- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
KAMELOT #49624 üzenetére
Azért nem most kezdtem már, nem is tudom hányadik házam és konfigom a jelenlegi, sokról nincs is képem (ami a profilomban van, az a jelenlegi). A múlt hónapban eladott példány is elég izmos volt (3770k, 16 GB RAM, és alaplapcsere előtt volt még egy 7970 DC2-es is). De tény, hogy hosszú idő óta most van először olyan helyzet, hogy kis teljesítményű géppel kell kihúznom pár hónapot.
Vizem is volt már párszor (itt egy 2600k megy passzívan), de ahhoz valahogy nem alakult ki nagyon erős kötődés (itt egy AMD 1065T 6 magos megy passzívan 3,8 GHz-en). Nem mondom, hogy nem tervezem újra, de ha nem lesz, nem halok bele.
Természetesen felfejlesztem a mostani gépet is majd (vízzel, vagy anélkül), de most rengeteg mindenem fut párhuzamosan és a számítógép háttérbe szorult a prioritás listán, szóval ez több hónap is lehet. Épülget a 3d-nyomtatóm, egy vertikál-marógép is készülget és lapátolgatom össze a CNC-marómat is és hát ezek is viszik szépen a pénzt. Épp ezért is akartam letudni a tartozásomat, hogy teljes erőmmel ezekre koncentrálhassak.
(#49625) radi8tor1:
infrás hőmérővel néztem, a bordák 35-40 fokosak a tövüknél, szóval alattuk a VRM sem lehet 55-65 foknál több. A különálló kis SFC "blokkok" is 50-65 fok között vannak. Ugye a jelenlegi cerka nem ad túl nagy terhelést ezeknek, a 4770k-val pedig úgyis jön az aktív hűtés rájuk. Na meg persze P95 is csak tesztelésként futott. De jogos észrevétel.
MÁS: Mivel sokan kérdezték privátban a "történetem", hogy hogyan szorultam meg ""ennyire"", hogy el kellett adnom a nagy gépemet és mivel szerintem nem titok, ezért leírom gyorsan. Nem vagyok megszorulva csak nem volt feleslegesen akkora összeg KP-ban a zsebemben amekkorával tartoztam, ezért eladtam a gépemet és még sok minden felesleges felhalmozott vackomat. Nem volt létszükséglet mindenáron a "hitel-letudás" sem és "devizás" sem vagyok. Családon belüli tartozásom volt, de zavart (vettem egy új lakást pár hónapja, megszületett a fiam is, sógorom besegített egy "kisebb" összeggel ami akkor hiányzott, most visszaadtam, pont).
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest