- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
tyielow #68299 üzenetére
Nekem is van Trident Z meg NZXT CAM, nem akadnak össze. Annyi, hogy én nem a Trident Z saját szoftverét használom hanem az ASUS Aura-t... Így ezzel a kombóval nincs baj. (Sőt még van Steelseries Engine 3 ami a füles LED-jét kezeli, Corsair ICue a monitor mögötti ledhez és Cooler Master Portal a billentyűzethez. Szóval itt halmozottan hátrányos a helyzet
).
-
tyielow
aktív tag
A büdös dög macska eltakarja a kilátást, de szegénynek ez a favorit helye.
Az össze-vissza RGB nekem nem jött be, halvány fehérrel világítom a házat, csak a Trident RAM-ok váltakoznak, mert annak a szoftvere egyszerűen nem műxik. Azt olvastam valszeg azért, mert az NZXT szoftverével összeakad. Hát szerintem ez szánalmas. Egy LED ventiket és szalagokat vezérlő szoftver miért kéne összeakadnia a ramos leddel? áh... erre van amúgy tippetek?
[link] - RGB vidi -
Skynet258
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #68273 üzenetére
Fú nagyon hasonló gépünk lesz, ugyanilyen RAM, NZXT hűtő, a lap is nagyon hasonló és persze a ház már úton van.
Annyi, hogy én megváltam a videókártyától és 4650G APU-val nyomom tegnap óta. Alig várom, hogy összedobjam.
Marha üres lett videókari nélkül a Phanteks P600s... -
palfitom
félisten
válasz
tothjozsi96 #68284 üzenetére
Ecccerű, de nacccerű.
#68295 tothjozsi96
Persze, hogy más kategória! -
válasz
tothjozsi96 #68295 üzenetére
igy az ssd a venti útjában van közvetlenül és kapja a levegőt. régebben alulról tele volt hdd-kel pakolva egyébként. a cpu-t már újra akartam pasztázni, de nincs kedvem gyakorlatilag mindent kipakolni. akkor már megvárom az alaplap-cpu cserét.
a vga-t szoktam néha kivenni kifújatni. egy autós rádiókiszedővel szoktam a socket klipszét kicsatolni - olyasmi mint egy kis winklivas, egyébként simaliba -
tothjozsi96
addikt
válasz
vicces #68293 üzenetére
Király!
Az a jó hogy annyira nincs hely, VGA-t kiszedni az halál.
Ma kiszedtem a processzort, az is nagyon nehéz mert nincs hely, ott a VGA.
A VGA-t meg azért nem lehet kiszedni mert rátakar az alaplapi pöcökre és 2 centi van a VGA-CPU hűtő között, nem férek oda.HDD rack-et nem akartad kiszedni?
Én kivettem, 2 SSD így is beszerelhető.Van egy NZXT H710-es házam is, nagyon más kategória, de az N200-at is szeretem!
-
válasz
-
sixpak
nagyúr
Aloha!
OFF: psu cover-t lehet venni itthon?
Eltakarnám a tápot, csak próbából, ezért 10 ezreket nem akarok adni egy vaslemezért, barkácsolni meg jelenleg nagyon nincs időm.
Látom, hogy a legtöbb mai házban alapból rejtett a táp, de nincs az a pénz, amiért lecserélném a házamat, pedig nézegettem őket, de nem találtam olyat, ami igazán tetszene, persze ez ízlés dolga, bizonyára sokan az enyémtől kapnának agyfaszt.
Köszi, előre is. -
Laraxior
titán
Ez ismerős valakinek? Vettem anno pár darabot, de kevés lett... Vennék inkább egy ilyen teljes szettet, aztán gond letudva. Normálisnak tűnik, érdemes beleugranom?
-
KAMELOT
titán
válasz
Egyszerű jó masina!
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Ez munka.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Adja, Grat!
-
válasz
Gratula!
Nagyon jó lett, megérte a belefektetett idő! -
palfitom
félisten
válasz
-
Dreamie
őstag
válasz
Baszó jó lett, nagyon jók a szinek! Gratula!
-
sisi24
tag
válasz
Maxi king!!
-
KAMELOT
titán
válasz
Ez nagyon poros!
-
Laraxior
titán
válasz
A VGA hátulját azért támaszd meg kicsit
-
Erdei88
veterán
válasz
Hihetlen jó lett ez a setup!
Egyszerűen wow!Minden elismerésem!
-
N_A_S
veterán
Aliról rendeltem Ambiboxot, amihez 3 pólusú 550-es RGB szalagot adtak. Tudnátok esetleg segítséget hogy honnan találok hozzá sarok elemet, és "toldót" ?
-
törölt tag
válasz
Laraxior #68257 üzenetére
Végig jártam, max fehér sarkokkal! Noctua NF-A12x15 PWM Chromax Black Swap
-
Laraxior
titán
Van valamelyik nagyobb gyártónak 12-es fehér slim ventije? Vagy lehet rgb-s is, csak vékony venti legyen az a lényeg.
-
törölt tag
Köszönöm, a héten remélem kész lesz.
-
KillBorn
senior tag
válasz
Krisz0418 #68245 üzenetére
Neeem...
A P400A ház előlapján nincs alul led, így a külön kapható Mesh Front panelen sem, míg a P400S típuson van ilyen. De a Mesh Front Panel és az alap P400S előlap alsó részének kicserélése után (2-2 csavar rögzíti) nem takarja el a világítást, ha valaki P400S előlapját a P400A előlapjára cseréli a jobb légáram érdekében.
-
ADAM1337
nagyúr
Valakinek van Motif Monument - Matte Black vagy hasonló háza esetleg ?
-
DonDennis
senior tag
Hát ez tök egyén és szerencse függő. Nekem nem volt se aio se sfx tápom szóval nekem win win volt a H1, és szerencsére semmi bajon nincs vele. Az NZXT táp meg 650W és 80Plus Gold, oké nem egy SF750 de, az meg amúgy is 55.000+, csak egy tápra. Az pedig ahogy neked kezelték a ház problémád tényleg elég szomorú, valószínűleg ha én jártam volna így meg én se szeretném az NZXT-t de itt meg bejön a szerencse faktor. Én csak azt akartam mondani, hogy egy hasonlóan igényesen kinéző, könnyen szerelhető, esztétikus házat mint a H1 emberi áron nem találni sajnos.
-
Kobe
veterán
válasz
DonDennis #68227 üzenetére
AIOm van, nem tervezek duplan kolteni ugyanarra. Tapbol azert a minosegibb iranyba szeretnek valtani, mint az NZXT sajatja.
Amugy meg eleg nagy mehh..... Erted... 127K ert egy haz ami kigyullad, es meg te bohockodj hogy hasznalhato legyen.... Hagyjuk mar :(NZXT sajnos amugy is eleg tre ceg. Anno amikor csere paneleket kertem toluk, US bol kuldtek, kifizettettek a postakoltseget, fizethettem ra a vamot, afat, es kibontas utan derult ki hogy szar panelokat kuldtek.
Na mondom, ezt meg 1x nem jatszuk el, felelslegesen nem fizetek 10-20K t random alkatreszekre. Ugy is lett mert onnantol kezdve utolerhetetlenek voltak. Egyszer a nemetekkel sikerult beszelnem, akik nem is ertettek hogy az USZ miert usabol kuldte a csomagot merthogy a nemet raktarban minden megvolt es INGYEN kikuldik, cam es trefa nelkul. Koszi.... Ezt igy mondhattatok volna 20K val korabban
Aztan a nemet ceg is elbaszta az alkatreszeket.... Es utana oket sem lehetett mar sehogy utolerni.....
Amerikai USZ en keresztul kellett hetekig basztatni oket, hogy nemetorszagbol kuldje ki Jurgen a jo alkatreszeket ujra
Mire megkaptam amot szerettem volna, elment kb 20K feleslegesen, 2 honap idoben, jopar ezer HUF nemzetkozi hivasokra, es nemkeves ido/alternativ koltseg amig a gyogyegerekkel leveleztem / beszeltem / ugyet inteztem
Na en ezert nem bizok abban hogy ez a ceg flottul es zokkenomentesen le tud zavarni egy global visszarut / termekcseret....
-
DonDennis
senior tag
Nem tudom szerintem bátran meg lehet venni az H1-et, én még júniusban vettem és azóta is hibátlanul üzemel. Amikor kijött ez a sok hír a tűzbiztonságról akkor Jay videója alapján megcsináltam a csavarmentesítést, regisztráltam NZXT-nél a számlákkal és majd ha elkészül küldik az új risert.
Az tény, hogy amióta én vettem feljebb mentek az árak, de azóta azért sok minden más is történt szóval sajnos nem meglepő. De anno mikor én vettem szállítással együtt 127.000Ft-ot fizettem érte. A házban lévő sfx táp ha lehet éppen kapni ilyesmit akkor kb. 40-45 az AIO meg 35-40 körül, a riser kábel egy kb. 10-es összesen kb. 80-90Ft, azt levonjuk a 127.000-as árból és kijön hogy kb. 37.000-45.000Ft között van pusztán a ház (szállítással együtt) - annyit meg simán ér, mert minőségben és szerelhetőségben (előre méretre odakészített kábelek stb.) elég jó, na meg ezért az árért kapsz egy üres NR200P-t. Mondjuk tény, ha nekem kéne most ráütnöm a vásárlásra, a tüzes hírek után, lehet inkább egy Meshlicious-t vennék, csak hát az összes jó ITX házzal az a baj, hogy 1., nem kapni, mert 1 perc alatt elfogy a készlet és várhatsz 2 hónapot hátha szerencséd lesz 2., ha kapni is csak USA-ba onnan meg ha postáznak akkor horror + vám + áfa 3., még utána kell megvenned bele a tápot ami a vám+áfával terhelt árat még jócskán megdobja + hűtőt ami meg még inkább na és a végén olyan ár jön ki amit szerintem értelmes ember nem ad ki. Tehát ITX kuckóba költözni szerintem jó döntés, nem bántam meg de hogy jól is nézzen ki és árban is jó legyen, hát... -
Kobe
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #68225 üzenetére
H210en gondolkoztam meg, de abba sajna nem megy bele a Z390F es lap, csak az I
Lapot, psut, hazat meg nincs humorom most egyszerre cserelni csak emiatt
Kar -
freemanone
addikt
válasz
Laraxior #68221 üzenetére
Szar a riser PCB kialakítása ahol az átmenő csavar van. Ha egy párszor szerelve volt, akkor +12V és GND között rövidzárat, szikrát, majd végül akár tüzet is tud okozni. YT gamers nexus kivesézte elég szépen, még nincs vége a storynak!
Elvileg március végére ígérik a revised verziót, ahol nincs már ilyen probléma.
Persze mindezt azután, hogy amikor csendben non-publik megkeresték őket a hibával még "kvázi időben", a gyártó lepattintotta őket erősen.
Aztán nekik mentek nyíltan elég sokan..... most hátrább hőköltek és mentik a menthetőt, de azért ez gusztustalan hozzáállás. -
Kobe
veterán
hi
technikai jellegű kérdés, mivel gondolkozom amúgyis tápcserén, így a kisebb méret kapcsán felmerült hogy egy kisebb házba is költöztetném a cuccokat
Z390F lapot + dualfanos RTX 2080-at mibe lehetne átpakolni NZXT H700 helyett ? valami hasonlóan letisztult, plexis, kisebb méretű cumó érdekelne, értelmes áron......NZXT H1 a heroin árával és a tűzbiztonság miatt kizárva
-
-
palfitom
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #68199 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest