- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vedini
őstag
miért, nem hallottatok még a spermodd-ról?
workworkwork...
-
33as
senior tag
Bazz gyerekek nem kéne lekicsinyíteni a képeket!!!
Halál, hiába van gyors kapcsom, de ha torrentezek akkor nagyon nehezen jönnek le a képek.
De szép a ház!!MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
7600 GS
addikt
válasz Hawk1979 #3376 üzenetére
Szép ház,jó ház. Nekem is plexi nélküli van,Thermaltake Soprano VX,de hamarosan vagy veszek egy újabb gépházat,vagy vágatok a mostani oldalába plexit.Nekem sincs naon nagy rend a házamban. De majd kábeltrejtegetek.Ha visszábolvasol,vannak a házamról képek.A régebbi házamról is vannak képek.Egyszóval tetszik a házad.
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz <cafat> #3373 üzenetére
Posta lehozza, ha nagyon lecsupaszítod akkor talán még levél ként is ami kb 160 Ft körül van (már küldtem bukót is sisakként ami nem igazán hasonlít egy levélhez, kíváncsi lennék a postás mennyire szidott) ,de ha nem akkor max 3 (csomagként,értékgarantálva 50.000-ig) a posta oda-vissza összesenDE ha szétszeded és minden darabot külön külön adsz fel akkor tuti lejönnek levélként, aszem 2 kg a határ.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz <cafat> #3364 üzenetére
Nekem a házad nagyon tetszik.Ez milyen ház?Nem adod el?Nagyon-nagyon tetszik!!!! A,ugy a gép is nagyons zép,grat!
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
<cafat>
senior tag
és az enyim??, meg se nézi senki? [link]
-
Macka
veterán
A konfigom gazdagodott egy Razer Copperhead egérrel....
-
RoyalFlush
őstag
Cooler Master Hyper TX működés közben [link]
[Szerkesztve]“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
pigatt
őstag
Ez jó kérdés ez engem is érdekelne, habár gondolom desztilált víz van benne és az nem büdösödik meg. De tényleg milyen sűrűn kell cserélni a hűtő folyadékot?
[Szerkesztve]i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Nem soká újra lesz festve az enyém is, aztán rakok fel új képeket!
i9 / 4080 / 32"
-
vedini
őstag
figyelj, mivel a vízhűtésben lévő folyadék, nem lehet hidegebb mint a szoba hőmérsékletet, és legjobb vízzel is a proci melegebb a hűtőfolyadéknál, ebből következve, ha valós lenne a monitorozó progi által mért adat, akkor olyan 15-16 fokosnak kell lennie a szobádnak, ami igen hideg
a szoba hőmérséklethez adj 1-2 fokot, és az új biosban kalibráld a szenzort, tehát ha mondjuk 23 fokos szobában 18 fokos a procid, akkor kb 6-7 fokot fokkal korrigáld a szenzort a biosban
amennyiben 15-16 fokos a szobád, akkor reálisak ezek a hőmérsékletekworkworkwork...
-
-
marcias
őstag
Szasztok!
Segítsetek választani!
Cooler Master Cavalier 3 fekete - 15k
Thermaltake Soprano fekete - 17k
A designtól eltekintve ki melyiket válaszaná? Köszi -
<cafat>
senior tag
gondoltam rá h én is felrakok pár képet a gépemről, majd várom a véleményeket, hsz-okat, és a leb@szásokat ha sok képet raktam fel
íme a 2. saját gépem, a házilag barkácsolt videókárnya memória hűtővel, és az északi híd hűtővel: (tök sokat hűtott az északihídon azok a lapok amiket ráraktam: 43/47°C-ról 33/37°C-ra) a vramokon nemtom, de viszont tovább tudtam húzni őket....
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
és ez meg a mostani, 3. gépem:
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] -
Nyugdíjas
nagyúr
Hali mindenkinek!
Bocsi az offért,de gondoltam itt hátha érdeklődőkre lelhetek
Szóval volna egykét dolog eladó házak zajszigeteléséhez (szivacsok,szövetek),ha esetleg érdekel valakit,akkor: [link]"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
tibigym
tag
Szegény ember vízzel főz!!
Van egy Mercury KM86-os házam gondoltam hátha lehet moddolni......
Most keztem el szereztem plexit és egy világitós ventit
1. lépésben leszedtem az oldallapot [link]
2. lépésben elkaptam a dekopírfürészt és kivágtam a plexi helyét majd megpróbáltam ''folyékony szöggel'' beragaztani ami nem jött össze [link]
3. Előkerült a fúró maradt a csavaros rögzítés: [link]
4. jöhet a venti :[link]
5. És lám míjjjen szép :[link]
Majd fojt köv :lol: Gondolom alig várjátokSamsung Galaxy S3
-
Macka
veterán
válasz yakuza.tora #3318 üzenetére
Sokkal jobb, mint a teljes plexis.
-
Macka
veterán
válasz yakuza.tora #3316 üzenetére
Hoppá bizony, hihetetlen jó kis tartály, köszönöm mégegyszer! Olyan szinten jót tett a rendszernek, hogy mindenhol nyertem 4-5 fokot.
-
Macka
veterán
Kis módosítások:
Immár két kiegyenlítő tartállyal, közel 1.5 liter hűtőfolyadékkal:
[link]
A második tartály:
[link]
Elölnézet:
[link]
Vízpumpa és chipset- és VGA blokk:
[link]
[link]
Sötétben:
http://kepfeltoltes.hu/070627/P6260242_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
CPU: 3800+@2800 Mhz AMD X2 --->1.5 volt; max 30 fok Orthos-kínzás alatt
VGA: 7900GTX @ 700/850; max 33 fok AtiTool alatt
Chipset: 1.56 volt; max 36 fok
RAM: 560 Mhz 2.8 volt 26 fok ( thermoszenzorral, nem biztos, hogy pontosan mér )
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Hamarosan én is dobok fel képeket, csak már az új gépházzal tervezem.
Aerocool ExtremeEngine 3T->Thermaltake Soprano -
sly105
aktív tag
eredetileg így néz ki:[link]
de kinevetnél ha megtudnád hogy vágtam ki a ventinek a helyét!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest