- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
válasz SeniorTilla #51798 üzenetére
Köszönöm a tippet, ha megnézed a típusra külön rákeresve érdekes módon a billentyűzet menüpont alatt sem található ilyen driver, de ez még csak egy dolog. Még csak a korábbi windows verziókhoz sem. Ettől függetlenül feltettem mindent külön-külön, semmi változás (van már mindenféle HP asszisztensem is oda vissza).
A friss Windows 10 érdekes alapesetben simán kezeli amúgy a hangerő, wifi, billentyűzet világítás kapcsoló, média gombokat, de a a fényerőjét pont nem. Továbbra is talány, hogy vajon miért nem!? -
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
válasz principali #51751 üzenetére
megtanulnÉk
és nem, ettől még nem fog működni, de az élet más területein hasznos
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
HP Envy 17-j166nz 17" Notebook kijelzője semmilyen módon nem reagál a fényerő állításra, magyarán mindig maxon megy (sem a billentyűzetről, sem a műveletközpontból nem állítható). Mi a megoldás a problémára BIOS legfrissebb, minden driver vagy gyári HP ajánlott vagy Windows update-s.
-
GasBang
csendes tag
Üdv
HP laptopom esetében annyira meggyengült a wifi, hogy csak közvetlenül a routertől 2méterre van minimális jel. Kiszereltem a kártyát, de ezzel a cikkszámmal nem találtam. Milyen hálózati kártyát tudnátok ajánlani, ami biztosan passzolna? Köszönöm[ Szerkesztve ]
"Ravaszabb csak akkor leszel, ha ravaszabb ellenféllel játszol."
-
veterán
-
elektron3
csendes tag
HP Compaq nx9420 laptop, ATI Mobility Radeon X1600 kártyával. W10 ok, de nem működik megfelelően a kártya illesztő program. Fórumokon írják (főként 2015-6 körül), hogy megoldható a w10 tökéletesen. Mindent úgy csinálok, ahogy javasolják, mégsem jó a kép. W7-es illesztők nekik jók voltak. Talán azóta megváltozott e tekintetben a W10?
Hogy lehetne összehozni?[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Sziasztok!
HP Pavilion 17-ab404ng notimban kezd hangossá válni a ventilátor. Alacsony fordulaton sercegő hangot ad ki, valószínűsítem, hogy csapágyprobléma.
Hol tudok új hütőventilátort vásárolni? Illetve az nélkül, hogy szétszedném, hogy tudhatom meg az alkatrész sorozatszámát?
Köszönöm!
-
fordjee
aktív tag
válasz SeniorTilla #51785 üzenetére
Nem tudom, mire kell neki, csak Omen Ryzenes gépet nézett, arra válaszoltam, nekem mindegy, melyiket veszi
fordjee
-
veterán
válasz fordjee #51784 üzenetére
Melyik a jobb vétel? RTX2060 vs. GTX1660Ti? 17" vs. 15" - ne csak a procit nézzük, az egy dolog, hogy a teszteken erősebb mint a 9750H, de a VGA miatt játékoknál az RTX-es megveri sztem ha a rendszer teljesítményét nézzük.
Ja, és az intel ventije nem fúj folymatosan, az amd-s gépeknél pedig...
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
fordjee
aktív tag
válasz Szotyi222 #51782 üzenetére
Tuf-ot senki sem ajánlja, nem jó gépek. Gyenge anyaghasználat és melegednek. Mondjuk mindegyik melegszik ilyen árfekvésben.
Ryzen 7, 1660Ti-vel is lesz Omen, vagyis van is már, nézz rá arra is, én nem néztem még tesztet róla, de hamarosan megteszem
Mondjuk az meg 500ezer, áukeresőn 435-öt ír, de a linkre kattintva már 500 sajnos.fordjee
-
veterán
-
Szotyi222
aktív tag
válasz SeniorTilla #51779 üzenetére
Lázam olyan videót, hogy dedikált gombja van
És élő jön valami menü.Közben nézegetem a HP laptopok házatáján.
Ezt találtam HP omen 15 4800h RTX 2060
Igaz nem 17" de tényleg jobb nak tűnik mint az Asus tuf gaming a 15 / 2060.
https://youtu.be/fyaUXFQNcAoRemélhetőleg 400 k sokkal nem haladja meg.
-
veterán
-
AMD Power
titán
Nem tudom álltani a fényerőt a gépen! Nem tudom ,hogy jött e valami frissítés mit tudom én. A csúszka megy fel és alá de semmit nem állít!
-
Szotyi222
aktív tag
válasz SeniorTilla #51765 üzenetére
Hp saját menüje az magyar vagy angol?
-
Vegha
senior tag
válasz Pyttawrx #51770 üzenetére
Minden 'idle':
CPU max 50%-on
Memoria 48%
SSD 2%Most sikerult rabirnom a BSplayert hogy hasznalja a Radeont, de semmi sem valtozott csak mar latom a Task mgr-ben, hogy 2-10%-ban hasznalja a Radeont. Viszont ugyanugy szaggat a video! Valoszinuleg igazad lesz a kodekkel kapcsolatban, de nem ertem mert mindegyik lejatszo a legfrissebb, ahogy a DirectX-bol is 12-es van telepitve.
A W10 lejatszoja egy masik x265 filmhez felajanlotta a HEVC Video Extensions letolteset, de azutan sem lett jobb a helyzet. Nem ertem. -
Vegha
senior tag
válasz Pyttawrx #51768 üzenetére
Koszi a tippet: GPU1-kent latja es meg is tudja hajtani, latom a Task mgr-ben is. 14 fps-sel megy atlagban, az jo ertek ?
A problemam az, hog x265 filmet csak nagyon szaggatva tudok megnezni a gepen es ekkor lattam hogy sem VLC sem BSPlayer, sem Windows Media Player nem hasznalja az AMD GPU-t.
Viszont ez a FurMark igen. Ilyenkor mit lehet tenni vajon ?[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
Sziasztok,
HP EliteBook 850 G2-ben csucsul az integralt Intel kartya mellett valami Radeon feleseg, de sehogyan sem tudom mukodesre birni. Minden letezo driver, update es Radeon sw telepitve van. Latszik a Device mgr-ben es a Task mgr-ben is, csak eppen semmit sem hajlando csinalni. BIOS-t vegig neztem, de nem talaltam erre vonatkozo reszt.
Valaki tudja mi a trukk ? -
veterán
-
Szotyi222
aktív tag
Hp omen
Vagy
Acer predátor jobb? -
törölt tag
Sziasztok!
Egy cimbim keresett meg az alábbi szűrési feltételek alapján új vagy használt noti+tablet üzemmódot tudó konfig beszerzése okán.
Megvallom őszintén a HP vonalon nem vagyok igazán képben ebben a szegmensben. Kell rá Win10 gyárilag.
14"-15,6" közötti lehetőleg FHD kijelző.Ki-be hajtható legyen és tudjon tablet módot teljesen kihajtott módban. Legyen benne default SSD és 8GB RAM. Billentyűzet lehet Magyar és Német is vagy EU-s. Ne valami hitvány cerka proci legyen benne.
Minden javaslatot szívesen fogadok, legyen az új vagy használt konfig is.
Érték határ 500€ beszerzési ár. -
wreakz
tag
válasz principali #51761 üzenetére
Esetleg próbáltad azt hogy bekapcsolod, és nyomod folyamatosan a ESC gombot ?
Vagy egy CMOS resetet próbálj meg, Win + V gomb, ha nem megy akkor akkumlátor/cmos elemet vedd ki. -
principali
csendes tag
válasz SeniorTilla #51760 üzenetére
Az a baj ,hogy nem tudok belépni a bios-ba, már minden félével próbálkoztam ,minden billentyű kombinációval ,de nem jár sikerrel. Már arra is gondoltam, lehet ,hogy a beépített memóriája hibás lehet, de akkor nem adna képet. Most megpróbálok a HP-s kollégákkal konzultálni, hátha tudnak mondani valami okosat.
-
veterán
válasz principali #51757 üzenetére
Miért akar image-ből bootolni? Biosban nincs valami elállítva?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
bepken
veterán
válasz SZIGMA #51756 üzenetére
[link] - ez pl az egyik kiszemelt adatlapja. látod, itt is fel van sorolva a 000, 020.... és a 140-es végű is. viszont 140-es végű nem volt jó, tehát ezért szenvedek neki ennyit :D
bár már abban sem vagyok biztos, hogy nem kamu kábelt küldtek....azonnal elfogadta a refundot, amikor feltöltöttem ezeket a képeket: [kép] [kép] - amit rendeltem olyan, mintha nem is lenne benne anyag konkrétan
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
HARDVERAPRÓD
válasz principali #51757 üzenetére
Tudom ismerlek De tényleg esc vagy f10-re reagálni kellene. Nekem ezekre még mindig ragált, vagy az fn+f10-re. Sajnos ha erre nem ragál úgy agogy írta SeniorTilla is , hogy hdd nélkül, akkor passzolom. Ahogy bekapcsolod azonnal robbanj rá
[ Szerkesztve ]
-
principali
csendes tag
válasz Pyttawrx #51752 üzenetére
A gombok használatával tisztába vagyok, nyomogathatok én bármit ,csak ragaszkodik a
kiíráshoz (No bootable image found ,notebook will be shutdown! ) ha memóriát teszek bele akkor azt írja ki ,hogy nem kompatibilis többet is próbáltam (4GB DDR3L) ,de egyik sem tetszik neki ,mi lehet az ok? Húsz éve foglalkozom javítással ,de ilyennel még nem találkoztam. Tud valaki segíteni? -
SZIGMA
aktív tag
válasz bepken #51750 üzenetére
Ez bontott, drágábban, nem biztos, hogy megéri.
Másrészt, ha ránézel a kompatibilis típusokra:
HP Pavilion 15-p000 (DDY14ALC000)
HP Pavilion 15-p100 (DDY14ALC010)
HP Pavilion 15-p200 (DDY14ALC020)Szerintem ugyanaz a kábel és szériánként más kódot kapott a HP rendszerében, odaírtam zárójelben.
Még erre is kereshetsz:
P/N: 762519-001Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
veterán
Igen persze
Ahogy Pyttawrx is írja, F10-zel léphetsz be a biosba. FN nem kell. Ha esc-t nyomsz bootoláskor, akkor előjön a boot menü, ott az F9-cel tudod kiválasztani, honnan bootoljon. Gondolom üres/sérült vagy rossz az SSD a gépben, ezért nem tud onnan bootolni.
-
veterán
Ha állandóan töltve van, az nem növeli, hanem csökkenti az akku élettartamát. Én úgy használom a gépemet, hogy állandóan töltőn van, és időnként lemerítem. Szerintem ezzel lehet a legtöbbet megóvni a kapacitásából. Vannak gépek, amikben állítható, hogy csak pl. 60%_ra töltsön, az a legjobb hosszú távon, nyilván ilyenkor az akkus üzemidő is kevesebb.
-
SZIGMA
aktív tag
-
HARDVERAPRÓD
Szia. Elvileg f10-et kell nyokodni, vagy fn+f10
-
principali
csendes tag
válasz SeniorTilla #51747 üzenetére
Amennyiben megtanulnák magyarul, akkor fog működni a laptopom?
-
bepken
veterán
válasz bepken #51745 üzenetére
[link] - erről a webshopról mit lehet tudni? konkrétan ugyanazok a serial számok szerepelnek a leírásban ami nekem kell, csak az ár húzósabb az ebayhez képest....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Pano
addikt
válasz SeniorTilla #51748 üzenetére
Olvasd el. Ellentmond egymásnak a két szöveg.
Fenn azt írja, hogy Éjszakánként csatlakoztasd a töltőre, hogy megnöveld az akksi élettartamát. A következőben meg hogy ne legyen hosszan töltőre csatlakoztatva, mert rontja az élettartamát.Körülbelül 36-ot?!
-
veterán
-
veterán
válasz principali #51744 üzenetére
Pl, azt lehet csinálni, hogy megtanulsz magyarul, és nem teszel minden mondat végére FELKIÁLTÓJELET!!!
-
bepken
veterán
válasz SZIGMA #51743 üzenetére
nem akarok nagyon értetlennek tűnni, de hiába keresek rá erre a számra ebayen, egyelőre nem találtam olyan termék adatlapot, ahol egyértelműen ott lenne a "020"-as végű serial, mindenhol csak a "140"-es végű van a részleteknél, amit egyébként nekem is küldtek.
írtam az egyik eladónak, hogy az ide is bemásolt serial számok alapján az általa árult kábel kompatibilis lesz e, íme a válasz :
-
principali
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Hp Elitebook Folio 1040 G2 -öt szeretném a win 10-et feltelepíteni, de nem tudok belépni a bios-ába mert minden bekapcsoláskor ezt írja ki No bootable image found ,notebook will be shutdown! Mit lehet ilyenkor csinálni????? Aki tud rá megoldást ,kérem ossza meg velem! köszi! Üdv! -
bepken
veterán
sziasztok!
ismét a vga szalagkábellel kapcsolatban kérem a segítségeteket.
mivel a legutóbbi szétszereléskor voltam olyan hülye, hogy nem írtam fel semmilyen számot a kábelről, természetesen sikerült rosszat rendelnem és nem szeretnék még egyszer ebbe a hibába esni. viszont ebay kínálat alapján továbbra sem tudom eldönteni melyik kábel volna jó nekem.
serial számok a kábelen:
y14alc020
ddy14alc020
mec3ax2d044laptop típus: Pavilion 15 P255NH
előre is köszönöm a tippeket!
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Probook 640 G5 esetében valahogyan belehet kapcsolni, hogy az akkumulátor jelnél ha odamegyek ne csak a % értéket írja ki hanem hogy mennyi ideig bírja még?
-
Gergello
addikt
válasz nagzso14 #51736 üzenetére
Szia !
Ha meg tudsz barátkozni a német bill-el, akkor ez nem drága szerintem.
Ha jól látom akkor ez az első generációs Omen, megéri még erre költeni ? -
nagzso14
újonc
válasz SeniorTilla #51735 üzenetére
Köszi a választ. Már próbálkoztam náluk, de sajnos nincs. Bontósoknál is érdeklődtem, de semmi :/
-
veterán
-
nagzso14
újonc
Sziasztok!
Van egy 3,5 éves HP Omen 15 (ax204nh) notebook-om és ehhez lenne szükségem magyar billentyűzetre és ehhez szeretnék segítséget kérni.
A nagy szerviz azt mondta, hogy nincs már náluk raktáron (aztán ki tudja, hogy igaz-e). Felső panellel vagy anélkül, az mindegy számomra, mert megoldom a dolgot (alapból együtt jár a billentyűzet a felső panellel).
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #51731 üzenetére
-
Dreadloord
senior tag
válasz Dreadloord #51722 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
veterán
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #51729 üzenetére
Köszi hogy leírtad amit én
-
veterán
válasz Pyttawrx #51726 üzenetére
Az adata márkát alapból nem szeretem, ssd-knél voltak inkompatibilitási problémák. RAM sosem megy tönkre, annál mindegy mennyi a garancia
-
SPeti1984
senior tag
válasz Pyttawrx #51724 üzenetére
Végül ezeket rendeltem meg:
kingstone 500gb ssd és Adata 8gb ram
[link]
[link]Csak nem lesz gond egyikkel sem. Próbáltam olyan helyet keresni ahol a memória élettartam garis, de általában ott meg vagy jóval drágább lett volna az ssd vagy ott csak arra 3 év lett volna a gari. Talán a memóriánál ha 3 évig megy nem lesz akkor már gond, de ssd-nél inkább legyen 5 év gari mint 3 az a plusz 2év jól jöhet ott szerintem.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
megérkezett a HP Probook G445 ryzen 5-ös laptopom.
1 db 8 gigás 3200 mhz-s ram van benne, bővíteném a dual channel miatt mégeggyel. De se cpu-z, se a windows eszközök, se a HWinfó nem írja ki a típusát, csak hogy 22-es időzítésű.Bármilyen 3200 mhz-s ramot vehetek bele, vagy ugyanazt kellene, ami benne van? Ha ugyanazt, akkor pontosan milyen van benne?
[kép]Szerk.: Megtaláltam a gyári telepített HP support progi kiírta: "8GB Hynix/Hyundai 3200MHz"
Ilyen van benne, de ilyet nem találok sehol eladót, szóval vehetek helyette másikat, ha igen, milyet ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz SPeti1984 #51720 üzenetére
Nem. Teljesen jók a tapasztalatok a kingston ssd-vel, nem melegszik, stabil. A milyen ssd-t vegyek topikba írtunk a kingston a2000-ről sokat.
A sebesség nem lenne kihasználva, ha amiatt gondolkodol, sőt igazásból sata si elég lenne. Gondolom rendszer menne rá, max kis játék meg netezés. -
SPeti1984
senior tag
válasz Danubius L #51717 üzenetére
Egy db ilyen van benne:
8gb samsung M471A1K43DB1-ctd
Ahogy néztem ez 2666mhz-es de a feladatkezelőben 2400-at ir hogy olyan sebességgel megy. Ugyan ilyet árukeresőn nemigen találtam. Ha másik márka akkor az 2666 vagy 2400 legyen a dual chanel miatt? Illetve a cl érték ugyan az legyen vagy lehet kisebb?
Én ezeket néztem ssd memória téren, de ha van jobb tipp hasonló áron akkor szivesen veszem:
-
tag
-
veterán
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy HP Probook 640 G5 laptopom 8gb rammal és 1TB HDD-vel. Szeretném a memóriát és a HDD-t fejleszteni további 8gb rammal és egy plusz 256-os SSD-vel. Pontosat milyet lenne érdemes venni bele, ami ár teljesítmény arányban jó? Illetve ha jól láttam, akkor SSD-ből az M.2-es megy bele, ez igaz vagy mit nézzek a paramétereknél?
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Ért valaki itt közületek a notebook akkumulátorokhoz?
3 éves notebookom (HP Pavilion 15-BC200NH) akksija elkezdett púposodni (ezt a műanyag borítás és a touchpad görbülésén vettem észre ), és vennék hozzá másikat.
Elvileg ilyen van most benne:
Ha keresek ilyen TE04063XL típusút, az én laptopomat sosem írják a kompatibilis modellek között, attól még jó lesz, vagy mit kellene nézni? Illetve milyet kéne vennem? Mehet ebayról valami olcsó, vagy valami prémiumabb utángyártottat?(sorry, hogy ugyanezt felteszem az azonnali kérdéses fórumban is, minél nagyobb közönséget szeretnék keríteni a kérdésnek, hogy minél gyorsabban megoldódjon a dolog, szeretném a gépet újra jó állapotban tudni, mert kulcsfontosságú eszközöm)
Köszi,
AlgotisAndroidos Outlookból küldve
-
veterán
-
-
JohnD
tag
válasz Pyttawrx #51707 üzenetére
Sajnos egyikhez sem adtak hozzá (vagy kiszedték). Nem vagyok debreceni, jobb lenne a csavar pontos specifikációját tudni és akkor megrendelem, vagy ha itt van valakinek, elkérem tőle.
Újonnan vettük a gépet, de egyszer már volt szervizben, lehet ott szedték ki.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Benne szokott lenni a gépben, üresen a csavar is. Mivel régebbi G5, gondolom használtan vetted, akkor valszeg az eladó vette ki belőle. Elég spéci a csavar, kérj tőle egyet
-
HARDVERAPRÓD
Szia. Ez a laptopban szokott lenni vagy az utólagosan vásárolt SSD-ben.
Szívesen adok neked, csk szerintem nem éri meg a postaköltség
Nem tudom helyileg merre vagy, én Debrecen. Ha közel vagy, vagy netán jársz erre egyeztetünk és adok . Vagy hátha más közelebb van hozzád.
Legrosszabb esetben, ha a wifi modult 2 fogja, és ugyanolyan a csavar akkor kiveszed.[ Szerkesztve ]
-
JohnD
tag
Helló! Elég ciki kérdés lesz: HP ProBook G5 450-be rendeltem M.2-es SSD-t, azonban csavar nincs hozzá, az asztali géphez jó csavarokból pedig egyik sem jó hozzá. Szerintem olyan 1mm-el kisebb az átmérője.
Honnan tudom pontosan, hogy milyen csavar való bele?
Egyáltalán honnan érdemes csavart rendelni?Köszi!
-
veterán
válasz malnabokor #51704 üzenetére
Ez szerintem valami driver hiba lesz. Hívd fel a HP Supportot, hátha tudnak segíteni, az a dolguk
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni az alábbi hibajelenségekkel:
Van egy HP Elitebook 840 G5-öm.
1) Ha csak lehajtom a fedelét, vagy alvó állapotba rakom, akkor utána az ébredés kegyetlenül hosszú,bakar simán fel perc, vagy több. Mikor visszanyitom (vagy megnyomom a bekapcs gombot), akkor felvilágít a billentyűzet, felpörög a venti, de nincs kép, hanem újra leáll minden, majd kb 20-30 másodperc után lesz újra kép. Gyakorlatilag kevesebb idő mindig kikapcsolni és bekapcsolni a gépet alvó állapot helyett. Első bekapcsolás óta (2019 tavasza) amúgy ez a probléma, csak eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki.2) a másik dolog, hogy tegnap vettem egy HP Type-c Dock G4-et, és azzal nem működik normálisan együtt. Ha arra rákötök egy monitort, akkor sem a laptopon, sem a monitoron nincs kép. Az USB portok szintén nem működnek. Egyszer működött az egész valahogy, de mikor kihuztam a C-s kábelt, majd visszadugtam, újra semmi. Egy sima Type-c Displaylink - VGA átalakító szintén hektikusan viselkedik.
Tegnap elegem lett és újratelepítettem, weboldalról felraktam az összes legfrissebb drivert, de nem javult meg semmi.
Tehetek még valamit, vagy átadjam a szervíznek, vesződjenek vele ők?
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
MrPetya19
addikt
válasz SeniorTilla #51692 üzenetére
Mégis megtették sajnos idén két gépnél is.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
VÁMpír
aktív tag
válasz Pyttawrx #51697 üzenetére
köszi!
AIDA64-tel kiolvastattam és eszerint 1 db 8 GB-os Ramaxel RMSA3260NA78HAF-2400 RAM van a gépben.-Curical és Kingstom 8 GB-os modulokat látok (DD4, 2400) 10e ft közelében - ezek egyike jó lesz bele? (a memóriakésleltést is érdemes nézni? - mutatja az AIDA vhol?)
-Lehetne 1 db 16 BG-osast is venni bővítésnek? (pl: G.SKILL Ripjaws) /Win10-et használok/
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz SeniorTilla #51691 üzenetére
Ebben nagyon is igazad lehet. Az oled árcsökkenést meg már várom én is, reméljük eljön annak is az ideje valamikor.. Plusz még amellett jó lenne látni ezeket a paneleket többféle méretű tévében és laptopban a közeljövőben.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest