- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Hobby elektronika
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veréb
tag
sziasztok!
aero. kollégának igaza van elől be felül ki
nekem nem terhelt állapotban volt jobb de amint elkezdtem játszani még nem látott hőfokok
jelentek meg
-
veréb
tag
kösz szépen mindenkinek
a ventik szélirányán is változtattam a két felső 12-es befelé a hátsó 12-es kifelé és az elöli 2db 12-es kifelé viszi a levegőt így nyertem pár fokot
-
-
Free04
tag
válasz
pincehely #27277 üzenetére
A ventillátorhoz van külön szál a ledek kapcsolásához, a gondom az h csak 1-et tudok a gép kapcsolójára kötni. Van 3 tűs Y elosztóm ventikhez(1db anya,2 apa),de a 2 apa közül az egyiknek anyának kellene lennie h össze tudjam kötni(már ha ez egyáltalán járható ut).
Ez lehet picit zavaros lett, ha gondolod nekifutok mégegyszer.
-
Free04
tag
Üdv!
Van egy CM692 házam és vettem hozzá még egy uolyan 14-es ledes ventit mint amit adtak hozzá,amit a házon levő gombbal tudok ki/be kapcsolni(a ledet).
Az volna a kérdésem h milyen elosztó/átalakító kellene ahhoz h a kapcsolóval több venti ledjét tudjam kapcsolgatni?
Van egyáltalán ilyen? -
rlazol
veterán
Sziasztok,
fél éve egy helyben topogok, mert nem találok szakit aki el tudná készíteni az előlapot... Ismertek Fém vagy műanyag megmunkálásában jártas emberkét?
kösziitt van pár rajz, h miről lenne szó:
http://rlz.uw.hu/PH/A_elem.pdf
http://rlz.uw.hu/PH/B_elem.pdf
http://rlz.uw.hu/PH/C_elem.pdf -
hunmyke
aktív tag
válasz
Bakitm #27271 üzenetére
Zalmannak a hőleadó képessége nem az igazi, Scythe kb 5-10 fokkal produkált kevesebbet. Persze akkoriban csak egy Athlon x2 4200+-osom volt némi húzással. Gépet lecseréltem, ekkor vettem a hűtőt is Tt BlueOrb-ra, de nem különösebben melegedett vele a c2d E8200-as proci. Most Q9400-as procival megy a gép némi tuninggal, de most se vészesek a hőmérsékletek 50 fölé nem nagyon mennek a magok.
Szerk.: Még annyi érdekességet hozzátennék, hogy Athlon x2-n a Scythe passzívon is ment 50-55 fok között.
-
Bakitm
tag
Hát a Mugennel kicsit szűkös volt a hely, bár eléggé brutálisan néz ki, de kívülről olyan erőd feelingesnek tűnik nekem. A Zalman CNPS9500-al viszont eléggé szépen nézett ki én hagytam volna azt benne. Amúgy a hőmérsékletek mennyire változtak a különböző hűtőkkel?
-
hunmyke
aktív tag
válasz
Stirbi #27263 üzenetére
Azóta ilyen Chieftec-em van: [link]
Nehezen, de lemondtam a külcsínről.
De tudok mutatni egy-két régi képet, néhány elmebetegségemről:
Scythe Mugen
Scythe Mugen beszereléskor
Zalman CNPS9500-al
Szintén Zalman
Ugyanaz sötétben
Utólag így nézett ki -
Arpee78
senior tag
válasz
Gorneck #27266 üzenetére
Nekem is ez a ház van, amikor én vettem 22k volt az ára. Akkor úgy döntöttem meghagyom az eredeti tápot, annyival nem hangosabb hogy megérte volna nekem +15k-ért egy halkabb. Új táp helyett én halkabb ventilátort szereztem bele, remélem azzal halkabb lesz ha végre beleteszem. A táp kábelei nekem is gondot jelentenek, igazán jól nem tudtam elpakolni őket, majd egyszer talán.
Szereléskor engem zavar a szűkös hely, de szerencsére ilyen ritkán történik.
Belefér 12cm-es hűtő? Én nem mertem megkockáztatni.
-
válasz
Gorneck #27266 üzenetére
Nekem pont ugyanolyan tápom van.
Nagyon komoly füled lehet, mert én semmit nem hallok a tápból.
Akkor se ha az asztalon van a fülemtől 10cm-re.
Lehet terhelés alatt elindul, de akkor meg rajtam van a fejhallgató.
Esetleg valami SS Gold?(Hang tekintetében a monitor a konfig leghangosabb darabja, de halkabb mint a laptop amiről épp írok.
)
Nekem a böszme léghűtők jönnek be.
A teljes rendszert 100K-ért utat én is kinéztem, de nagyon bukós.
Erre is kitérek majd a vizes cikkben.Mivel hangszigeteled?
-
Gorneck
legenda
válasz
D1Rect #27264 üzenetére
Ki, de szerencsére lehet el tudom adni, bár maga a táp amit adnak hozzá nem rossz és bőséges, de mint írtam ilyen pici méretek mellett lehetne moduláris és picit halkabb.
A Xigmatek RS nem elég jó? Vagy a böszme méret miatt kéne hasonló, mint a Corator?
Mikor legutoljára összeállítottam magamnak egy teljes rendszert 100k be se takarta...és akkor még mind ott van a táp, ami még mindig hangosabb bárminél ami a gépbe van...pedig halkabb tápot ritkán látni.
Nagyon jó festéssel foglalkozó ismerőseim vannak, de nekem nem heppem a belső fekete szín...
Hangszigetelni viszont fogom...Tothgera30: Nagyon jó a ház minősége.
Bár anyaghasználat tekintetében jobbal még nem találkoztam, mint a régi Chieftec házak.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
pincehely #27259 üzenetére
Uaz mint volt, de VGA miatt igazából felesleges bármit is mondanom...nincs mi igazán meg/leterhelné a házat.
Se a táp se a hdd hőjével nem kell foglalkozni...más légtérbe van...egy komolyabb VGA tuti odatenné magát...
Volt azé honnét lesni...albert8: Ha kicsit jobban megnézed, akkor nem volt az úgy jó...
-
Bakitm
tag
Köszi.
Igen azok nekem is nagyon bántják a szememet ott, bár még nem tudom merre tudnám elvezetni őket, de kitalálok valamit. Sajnos a hátlap és az alaplap tálca között kevés a hely. A 24 pin-es kábelköteg is épphogy elfér.
-
Bakitm
tag
Kicseréltem a képek nagy részét, így már jobban láthatóak, bár maradt pár a régiek közül is, de a lényeget azt lefotóztam most nappal is, meg egy kettőnél még vakuzott is tehát most már elvileg minden jól látható. Bár az előző posztomban is benne van a link, de azért ide is bedobom. Link
Az előlap fóliáját véletlen fent hagytam, annyira nem figyeltem rá mikor össze lett rakva, hogy fent maradt, de szerintem a közeljövőben azt el fogom távolítani. -
Gorneck
legenda
-
Bakitm
tag
Sziasztok!
Nem rég állt össze az új gépem és gondoltam felteszek pár képet róla a netre. Még nem állt teljesen össze, mert videokártya az még cserére szorul, de azért jól áll.
Kicsit káosz van belül, ami a nem moduláris táp miatt van, sajnos ez fért a keretbe, meg a ház kábel elvezetése nem olyan, mint azt én hittem, de összességében meg vagyok vele elégedve. Később még jön egy kis porszűrőzés és akkor majd össze is fog állni az egész.
Íme néhány kép: Link -
Gorneck
legenda
Beköltözve: [link]
-
hunmyke
aktív tag
-
WolfheartGR
őstag
válasz
ilyennincs #27241 üzenetére
Élvédő.
-
PH-User
addikt
válasz
ilyennincs #27241 üzenetére
A nevét nem tudom megmondani, de nagyon rugalmas gumiból van és rá lehet nyomkodni az ilyen lemezek szélére, pont erre van kitalálva. Barkácsboltban vagy vas-műszaki boltban kérdezz utána, nekem csak ígérték, hogy szereznek.
-
PH-User
addikt
válasz
D1Rect #27236 üzenetére
Ahogy pincehely fórumtárs említette.
Fúrógéppel kifúrtam és egy vékony laposfogóval kitörtem.
Mivel a dekopíromat ellopták, kölcsön pedig nem kérek, maradt ez a megoldás.
Fog kapni egy gumi csíkot, ami pont erre lett kitalálva.
Vagy ki tudja... Lényeg, hogy nem kell darabokra szednem a gépet, ha processzorcsere van. -
PH-User
addikt
Sziasztok!
Megmutatnám én is, hogy mit sufniztam itthon.
Alaplaptálca kifurkálás+kitördelés. Plusz egy kis kábelmenedzsment.Remélem valakinek azért bejön.
Várom a Q9550-et, azért nincs még benn a Mugen 2. -
pincehely
addikt
válasz
simii16 #27231 üzenetére
Anno, mikor még Q9550-em, és vezérelt S1-es 4850-em volt akkor gyakran használtam.
Ugyanis, a Quadot 3,5ghz-en is tudtam passzívan használni, a vga-t szintúgy.
Ha játszottam, akkor feltoltam őket.Mióta i7 van, azóta kénytelen vagyok az alaplapra bízni a hűtés vezérlést, pedig Corator van rajta.
Azóta 5850 került a gépbe, és még nem cseréltem le a hűtését.
-
simii16
aktív tag
A régebbi házamat festettem belülről, de ehhez már nem volt igazán türelmem. Vagy lehet nem is türelem kérdése, nekem így is megfelel, tetszik. -Illetve tetszene még egy kis harisnyázással.-
(#27229) pincehely : Nálam is csak azért van a szabályzó, mert nem akartam az összes ventit cserélni. Be kell lőni egy olyan fordulatszámra, amin halk és még tol is levegőt aztán maradhat úgy.
-
-
simii16
aktív tag
válasz
D1Rect #27225 üzenetére
Köszi szépen!
Az S1-re inkább egy hasonló ledes ventit terveztem, mert a procihűtővel együtt szépen bevilágítanák a házat. Meg pwm-eset szeretnék, és átalakítóval a karira dugnám, hogy szabályozza szépen magának.
Plusz még lesz majd egy kis harisnyázás. A ventiszabályzót és a ház kábeleit fogom behúzni fekete-kék kombinációval. -
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Átköltöztem az új házikómba. Csináltam néhány képet a jelenlegi helyzetről. Ha nincs ellenetekre, közzé is tenném: Erre tessék!
Kritikát, véleményt szívesen fogadok.
-
pincehely
addikt
válasz
FoBCRaistlin #27221 üzenetére
Én is szerfelett vágyom egy Spedo-ra.
De mostanság nem fog számomra elérhető árkategóriába kerülni.
Pedig azzal lehetne ám csodát mívelni. -
_Atesz
addikt
válasz
Tothgera30 #27139 üzenetére
Ez ám a ház
-
agemate
addikt
Megválok Thermaltake Element T házamtól, hamarosan jönnek a HAF 912+ képek!
Egy kép a TT belsejéről, ennyit sikerült kihoznom belőle.
[ Módosította: Ndruu ]
-
Gorneck
legenda
Ma adtam le a rendelést az új kuckómra...remélem gyorsan ideér...
Más: [link]
-
agemate
addikt
Van valakinek HAF 912 Plus háza? Ha igen, dobhatna fel róla pár képet!
-
Fr3eWar
őstag
Frissítettem a galériát, ha megjönnek a z új ramok megpróbálom normálisan elrendezni a kábeleket, de 7sata meghajtó mellett igen nehézkes. Képek itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Hobby elektronika
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Xbox Series X|S
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest