- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van barátnőmnek egy HP 250 G5 laptopja, ami még nyárig garanciás, de már elég hangos a hűtése, jó lenne kitakarítani.
Ha itthon szétszedem és kitakarítom az garanciavesztéssel jár? -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy HP 250 G5 noti, ami a következő hibát kezdte produkálni: Csak hálózatról megy, amint lehúzom, kikapcsol a gép, hiába van benne akkumulátor. Ez szerinetetek akksi hiba vagy magával a géppel van baj?
Illetve a másik kérdés, hogy elvileg 3 év garancia van rá, 2 éve nyáron vettük, most bementem megkérdezni a Media Marktba, hogyha az akku hibás, akkor az beletartozik-e a garanciába vagy sem, azt mondta az ÜFSZ-es, hogy attól függ, hogy 3 év teljeskörű garancia volt-e rá vagy 2+1, mert ha 3 év teljes körű, akkor az az akksira is vonatkozik. Ha nem vonatkozik rá, akkor 34k-ért tud gyárit rendelni bele, ami azért nem kevés összeg, főleg egy egyetemistának.
Szóval nem tudjátok esetleg, hogy akkoriban ezeket a notikat 3 év vagy 2+1 garival árulták? Sajnos most a garipapírt nem tudom megnézni, mert otthon van a doboza a padláson. -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, egyetem mellé szükségem lenne egy laptopra, amit hétvégente hazaviszek magammal, hogy ott is tudjak rajta tanulni. Kb. 70k lenne a keret. Elsősorban átlag netezésre, zenehallgatásra, Office fájlok nézegetésére lenne, viszont néha SolidWorksben is kellene kisebb, pár alkatrészből álló összeállításokat terveznem.
Van most jelenleg egy asztali gépem is, de nem túl erős, 4 Gb ram, egy G2030, 60 Gb-os Kingston V300 SSD van benne. Ha megvenném a laptopot, szerintem ezt eladnám és a notit dokkolóval használnám, mert akkor valószínű a lapos erősebb lenne, mint az asztali, a kettőnek meg így hirtelen nem látom értelmét együtt megtartani.
Igényeim nagyjából ezek lennének:
-legyen halk, ha lehet minél kevesebbet menjen a venti
-ne legyen nehéz, 2 kg alatti lenne ideális
-masszív felépítés, ha lehet fém ház
-bill. világítás
-SolidWorks miatt dedikált GPU (játszani viszont nem szoktam)
-hordozhatóság miatt 14" kijelzőSzóval ezekre kellene nekem egy noti, eddig amit néztem és bejött, az a 840 G1. Esetleg G2, de arról azt olvastam, hogy ha a venti nem is megy, egy elektromos zaj/sípolás hallható, így ha az minden G2-nél jelen van, akkor azt kihagynám. Mindenképp SSD lenne benne, HDD max külső házzal.
Ami biztos, hogy a régebbi, nagyon szögletes Elitebook széria külsőre nem jön be, így azok kiesnek.Tudtok esetleg más, az igényeknek megfelelő notit ajánlani?
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm HP 250 G5 laptopjába szeretnénk a mostani 500-as HDD-t egy Intel 545s 128-as SSD-re cserélni. Ahogy láttam, ehhez le kell venni a gép alsó burkolatát és úgy lehetne kicserélni. Egy ilyen szétszedés és csere garanciavesztéssel járna?
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
HP 250 G5 laptophoz hol tudok legolcsóbban hdd caddy-t venni? Szeretnék egy SSD-t rakni bele, ilyen célból keresnék. Találtam egy ilyet, ez jó lehet hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest