Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
Volt egy enyhe platformváltásom. AMD X2 3800+ -->C2D E6420@3760; DFI Venus -->Gigabyte P35DS4; Corsair --> Mushkin; 7900 GTX--> Sapphire X1950XT. Cserélenem kellett CPU vizesblokkot, a DFI chipsethűtője nem jó Gigára ( és a DS4-nél komplet heatpipe-rendszer van ), VGA meg vizesblokkal együtt távozott. Elviekben jövő héten kapok H2O-t ATI-ra, de az AC S1 olyan jó, hogy lehet, hogy nem teszem fel vizet. Csak a macera és a szopás van a szereléssel.
-
nakos
senior tag
Köszi. Ezek már megvannak. Oldalt fent a 92-es venti, a 120-asok csak akkor mennek, ha nagyon akarom. Alap esetben ki vannak kapcsolva. Ha kell, akkor viszont: ház oldala kinyit, ventillátorok felpörget, és lehet húzni a videókarit is... hamár nem tellett ULTRA-ra
Vízhűtésen gondolkoztam, de 8800-ra még nem találtam a hazai piacon blokkot.
Ettől függetlenül nincs kizárva vszínüleg egy második hullámban belekezdek. Viszont elég jó halk így is a rendszer, nem tudom hogy megérné-e még egy valag pénzt belepumpálni azért hogy 5-7 db-el halkabb legyen... és szórakozni a vízzel + és keresni a vevőket a jelenlegi ventikre... -
Hali! Kösy, hoyg utána néztél, az mgé nem is lett volan baj hoyg miskolc mert barátnőm ott lakik
Amúgy sikerült találnom olyat amilyen nekem kell és így egy lépéssel előbbre vagyok. A baj viszont az hogy USA-ban láttam csak eddigSikerült is választani egyet ami tetszik, beszúrok egy linket, ilyen rács kéne csak lehetőleg itt magyarországon vagy legalábbis nem másik kontinensről szeretném behozni, mert az iszonyú postával fog járni
[link] -
Köszi flegos!ű
Vaszi neked meg azt mondom hoyg ez nem is olyen rossz ötlet ... de akkor honnan tudok olyan szép krómos cuccot szerezni, attól félek hoyg mivel az külön minte lesz vagy legalábbis ha ugyanúgy néz ki akkro se lesz ugyanakkora, attól félek hogy a kis ventirács vágás ugyanannyiba lenne mint a házoldal vágás .. az meg azért jó sok pénz egy rácsocskáért ... -
Hawk1979
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest