- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
válasz Motion_Blur #35977 üzenetére
Csinos darab, szép összeállítás! Részemről csak a Noctua ventik nem illenek a képbe, de ez már csak szőrszálhasogatás (és a kék Corsair matricát eltakarnám ).
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
-
Prison85
senior tag
Kösz mindkettőtöknek! Lomexnél ráadásul van Omron mikrokapcsoló is. Össze is állítom a rendelést.
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Prison85
senior tag
Sziasztok!
Úgy irányítottak ide a kérdésemmelTudnátok segíteni, hogy hol/kinél tudnék LEDeket vásárolni? Egy egérben és egy billentyűzetben szeretném lecserélni a gyári színeket. Előre is köszönöm!
-
Prison85
senior tag
válasz viperabácsi #34149 üzenetére
Szerintem privátra van állítva
Sajnos az oldal nem található.
-
Prison85
senior tag
-
Prison85
senior tag
Bár a saját gépem még közel sem érte el végső formáját (fóliázás, harisnyázás és néhány fémmunka még hátravan), de ma megjött az új upgrade egy ASUS 560 személyében. Szerintem illeni fog az összképbe:
[kép1] [kép2]BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Prison85
senior tag
válasz LLKobe #33150 üzenetére
Gondolom nem a meleg levegőt, hanem a koszt hivatott a házon kívül tartani. Elbukott...
Javítás után kicsit rendet teszek a kuckóban. További kép(ek) holnap. Most a saját házam 5.25ös befogatóinak festésével vagyok elfoglalva. A tesztdarab már szárad
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
Az ígért kép: [link]
Ha közelebb hajoltok a monitorhoz, akkor talán még érzitek a cigarettaszagot.
-
Prison85
senior tag
válasz Ramses07 #33139 üzenetére
Ez szerencsére nem ragad. Bár dohányzom, de a cigarettaszagú gépektől, autóktól még nekem is megemelkedik a gyomrom.
Jó kis körök voltak ma. Holnap már WAR lesz AM ellen, arra fogunk készülni - nem publikolunk.
-
Prison85
senior tag
Nálam épp van egy gép javításon, ami kissé koszos. A lakásba még nem hoztam be, tegnap óta az előtérben pihen. A megdöbbentő látványt az erős cigaretta szag hivatott fokozni, amely immáron cirka 30 óra elteltével sem hagyott alább az intenzitásából. Képek holnap! Illatmintát hova tudnék feltölteni?
-
Prison85
senior tag
válasz blasko92 #32793 üzenetére
Nem is tudom... Ha hozzáteszem még az időt és a "szenvedést", akkor nekem semmiképp sem érné meg azt a 2-3 ezer forint spórolást. Hozzátéve még azt is, hogy esetleg félrekötheted és megy minden az újrahasznosítóba
-
Prison85
senior tag
válasz SkyS1gn #32026 üzenetére
Majd rájössz, ha odaérsz
Ami a gépedet illeti: mivel a neonok kékek a helyedben fehér hosszabbítókat vennék. Kék világítással szerintem nagyon durván néznének ki még plexin keresztül is. Főleg, ha néhány szálat lehúzol feketére talán még hangsúlyosabb lenne.
Ami(k) viszont szúrják a szemem: azt a piros csíkos ref hűtőt vagy lecserélném vagy csinálnék egy takarólemezt a nyákra, ami le van hajtva úgy, hogy ne látszódjon a VGA oldala. Szerintem a piros elrontja az összképet, de hangsúlyozom: ez csupán az én ízlésem.
A másik az a Saitek RAT egér... Lehet azzal játszani?
-
Prison85
senior tag
válasz SkyS1gn #32022 üzenetére
Nah erre mondok is egy konkrét példát. A csajom mondja, hogy gyerek után ha lógnak a cickók, akkor megcsináltatja. Ahogy néztem az egy 2011-es platformot jelentene nekem SLI rendszerrel. Műcickó OFF, vagyány gép ON
-
Prison85
senior tag
Igen, bizony megkérik az árát, ellenben ha tápot cserélsz, akkor nem kell újraharisnyáznod. Egyszeri kiadás, szerintem megéri. A szépség oltárán néhány cicababa ettől sokkal több pénzt otthagy
szerk
ceaser: jó ideje használok moduláris tápot. Nagy lépés a számomra, mert előtte egy M-Tech volt a gépemben (ne tessék megkövezni ) Olvastam én is, hogy oxidálódnak és elhasználódnak a csatlakozók. Azóta már ment nálam GTX460 SLI (darabja 160W) is egy 520-as tápról, mégsem volt gond FurMark alatt sem egy 125W-os CPU mellett. Corsair/Seasonic/Enermax: ezen tápok bármelyikét vérző szívvel bontanám meg kábelharisnyázás céljából. Le a kalappal azok előtt, akiknek ehhez van merszük, ügyességük és türelmükjegenye77: időigényes. Sajnos hosszú az átfutási idő, mivel külföldről rendelnek. Van, hogy 2-3 hétbe is beletelik, de idehaza csak náluk kapható. Érdeklődj Engusznál (előkeresem az üzeneteim közül és elküldöm priátban)
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
Eddig nem tapasztaltam semmiféle negatívumot. Nincs olyan, hogy egy CPU vagy GPU stressz-teszt alatt elfogyna a kraft. Öcsém azért vett 4 pines kábelhosszabbítót, mert az alsótápos házban az FSP HEXA 4 pines ATX csatlakozója nem érte el az alaplapi foglalatot. Tehát eleve van kettő gép, amit példának felhozhatok a kábelhosszabbítók mellett. Ha marad az én gépem befejezése után keret, akkor megcsinálom a páromét is fehér/fekete/kék trióra (szintén BitFenix hosszabbítókkal, mert garis a tápja és nincs elég türelmem/időm sem 50 szálat áthúzni). Ezt a házat néztem ki: Nzxt 210 fehér színben
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
válasz jegenye77 #31997 üzenetére
Azt hiszem az elsőnek linkelt fekete/ezüst Xigma lesz, amiben nincs led. Egyébként a feketéből is létezik "gémer" (XAF1454), de a kék szín végképp felborítaná az eredeti terveket. Ha esetleg van további javaslatotok, akkor előre is köszönöm a tippeket!
Cris99: a lapon két CPU hűtőventilátornak van hely. Az egyik 4, a másik pedig 3 pines - ezért kérdeztem. Légszállítást nézve az Enermax sem rossz, de a Xigmatekről szerintem elég jókat írnak (<18 dBA, 90.3 CFM)
Recon666: az nem kis projekt, főleg SLI-re. Ráadásul ha márkahű vagy, akkor 2 Péternek bizony megkérik az árát Pc-Style-on követem az eseményeket folyamatosan. Rengeteg ötletet merítek tőletek.
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
Van fehérben Akasa 12es venti is, ha esetleg azt szeretnéd, hogy márkában passzoljon a házhoz - nem tudom, hogy kizáró ok e a LED. [link] idehaza is kapható a Pc Gear -nél.
Harisnyázásnál én inkább a kábelhosszabbítóra voksolnék. Egyszer, mert nincs kockázat, másrészt pedig nincs garanciavesztés. Egy hosszabbítót is meg lehet talán bontani, ha pl fekete-fehér kombót szeretnél.
Recon666: szép az Alpenföhn venti. Jobban beleillik a környezetbe, mint az előző, ami kék színben pompázott. Van már következő terv is?
...és amiben én szeretném kikérni a véleményeteket:
Alakítgatom a házamat szép lassan. Hétfőn végre érkezik a Tr Macho is. Arra törekszem, hogy a ház ezüst/bronz kombóban díszelegjen persze fekete alapon. Ehhez dukál a Gen3 lap is.
Amivel bajban vagyok:
a CPU hűtőn kapásból ventit akarok cserélni, mert a gyári szépen szólva is ronda. Nem tudom viszont, hogy mégis milyet vegyek, ami beleillik a túlnyomóan ezüst sziluettbe. Amiket eddig néztem:
Xigma XAF1451 Fekete ezüst beütéssel. Bejövős, de talán kicsit unalmas
Xigma XAF1453 Tetszik, de attól tartok nagyon elütne a réz és a narancs.
TB Apolish Vegas ezüst színben. Szintén nagyon tetszik, de a 7k körüli árát sokallom továbbá 3 pines csatlakozója van (ami nem tudom mennyire hátrány a 4 pinesekkel szemben)BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Prison85
senior tag
válasz agressiv #31878 üzenetére
Nem COD, BF3... Az adatlapomon lévő második konfig az övé.
agressiv: ez hatalmas. Egyre jobban foglalkoztatnak a nagy tornyok. Legalább a sörösdobozok nem az asztalon foglalnák el azt a minimális szabad tárhelyet, hanem nyugodtan rakhatnám a ház tetejére. Úgyis kézre esne
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
válasz agressiv #31873 üzenetére
ilyen papucsom van nekem is, de ezt a spéci rögzítést még nem sikerült kiviteleznem.
témához:
Ez amúgy milyen ház?Csajom gagyi kuckója cserére vár. Ebben valahogy így fest a "kábelrendezés": [link]
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
-
Prison85
senior tag
válasz sestertius #27410 üzenetére
Kegyetlenül szép lett. Egy apróhirdetésnél találtam, de talán ide is linkelte a tulaj. Ilyen belsővel "megáldott" gépet kár lenne eltitkolni a nagyközönség elöl.
-
Prison85
senior tag
Köszönöm a harisnyázási tippeket és a hirdetést! Megmérem a vezetékeimet, osztok-szorzok aztán eldöntöm, hogy hogy nézne ki jól. Kék-fekete kombó lesz csak még a színek aránya kérdéses. Azon gondolkodom, hogy veszek még egy HX520-as tápot és azt fogom berhelgetni. Ha sikerül, akkor átalakítom a mostanit is és legalább párom gépébe is jut egy csendes Corsair.
Kábeleken még van mit rendezgetni, de majd akkor bíbelődöm, ha kész lesz a harisnyázás. Addig nézegetem a tiéteket és gondolkodom, hogy hogy lehet így megvalósítani. Találtam múltkor egy az enyémhez hasonló házat, amiben szép rend van. El is mentettem, hogy legyen egy mérce, amihez igazodhatok. [link]
-
Prison85
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet szerezni harisnyát a kábelekre? Korábban láttam PH-n hirdetést, de most nem találok egyet sem Mennyire macerás ennek a felhelyezése és kb hány méter kell a vezetékek teljes "burkolásához"?
Más:
el vagyok hűlve, hogy mennyire el tudjátok rejteni a vezetékeket. Hétvégén én is ráfekszem a dologra, hogy minimalizáljam a káoszt Majd teszek fel képet a végeredményről, most valahogy így fest: [link]BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Prison85
senior tag
válasz motorhead #22758 üzenetére
Nagyon szépre sikerült. Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, hogy milyen a gépem belül (nálam úgysem látszik), de most megjött a kedvem néhány kép megtekintése után.
moho-jojo: szép a burkolás. Nem gátolja a szellőzést?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest