- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Panasonic LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegos
senior tag
válasz
Lord Dragon #3488 üzenetére
Ha holnapig van türelmed tudok adni egy cimet, csak fejböl nem tudom, a ceges gepen megvan
-
válasz
Lord Dragon #3465 üzenetére
Nem hiszem el hogy senkinek soha az életben nem votl még szüksége, de még cska nem is tud olyan oldalt ahonnan 12-centis finec ventirácsokat lehet szerezni, nem csak 8 centiseket
Nem is gyártanak iylet csak 1-2 fajtát vagy mi?
Help!
[Szerkesztve] -
válasz
Vassili #3477 üzenetére
Zura a géped neked is, akkro láttma utoljára maikro tomiéknál volt LAN
A sárkány meg egyelőre azért várat magára, mert nem tudok rendes helyet makón vagy szegeden ahol jól megcisnálnák a lézervágást .. inkább vízvágatni kéne de az meg nagyon drága lesz szeirntem .. de mgé a lézeres is .. de ha nem 100% hoyg gyönyörűen csinálja meg akkor el se kezdem
Azért a több 10.000 ft-os TT háznak nem szeretném széjjal baszni az oldalát semmi pénzért. csak akkro vállalom be ha nagyon szép lesz .. előtte viszek egy régi acél házoldalt és azon megnézzük hoyg hogy vág.... Na üdv! L.D.
-
Muréna
őstag
segíthetek?
-
Kütyü
csendes tag
Amásodik vízhőtésesem,az elsőröl nincs kép.
Igaz ez meghalt az alaplap miatt-Asus-volt a nyomorult.
[link]
[Szerkesztve] -
Kütyü
csendes tag
Amásodik vízhőtésesem,az elsőröl nincs kép.
Igaz ez meghalt az alaplap miatt-Asus-volt a nyomorult.:
[Szerkesztve] -
Vassili
tag
válasz
Lord Dragon #3475 üzenetére
Hy Dragon Master
''Piti Vaszi'' gépét is hesseld már meg
Állat lesz a sárkány megnyakazlak ha megcsinálod
[link] -
-
-
Muréna
őstag
válasz
Lord Dragon #3450 üzenetére
Azért single channel, mert egymás mellett vannak a ramok.. ez nem S939, hogy egymás mellett kell lennie a ramnak..
1-es és 3-mas slotba kell lennie..
ez mért csesztetés? én csak jót akarok neki PONT -
Ramius
őstag
válasz
Lord Dragon #3468 üzenetére
nalátod azt meg se néztem, hogy van-e itt 12-es. és tényleg nincs
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Lord Dragon #3464 üzenetére
jah,télleg nézhetted...kicsit szétszórt vagyok
a táp túlmelegedésétől én sem parázok,csak az a szar h lentről szív és hát ott néha akad por azért rendesenés a rendcsinálás az nálam is esedékes lesz,csak előbb megvárom az új DVD-íróm,,ert a mostani nagyon necces,csak a gáz vele és kell új/ami satás éesz és akkor megejtem a takarítást is
egyetértrek
kötegelő és cellux powa
-
Ramius
őstag
válasz
Lord Dragon #3465 üzenetére
-
Vki írjon mrá vmi jó oldalt ahonnan rendelni meg válogatni tudok! Kéne nekem vmi extrásabb ventirács a procihűtőmre. Eddig Computermode.hu -t néztem de ott nagyrészt csak 8 centis ventire vannak rácsok az a pár ami 12-es ventire van az az 2-3 azok meg nem tetszenek
Amoda már írtam a moddinghoz, de senki se ír vissaz napok óta
Vki tud vmi jó kis oldalt?
Segítsetek lécciKösy!
-
válasz
hoffman_ #3462 üzenetére
Persze mrá néztem a gépedet rég. Ha nem néztem volna akkor mire mondtam volna a lentebbi véleményt
Az enyémben még így is kiba sok kábel van hogy moduláris a tápom. Ennél sokkal durvább votl a belseje mielőtt elrendezgettem volna (csak arra gondolj hoyg az ide kábelek sokkal többet foglalnak mitn a satásak) , még most it látszik hoyg sok van. De szerintem simán meg tudod csinálni hogy ne legyen akkora kábelrengetek, cellux, szig-szalag, kábelkötegelő powa
Azt mrá jó is lesz, annyira nem gáz ez szeirntem.
[Szerkesztve] -
válasz
hoffman_ #3461 üzenetére
Ugyanmár a tápk úgyse melegszenek túl, egy tápon nem láttam mgé ami túlmelegedett volna pedig mrá sokfajta tápom volt, votl kodegány-om meg TT-m meg most Seasonic, lakótársamnak votl FSP, Zalman és most TT van. De a lanparty-s bagázsban midnen előfordul és néha összejárunk nem hallottam még nagyon túlmelegedésről
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Lord Dragon #3460 üzenetére
ne parázz,esélyes h nekem szólt
nemtom láttad-e a gépem
link visszább.....
-
hoffman_
nagyúr
válasz
eastsider #3459 üzenetére
alap hogy a cellux modding nagyon jó
tény h amit mondasst,mármint h felfelé nézzen logikus
de ebben a házban egy olyan dolog nincs ami logikus!fentről nem tud szívni semmit,mert ott van a vinyónak tervezett fémszerketyű,ami pont úgy van ott h a fémlemezek elzárják a ''fent élőktől'' és a levegőtől...nameg a lenti oldalon van egy fémrács/háló ami szintén azt sugallja h a lenti az ''ő'' oldala...
-
A kábelrengeteg az rám vagy hoffman-ra vonatkozott, vagy mindkettőnkre?
Mert nálam nincs a levegő útjában semmi mgé ha a szembe fényképen úgy is néz ki
Próbáltam elrendezgetni amilyen jól csak tudtam, de azért nálam is iszonyat sok kábel van és nem egyszerű ez
[Szerkesztve] -
hoffman_
nagyúr
Hawk1979 és Zájec
igen ez jogos lenne,de összerakásnál direkt erre mentünk rá és elvileg ebben a lapban így mennem dualban....mentorom - akivel raktam össze- is nézett nagyot
nemtom h létezik-e h így van a dual.de papírforma ezt állítja...
-
hoffman_
nagyúr
szépen vegyük sorjára
1.a öhm,káosz? van benne vmi...de a ház felépítésének köszönhetően sajna nem nagyon tok vele mit kezdeni...ez már istenes,volt rosszabb is
1.b logikus amit mondaszde nem így van...felülről nem is tud mit szívni mert a venti 3/5-e le van takarva fémlemezzel(elvileg ide kéne a vinyó....
lol) nameg a házban alapból sincs olyan hűvös...tehát lentről jobban jár
2.sztem is furade már nem akarok új házat....
3.nem, a házam nincs fejjel lefelé
4. a btx-nek mi értlme? hát így,mint nekem semmi,ergó én szopokde ha kijött volna a szabvány a lapoknál,akkor talán még jó is lehetett volna...
-
Macka
veterán
válasz
Lord Dragon #3450 üzenetére
Mondjuk akkora kábelrengetegben nem csoda,hogy melegszik.
-
-
Zin
őstag
Szevasztok!
Azt akarom kerdezni, hogy amikor olyan zold,kek,stb vezetek van a kabeleken az a kabel szoknya?mert ha uj gepem lesz olyannal akarom megcsinaltatni a kabeleket,meg neon is kell majd, h szep legyen, mondjuk uv es akkor szepen vissza adjak a szinuket a kabelek.gondolom 500-as tap kell meg stb a sok cucc miatt. -
Eh! Hali mindenkinek!
Sikerült fényképezőt szereznem és gyorsan lekaptam akkor már én is a gépetMég közel sincs kész és nem a legjobbak lettek a képek, mert a vaku nagyon fakítja az egészet. Élőben a plexi sokkal jobban eloszlatja a zöldet arányosan és jobban fest az egész. Még olyanokat tervezek, hogy majd a meghajtókat meg az ilyeneket feketére cserélem ha lesz páz. A gép másik oldala csak egy fekete lap, és a kis sárkány kép (az utolsó) azt ábrázolná, amit majd nemsokára lézervágatni szeretnék nagyban a ház oldalára. Ami fehér az lesz kivágva (a szeme is természetesen, csak oda majd piros ledet rakok és az világítani fog
) Vmi vélemény?
Üdv! L.D.
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
<cafat>
senior tag
válasz
hoffman_ #3438 üzenetére
ez a gép egy káosz, de azért jó....
a tápot a btx-be nem fordítva kéne beletenni? (tehát ha mondjuk a normál atx-es házban a plafonon van a táp, akkor az alján van a pl 120-as venti, de btx-ben ha a padlón van a táp, akkor a tetején van a 120-as venti) vagy nem?mert én így tom... (de javítsatok ki ha tévedek) mert ahogy a képet elnézem ott nem úgy van a táp ahogy kéne annak lenni btx-ben, de lehet h én vok vak
[Szerkesztve] -
hoffman_
nagyúr
Üdv Uraim!
végre itthon a fényképező és megszülettek a képek
elsőkörben, Ő a kicsikém
itt vannak a gázos pontok
a VGA felett található a ''tűzfészek''...nagyon brutál volt,amíg ki nem lett vezetve
ő oldotta meg a problémát...bár a felfüggeszttés még nem az igazi/a celluxot le akarom cserélnimondjuk csavarokra meg vmi fém hídra...
és így néz ki a mindennapokban. a kis venit oldalról lett kioperálvaviszont az oldalfal nincs levéve,csak a másik oldalról,mert itt a két venti meg a plexi levétel bőven elég
-
-
Hawk1979
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
marcias #3415 üzenetére
annak az izének a színét lehet állítani...és a házban gyárilag vannak hőétzékelő pöcsök vagy mik,amiket be lehet dudosni a ahova épp kell és a hozzájáró progival ezeket mind szinkronba lehet hozni és még látszik is a kis kijelzőn,sőt hőfoktúllépésnél még figyelmeztet is!....elvileg
nekem még egyiket sem sikerült beizzítanom
-
hoffman_
nagyúr
kép lesz,de semmi nagyra ne számítsatok
csak 1-2 apróság
nameg a fényképező épp nincs házon belül és arra várok
egyébként ízlések és pofonok
de tudni kell h nem azért van mert annyira tetszett,hanem mert s.o.s.-be kellet és ez volt épp ott...és ez volt az amibe be is fértek a mütyűrjeim
mellesleg tényleg az esetek többségében télleg nem ronda,hanem érdekes nők vannak,de azért akad egy-két igazán ronda is....
képet amint tudok csinálni,lesz
-
hoffman_
nagyúr
üdv mindenki !
látom a téma megvanegyenlőre kis info,és link
ilyen házam van éshát voltak vele gondok...kellet pici házi barkács meg hasonló de már faja
ezek csak gyári képek,de lesz majd friss is
lényeg az h érdekes konstrukció,mert btx-re lett tervezve
....jól belenyúltam
bár már kezdjük megszeretni egymást....
[link]
-
Tomi 16
őstag
Egy Kukán lévő Jghurtról megkkora Thema lett.
-
<cafat>
senior tag
aztaaaaaa
ez a ''joghurt'' dolog de LOL
-
7600 GS
addikt
Milyen az a foskompresszor?F
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest