- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: így képzeli el a jövő AI PC-jét az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz fatpingvin #69499 üzenetére
Az enyém szerényebb, ha megjön az AIO és bedobom a Wraith Prism helyére, viszatérek pár képpel én is - egyúttal elrendezem a HDD-ket is.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
imibogyo
veterán
Nagyon komoly összeállítás még mindig.
Lehet, hogy apróság és tudom megfogtam a lényeget a képről, de nagyon jó látni a szünetmenteseket az eszközök mellett... Annyi embert látok akár milliós nagyságrendben költeni a gépére, de az ilyen jellegű védelem a legtöbb esetben elmarad, aztán amikor beüt a baj, akkor meg csak fogják a fejüket akár adatvesztés, akár eszköz tönkremenetel miatt...
-
nagyúr
Rod Strix Helios, nem igazán változott, csak kapott egy új SSD-t, de ha már leguggoltam a géphez, lefotóztam.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
zsombor22
aktív tag
válasz KAMELOT #69490 üzenetére
Na új ház vásárlás?
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
Már majdnem elkészült!
Még jön bele egy LIAN LI ATX 24 pin (CBLI1110 )
Hiába nagy a ház csak előre fért be a 420 radiátor.
Az gondoltam,hogy mindenre elég az NH-D15 Chromax,de úgy néz ki hogy az I9 12900K-hoz már kevés.
Nem hittem hogy ilyen jó ez a 420-as Aio.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
fatpingvin
addikt
eh, nálam egy lecsupaszított
msi-rgb
van csak feltéve, annak is csak annyi a dolga hogy küld egy 000000 RGB kódot a vezérlőnek aztán leveszi róla a tápot bekapcsoláskor amikor vettem a deszkát, a keresett kategóriában nem volt feleslegesen rápakolt LED nélküli modell úgyhogy ez lett.[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Daert
őstag
válasz fatpingvin #69486 üzenetére
Nálam ez a vonal még nagyon új,eddig sötétségben éltem
TechN7ne,privacy99:
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
válasz fatpingvin #69481 üzenetére
Első körben egy kontrasztos fekete fehèr.Sajnos a led csík nem tud fehèret produkálni csak valami halvány sárgát.
-
Floyd80
addikt
Ezt tegnap jött szembe egy hírnél, egy bűnügyben foglalták le a németek.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
r0b3r
senior tag
válasz Gergello #69470 üzenetére
Igen, olyasmi. Itt vannak mellettem most is, helyi hálózatra és KVM switchre kötve mindegyik, még az XT is. Két gombnyomással lehet váltogatni a gépek között, attól függ melyikkel szeretnénk dolgozni, játszani. Nem kell semmit kötözgetni, pakolgatni. A fiúk szoktak rajtuk játszani, úgyhogy használatban vannak.
-
nagyúr
válasz abridabri #69462 üzenetére
De reális, ha valakinek olyan kell pont.
Találtam Ebay-en LANboy-t, cirka 115k.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
veterán
válasz fudi2002 #69461 üzenetére
20k nem reális szerintem egy 12éves használt házért.
Annyiért már új modern házakat vennék inkább ( TG / kábelmanagement / új-nem csapágyas ventik / porszűrés )
Phanteks P360A 23k
CM NR600 22k
Bitfenix Nova mesh TG 4RGB 20k
DEEPCOOL CL500 4F ARGB 25k
Vagy használt Fractal Meshify szokott lennni 20 vagy olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz abridabri #69458 üzenetére
Kicsit modernizáltam, 5.25ös részt kikaptam, oda bekerült egy 20cmes venti, felül furatmódosítás, röhögve befért a 420as aio. Kapott új plexit is. Elpusztíthatatlan érzésű ház, ha látok lehet veszek még egy darabot.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
smiti
veterán
Kész vagyok. Házas totyikban kifejtettem. Nem felhőtlen az örömöm, mára befejeztem. A hűtéssel még játszadoznom kell, de mára nagyon elegem van belőle.
Van még 3 Vardar ventim, azt még be kellene pattintani, és még azon gondolkodám, hogy lehet átrakom a radit elölre....
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
smiti
veterán
válasz #15779328 #69443 üzenetére
Köszönöm!
Igyekszem megfogadni a tanácsokat, de sajnos elköszöntem ettől a háztól. A miértjére nem tudok igazán értelmes okot mondani, meguntam.....
keresem a méltó utódját, tudom nem lesz egyszerű.
így nem akarom használni sokáig, de muszáj volt összeraknom, mert volt egy két dolgom a géppel.Pulsar, fatpingvin : Nektek is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
nagyúr
válasz Floyd80 #69433 üzenetére
Szeretek veszélyesen élni.
Ugyanakkor nem sutázok, amúgy KV kis tejjel, a csavarhuzó meg VGA támasz a Sapphire HD3870-hez.nForce déli híd: nForce 2-n többnyire nincs is, nForce3-on határesetes, nForce4-en (mint a lap is) kötelező hogy legyen és működjön is, azok szerettek megsülni.
-
fatpingvin
addikt
válasz KAMELOT #69435 üzenetére
kinek mi, nálam a "túl régi ahhoz hogy értelmesen lehessen valamire használni" szint valahol a 486 környékén van. csak meg kell válogatni a szoftvert, illetve hogy mit akarsz folyamatosan járatni és mit csak időszakosan. támogatásal szerencsére nincs problémán, amíg nem vágják ki a kernelből (és nem teszik) addig nem aggódom.
a dolgok felesleges gyűjtögetésével kapcsolatos ellenérzéseket abszolút megértem, bár nem értek vele feltétlenül egyet. nálam rengteg motyó van, és egyelőre az a tapasztalatom hogy jobban kijött az hogy itt vannak és ha valami kell csak benyúlok a fiókba. persze nem mindenki működik ugyanezen logika szerint, ami teljesen rendben van. valakinek ezt is kell, na
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
KAMELOT
titán
válasz fatpingvin #69432 üzenetére
Olyan dolgokat, amiket nem tudok semmire sem használni, lassú, öreg, nincs támogatás rá, akkor minek megtartani?! Bevittem a PC üzletbe és leadtam szemétnek.
A jelenlegi gépemet, notimat, telómat használom napi szinten ezekre szükség van. Felesleges kacatokat nem halmozok fel a lakásban. Úgyis házfelújítás áll előttem, mindent kivágok a szemétbe. Madj veszek újat, szépet!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Floyd80
addikt
válasz jokeph #69427 üzenetére
Csavarhúzó az alaplapon és kávé, kakaó fél centire tőle, remek párosítás.
Az nForce-on az a venti nagyon egyedi volt, de úgy emlékszem kb. semmit nem számított, hogy megy vagy nem.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
fatpingvin
addikt
válasz jokeph #69431 üzenetére
tudom, látlak ott is
#69429TechN7ne: na akor majd szemmel tartalak, nehogy abba a kellemetlen helyzetbe kerülj hogy rajtad maradna valami a járgány csomagterébe... meg a hátsó ülésre... meg a shotgunra, szóval elég sok motyó elfér a sufni helykihasználását meg majd megtárgyalom az érintettekkel#69430KAMELOT: H E R E S Y ... nálam simán napi, praktikus használatban van még egy DDR1-es konfig. meg hasonlók
-
nagyúr
válasz fatpingvin #69428 üzenetére
Pár ott is fel van dobva.
#69429TechN7ne: ez csak a töredéke, ami tutira kuka volt, az ment rézbe, pár egyedibb alaplap/VGA kivételével.
Kedvelem a régi cuccokat, szívesen átmazsoláznám azt a padlást.
-
nagyúr
válasz fatpingvin #69426 üzenetére
-
palfitom
félisten
-
zsombor22
aktív tag
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
fonok87
aktív tag
válasz Dreamie #69418 üzenetére
Igen, ahogy Atke írta, párhuzamosan van bekötve a két blokk. A GPU blokk bemenetének egyik portjára a pumpa van kötve, másikra a CPU bemenet. A kimenetek a GPU blokk kimeneti oldalán egyesülnek és mennek a radiátorok felé. Az én esetemben nagyon nem optimális, mert a CPU blokk sokkal nagyobb ellenállású, viszont igazán komoly terhelést cask játékok alatt kap a gép. Ilyenkor a GPU 100% körül, CPU meg 40-50%, szóval kb a terhelés arányában oszlik meg az áramlás. És egyébként is, főleg a kinézet miatt csináltam így
Truss me, I'm an engineer.
-
fonok87
aktív tag
válasz fonok87 #69414 üzenetére
Hogy ne csak az offot gyarapítsam a topikban:
Még régebben jártam itt az előző házammal, ami egyébként tök jó, csak nagyon nem volt alkalmas vízhűtésre. Kicsit faragni kellett itt-ott, főleg hogy ablaka se volt eredetileg.
Jelentem, cseréltem
-
fonok87
aktív tag
válasz fatpingvin #69413 üzenetére
Ha legalább az egyik kártya egyslotos, akkor a Phanteks házak közül valamelyik jó lehet, mert 3 függőleges slot van, pl. a P600s. Azért Phanteks a drágább kategória és a legtöbb házuk ablakos kivitelű, ez vagy jó vagy nem, attól függ mi a cél. A Milyen házat? topikban is megkérdezném a helyedben.
-
fatpingvin
addikt
kicsit (nagyon) offtopik de mivel gondolom inkább itt gyűlnek akiket az ilyenek érdekelnek: tudtok esetleg olyan gépházról amiben KÉT vertical GPU mount van? a single vertical GPU mount világos, vajon van olyan megoldás ami nem a normál PCI bracketektől veszi el a helyet és két kártya fogadásra képes?
-
palfitom
félisten
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
blu79
addikt
válasz palfitom #69390 üzenetére
Szia, nagyon jó kombo , megkérdezhetem a vertikális tartó az honnan van? És milyen? én is gondolkodok rajta. Van hozzá riser is vagy azt külön vetted? Pcie 3.0 ? Vagy 4.0 ?
Gh00st nagyon patent
Dreamie #69344 nagyon profi munka a piros tartály világítását direkt nem raktad a tartály aljára ?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
DonDennis
senior tag
válasz palfitom #69390 üzenetére
Ez biztos jó elhelyezése az AIO-nak? Mert nekem Steve videójából úgy rémlik ez nem szerencsés. Ha tévednék sry.
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység