Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tud adni HP Magyarország e-mail címet vagy HP szerviz e-mail elérhetőséget?
-
válasz
Farkassacred #51397 üzenetére
Az a port tudja a legnagyobb áramot adni, ezért működik benne.
-
Farkassacred
őstag
Vettem hp mini dokkolót pár napja (hp mini dock) és azt vettem észre, hogy a hp spectre lapost nem akarja tölteni, amikor a dokkolóba dugom a töltő usb c kábelét. (Képeken azt mutatta, hogy úgy is lehet használni, tehát lehet a laptopot is tölteni azon keresztül állítólag). Meg a másik furcsaság, hogy csak a fő usb c-n (Ahova a töltőt dugjuk) működik rendesen a dock, a másik kettőről sajnos ledobálja néha akksiról, hálózatról működik rendesen..
Szimplán csak kompatibilitási probléma lenne? -
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Ha a töltőre írt 19V helyett 15.5V-ot olvasok a multimeteren az nem túl egészséges, jól gondolom? Alacsonyabb feszültség is tud kárt okozni?
-
törölt tag
Sziasztok!
A MalwareBytes a mai napon ezekre a fájlokra azt írta, hogy malware.AI-t tartalmaznak: Ezek mik lehetnek?
C:\System.sav\util\desktorder_x64.exe
C:\system.sav\util\oobxmod.exe
C:\system.sav\util\bf64\bfhandler64.exe
C:\system.sav\util\bfhandler.exe
C:\system.sav\util\desktorder_x86.exeNálatok is jelzett vagy csak nálam? Valós fertőzöttség lehet?
-
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51390 üzenetére
Köszi, megnézem, lehet valami régi verzióm van, mintha nem láttam volna ilyet idáig.
-
-
Sly189
senior tag
válasz
SeniorTilla #51385 üzenetére
Vásárláskor tisztában voltam vele, hogy hiába 6 hónapja vásárolta a srác a T-nél, attól már régebbi darab, így pasztázás valószínűleg gatya
Viszont ilyen árban nem kaptam olyan gépet ami jó is valamire, és a kijelzője is tudja majdnem az sRGB színteret.
Asztalit akartam, csak a feleségem "meggyőzött" hogy nem kéne(épp költözés alatt állunk és még egy "lom nem kell" )
-
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51387 üzenetére
Venti fordulat hol állítható?
-
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #51385 üzenetére
Mire jó ?
venti fordulat állitható már ? Armory create legalább annyit tud...
Paszta szétszáradt már valószínűleg.
Ha rendben van a gép akkor hűtőpad nélkül is ha nincs rendben akkor azzal se segít. -
válasz
Gergello #51381 üzenetére
Dehogy vicc, hasznos program az Omen Command center. A gépek generációs fejlődése miatt a 9th gen.-esek már sokkal jobb hőelvezetéssel rendelkeznek, mint a 8-asok, de fejlődött az Omen sorozat is, nem kicsit.
Az hülyeség, hogy a HP-nak addig jó, amíg nem jár le a gari. Nézd már meg az 5-6 éves gépeket, amik a mai napig hibátlanul futnak.
A hűtésnek nem sokat ér a hűtőpad, egyik gépnél sem. Az a lényeg, hogy tiszta legyen a két venti és a hűtőbordák, és ne legyen 2 éves használt gép eladva 6 hónaposnak, mert ott már szét van száradva a hűtőpaszta. A tulaj meg csak les, hogy miért...
-
-
válasz
szMartin17 #51382 üzenetére
Ez egy nvme, bőven jó az a hőfok.
[link] -
szMartin17
tag
válasz
Pyttawrx #51369 üzenetére
Szia,
Lemez modellszám: WDC PC SN520 SDAPNUW-256G
256GB-os, gyárilag a HP Probook 440 G5-ben van, amit tavaly év elején vettem.Fura mert minimális használattól esett a kondija, igaz csak 99%ra, de ezt korábban sokkal nagyobb igénybevétel mellett tapasztaltam Samsung EVO 850 SSD-imnél.
Üdv,
Martin -
Gergello
addikt
válasz
Sly189 #51380 üzenetére
Ez az Omen command center egy vicc amúgy, semmire se jó. Ha a géped tudja, akkor a billentyűzet színét tudod állítani a makro gombokat meg szerintem nem sokan használják.
Intel oldalán max 100 fokot írnak a cpu-ra. Azért áll meg a tied 97 foknál mert a throttling visszafogja, hogy ne érje el a 100-at.
HP-nak abból a szempontból jó, hogy csak addig bírja ki amig a gari le nem jár.
Gamer noti topikban több mindent javasoltunk, azokat próbáltad ? Eredmény ?
Hűtőpadot rakhatsz alá bármit, annyira zárt az Omen alja, hogy 1 fokot ha ér. Nálam annyit ért, pedig 17"-es Omenem volt, aminek még szellősebb is belseje.
-
Sly189
senior tag
válasz
Gery1987 #51377 üzenetére
Portalanítottam a napokban, azzal nincs gond. Fél éves vásárlás, de kitudja mennyit állt a gyártás óta. Van egy TRUST Cyclone pad alatta, de ha nincs alatta akkor is ez a helyzet :\
@Pyttawrx: FarCry5 Ultra 1080p beállítások mellett.
Viszont érdekes, hogy a HP Command Centerben 97°-ot ír, de még zöldnek mutatja... van még narancssárga(terhelés alatt) és piros kritikus.
@Shin Chen: Honnan tudják meg, hogy volt-e használva IXTU?
-
Shin Chen
tag
válasz
Sly189 #51376 üzenetére
Mindenképp érdemes újrapasztázni. Nekem Pavilion Gaming 15-ben a 8750H hasonló hőfokkal üzemelt, ezen segített az Aeronaut kb 3-5°C-t.
Ajánlom a Thermal Grizzly Kyronaut , Arctic MX4-et, ezeket dícsérik.
Folyékony fémet ne tegyél rá mert megeszi a hűtőt és maximum évente cserélni kell!
Na mármost a 8. Gen intelek púposak, ami gyakorlatilag azt jelenti, nem mindegyikre fekszik fel rendesen a hűtő. Ha egy 'púposat' fogtál ki nem igazán tudsz mit tenni.Intel Extreme Tuning Utility-t (IXTU). Intel gyári program, de csak saját felelősségre!
Ezzel be tudod lőni a TDP-t és a Core Voltage-t. A Turbo Boost Short Power-t kapcsold ki.
Pavilion Gaming 15 (8750H,1050) konfigra az uv:
TDP: csak játék alatt 15-20W, normal beállítás 45W
UV: -0,150V (ez extrém érték! -0,100V-ot szoktak első körben ajánlani)
Frostpunk alatt 27°C-os szobában CPU 80/85°C, GPU 83/89°C.Tudtommal a pasztázás nem befolyásolja a garit. De cáfoljátok meg ha rosszul tudom.
Szerk: IXTU-val asszemg ugrik a gari. -
Gery1987
őstag
válasz
Sly189 #51376 üzenetére
Bevallom ennyire nem értek hozzá, de fél év után szerintem nem lenne ildomos újra pasztáztatni a gépet. Meg kell nézni hol megy a gép mert lehet a ventillátora nem tud elég levegőt beszívni és ez által nem hűt rendesen, nincs-e a beszívónyílás eltömődve. Egyet még, ebben a melegben a gépek is jobban melegednek, ha minden oké, és ki van tisztítva a portól a gép én lehet alátennék egy kellően hatékony laptophűtőt ami tartó is egyben. Ez az egyik tippem.
A másik meg kell nézni nem-e ragad be valami ami felpörgeti a ventillátort mert terhelést kap a processzor és dolgozni kezd. És ettől felmegy a hőmérséklete. Esetleg azt a részét kell megvizsgálni a gépnek és ha megoldható a gondot okozó programot eltávolítani/frissíteni esetleg. -
Sly189
senior tag
Sziasztok, Hp Omen masinam eléggé melegszik teeheles alatt, leginkabb a CPU, elég hamar eléri a 95-99 fokot. (i7-8750H) 6 hónapja vásárolt, de nyikvan a pásztázást már megérne. Garanciálit bukom ha magam pasztazom, jol sejtem? HP garanciaban vallal ilyen problémát vagy megvárják még lakás tűz a vége?
ha vallal mennyi idő kb?
-
Retropapa
csendes tag
válasz
SeniorTilla #51373 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
-
Gery1987
őstag
válasz
Retropapa #51371 üzenetére
A két gépet megnézve ár/értékben kb ugyanott vagy. A HP hardvere gyengébb mert Ryzen 5 van benne a Huawei-ben meg Ryzen 7, és a grafikus vezérlő is hasonló leosztással bír. A Huawei időtállóbb a hardvere miatt. De játékra ha mégis használná akkor utóbbi a jobb. Szerintem. Szóval Huawei.
-
Retropapa
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek!
A fiam most megy gimibe kinéztem neki egy hp 15 amd ryzen 8xf60ea laptopot szerintetek érdemes megvenni? mert a fiam huawei matebook d15 r7 et nézett ki magának de ha nem játszana elég volna a hp is? A telekomtol lenne mind a kettő. Vagy ha tudtok 200k körül ajánlanátok e mást? A segítségeteket előre is köszönöm! -
válasz
szMartin17 #51368 üzenetére
És "picit" kisebb az átviteli sebességük is, ezért hűvösebbek.
A modern gépekben már sokszor van passzív alulap hűtése az ssd-knek
-
válasz
szMartin17 #51368 üzenetére
Gyártója meg típus válogatja, de szerintem 70. Mi a pontos típus és kapacitás?
-
válasz
szMartin17 #51366 üzenetére
Szia. Hűtés nélkül, mármint m.2 ssd hűtés nélkül teljesen jó ez a hőfok
-
szMartin17
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves, van egy HP proobook 440 G5-öm, amelyben alap netezés, és virtuális számítógép (VMware Horizon) futtatása mellett a gyári M.2 SSD hőmérséklete felmegy 45-50 °C-ra. (hűtőpadon is ugyanígy csinálja, nem változik semmi)
Szerintem ez nem normális, tudnátok segíteni mit tudnék ezzel csinálni?
A gép másfél éves, és kb 3-4 hónapot volt használva napi szinten az utóbbi home officeos hónapokban.Köszönöm a segítséget,
Martin -
kidnou
őstag
Sorozatszám nincs ráírva a garipapirra, ahogy sly189 nek se. Több Hp-s ügyintézővel beszéltem, mind a bolthoz irányitott vissza. Hosszú sztori, a lényeg a bolt 3 év garival, carepackkkal adta el, de erről a HP nem tud, mivel a boltnak kellene regisztrálni ehhez a készüléket a Hp-nál, ami nekik plusz pénz (amit persze kifizettem) A fogyasztóvédelmi törvényeket hagyjuk, kb annyit is ér...
-
Pano
addikt
válasz
kidnou #51358 üzenetére
Ha van érvényes magyar számlád és hivatalos gyári, sorszámozott jótállási jegyed kitöltve, nem garanciáztathat honlapon lekérhető adat szerint a HP. Max annyit mondhat, hogy azon időszak alatt amit a honlap megjelenít nem kéri a számlát és/vagy a jótállási jegyet a szervizeléshez.
Azért vannak jogszabályok, fogyasztóvédelmi törvények.Ne engedd magad megvezetni egy ügyfélszolgálatossal (ő is tudhatja rosszul).
-
mrbego
aktív tag
válasz
jézusom #51354 üzenetére
A Synaptics beállításaiban tudod konfigurálni a touchpad-ot, feltéve ha synaptics rendszerű, de gondolom másnál is hasonló.
Lehet a driver frissült és azért nem megy az oldalrascroll.
Nekem a regi HP laptopomon (11 éves) már minden bekapcsolásnál elfelejti a korábbi beállításokat. (Igaz az még nem is win 10-hez készült.) -
jézusom
addikt
Én csak telefont gariztattam, de gari az addíg bőven élt míg fizettem a részleteket.
-
hallador
addikt
válasz
Sly189 #51355 üzenetére
Ilyen esetben nem kell senkire hallgatni, hanem fel kell hívni a HP Magyarországot. Épp az is lehet, hogy nem a HP hanem a T vállalja a garanciát, az is lehet, hogy a T nem Magyarországról szerezte be a gépeket, hanem Németországban, és itt honosították. Sok minden lehet.
Meg kell kérdezni a HP-t. -
Pano
addikt
válasz
Sly189 #51355 üzenetére
A számla és a jótállási jegy a mérvadó, ne foglalkozz vele. Ők nem tudhatják, hogy az mikor került eladásra a végfelhasználónak.
Én tegnap vettem egy HP notit, arra a honlap meg 10 hónap garanciát írt. Általában a gyártás és/vagy forgalomba helyezéstől számítja a rendszerük, ha jól emlékszem. -
Sly189
senior tag
Sziasztok,
Telekomos vásárlás volt az általam használtan vett laptop.
A jótállási jegyen feltüntetett vásárlási dátum 2020.01.20. - Sorozatszám nincs ráírva, de van rajta egy matrica - gondolom a doboról ragasztották át? - ezen az áll Gar.: 1 év általános + 2 év.HP online garancia ellenőrzőben pedig azt írja a sorozatszám alapján:
A HP gyártó alapgaranciája:
A garancia típusa
Gyártói garancia
A szolgáltatás típusa
Wty: HP HW Maintenance Offsite Support
Állapot
Aktív: A gyártó garanciája alá esik, 6 hónapig érvényes még.
Kezdeti dátum
January 15, 2020
Lejárati dátum
January 14, 2021"További jótállás
A garancia típusa
Care Pack
A szolgáltatás típusa
HWM Offsite
Állapot
Aktív: Kiterjesztett garancia alá tartozik, 21 hónapig érvényes még.
Kezdeti dátum
February 27, 2019
Lejárati dátum
March 27, 2022.Akkor most whatt?
-
jézusom
addikt
Még mindig HP Pavilion 14-ce3009nh a bajos. A tacspadon idáig működött a gesztus vezérlés. Főleg a dupla ujjas oldal görgetés hiányzik. Használtam, de új bekapcsolásnál egyszerűn eltűnt
Nagyon jó funkció volt, hogy 2 ujjal lehetett scrollozni, nincs erre valami beállitás, kapcsoló?
-
dreizwanzig
aktív tag
sziasztok!
Lehet, hogy nem ez a jo topic, de nem talaltam jobbat. Aukcion vettem egy HP 8470p notebookot. Raktam bele egy SSD-t es szeretnek ra win10-et telepiteni, csinaltam is egy bootolhato pendrive-ot. Viszont ott jon a bibi, hogy nem tudok USB-rol bootolni, valszeg le van tiltva biosban, viszont nem tudok belepni a biosba, mert le van jelszavazva es nem tudom a jelszot. Az elado sem, valami ceges leselejtezesbol lehet a gep amugy.
Hogyan tudnek ravarazsolni win10-et?
- Tudok valami trukkot csinalni hogy el tudjam inditani a bootolast USB-rol? (pl hirens boot cd-t hasznalva?)
- Tudom valahogy resetelni a biost? (utananeztem, elvileg van ra megoldas, de ott is ponthogy USB-rol kene bootolni)
- Egyeb otlet, hogy hogyan tudnam elinditani a win telepitest a pendrive-rol?Ha DVD-re kiirnam a WIN10-et, akkor mukodne, de nincs masik gepem amiben van DVD
(jelenleg megkerni sem tudok senkit)
-
Sly189
senior tag
Most a rendszer visszaállítást nem csinálta végig... 67%-nal kiírta hogy"módosítások visszavonása..." Majd kék képernyőn "Az alaphelyzetbe állítás egy hiba miatt nem sikerült. Semmilyen valtozas nek történt"
Hogyan tovább?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
vásároltam egy HP Omen típusú laptopot, eredeti Windows van rajta, és szeretném original állapotba visszaállítani és a Recovery partícióról mentést készíteni egy külső Pendrive-ra.
Merre felé induljak el?
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Minap vásároltam egy HP Pavilion 14-ce3009nh lapost. A kérdésem: van ezen usb3 csatlakozó?
Kék csatlakozót nem látok, 1-2 oldalon irják, hogy van, de normális teszt progit se találok hozzá. Semmi hiteles info... -
Pano
addikt
Hali!
Van olyan segédprogram hp probookhoz, amit csak futtatni kell és a modell beazonosítása után saját maga letölt és feltelepít minden szükséges friss drivert/segédprogramot? Régen a softpaq download manager volt ilyen, de tavaly nyugdíjba küldték. HP Assistans nem az igazi.
-
Viktor26
tag
Sziasztok. Hogyan lehet orvosolni az egér késést? Csak külső monitoron csinálja, a belső kijelzővel tökéletesen működik minden. Logitech anywhere 2, Bluetooth-on is szépen megy, meg a saját vevőjével is, de amint rádugom a külső monitort a gépre, nagyon idegesítő késés tapasztalható. Képtelen vagyok így dolgozni vele. Az előző Toshiba géppel ezt nem csinálta, a mostani spectre 13-al meg állandóan félrenyomok vele. Se BT-vel, se a saját vevőjével nem megy rendesen, se 4k/60, se full hd felbontásban. Nem szaggat a mutató, hanem érezhető késedelemmel indul csak meg, és áll le, miután megállítom az egeret.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Zbook G6 thunderbolt dokkolasara mi a legkoltseghatekonyabb megoldas?
csak 1 monitor menne ra -
-
hallador
addikt
Ez nem drága. Van hozzá. És lehet venni.
Más márka nem tud ennyit. És nem bővíthető így. A HP azt is megtehetné, hogy nem ad, és kész mint a Dell.
Ha kell, akkor majd a szerviz beépíti, ugye érzed, hogy ez a keret meg a gyári hdd, akkor az kb 60 000 Ft lenne.
Szóval ez nem drága. A magyar árakat meg hagyjuk, mert sem a 355-ös FT sem a 27 % áfa nem magyarázza a szokásos nagykeres nyerészkedést. -
hallador
addikt
Magyarországon sajnos nincs ilyen bolt de beszerzik neked, ha kell:
L44510-001 Hard Drive Hardware Kit (includes hard drive cover and connector)rengeteg helyen meg tudod venni. Magyarországon a Delta, Humansoft behozza neked, de 30 - 40 %-al többé mint kinn.
Egy igen ismert eladó: EUROPARTS
Valamint a rögzítőcsavart amivel hozzárögzíted a notebookhoz érdemes szerezni hozzá, az nincs a csomagban. Amúgy 8 - 14 000 Ft között van az ára, de azért 20 - 30 euróért megveheted az ebay-en.
(#51324) csubuka:
an and heat sink assembly (includes replacement thermal material): Fan 738685-001
738685-001 -
moma
őstag
Sziasztok. Ki kellett tisztítanom a billentyűzetet, kiszedtem a gombokat és visszaraktam. És valamiért egyedül a space bénára sikeredett, a bal széle most nem érzékel és nem látom mi lehet a gond. Csinált már valaki ilyet? Van valami tippetek?
Egy probookról van szó. Ilyesmi keyboard. -
<Lacy85>
addikt
válasz
SeniorTilla #51325 üzenetére
Nem valószínű. Talán 2 hónapos a macsek. Ennyire azért nem nehéz.
Szét is szedtem amúgy, de én semmi rendellenest nem látok... -
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Van valakinek kipróbált forrása Probook 650 G1 ventihez? Az alin a sokak által rendelt példány egy szemét. Olyan hangos, mint a csapágyasra ment gyári, csak még valami idegesítő magas hangja is van ráadásul
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Lányom Pavilion 15-je egyik percről a másikra megzakkant.
A macska lecsukta neki és azóta nem hajlandó elindulni.
Kinyitom és csak villog a power gomb. Ha hosszan nyomom, akkor abba hagyja, viszont ha újra bekapcsolnám, megint csak villog. Fel sem pörög semmi a gépben.
Van valami tippetek, mi lehet a gond?
Én arra tippelek, hogy a zsanérnál mehetett szét valami, mert majdnem olyan, mintha nem érzékelné, hogy ki van nyitva. -
törölt tag
válasz
SeniorTilla #51312 üzenetére
Köszönöm szépen
-
ryger
aktív tag
Az egyik AMD driver felment meg pluszban de nem segitett a dolgon, a szaggatas maradt de az ismeretlen device eltunt legalabb. Nem talaltam semmilyen AHCI vagy alaplap drivert hozza
Valami idegesito SW baja lesz mert mielott az uj SSD bele kerult, nem volt vele ilyen gond.
-
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Van egy régi HP 6710b laptopom. 2007-ben vettem újonnan. Több minden is cserbe hagyott rajta, de a legbosszantóbb az akkumulátor. Sajnos hiába vettem bele egy újat (igaz utángyártott) azzal sem túl rózsás a helyzet. Lehet ezzel kezdeni valamit vagy jobb, ha megbarátkozom az asztali géppé válásával.
-
ryger
aktív tag
Koszi a gyors segitseget. Teljesen uj install volt, szinte minden driver win update-bol volt, kiveve a VGA, LAN port es a touchpad.
Megprobalak akkor keresni meg valami chipset drivert de annyira fajdalmas vele dolgozni, mert az eger is lagol a kepenSzerk: mar egybol Win 10 ment ra most, valami marciusi kiadas, MS oldalarol letoltve
-
Farkassacred
őstag
Hali.
Szerintem a proci lesz a ludas. Ránéztem benchmarkon és elég gyenge végeredményt mutatott sajnos.. De egy windows újratelepítést akár megérhet a dolog..
De akár egy videokártya driver is lehet a ludas. Vagy esetleg csekkold le hány hrz-re van állítva a gépen a monitor. -
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Hozzam kerult egy regi Pavilion TS15 (AMD 4 magos, plusz AMD VGA, 8GB RAM). HDD halott volt es raktam bele egy SSD-t helyette. Eredeti WIN 8 volt rajta WIN 10-re upgradelve.
Az a problemam, hogy laggol az egesz OS, kb minden 2-ik masodpercben. Device managerben valami meg hianyzik de nem tudom mi lehet mert mar a HP sajat support programja sem talal semmit. Win teljesen frissitve.Valakinek van otlete mit lehetne ezzel csinalni? Koszi elore is!
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tud adni magyar HP szerviz elérhetőséget?
-
-
Gery1987
őstag
válasz
lotuska #51306 üzenetére
Szia!
A RAM esetében arra kell figyelni, hogy DDR3-as legyen és a frekvencia olyan legyen amit a gép tud maximum, a program most 800 MHz-es RAM-ot lát, ilyet keress ha jól látom.
A másikat jól látod. HDD+ODD+SSD egyszerre nem fér bele, max akkor ha m.2-es foglalat lenne a gépben, de az csak a mostani gépekbe kerül bele. Én SSD+ODD kombót használok egy gyárilag így kiadott HP 250 G6-osban, külső HDD-vel. Ha kell a lemezolvasó akkor talán így lenne a legjobb, nekem bevált megoldás, mert így van biztonsági mentés mindenről mert a HDD tárolni sokkal jobb, ha nem kell az ODD akkor a gépet egy HDD+SSD kombóval használnám.
-
lotuska
tag
válasz
SZIGMA #51304 üzenetére
Sziasztok. Koszi a valaszt.
Megvettem. Eddig minden zsir. Nagyon szep, megkimelt allapotban van. Gondolom ceges volt es dokkoloban hasznaltak... A kerdesem az lenne, hogy szeretnek bele +4gb rammot. Mire kell figyeljek? A CPU-z most ezt mutatja:
A masik dolog 320-as HDD-m van. Gondolom ebbe a tipusba egyszerre csak egy db HDD/SSD megy bele, vagy az ODD helyere masik. Jol gondolom? Tehat nincs eselyem,hogy HDD+SSD+ODD legyen egyszerre?
A billentyuzet sajna nemet es bootolaskor is a BIOS nemet nyelvu, Ez engem egyenlore nem zavar. Kerdesem az lenne, hogy lehet ebbol problemam a kesobbiekben?
Koszi szepen a valaszokat!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
lotuska #51302 üzenetére
Szia!
Nekem van egy saját használatra és az ismeretségi körömnek is ezeket vettük, kb. 10 darabot. Eddig 0 meghibásodás, szerintem egy jól bevált modell. Érdemes takarítással, újrapasztázással kezdeni, SSD, min. 8GB RAM sem árthat. A zsanérokat érdemes jól körbenézni illetve a kamera melletti kis lámpácska (a HP billentyűzetvilágításnak csúfolja) mechanikája vagy kapcsolója szokott tönkremenni (nem nyílik ki vagy egyfolytában világít visszacsukva is). BIOS ne legyen jelszavas!
-
lotuska
tag
Sziasztok.
8470P-t meg hasznal valaki innen? Mennyire halaloznak mostanban?
Talaltam kozelembe egy korrekt allapotut jo aron. Programozni tanulok (core java-t), fokent erre hasznalnam.
Esetleg valami tanacs mit ellenorizzek atvetelkor? Vagy felejtosek mar ezek a regi laptopok?
Elado elmondasa szerint kb 1,5-2 orat bir az akuja(i5 3320M).Koszi szepen a segitsegeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest