- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszihó
aktív tag
kenyér pc[link]
-
Eagle16
addikt
válasz
Csapi007 #2695 üzenetére
Ja.Tettem mögé egy dobozt, aztán kétszer fújtam át, kb. 30cm-ről egyenletesen mozgatva a sprayt, hogy ne folyjon meg.Mivel lakkfesték, egy réteg kb. 3-4 perc alatt már tapintásszáraz, és elvileg nemkéne rá lakk, de azzal is átfújtam, biztos ami biztos(nehogy később kopásnak induljon)Természetesen az előlapot levettem, nem az egész dvdírót festettem le
Kb. 2 óra alatt megvolt az egész festés, és így már összhangban van a gép
Az író tálcájának a szélére nem jutott a festékből(valamint a rack eldugottabb részeibe sem), ezért ezeket ecsettel festettem meg(makettfestékkel)majd ezeket is lakkoztam.
[Szerkesztve] -
7600 GS
addikt
Nekem se tetszik.Túl csicsa
De egy UP! annak aki megcsinálta.
-
Nimda
addikt
Egér mod:[link] na ezzel Quakezzen valaki...
-
twollah
nagyúr
Most ugrott be, hogy kapott a hazam kezzel is csavarhato csavarokat.
Ha lesz idom csinalok a hazrol uj kepet elotte, utanna allapotban.
Eszreveheto a kulonbseg. -
Macka
veterán
Párom nem hozott nekem uv-aktív hűtőfolyadékot.
-
Macka
veterán
-
Tomi 16
őstag
válasz
!Overdose! #2667 üzenetére
Ez így igaz amit leírtál
Nekem egyébként bejön,de ilyenekre szerintem felesleges+pénzkidobást szánni.
Abból lehetne venni valami jobb és hasznosabb dolgot is szerintem
[Szerkesztve] -
7600 GS
addikt
Hali mindenkinek!Nem tudnátok segíteni hogy a jövendőbeli Aerocool Aeroengine ll JR fekete házamba milyen előlap illene?Lécci segítsetek!Mondjuk már kinéztem magamnak egyet:http://www.pcpc.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=Vásártér&id=00002262&csoportid=00000012
-
jhos910
senior tag
válasz
mazda626 #2662 üzenetére
kicsit bonyolult megoldani egy egyszerű szöveg felragasztáshoz képest
de sztem szilikonnal fellehet rakni úgy hogy azt majd a későbbiekben ne maradjon ''heg''ha véletlen le akarod kapni a feliratot. ja és strapabíró is nagyon nem is fog berezonálni! sok sikert hozzá .
-
mazda626
addikt
Alternatív megodlás:
Rajzold körbe a Trabant feliratot. Dekopírral szépen kivágod. Ha szeretnéd hogy eltűnjön, csak visszateszed a kivágott lemezdarabot és megheggeszted. A samatot meg lekalapálod, és hogy nézzen is ki valahogy, ráereszted a flexet. Szépen lecsiszolod a domborulatokat. Kell még valami? -
t1
veterán
Hali!
Szereztem egy ''Trabant'' logót és felszeretném rakni a ház oldálára ( nem a rendes trabani logó hanem ami a kocsi hátulján van írás gondolom vágjátok).Mivel tudnám felragasztani hogy ott maradjon tutira? -
Tomi 16
őstag
válasz
7600 GS #2654 üzenetére
Úgyvan hogy a repülőgép turbina amit elől láttok, az 12cm-es de ami mögötte lévő venti van, és ami meghajtja a turbinát az 14cm-es.
Vagy lehet hogy kicserélte 12cm-esre azt a ventit kitudja,bár kételkedés képpen azért átgondoloandó hogy csak 14-es fér be vagy befér 12-es venti is.
[Szerkesztve] -
Angelo69
senior tag
Az en hazikomat mar kezelesbe vette Doki bá nemsokara tolok fel kepeket a vegeredmenyrol.
-
Macka
veterán
Igen, tudom gariztatni, elvileg. Sikerült eladót elérnem, de nagyon hárít... Nála ment, meg lehet, hogy rácsöppent a víz.... szállítás közben.... Ja, madár én vagyok. Amúgy cserelap nem tőle van.
[link]
[link]
[link]
Kicsit módosítpttam az Aeroengine-on. Orrában zöld ledes 12 cm-es venti, és lefújtam belül házat, az csillámlik rajta. Mondjuk akkor szép nagyon, ha a fénycső rávilágít, de azt még nem szereltem be.
Alaplap DFI Ultra-D.
[Szerkesztve] -
Macka
veterán
Sziasztok! Nem lesz mostanában kép a gépemről, mert szegény tegnap előtt délután 5 óra körül elpusztult....
-
pigatt
őstag
Nem!
A teteje meg marad fehérnék+ rámegy egy kromozott fogantyú szerintem egy fürdőszobai kapaszkodó lesz belőle! Meg az a tervem, hogy az eleje meglesz úgy csinálva mint egy lovagi pajzs, mert az optikai meghajtóm már nem az igazi és egy feketét akarok a helyébe amit majd pont középre teszek és abban a széleségben teljesen összehozom a fekete részeket! És az egésznek a közepén hosszába is végig vezetek egy ugyanolyan vastag fekete sávot!
A másik oldalára meg felvan festve egy 30*30-as farkasfej ugyan ezekkel a színekkel (fekete, kék, fehér, szürke), tehát egy téli érzést ad, csak azt most nem tudom feltenni, mert a gépem bent van a koleszban!
[Szerkesztve] -
pigatt
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Itt van az én teljes mértékben sufnitunningom, mondjatok róla pár véleményt, az előlap még nincs kész!
[link] -
Levin01
őstag
HA megvakulok sem tudom megállapítani, hogy hol van az optikai meghajtó és az FDD. Pedig van mert kábelek be vannak kötve a lapon.
-
A`rpi
addikt
Köszi a pozitív hozzászólásokat
mindenkinek!!! Nem gondoltam volna hogy ekkora sikere lesz
Csapi007:Milyen típusú ez a ház?: valami codegen a pontos típusát nem tudom. a ház elejéről tudok csinálni képet az lehet segít....
És a második képen tényleg el van hajlítva a vga? : Hát igen 1 kicsit meghajolt a nyák de attól függetlenül teljesen rendben van minden amúgy, a szóban forgó vga:X550...
Gergo_pet
Tomi 16 :
''titokzatos formájú GPU hűtő '': Nem más mint 1 gyári dell gépnek a CPU bordája
(800Mhz körüli Intel pentiumot hűtött.. (8Cm-es ventivel megtámogatva )
[Szerkesztve] -
Gergo_pet
aktív tag
Jó lett, tényleg szépen megoldottad a kábelek elrejtését, viszont engem jobban érdekelne az a titokzatos formájú GPU hűtő a videókártyán.
-
A`rpi
addikt
Köszi
Meg most dolgozom rajta... -
Zájec
veterán
Arni , Levin01:a dvd csak indeiglenesen kerűlt a pincébe..,
na meg technikai akadája volt: az IDE kábel rővidsége miatt kellett lentre rakni..
nemsokára kerűl bele egy sata dvd, feketébe, és teljesen fent lesz...
akkor már nem lesz gáz annyira.. szoval kényszermegoldás volt..
szoval, még csak most kezdem a moddigot:
belekerűl még 1db 12cm kékledes előre,, meg hátra 2db 8cm kékledes..
aztán jőn a kivágás meg a plexiberakás..(de ezt még meggondolom)
-
Armahun
addikt
válasz
hétalvó #2617 üzenetére
Olyan kúpos szivacs van benne.
Tényleg hűtésre kell költeni, amint lesz dellam egy komolyabb vízhűtőrendszerre bele is dobom egy full faházba . Rácsoss lesz az alja a radiátor a tetőbe lest beleépítve,víz + kereszthuzat, de ez csa a jővő zenéje.
Csapi: igaz igy tényleg nem tükröződik semmi. -
Zájec
veterán
válasz
Motion_Blur #2621 üzenetére
én is belezuhantam amikor megláttam a PH cikben múltév okt.ben..
gondolom azt olvastad.
a 25 cm lapátnak szinte semmi hangja nincsen, épphogy csak pőrőg..
de holnap megnézem pontosan.. de nagyon nagyott hűt
a beszerzést meg a cédrus nál . de erről van egy regényem
csak 4 honapot vártam a value kivitelre.. economy az volt...
de én a valuehoz ragaszkodtam.. -
-
hétalvó
addikt
Pedig a lefogatása miatt vettem meg, könnyű volt átalakítani mBTX-re. Előtte egy silent BTX és Zalman7700- is volt a procin. A Sonic lett a befutó. Egy kicsit magas a hűtő vigyázzatok vele. Kb 2mm hézag van a házam oldala között. Fel kellene még políroznom, mert az nevetséges, ahogyan kinéz gyárilag. ÉS valami jó paszta is elkellene alá. Szóval ez nem a max amit tud. Kérdezd overclovkert evvel csinált egy rekordot télen. A core2-m alapon megy, no tunning. Amíg 50 alatt maradok nem nyúlok hozzá. Az alaplapom 50-52 fok körül emeli a venti forduéatszámát. Gyári intel lap szóval biztos tudja. Evvel a hűtővel erre még nem volt példa. Everest-el fűtőttem 1 estét akkor se.
Most van kedvem írni. Még annyi a gépemhez hozzátartozik, hogy az ICH8-on nem volt borda. Ráragasztottam egy zalman 32-es. Megkérdeztem, nem vesztem el a garit. Ahol vettem ott a szervizes adta a zalman ragasztót nekem. Egy hatalmas jó pont. Alapból 85 fokos volt. Ha nincs szellőzése a házamnak akkor még így bordával is 85 fok fölé megy. Ezért kellett hátra a venti és ezért keverem át a levegőt a procin. Most kb. 55fokos. Szervíz szerint 130-ig jó. Hát nem akartam ezt elérni.
Hátul a táp alatt van egy szivacs. Ez lezárja a táp levegőzését. Azért jó így mert a levegő útja kényszerített. Azaz előlről átszívja a szűrőn a levegőt és hátul ki. -
Armahun
addikt
Sziasztok!
Csapi szivacskeresésén felbuzdulva én is beszereztem magamnak. Eddigi tapasztalataim szerint a hangot szinte egyáltalán nem tompította, a fényt annál inkább.
Eddig a két ledes ventim tutin bevilágította a házat, most viszont korom sötét van benne.
Nagyon szomorú vagyok -
eastsider
nagyúr
válasz
Winner_hun #2603 üzenetére
dekomoooooly, enm is tudtam
-
Csapi007
veterán
Akit érdekel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged