- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
addikt
válasz trassher #2198 üzenetére
No, azt nem szedtem le. Maradt az eredeti, mégpedig azért, mert erősen takarásban van. Amúgy tippem lenne a művelethez: órás csavarhúzó készlet vékonyabb darabjai De lehet, h valakinek van már bevált módszere.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Zoza24
senior tag
válasz !Overdose! #2119 üzenetére
köszi,nagyon jók lettek a képek,én akkor jövő héten megrendelem,remélem ugyanilyet kapok én is,s nem két 8cm ventihely lesz benne hátul
Forza Italy!
-
pszihó
aktív tag
válasz Gergo_pet #2191 üzenetére
'' Nem kell kiabálni, csak nyugodtan, lazán''
Ja ezt arra irtad hogy a CapsLock-ot benyomva hagytam?
Akkor bocsi töled mástol is a nagy betük miatt.
Egyébként nyugodt vagyok és laza.
csá.Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
!Overdose!
őstag
-
Gergo_pet
aktív tag
Nem kell kiabálni, csak nyugodtan, lazán.
Overdose: Hát igen, ha valakinek ilyen szép rend van a házában, annak jól szellőzik, ráadásul olyan, mintha valami hatalmas ház lenne, ugy elvesznek benne a cuccok, van légtér bőven, nemcsoda ha jól szellőzik. Ráadásul Zalmi fan vagy ugy látom, azok mellé nem is nagyon kell kiegészitő hűtés, elég jó hatásfokkal dolgoznak azok egyedül is. A vidkarin is még lecserélnéd egy VF700Cu-ra és nagyon zsir lenne.A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
pszihó
aktív tag
válasz Winner_hun #2188 üzenetére
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=213215
A TE HÁZAD SE SEMMI
NAGYFATER AZT MONDANÁ IGAZI BARKÁCS ''GAZEMBER'' VAGY
SIMÁN ÖSSZESZERELNÉL 1 GŐZMOZDONYT 1 IKARUS BUSSZAL ÉS MINDENKI AZT HINNÉ EREDETI.Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
eastsider
nagyúr
válasz Winner_hun #2188 üzenetére
nemm1 a kepfeltoltes sajna ma megen
-
pszihó
aktív tag
válasz !Overdose! #2186 üzenetére
Sziaaaa.
Dobjá mán 1 képet a hááázadróóóóóóó!!!!!!!!!
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
pszihó
aktív tag
válasz !Overdose! #2184 üzenetére
Kicsit se hangos. Á, dehogy tök halk. Valamelyik nap belerohant a házunkba 1 kamion délelött. Észre se vettem, csak amikor anyám hazajött este akkor szolt mi ez a kupleráj
A viccet félre téve nem zavar a zaj hallás sérül vagyok (Mióta ezt a ku..a sok ventit beszereltem)
Valójában csak 1 kisérlet volt. Már kinéztem egy szép új házat mert ezt tönkre ba..tam.
Ilyen lesz helyette.
[link]
De ehez a házhoz is vannak új ötleteim.
A piszológus azóta kezel mióta egy házlebontásnál hibáztam, mint Fő robbantás technikus
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
!Overdose!
őstag
Nem nagyon hangos?
Egyébként mindenki figyelmébe ajánlom, hogy mielőtt ész nélkül telidobálja a házát ventikkel, győződjön meg róla, hogy van-e értelme!
Én mióta megvettem ezt a Chieftec házikót, azóta nem használok rendszerhűtőt, mert nagyon jól szellőzik nélküle is a ház!
A rendszerhűtőkkel 2 fokot hül a ház, én 2 fok miatt nem fogom hallgatni őket!
Így most csak 3 venti van bene: CPU, VGA, PSU! Gyakorlatilag hangtalan!
Képek hamarosan, de sajna elfogyott a harisnya a tápra, úgyhogy most várnom kell a következő szállításra!Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
KisBundi
őstag
Ma senki nem modol, hogy így mindenki eltünt?
-
Gergo_pet
aktív tag
Na nee, szeretném akkor látni ahogy megcsinálsz egy ugyanolyan weboldalt, amin minden link ugyanúgy működik. Szerintem a második kattintás után bárki rájön, hogy kamu. Azért elég könnyen föl lehet ismerni a kamu oldalakat. Egyébként meg egy telefont megereszt és máris minden tisztázva, nem kell túlbonyolitani. Gondolkozz te is mielőtt hülyeséget orsz. Arról nem is beszélve, hogy hamar leszednék a lapot, mert ezek a cégek általában figyelik, hol ki mikor hogyan használja a nevüket.
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
pszihó
aktív tag
Sziasztok ez az én masinám.
Igaz a ti gépeitek azért sokkal szebbek, ahogy nézegettem a képeket.
Az én elsősorban nem a modding miatt alakítottam át. hanem a hűtési hatásfok növelése volt a cél.
[link]
Képtárak: GÉPEM.Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
KisBundi
őstag
Erre nem is gondoltam , de jobban belegondolva teljes mértékben igazad van. Igaz én akkor sem adnám oda a gépem hogyha ingyen megcsinálnák, mert hát jobb ha én magam csinálom. Az olyan jó érzés amikor készen van és tudom hogy én magam csináltam, na és ha még is nem tetszene rajta valami, akkor még időben tudnám javítani.
-
5@$
aktív tag
válasz Gergo_pet #2153 üzenetére
Szia!
Remélem elhiszed , ha már igy lehurrogtad a kedves fórumtársat, hogy ha csinálok egy ugyan olyan weboldalt, és ráteszem az adott boltok illetve cégek linkjeit, meg képecskéit, attól még akár énis és akárki más is lehet akkora suttyó paraszt, hogy minden normálisan jogszabályoknak megfelelőnek tünik, és a büdös életbe nem látod többet a gépedet...
Gondolkozz mielőtt bármit is leirsz szerintem....
amugy természetesen igaz is lehet a dolog, csak jogos szerintem a kételkedés, mivel manapság igen sok a hazug csaló ember... nem hiszem hogy te nyugodtan odaadnád némi utánnajárás és kérdezősködés nélkül a saját vasad....
[Szerkesztve]Telefon:0670-2094610
-
ffodi
veterán
válasz Gergo_pet #2173 üzenetére
Azt rakom bele álltalában ami megtetszik.......a nagyfesz cuccok sztem egyértelműek, a pisilős gyerek is sztem, hiszen nvidia vga-m van , Az amd az elején is egyértelmű szerintem.....a biohazard meg csak megtetszett......más meg nemnagyon hiszem hogy van benn ami xtra.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Gergo_pet
aktív tag
Ne az én kedvemért, idézet az I. hsz-ből:
''Preambulum: megkérünk mindenkit, hogy hallgasson a józan eszére és ne linkelgessen be 2-3 megabájtos képeket.
1280*1024 a maximum méret, a képeket vágjuk meg, ne legyen rajta felesleges részlet.''
Egyébként a gép egészen jó lenne csak nekem nagyon sokszinű, olyan mint egy karácsonyfa. Azon kivül sok nem összeegyeztethető dolog van benne, olyan hatást kelt, mintha csak úgy összedobáltál volna bele mindenből egy kicsit. Persze ez csak az én véleményem, én jobban szeretem a letisztult stilust.A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
-
!Overdose!
őstag
Na haladok a harisnyázással!
Az ATX-en spirál lesz, a 4pinest hagyom holnapra, mert elegem van, a két főág kész és egész tűrhető lett! Ja és a SATA is hátra van még, de arra már harisnyám sincs!Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
KisBundi
őstag
válasz !Overdose! #2168 üzenetére
Kösz, mondjuk nem is baj hogy fordítva van rajta mert, mert hát ilyen táppal azért nem is dicsekednék annyira. (na jó azért még mindig jobb mint egy Codegen vagy egy Mercury) És teljesen igazad van a betárcsázós ügyben.
-
!Overdose!
őstag
válasz KisBundi #2167 üzenetére
Azért nagy kép, mert még sokan vannak akik lassú betárcsázós netet használnak, szerencsére én nem! Nekik esélytelen megnézni ezt a képet, pedig lehet őket is érdekelné!
Egész jó, kár, hogy a tápra fordítva van ráragasztva a matrica, engem biztos idegesítene, hogy miért nem tudnak ilyenre odafigyelni!Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Gergo_pet
aktív tag
Esetleg ha még 6millió x 8 millió -ban fel tudnád tenni az nagyon jó lenne! Akkor talán a 4000''-os monitoromon nem akkora lenne mint egy igazolványkép. Ez vonatkozik kisBundira is.
Modding már megy, de a képátméretezést még gyakorolni kell. Pedig hányszor leirtuk már.
Egyébként nem lenne rossz, az ötlet a magasfesszel nagyon jó, csak jobban ki kellene dolgoznod.
[Szerkesztve]A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
ffodi
veterán
válasz !Overdose! #2162 üzenetére
Köszi. Az egy kazánhőmérő Egyébként a ház belső hőmérsékletét méri. A berakás nagyon egyszerű, mert a mérő része legalább belóg 5-6 centit. A led benne meg csak plusz, az fúrógép + led + ellenállás
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz !Overdose! #2159 üzenetére
Én is rendeltem már tőlük és nagyon gyorsak voltak és minden benne volt a küldeményben. Szerintem nincs velük semmi baj.
-
!Overdose!
őstag
Rendeltem a Computermodetól kábelharisnyát és 1-2 cuccot, mondván beharisnyázom a tápot! Sajna a cuccok fele kimaradt a csomagból, annak ellenére, hogy a számlán rajta van! Na mindegy, majd holnap lerendezem velük! NEM AJÁNLOM ŐKET, max személyesen, de nagyon szar helyen vannak!
Ami a lényeg, hogy kitaláltam, hogy nem csak a tápot harisnyázom, hanem az előlapi cuccok, gombok, ledek és a procihűtő kábeleit is! Ezzel már meg is vagyok, szvsz jó ötlet volt!
Képeket, majd akkor rakok fel, ha a táp is kész lesz, de az egyelőre anyaghiány miatt elnapolódik!
Egyébként UV-sárga a harisnya és rendeltem még szintén UV-sárga csőkábelt és SATA kábelt is!Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz !Overdose! #2155 üzenetére
Praktikeres.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
Az enyémek így néznek ki: [link]
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Gergo_pet
aktív tag
Szia, szerintem nyugodt lehetsz teljes mértékben, mert nagy nevek állnak a dolog mögött. CHIP magazin, Radikalmod, computermod, HOC elég szégyen, hogy ilyen dolgokkal foglalkozol és nem volt ismerős egyik név sem. CHIP magazin a hazai legnagyobb és legszinvonalasabb számtech magazin, ha pedig már foglalkoztál akár olvasás szinten is a moddinggal, mindenképpen találkoznod kellett volna a radikalmod névvel, ez pedig egy hazai modder honlap, szintén a legnagyobbak közül, ráadásul ők az egyik főszervezői a hazai modding bajnokságoknak és versenyeknek egyaránt. Computermod szintén régóta foglalkozik modding alkatrészek forgalmazásával, ráadásul pesten rendszeresen rendeznek modding klubbot, ahol bárki elmehet és segitenek neki megvalósitani az elképzeléseit, HOC szintén egy nagyon szinvonalas hardwer oldal, bár ők nem annyira modding, inkább hardver tesztelésel foglalkoznak, de szintén elég nagy nevűek.
Szóval no para, ha ők elejtik a videókártyád, akkor kapsz helyette másikat, de ez a veszély baromira nem áll fenn.A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
Ramius
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
Ramius
őstag
Hali. Ezt az oldalt ismeri valaki? [link]
Kb egy hónapja kitöltöttem, és tegnap hívtak, hog nyertem, vihetem a gépemet. Mindenestől... Nem elég nekik az üres ház, a ''bele'' is kell. Kb 3 hétre. Valaki hallott róluk jót/rosszat? Oda merjem adni a gépemet?gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Nimda
addikt
válasz !Overdose! #2141 üzenetére
Én sajnos kifogtam egy szar példányt...(persze ettöl még maradok márkahü,hiszen hibák mindenhol elöfordulnak)...VF700Cu ventillátora pár nap után elkezdett ''zörögni''...mivel nem akartam idöhiány miatt visszavinni,ezért lekaptam a vga-ról és újrakentem...azóta minden ok..
-
-
Reac^
őstag
TÁPEGYSÉG 20/24P 460W SIRTEC 12CM 460-P12S
Ez a te tápegységed, performace series.
A gyártó honlapján létezik még egy 430W-os. HPC-430-P12S V2.2 Típusjelőléssel viszont annak nincs wattmérője...
Mistralban van egy 370W-os HPC-370-P12S V2.2... Erről a gyártó oldalán pedig semmit nem találtam. Nem is létezik
Szóval a lényeg hogy csak a 460-asban van watt mérő1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Annyira nem vészes az ára... Igazából nekem egy 400-as is elég lenne, a watt mérő lenne a legfontosabb.
Az emlékeimben nekem is él gyárilag előre kivezethetős watt mérős táp, csak nemtudom hol keressem...
Az egész be volt harisnyázva? De nem kékkel és naranccsal... hanem feketével gondolom én1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz Motion_Blur #2131 üzenetére
Szia, nemsokat mutatnak a képek, igazság szerint semmit, lefotózhatnád az egész gépet inkább. Ami viszont érdekelne, hogy milyen fényképezővel csináltad, nemtudom, hogy tudatos volt-e vagy sem de nekem nagyon bejön a szinvilág, valahogy olyan sejtelmes, és nagyon jól sikerültek a képek, olyan kellemes hangulatuk van.
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #2135 üzenetére
én meg a vga coolert akarom vf-900-ra.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #2132 üzenetére
Szerintem megéri.
~12,5k most a Mistrál-ban, 1év gari.
megjegyezném ennek is csifi belseje van!Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Eze egy Sirtec táp. Mistralban vettem 13k-ért.
Itt a leirás a tápról: [link]
Gyárilag benne volt nem tudom hogy megoldható e hogy elöre vezesd. De vannak olyan tápok amihez külön adnak kijelzőt.
Ui: nem csak a főág, hanem az egész.
[Szerkesztve]Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Reac^
őstag
Persze mert a core2 duo mai processzorok felét eszi. Amúgy igazad van!
És most had kérdezzek!
Már nagyon rég óta keresek ilyen wattmérős tápot.
Mennyiért vetted?
Gondolom nem boncoltad fel a tápegységet, de mennyi esélyt lácc arra hogy ezt a kijelzőt a gépem elejéig meghosszabítva beszerelhessem az elejébe?
mod: gondolom gyárilag csak a fő-ág volt harisnyázva?
[Szerkesztve]1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Logoutomra kattincsatok ha akartok egy kis házi táp harisnyázást
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
nagyúr
Itt a gépemről pár kép:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Az ucso kép bizonyitja hogy felesleges 5-600W-os tápokat venni. Ez egy 460W-os Sirtec. És amint hátul látszik ennyit fogyaszt most idle, az adataimnál lévő configommal.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
BioNiCMaN
addikt
Igazi Zalmi Fan vagy.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Nimda
addikt
A ''letisztult'' kategóriában biztos elsö lenne..szép!..
-
!Overdose!
őstag
válasz yakuza.tora #2120 üzenetére
Éppen új asztalt csinálok, szóval mindegy!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
yakuza.tora
addikt
Azért az asztalod elviselne egy élfóliázást!
A ház korrekt. Nekem a nagytesója van - Bravo BA01BBBL - és elégedett vagyok vele.Alléz Olympique de Marseille!
-
!Overdose!
őstag
Eladóvá vált a nagytornyom!
Aki moddoláson töri a fejét és nincs alapanyaga za nézze meg!
[link]Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
!Overdose!
őstag
Vettem ma egy Chiectec LBX-et, úgyhogy holnap rakok fel képet!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
magi20
senior tag
válasz yakuza.tora #2110 üzenetére
jaja gránitból)
mondjuk itthon gránitból van az asztal meg a pult..csakhát ugye ez kinnt van..sajna a számítógépaszatlom nem abból vanhanem tölgy szín
úgyhogy szerintem vörös lesz..szép halvány vörös
de lehet zöld szürke..még nem tudom ezen nem is gondolkodtam..
gravírozni is tudok akármit rá..illetve homokfúvóval..azzal meg akármilyen motívumot.akárhova.csak elég drága..ez egy új ötlet..ami most mondtál thx.
gravírozni én gravíroznám....de az sajna nem 100-as tehát ha valamit elrontok kezdhetek egy új lapot..nem bizti hogy bevállalnám..de végülis.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
válasz djtoomi #2109 üzenetére
nem tudom szokott lenni ilyen modding verseny emlékszem hogy valami sima alfás kivitelű ház nyert 2éve..sima delux volt befestve begarvírózva meg átalakítva egy ventiszabályzó..persze igényesen biztos nem volt könnyű munka..de szerintem annyira nem egyedi..mármint ne értsetek félre...csak)na mindegy
és az elsők elég szép nyereményt nyernek...létezik..gamestar archívúmba utána kell néni.
10-13k-bóludod te mennyi négyzetmétere a gránitnak...???ami minőségi?20 fölöttszámold ki csak anégyzetméter anyagot..kb 2,5--3
ami tiszta úgymond ..Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
djtoomi
addikt
milyen modding versenyen?mikor lessz és hol?
amúgy nem rossz ötletek de azt hittem 10-13k-ból kijönne.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
magi20
senior tag
válasz djtoomi #2106 üzenetére
nem vater fogja csinálni.))neki nincsen rá ideje..hanem én..ő csak segít..csak az adott méretű darabokat le kell vágni vágógéppel,persze nem kézivel..ezeket mindenhonnan megcsiszolni..aztán a többi ragasztóanyag.vagy csavar.azt még kitaláljuk.
hát az a baj..hogy biztos nem lesz olcsó mulatság..tehát magamnak kitudom hozni egy olyan 15-20k-ból ha úgy számolnám hogy megveszem az anyagot..dehát persze ezek maradékok hatalmas tömbökből.
de majd meglátjuk elöbb legyen kész..tavaszra gondolom a dolgot.mert most hideg van ahhoz hogy én kinnt legyek több napot ezzel.meg vizsgák ugyebár..úgyhogy majd..
a bal oldal nyitható lenne az 100--3helyen lefogatva..találtam olyan ilyen csuklókat amik atom masszivak..simán elbírja. a jobb oldal azért lehet hogy sínre csusztatva lesz .hogy mégiscsak le lehseen venni.
tervrajzok még nincsenek..
a lényeg hogy nem egységes ívek lesznek..a tetőt úgy képzeltem el..hogy felfele lesz gömbölyített..és ahol beér az ív onnan indul majd belülről a plexi.rem érted ..
eleje hát fingom sincs.
hátulja nem gázos.
a helyeket meg azt nem tudom hogy..mindenképp bal oldal felé nézzen a vinyó hely..lehet felső tápos lesz talán..bár nem biztos. de a cd-k?lehet valami régebbi házból lesz kivéve egészben és az valahogy beilletsztve azt nem lehet kőből..túl nehéz lenne.bár?
meg hogy a lapok 2cm-eresek vagy 3cmeresek legyenek..
lehet taliznuk azon a mogdding versenyenDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
djtoomi
addikt
Hali!
Szerintem nem rossz ötlet!Sőt ha küldesz egy eddig elkészült tervrajzot akkor majd segitek megtervezni a maradék oldalakat.Még lehet ha olcsó én is csináltatok eggyet vateroddal.
Üdv.: djtoomiMinden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
magi20
senior tag
amúgy én elkezdtem gondolkodni egy olyan moddingon hogy:
úgy gondoltam hogy nem úgy moddolnék,ha annak nevezzük hogy lefijatom vagy csilivilire bekábelezem.meg hogy lila zöld rózsaszín hupikék legyen hanem valami mást..nem tudom hátha csinált már valaki ilyet..tehát inkább csak a külső design ami valami új..
tehát az ötlet..:mivel fához nem értek.
vater kőfaragómester.
és mi lenne ha egy gép gránitból??..az biztos hogy örök darab lesz.
bal oldal kinézete megvan illetve a teje és a jobb oldala.. bal oldal és a tető csak gránit keret lenne, plexivel közbeiktatva illetve ventihellyel.
jobb oldala egész keret..esetleg a tápnál plexi ill.ott fénycső
az elejére nincsen ötletem.mert elég nehéz lenne kivitelezni..
a ház oldalra lenne nyitható.másképp elég nehéz lenne megcsinálni.
alja persze komplett gránit..és talán a ház gurulni is tudna..teteján fogóval,vagy oldalt fogóval hisz elég nehéz lenne megmozdítani.
így is kb 35-40kg-ra jönne ki.sőt
hülye ötletnek tartjátok..??Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
-
szélerőmű
tag
Az enyém rondán. Bevallom őszintén nem érdekel, hogy néz ki. Hűtés nélkül megsütöttem egy Maxtor D740X-et a gar lejárta után 3 hónappal Eldöntöttem a régi ház cseréjét. Csak 2 szempontot tartottam szem előtt: olcsó legyen és jól szellőzzön. Íme a végeredmény:
Utódja egy fekete Aerocool Magic 3D lesz, ha összeáll az új konfig. Az már külsőre is elfogadható lesz. -
!Overdose!
őstag
Na még egy vizsga aztán elkezdem átalakítani a nagytornyot!
Természetesen képek jönnek!
Más:
Harisnyázni szeretném a tápkábeleket, de nem akarom levenni a csatlakozókat!
Nem tudtok valami megoldást a spirálon kívül?
Például miért nincs olyan kábelharisnya ami gumis anyagból van, széthúzod, felteszed, majd összeugrik??? (mint egy igazi harisnya)Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest