként még tőled vettem, a húgomét mástól, és az picit más modell, UK-be szánták, de nagyon hasonlók, a CPU pl. ugyan az és Envy x360 mindkettő, 2018-asak).
-
peestike
senior tag
válasz
SeniorTilla #55102 üzenetére
Köszi! Akkor, ha jó áron van vehető.
Nem igazán lesz mozgatva -
zodo
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55035 üzenetére
Közben meglett csak kutyát is sétáltattam ez idő alatt de f9 ott az usb és már fel is került az új rendszer.
Köszi. -
zodo
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55033 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Azt hittem f10 majd a boot menüben lesz lehetőség választani. -
törölt tag
válasz
SeniorTilla #55030 üzenetére
Köszönöm szépen
-
tkesy
addikt
válasz
SeniorTilla #55012 üzenetére
Köszönöm
-
Feco74
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54976 üzenetére
Ott csak a beépített SSD-t látja...
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54939 üzenetére
Elhiszek mindenkinek mindent ha érvekkel van megtámogatva, de az hogy gyenge anyagból van csak egy vélemény.
Nem várok csodát ezért a pénzért csak azt szerettem volna tudni van e negatív tapasztalat, de az meg nemvolt. -
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54932 üzenetére
Nagyjából igen, csak a hajaismijenmá szintű véleményektől kicsit komolyabb hozzászólásokban bíztam.
Esetleg rávilágítani, hogy egy másik termék ezért és azért jobb ezen az áron. Vagy hogy nem érdemes foglalkozni vele mert X probléma van a szériában. -
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54930 üzenetére
Vezeték nélküli billentyű + egérrel lesz használva.
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54928 üzenetére
Játék leginkább +8 éves játékokkal lenne. (Oblivion, Fallout: New Vegas, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat), ha minőségben az anyaghasználatra gondolsz együtt tudok vele élni cserébe az i5 1235U + 16GB/512GB + jogtiszta Win 11 ért. az ára egy év garanciával 475 Euro. Őszintén nem szeretnék többet költeni laptopra.
Inkább arra lennék kíváncsi van e olyan hiba ami erre a szériára jellemző
Hiába kerestem még rendes tesztet sem találtam róla.
-
mCITY22
kezdő
válasz
SeniorTilla #54858 üzenetére
Amikor néztem (06.16 péntek) még 7 volt készleten, nem hinném ennyi vissza offolt lenne. Egyébként azt külön fel is tüntetik.
-
válasz
SeniorTilla #54824 üzenetére
Vettem a bátorságot és kicseréltem, fajlagosan jobban jött ki a dolog, meg volt is itthon SSD.
-
válasz
SeniorTilla #54824 üzenetére
Én bevállaltam, mert egy 10 perces művelet miatt nem küldöm fel...
-
oil120
senior tag
válasz
SeniorTilla #54782 üzenetére
Köszi a választ.
Újra pasztáztattam a a cpu-t, továbbra is megy a ventilátor egyből bekapcsolás utá, mig a feleségem sokkal régebbi HP gépén nem hallom, hogy menne.
Lehet tényleg a windows okoz valamit?
Hogyan tudnám megnézni, vagy lehet-e belőlük kikapcsolni? -
levi1911
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #54788 üzenetére
Értem, akkor nincs is szükség az eredeti alkatrészekre?
-
stifi82
aktív tag
válasz
SeniorTilla #54784 üzenetére
De mi? Leállításra megyek ventilátor is leáll, hiába nyomom a billentyűt nem villan fel az oldalán sem világít a gomb. Nagy tesó figyel? kamera is lezárva.
-
janos666
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54739 üzenetére
Hát, az fordítva van, hogy az USB és/vagy TB port az, ami DP-t is tud(hat). Ami pl. egy diszkrét VGA kártya hátán van akármilyen DP port, az semmi másra nem jó, csak DP-re. Ami viszont Type-C port, az elméletben ezer dolgot tudhat (USB, TB, DP, HDMI, "egyéb gyártói egyedi akármi"). Annyi kis csavar van benne, hogy a TB 1-2 az mini-DP csatit használt, de pusztán fizikai értelemben. A kábel (minőség) követelmény is más volt, ahogy a Type-C csatis TB3 esetén is (nem jó TB3-hoz egy akármilyen USB 3.x Type-C kábel).
Ezt a leírást én is láttam, beleértve, hogy nincs feltüntetve a TB, csak azt nem értem, hogy akkor a Windows hogy tudta felismerni a kütyüt TB eszköznek (ha maga a dobozka USB kompatibilis is TB mellett, akkor szerintem USB eszközt kellett volna detektálnia, ha a port csak USB-t ismer).
-
lsebestyen
addikt
válasz
SeniorTilla #54707 üzenetére
"de ne használd teljesen lehajtott kijelzővel a gépet" - a szellőzés miatt?
-
janos666
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54666 üzenetére
Tudom, hogy csak akkor pontos a kapacitás mérés(/becslés), ha időnként lemerül 100% környékéről 10% környékére, de erre úgy tudom elég, ha 2-3 havonta lemerül egyszer (pár nap alatt semmit nem degradálódik, ha nem töltődik/merül, csak pihen). Illetve azt hittem, hogy ez a másik irányba működik, vagyis hogy nem regisztrálja a degradáció mértékét, míg ki nem derül egy ilyen kalibrálásból, vagyis felfelé, és nem lefelé téved.
-
janos666
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54652 üzenetére
A második kényszermerítéssel felmászott 56%-ra a kondíció, így nem panaszkodik semmi, de közel van a kritikus ponthoz. Majd kiderül, hogy tovább "gyógyul"-e. Kár érte, mert max 2 éves az akksi, és legtöbbször AC-ről megy.
-
Catman
aktív tag
válasz
SeniorTilla #54653 üzenetére
Szuper, köszi! Bármelyik M2 SSD jó bele? Illetve cserénél mire kell figyelni? Videóban pl. láttam olyat, hogy az akkut is kivette csere előtt...
-
Analog303
tag
válasz
SeniorTilla #54638 üzenetére
Köszi a mindenre kiterjedő választ
most volt leakciózva itt Svájcban a MElectronics-nál (ez a Migros üzletlánc elektronyos részlege) 999CHF-re ami nem egy rossz ár,főleg garival + újonnan. Végül egy Lenovo 5 Pro lett,még várok az érkezésre (ezt egy liciten hoztam el 1060-ért). Meglátjuk jól döntöttem-e..
-
válasz
SeniorTilla #54643 üzenetére
Megnézik/bekérik a ciklus számot, majd azt mondják, hogy nem tartozik gari alá. Ez személyes tapasztalat volt. Hátha neki mást mondanak.
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla #54635 üzenetére
Ezt közvetlen a HP ügyfélszolgálat mondta. Gondolom náluk ez a hivatalos,de lehet vannak eltekintések.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
SeniorTilla #54628 üzenetére
Ne csinald mar… ez vicc. Es sapkat kulon nem lehet hozza szerezni tenyleg??
oke, ez teny, hogy vicc ara van, de tokeletesen passzos a sapka amit a kinaiak kuldenek.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla #54622 üzenetére
Ki van kapcsolva minden. Hibernálás, gyorsindítás, modern standby. Most várok kicsit, megnézem mit csinál pár nap alatt.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla #54619 üzenetére
A legújabb Bios van rajta. A gond ez a tetves 11 nem kapcsol le a háttérben. Szívja az akkut.
-
válasz
SeniorTilla #54603 üzenetére
nekem picit kesze-kusza, de mindegy.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla #54586 üzenetére
Bocs, rosszul mondtam, néha azért lemerült 2-4% körülire. Szóval ritkán be van kapcsolva. Most feltöltve meg azt írja, hogy jó az akku. De 40%-nál meg gyengének írta. Igaz, most volt felrakva újra a Win11.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla #54584 üzenetére
3 éves, és ritkán van bekapcsolva. Sose merítem le teljesen.
-
gatto_
senior tag
válasz
SeniorTilla #54573 üzenetére
Nem tudom milyen téves infókat terjesztettem, de gyakorlatilag leírtad ugyanazt mint én, csak szebben. Az én utolsó infóm az volt, hogy Csehországba viszik a gépeket, de valóban lényegtelen, mert pár nap alatt visszajön.
-
gatto_
senior tag
válasz
SeniorTilla #54571 üzenetére
Megjavítani meg fogják, csak ha jól tudom akkor Csehországba viszi a futár. Olyan cégnél dolgozom ahol van HP szervizünk is, és kapcsolatban vagyunk a nagyobb HP szervizekkel is, és nem javít egyik sem pl Pavilion gépeket. Nyomtatóból is csak az üzleti vonalat. A lakossági cuccokért futárt küld a HP.
-
tvamos
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54551 üzenetére
Az összes gép ezt csinálja nálunk többé-kevésbé. Inkább többé. De persze ez nem zárja ki a hűtés problémát. Jobb szerettem a Dell Precisiont.
-
tvamos
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54546 üzenetére
Nekem az egész gép forró tud lenni, billentyűzetestől, touchpadostól. (zbook)
Azért a hőmérséklet elég nagy hatással van az akku belső szerkezetére, 45 fok fölött az akuk már rosszul reagálnak a tōltögetésre. Ha egy gép ki van hajtva, a proci eléggé fel tud melegedni.
-
ElZoz
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54536 üzenetére
Köszönöm!
-
ElZoz
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54534 üzenetére
Szia, köszönöm a tippet. A swissparts-nál sajna nem volt
Bontottat egyelőre nem találtam, cseh kiosztással van újonnan egy boltban, ezt még meggondolom, és beszélek a bolttal. Egy ilyen billentyűzet ugyanúgy működik magyarként, ha az op rendszer magyar?
HP ProBook 650 G4 billentyűzet a laptopra CZ/SK Ezüst váz, háttérvilágítással, Trackpoint - Laptop-components.hu -
válasz
SeniorTilla #54513 üzenetére
Ez nem szerszám gond lesz, én is normális szerszámokat használok, az ilyennél elég ha szorul, azonnal szedi le a fejét.
-
ktommy91
addikt
válasz
Ha 5 csavar kijön úgy, hogy még a festék sem sérül, a hatodikkal meg ez lesz, akkor szerintem inkább gyárilag barmoltak bele selejtes csavart, nem a bit a hibás. Fogóval megfogni esélytelen, szóval marad a pillanatragasztó, vagy ha valaki ügyesen vágna bele egy nútot és lapos csavarhúzóval ki lehetne hajtani. Vagy jóvanazúgy...
-
csixy
addikt
válasz
Kis kombinált fogó recés körpofás része és ima és majd egy másik csavar kell helyette.
-
válasz
SeniorTilla #54497 üzenetére
Ez nem az ő gépe…
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla #54497 üzenetére
Értem, bocsi a tudatlanságomért
PN szám: 396Q4EA#AKC
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla #54495 üzenetére
Nem HDD-t, hanem 2,5" SSDrol lenne szó. Vagy ugyanarra gondolunk?
-
tvamos
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54466 üzenetére
"Ez egy Zbook 15 G8" Igen, igy hivjak, csak azt a hosszu szamot nem talaltam a HP honlapon.
Az jo lenne! Mi megy ebbe 2. SSD-nek? M2? Tudok valami kezikonyvet letolteni hozza?
-
válasz
SeniorTilla #54466 üzenetére
Lehet jobb lenne ha megnézné azért. Ugye amit tőled vettem és videót néztem youtube-on, ott 2 db m.2 foglalat volt. Ebben pedig csak 1, legalábbis a 2280-as hely. Szóval mi úgy bővitettünk, hogy vettem egy 1TB-os WD black-et
-
kispx
addikt
válasz
SeniorTilla #54438 üzenetére
Modelsorozatra már nem emlékszem. 11. genes i5 processzorral volt az egyik szerelve, ryzen 5800H volt a másik.
-
kispx
addikt
válasz
SeniorTilla #54435 üzenetére
HP gépem még nem volt, viszont az Asus rendre gyengébb dolgokat rak a ryzenes gépekbe bele. Egyszer a MMban minkét verziójú Omen ki volt állítva, és a ryzenes verziónál nagyon gyengén lehetett a kijelzőt hátrahajlítani, míg az Intelesnél "normális" erő kellett hozzá.
Esetleg azt még megtudnád mondni, hogy ezeknél a 360 fokban hátrahajtható kijelzőjű gépeknél gyakoribb-e a zsanérproblémák? -
válasz
SeniorTilla #54423 üzenetére
Köszönöm, ez is megoldódott
Hát így végülis be lett üzemelve. Szerintem szebb a kijelző is, a másiknál sokszor összefolytak a betűk valahogy. Többek közt azért is lett rendelve monitor is
Amúgy a H G B billentyűk közt mi célja van annak a kerek "gombnak" ?Azt látom, ha rátapizok akkor bekapcsol a bill világítás, meg az egér kurzort is lehet vele irányítani nehezen. De így ennyi, vagy van más szerepe is?
-
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla #54420 üzenetére
-
Tomika86
senior tag
válasz
SeniorTilla #54415 üzenetére
Eltávolítottam a forrasztásokat, remélem én is hogy csak karc. Repedés lenne be se kapcsolna talán
-
válasz
SeniorTilla #54409 üzenetére
-
Tomika86
senior tag
válasz
SeniorTilla #54409 üzenetére
A szürkék? Ha ráközelítesz, akkor láthatod. 2-2 össze is van kötve
Nem a pirosra gondolok -
edari
őstag
válasz
SeniorTilla #54400 üzenetére
Nem inkább a factory reset-re gondolt? Nem akarja újra rakni a windowst, csak minden adatot leszedni róla.
-
droetker
csendes tag
válasz
SeniorTilla #54381 üzenetére
Köszönöm! Igen, új, megy a szervizbe.
A gyereknek a dolgai vannak már beállítva. Mit csináljak? Állítsam vissza alapba a Windowst? Vagy maradhat minden rajta? -
válasz
SeniorTilla #54388 üzenetére
Van nálad kettő is ami tetszik amúgy. Lehet majd párom rádcsörög valamikor. Meg úgy néztük, hogy hdmi 2.0 is van. Szóval akkor a Pavilon már ajánlott?
-
Lokarson
tag
válasz
SeniorTilla #54373 üzenetére
Pyttawrx, SeniorTilla: Köszönöm!
-
Submarine
senior tag
válasz
SeniorTilla #54350 üzenetére
Köszi!
Igen kell majd. Még vétel előtt utána néztem mi bővíthető benne.
-
Hintalow
senior tag
válasz
SeniorTilla #54348 üzenetére
Hát az winupdate nagy boldogan kijelenti, hogy minden naprakész, ehhez képest így néz ki a világ összes driverének kézi telepítése után:
Ezeket hogy tudok rájönni, hogy mit is takarhatnak?A hangot meg a touchpad-et megoldottam (nagyon baráti, hogy semmilyen visszajelzést nem ad a touchpad, hogy mi van, neten kellet kikeresnem, hogy a bal felső sarokba kétszer kell tapizni, hogy elinduljon
)
-
Submarine
senior tag
válasz
SeniorTilla #54301 üzenetére
Köszi!
Így már világos! -
Peczek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #54288 üzenetére
Mi az a GTK?
Gazdasági totálkár? -
Sischo
tag
válasz
SeniorTilla #54285 üzenetére
Köszi! ezt a 75-öt én is nagyon soknak éreztem még a 10e összeszerelési díjjal együtt is.
Megpróbálok valami alternatívát találni -
edari
őstag
válasz
SeniorTilla #54279 üzenetére
Oksa, köszi.
Bár arra is gondoltam hogy megcsinálom magam, időt és energiát sprórolnék -
edari
őstag
válasz
SeniorTilla #54276 üzenetére
2025-ig van rá gyári.
-
edari
őstag
válasz
SeniorTilla #54274 üzenetére
Használt.
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #54270 üzenetére
De ha 120Hz lenne, akkor gyönyörű folyamatos lenne a kép, mint a többi 120-144Hz-es monitorú notijaim esetén. Viszont ez full 60Hz szemre, húzza a csíkot az egér és a görgetés sem olyan fluid, mint amilyen szokott lenni 120Hz és magasabb esetén. Nyakamat rá, hogy max 60Hz
Megpróbálok utána nézni, hogy mi a turpisság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged