Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Köszönöm a harisnyázási tippeket és a hirdetést!
Megmérem a vezetékeimet, osztok-szorzok aztán eldöntöm, hogy hogy nézne ki jól. Kék-fekete kombó lesz csak még a színek aránya kérdéses. Azon gondolkodom, hogy veszek még egy HX520-as tápot és azt fogom berhelgetni. Ha sikerül, akkor átalakítom a mostanit is és legalább párom gépébe is jut egy csendes Corsair.
Kábeleken még van mit rendezgetni, de majd akkor bíbelődöm, ha kész lesz a harisnyázás. Addig nézegetem a tiéteket és gondolkodom, hogy hogy lehet így megvalósítani. Találtam múltkor egy az enyémhez hasonló házat, amiben szép rend van. El is mentettem, hogy legyen egy mérce, amihez igazodhatok. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest