- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Micsodán?
Amúgy fent van valóban egy kis "folyam", de az el lesz tüntetve, holnap műanyagot újra fújom.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
v.tom
őstag
válasz djtoomi #5595 üzenetére
Jó lett.
Kicsit módosult az oldal.. Vannak új képek a galériában.
-
djtoomi
addikt
Jobbestét!
Na ma megint belefogtam valamibe.
Nemrég kész is lettem vele:
Lefújtam a házat kívül-belül, lefújtam a tartályt/szivattyút, lefújtam az oldallapokat.
Szerintem sokkal jobb így mint amilyen volt.
Igaz, 7k-mba fájt a festék, de szerintem megérte.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz pentium4 #5577 üzenetére
Nekem 3 hete megy a gép, azóta 1-2 órás megszakításokkal, folyamatosan, highflow csatik olyan betonstabilak, hogy most tervezem a vizet böviteni, és a csöveket nem tudom lehúzni csatikról, pedig mindennel próbáltam, ebből egy csepp nem jön ki.
És a legbikább légnél akárhogy nézem(tr 120 extreme, előtte az volt)14 fokkal hűvösebb, mellesleg tuningot is jobban bírja.Köszi.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Én gépecskémről is lőttem pékeket.
Frissensült pikcsörök:
Régen1
Régen2Most1
Most2
Most3
Most4
Most5
Most6
Most7
Most8Még lesz kábelrendezés, nem elég átlátható.
Illetve, ha minden jól megy, lesz kalaplapcsere.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Laraxior
titán
a kicsikém
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Skizz
addikt
Átesett a gépkonfig némi ápdéten... (egyes képek minőségéért sorry, ha lesz időm akkor csinálok jobbakat.)
system
Winyó hűtés+némítás
HD3850
system 2
unatkoztam
dászép[ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
Nah, elkészült az uj oldal, itt van pár kép a saját készítésű gépeimről is. Egyenlőre még nem közel sem teljes, de ami késik nme múlik. Szinte minden nap lesznek fenn uj képek.
casecon -
58522
csendes tag
Azt már nem is néztem, minek...
Aki akar egy modot látni, ezt sasolja meg: [T2's Spinner Case]
Érdemes végigmenni rajta (14 oldal), nagyon brutál Nem azt mondom, hogy azt a bizonyos alkotást ehhez kell mérni, tisztelem ha valaki beleadja tudása legjavát, de van mit fejlődni a srácnak ízlésben. Na nem fikázok.[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
-
-
pentium4
senior tag
válasz Kasza08 #5536 üzenetére
én legközelebb akkor váltok procit amikor jön az asztali Nehalem 1366-os tokozással, akkorra a ddr3 is beéri magát és érdemes lesz váltani!!
mondjuk nemtom mit akaron egy duplarétegü dvd t 1perc 47mp alatt tömörit ki a gép, HD anyagokat is rohadt gyorsan szedi szét és teszi össze, nembeszélve a 3d benchmarkról maya vagy 3dmax studióba, mint a villámP4
-
pentium4
senior tag
köszi srácok, tényleg nem semmi gép
a full load értéket nem tutam oylan pontosan kimérni, prime95-ot ráengedtem blendel+3dmarkot a grafikus tesztekkel igy 517W a max, de a tápnak is valahol itt a vége!
a xonar valami fantasztikó!! a creative elite hangkarijával versenyez, rohadt szép hangjva van, meg a hardveres DTS kódolás stb. állat nagyon!
[PS-s teszt]
második lap alján van az összehasonlitás!P4
-
pentium4
senior tag
Eljött az idő hogy publikáljam a gépem, külsőre semmi extra, csicsa, stb, és az egyszerü gépeket kedvelem.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
nem mondom nem eszik keveset a gép, és ez csak az idle állapot, látnátok hogy kiakad full loadon, szegény tápom alig birja!
Felhasználtam kb 1 tonna kötegelőt, hogy rend legyen, de a felső résznek muszály volt olyannak maradnia, oda valami takaró lemezt tervezik és ugy fog kinézni mintha a tép folytatódna!!P4
-
Turmoil
senior tag
Fénykép még nincs, de lett hozzá egy Samsung 226BW... azzal együtt, hogy a TN+film hátránya érezhető (betekintési szög), az állam a földön hever (17"-os CRT után el lehet képzelni )
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Turmoil
senior tag
Pont ugyanannyival kevesebb helyet foglal az asztalon (vagy mellette )
Mivel ez volt az egyik cél, tudtam mire számíthatok.Sok dolog már nem kerülhet bele, de mi lenne az? Eredetileg BD olvasón gondolkoztam, de azzal ráérek, az viszont a mostani helyére kerülhetne, nem foglalna extra helyet. Rakhatok bele egy hangkártyát az alaplai helyett, az egy slot, van rá hely. Ha nagyon akarnék, akkor vehetnék bele egy tunert is, de egyelőre nem akarok. PPU lenne még, de arra végképp nincs szükségem. És most tényleg erősen el kell gondolkoznom, hogy mi van még, amit érdemes lehet egy gépbe beszerelni bővítésnek, és használnám is valamire.
Szóval minden szükséges belefért, kicsi, majdnem elég csendes (de ez még javítható és nem kell extra hely hozzá) és jól néz ki. Én elégedett vagyok vele
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Turmoil
senior tag
Köszönöm
Már csak azt kellene kitalálnom, hogy a maradék helyekre mit tegyek.
Előlapra a jelenlegi esélyes egy Scythe Kama Bay Speaker (5.25") és talán egy iMon Inside (3.5"), és van egy PCI és egy PCIe x1 slotom (a másik PCI-be a videokari miatt nem fér semmi, max egy hátlapi USB kivezetés).
Ha nagyon az idegeimre megy az alaplapi HD zajkeltő, akkor hangkártya lesz belőle, a másik még mindig kiadó marad...Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Turmoil
senior tag
válasz pentium4 #5521 üzenetére
A képeken nincs rajta az előd: Chieftec DA01W... Az nagy és még valamennyire szellős is. Csak a benne levő kombináció nem épp versenyképes (Chaintech Zenith 7NJS nForce2, Athlon XP 2400+, 1 GB DDR, 160 GB HDD, Radeon 9000)
[ Szerkesztve ]
-
Turmoil
senior tag
válasz SHOKKZjE #5522 üzenetére
Köszi, bár az érdem a gyártóké, én csak jól válogattam
-
Turmoil
senior tag
Az enyém így
-
sNiP3rFun
tag
Kasza08Most mondjam, hogy szép
Grat
-
mazda626
addikt
Harisnya milyen hatásfokkal fogja meg a port? Feketére le lehet fújni?
-
Kasza08
őstag
válasz #54630400 #5506 üzenetére
Sztem Te nem értetted amit ő mondott. A kérdésednek nem éppen ez a legmegfelelőbb topicja. Ezt tag létedre tudhattad volna.
A ház nagyon jó választás; nekem is ilyen van.
Jut eszembe, kicsit változtunk .
Asus P5B-->Asus P5B Deluxe
Zalman CNPS9700 LED-->Scythe Ninja[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz #54630400 #5503 üzenetére
Majdnem eltaláltad...majd ha képekkel rendelkezel a gépedről, akkor ismét visszatérhetsz ide...addig Tag léted ügyesen találhatnál egy olyan topikot ahol ez a kérdés megfelelő...milyen gépet ilyen árban vagy épp a lapod topikját...
Egyébként alig vmivel...a mostani géped is bőven kihajtja a VGA-d...szal max olyan játékok fognak jobban menni ahol szükség van a Cpu-ra...
Mod: GTS lazán kihajtja a procid...a régi is egy kicsit megcibálva...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest