- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Tartozom 3képpel, ha lesz időm belinkelem
-
<cafat>
senior tag
válasz mazda626 #5086 üzenetére
köszi hát én is gondoltam glettre, de nem akartam vele annyit szenvedni, a másik meg a súly lett volna.... ezér inkább hungarocellel akartam ügyeskedni, de inkább mégse..., meg igazából a hangja idegesített naon...
a 8asakat épp most cseréltem le, elég ami most rajta van, került 1 12es a hűtőre, 1 másik 12es hátulra, a 2 8as meg előre és mind1ik le van szabályozva, és így legalább halk, és hűvös is, meg nem annyira poros
am nem volt rajta porszűrő, és tényleg lapátolta befelé a port izomból de már jó így -
joi29
őstag
válasz <cafat> #5153 üzenetére
-Azért lettek homályosak mert melőznöm kellett a vakut,
ugyanis a palyzson olyan jól sikerült az ezüstszűrke-gyöngyház festés,
hogy vilanó-fényel a képeken csak egy csilogó fényes csik látszott a házbol .
-Egyébként hiába tennék fel élesebb képeket,abbolsem tudnátok megmondani,
hogy miböl készült.
-Úgyhogy inkább megmondom:hidegen hengerelt 0.8mm vastagságú aluminium
lemezböl vágtam,fúrtam,hajlitgadtam egyszerü kézi szerszámokkal és
persze némi barkácsgép rásegitésell.
-Ezek után a világitás megtervezése és a festés már gyerekjáték volt.ui:köszönök szépen minden hsz-t
Macka:a tiéd is nagyon szép munka grat
-
-
Játékos
addikt
Egy kicsit építgettem megint, most így néz ki a belseje...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Vidori
tag
válasz doglotthal #5149 üzenetére
Hali, ez egy netezős gép?
Ha jól látom ez egy Foxconn fekvő ház.
A két hátsó ventit(2x40mm) kivetted és csak két befelé fújó van?
FSP tápos? Halk? Hűvös? -
heno68
tag
Köszi szépen...
Heno
-
Macka
veterán
Hát,profi nem vagyok, de van pár tippem/trükköm/praktikám:
1.alapozófesték 1 réteg, 20cm távlságból
2.másnap 1 réteg festék, lassan, nem kerget a tatár
3.másnap 600-as, vizes csiszolópapírral átcsiszold, majd még egy réteg
4.majd a következő napon megint csiszolópapír, majd fújás.
Ha lakkozni akarsz,akkor megint másnap csiszolsz, majd a lakk.
És legelőször, zsírtalanítasz...Én amúgy PRISMA COLOR festéket használtam.
[ Szerkesztve ]
-
heno68
tag
Sziasztok
Egy házat renoválok és tippeket várok, hogy milyen festékkel lehet, vagy érdemes átfújni a műanyag részeit...
Tudom, hogy nem feltétlen itt kéne kérdeznem, de a profik véleménye érdekelne...
Köszi...[ Szerkesztve ]
Heno
-
ToBeY
nagyúr
Ha valakit érdekelne egy revoltec kék neon inverter is megvan az íron privit.
-
tupacamaru
veterán
válasz Nyugdíjas #5091 üzenetére
A hangkari olyan ismerős. Bár mindegyik ilyen. Jól látom hogy a plexi az nem csak szerelőlap hanem az egész ház abbó lesz (van). Dobhatnál majd róla nagyfelbontású képeket már ha nem védetted le. Én is gondolkozok egy plexi vagy edzett üveg házon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
kavicssli
addikt
Nagyon baba!De azoka szivacsok ismerősek nekem valahonnan? nem is mondtad hogy a gép alját is kivágtad...ötletes nagyon ötletes..nem is láttam ehhez hasonlót
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Kobe
veterán
no, bár gépen nem változtattam, láthatta mindenki, még midnig ugyanaz a sz*r konfig de a környezetét rendbe tettem, kábelrendezés volt ezerrel, emg amig el nem készül az uj asztal kénytelen voltam emgoldani ezt az 5.1 miatt. A sarokban kis grafikai gyáram, új szerzeménnyel (a nyomtató) + wacom tablet
[link]
[link] -
szacsee
nagyúr
Nekem lenne ötletem:
Először is vedd ki a tápot vezetékestől...
Utána a táp burkolatát távolítsd el, majd a kábel rögzítő műanyag kötegelőket vágd el, így a táp-első csati között már tudod huzkodni a csövet.
Ha ráhúzod a dugótlanított kábelrea táp-első csatiig érő csövet, majd jobban feltolod a táp irányába, akkor a 2 csati közötti csövet már fel tudod tenni, úgy, hogy kissé a középső csatikra rátolod, utána a kábel végén levő csatikra felteszed a műanyagot, majd következik a táphoz közelebbi csati, amíg a táphoz nem érsz...amikor az összes ággal végzel, akkor visszateszel egy kötegelőt a táphoz, hogy a kanócokat tehermentesítsd (amit először levágtál) és a burkolatot felteszed.
Milyen vad lenne már ez fekete Tygon csővel, csak kissé pénzigényes megoldás.. -
veterán
válasz Richter36 #5137 üzenetére
Megcsináltam egy sata táppal!
Az alsó tápcsatival nincs gond, azt könnyen rá lehet rakni, de a kábel végén lévővel megszenvedtem rendesen! ha pont méretre vágom, nem marad hely a csábelek visszanyomására a csatlakozóba, így az nem lett jó. Erre valami más technológiát kell kitalálni
kép -
veterán
próbált már valaki vízhűtéses csöveket húzni a tápkábelekre? hogy nézhet ki rajta?
Ezen gondolkodom este óta. Lehet megcsinálom -
Maotun
őstag
Igen ,arra érdemes figyelni/rákeresni, hogy van egy ujabb kiadás 9 rotoros ventivel?? Nálunk még nem biztos hogy van a 9 rotoros de ez sem gyenge sajna ára is van 11k kiskerár. nekem ez van amit linkeltél proci 25 terhelve 33 fok de ez egy szabad szorzós BE
5000 + alapfeszen..... de innen már off vagyok -
Pecc
őstag
Noctua NH-U12P
Ez az ugye? -
Maotun
őstag
mindekinek köszi a dícsérő hsz.-t
Proci cooler: Noctua 12-es PWM szabályozással AMD deszkán,Nem meleg a physx ,csak a gyári hangos, Nforce chipset hűtés fütyül rajt gyárilag,
Igen DFI mert van egy szuper hugi németországba hála neki ,
PH bazárosoknál is fellelhető UT 55k DT változat is van olcsóbban.....
Még a fújás van hátra de arra kicsit spórólni kell még. -
Maotun
őstag
COOLER MASTER STACKER 832:[link]
-
Maotun
őstag
a belseje:[link]
-
Maotun
őstag
a gépem segge:
[link] -
zoltanz
nagyúr
Szép darab. Mostanában inkább a Hi-Fi szériás multimédia Chieftec HE-02B-OP fekete hasonló házakban gondolkodom.
-
v.tom
őstag
Megvan neki az 5V, de a háttérvilágítás nem 5V, hanem 4,2V, és azt elfelejtettem, ugyhogy az smd ledek fele kiégett . Tesztelni a kijelző még jó lesz. Viszont nem ad képet. Én megcsináltam ugyanezen rajz alapján, de valahogy nme működött a dolog.
Egyébként nagyon fura ez a kötési rajz olyan szempontból, hogy a föld (ami elvileg a táp 0 ága, tehát a fekete vezeték) bele van kötve az lpt csatiba is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Richter36, Thth: Köszi. Azt hittem gégecső féle. Egyszer láttam egy gépet, teli volt fém gégecsőve (mint a zuhanyzó csöve) És nagyon teccett.
-
Ripley
tag
-
-
v.tom
őstag
THX Először megpróbáltam plexiből készíteni az előlapokat, de nem lehetett színre fújni, mert lejött a festék. Ezért üvegből készítettem el őket. Ez most fasza.
Jah egy kérdés: Van valakinek saját készítésű 2x16-os párhuzamos portos lcd kijelzője, amihez Displaytech kijelzőt használt? (az enyém Displaytech 162f). Elvileg mindent jól kötöttem, de mégsem stimmel a dolog. Jó lenne vkivel tapasztalatot cserélni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest